Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ai pleca de pe Terra in lumea lui E.T. pentru totdeauna?

Creat de Xanadron, 09 Mai 2011, 08:40:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Ati pleca in lumea/galaxia ET pentru totdeauna?

DA, in orice conditii rezonabile
19 (38.8%)
NU, indiferent de conditii/tentatii
3 (6.1%)
POATE, doar cu familia insa
9 (18.4%)
POATE, dar numai pe termen limitat
18 (36.7%)

Numărul total de membrii care au votat: 49

Xanadron

Ma gindeam ca merita facut un sondaj pe o tema ce poate fi luata la modul distractiv, dar si foarte serios la o adica - fiindca cine stie daca nu cumva om ajunge sa traim efectiv vremuri in care Eschatonul (The Rapture, "ridicarea la cer" - a credinciosilor sau nu numai) ar putea deveni realitate?! :roll:

Sa presupunem insa ca - in stilul filmului "Intilniri de gradul III" -, sinteti cumva selectionati pentru o calatorie fara intoarcere pe planeta sau, in fine, in galaxia/mediul de viatza al ET-Supraveghetorilor nostri (sau orice altceva or mai fi ei). :-)
Scopul? Imaginati-va voi unul; in orice caz, nu ca "exponate in vreo gradina ET-zoologica". :-D
Poate ca-n cadrul unui "schimb de experientza" ca-n presupusa operatiune SERPO din care se pare c-a fost de altfel inspirata secventza finala a filmului lui Spielberg.

Ati accepta asa ceva? 8-) Evident ca un raspuns grabit (si eventual in doi peri) e usor de dat, dar farmecul "jocului" cred ca ar consta in chibzuirea unei decizii ca si cum ar fi una reala, decisiva si imposibil de schimbat ulterior. ;)

P.S. Eventuale detalii in plus fata de simplul raspuns negativ sau afirmativ (incluzind, evident, motivatiile raspunsului) mi s-ar parea si ele interesante.

P.S. Pur informativ, eu am votat prima varianta - n-am insa timp de comentarii oricum, dar presimt ca or sa fie destule ocazii de discutii pe parcurs.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

@Lex

Din punctul meu de vedere problema e mai complexa :Dupa mine cred ca Terra este UNA  din cele mai frumoase planete din Universul asta, eu gandesc ca daca m-am nascut aici tot din locul asta  vreau sa trec la ''nivelul'' urmator  asta   banuind ca atunci cand vom face contactul cu alte civilizatii VIATA pe Terra se va schimba Total si in Bine. DAR daca acest lucru nici atunci nu va fii dorit, eh atunci as pleca cu cea mai mare placere pentru TOTDEAUNA pentru ca vedem in fiecare zi in ce hal suntem mintiti , manipulati si insclaviti stiind ca nu asta e scopul omului pe planeta asta.NU merita sa stai pe o planeta oricat de frumoasa si complexa ar fii viata pe ea daca traiesti in continua prostire si mizerie nestiind care e scopul de fapt pe aici.De multe ori ma intreb cand o venii si ziua aia sa putem pleca pe alte planete , sa vizitam alte lumi si civilizatii si atunci vine intrebarea: se schimba ceva aici pe Terra si merita sa raman sau sa plec pentru totdeauna din cauza unor nenorociti lacomi si avizi dupa bani ei dupa cum se pare nestiind ca vine o zi cand mor si vor da socoteala pentru toate.parerea mea    :-)

darksid3

Avand in vedere (strict personal) ca nu ma multumesc cu stilul de viata cotidian, cu experimentarea care este tot mai limitata (de factori externi), raspunsul meu este DA!
11.11

mr

Am optat pentru prima varianta.
Si nu neaparat sa parasesc Terra. Pentru ca, inaintasii nostri, ne-au lasat destule "urme" in care descriau interactiunea lor cu ET. :)

Trebuie sa recunoastem ca perspectiva din care privim astazi fenomenul ET este doar cea prezentata de filmele gen "Intalnire de gradul III". Una foarte distanta si denaturata. Mai exact, asa cum au vrut sa o impuna unii...
Mi-e teama ca asa numitul "schimb de experienta" exista doar in capetele noastre....altele fiind mecanismele reale de interactiune.  :wink:
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

SLEAH19

       Am optat pentru ultima variantã, pentru cã acest ,,pentru todeauna'' nu îmi place cum sunã indiferent de domeniu.
Consider cã atunci cînd variantele sondajului vor fi posibile , toate probelmele cotidiene de care vrem sã fugim , pãrãsind Terra se vor fi sfîrºit , rãmânîndu-ne de fãcut doar acest turism galactic.

        O ºtire de astãzi spune cã, chinejii, datoritã economiei lor  care duduie ,le-au crescut veniturile ºi  doresc sã facã turism  in UE , solicitând cazare pentru grupuri de 12 000 de   persoane!!!
          Dacã vom gãsi în univers planete cu atmosferã identicã celei terestre cam aºa vor fi ºi grupurile terrienilor care vor dori sã plece!
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Tzipi

Si eu as pleca in orice conditii, pentru ca este singura sansa de a cunoaste realitate in care traim, de a cunoaste Universul si de a ma bucura de etalarea unor modele de gandire superioare noua.

Mau mult, pe Terra nu ma retine nimic : sa traiesc in sclavie totala, intr-o societate primitiva si salbatica, nu e ceva care sa ma faca sa regret societatea umana.
   Chiar daca plecarea depe Terra ma va costa viata, tot mi se merita : macar am aflat, cunoscut ceva la care pe Terra nua s fi avut acces . Iar viata traita pe Terra, nu e ceva care sa merite sa ma agat de ea, sa fiu disperata sa traiesc o zimai mult in mizeria asta.

Xanadron

Interesante opinii (care mai stii ca nu se vor transforma cindva chiar in... decizii?! ;)) si fiecare din ele motivate congruent.

Chestie care dovedeste o data in plus cit de diferiti sintem in aparenta noastra unitate - si poate eventuala origine diferita a spiritelor incarnate temporar prin ograda asta a Geei.

In fine, sint multi si diferiti pentru fiecare dintre noi in parte factorii care inclina balantza intr-un sens sau altul, dar clar ca unele din argumentele expuse de partizanii primei variante de raspuns le regasesc si in motivatia raspunsului meu. Inclusiv cele ale tale, Tzipi, desi mi se pare ca nu traiesti in Absurdistania noastra si totusi ti-ai lua si tu campii cumva. :lol:

De acord si cu nuantzele aduse-n discutie de colegul mr apropo de modalitatile reale de comunicare/interactiune cu E.T. :-) (desi "scenariul" SERPO e totusi plauzibil), dar dezbaterea lor ar depasi aria topicului prezent.

Sa vedem insa si alte pareri...  8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

zamotrak

Am votat varianta a patra.Nu as pleca ,oriunde,oricand,in orice conditii.O vreme poate.Iubesc viata asta ,chiar si asa cum este.Setea de a cunoaste o bucata cat mai mare de adevar ..... hmm..deci ,varianta 4.
Eu cred ca misiunea unui om, constient de valoarea vietii,este de a o face cat mai buna ,pe acest pamant.Atat cat se pricepe fiecare.

Rayden

hmmm....interesanta treaba  :mrgreen:

eu cred, la fel ca Steven Greer si Robert Dean, ca destinul nostru e acolo sus, printre stele..
deci, raspunsul meu ar fi DA, dar nu pentru totdeauna, m-as plimba in lungul si-n latu' universului, dar as vrea sa vad si unde ar putea ajunge Geea..intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat. :star:

astept cu nerabdare viitorul apropiat  8-)



dab270277

Nu am sa intru in polemica cu absolut nimeni. Dar aceasta "invitatie" nu o sa o faca rasa numita "greys" in nici un caz. Omul este prea primitiv si barbar pentru a cunoaste adevarul.
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

angellla29

#10
Sigur ca da!!!! Dar ei sa fie din rasa nordica :-D

pri3st3ss

Citat din: angellla29 din  09 Mai 2011, 17:53:35
Sigur ca da!!!! Dar ei sa fie din rasa nordica :-D


1.90,ochi albastri si sange cald? :-D ... ce de conditii ai :-D

da,si eu vreau,dar sa fie o planeta calda ca eu m-am saturat de frigul asta
un schimb de experienta ar fi de bun augur si chiar interesant,indiferent de domeniu
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

Xanadron

Citat din: dab270277 din  09 Mai 2011, 16:54:35
Nu am sa intru in polemica cu absolut nimeni. Dar aceasta "invitatie" nu o sa o faca rasa numita "greys" in nici un caz. Omul este prea primitiv si barbar pentru a cunoaste adevarul.

De acord ca, luind umanitatea... hai sa zicem "ca medie ponderata a nivelului constiintzei de sine", afirmatia ta are acoperire, dab270277.
Si totusi, se pare ca exista nu doar contacte si/sau acorduri (intre cercul restrins al sforarilor supremi ai PTB-NWO si sefii lor galactici), ci chiar colaborari efective umano-ET :-) - incepind cu presupusele baze secrete militare subterane comune (DUMB) si terminind cu la fel de presupusele baze mixte de pe Marte sau de si mai departe. :planet:

Citat din: pri3st3ss din  09 Mai 2011, 18:29:34

1.90,ochi albastri si sange cald? :-D ... ce de conditii ai :-D

da,si eu vreau,dar sa fie o planeta calda ca eu m-am saturat de frigul asta
un schimb de experienta ar fi de bun augur si chiar interesant,indiferent de domeniu

:lol: Am auzit ca aia de 1,10 m sint peste nordicii de 1,90 m la destule capitole - cu exceptia inaltimii, evident.
Serios vorbind acum - mi se par plauzibile nu doar actuale colaborari la nivel restrins umano-ET in plina desfasurare, ci si altele viitoare, mai extinse poate daca luam in calcul un posibil orizont de schimbare majora a jalnicei paradigme existentiale actuale.
Respectind, fireste, principiile liberului arbitru, fiindca am exclus din start in sondaj variantele de "abductions". :martiansad:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

SLEAH19

Citat din: SLEAH19 din  09 Mai 2011, 15:03:36
    Consider cã atunci cînd variantele sondajului vor fi posibile , toate probelmele cotidiene de care vrem sã fugim , pãrãsind Terra se vor fi sfîrºit , rãmânîndu-ne de fãcut doar acest turism galactic.


Citat din: Xanadron din  09 Mai 2011, 19:32:25
:Serios vorbind acum - mi se par plauzibile nu doar actuale colaborari la nivel restrins umano-ET in plina desfasurare, ci si altele viitoare, mai extinse poate daca luam in calcul un posibil orizont de schimbare majora a jalnicei paradigme existentiale actuale.


            Cu alte cuvinte dar cu acelasi inteles.   
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

romulus

Raspunsul meu este DA si pleaca de la credinta ca oriunde ai merge in Univers  descoperi actul CREATIEI ; asa ca nu cred ca ar  fi de neconceput sa merg in Alfa Centauri par igzamplu !
Nu stiu de unde-mi vine si daca este corect, dar impresia mea este ca si acum in clipa cand scriu asta, o parte din mine poate fi in Pleiade  ori in alt punct aiurea in Universul Necunoscut de mintea mea actuala ...
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David