Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Oz zi trista pentru stiinta - Thane Heins evacuat din Universitatea Ottawa

Creat de abyss, 08 Aprilie 2011, 21:44:28

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

Nu puteam gasi un exemplu mai potrivit pt a ilustra suprimarea tehnologiilor si a ideilor creatoare.

Thane Heins este evacuat din cauza ca a adus concepte noi cat si descoperiri noi care cu siguranta sunt foarte deranjante pentru paradigma stiintifica curenta.

Eu, din pãcate, nu înþeleg complet tehnologiile, dar unii oameni pot.

Citeºte mai jos.


Cu 25 luni în urmã Potential Difference Inc. a fost invitata la Universitatea din Ottawa pt a avea noile noastre tehnologii energetice validate ºtiinþific de cãtre Departamentul de catre Institutul de Inginerie Electricã. Suntem foarte aproape de a avea un raport complet furnizat de Institute for Transportation Advancement Quebec (ITAQ), dar acum suntem evacuati. Am optat sã plecam de bunã voie pentru a evita ca cercetãrile noastre sa confiscate de Universitatea Ottawa cum ni sa spus-ar întâmpla dacã nu plecam imediat. În informaþiile anexate veþi gãsi (3rd party) date de testare de la Canadian Defence Research (DRDC) , in care un om de ºtiinþã prezintã tehnologia noastrã Bi-toroida transformatoare ce opereaza între 2700 - 400% eficienta. Stiintific vorbind nimic nu ar trebui sã depãºeascã 100% eficienta. Veþi gãsi, de asemenea, datele noastre de testare furnizate de un pensionar al National Research Council (NRC), om de ºtiinþã care prezintã tehnologia noastra generatoare de putere de ieºire care produce cu peste 200% mai mult decat un generator de energie convenþionalã si cu 40% mai puþin la intrare. În lumea realã acest lucru ar însemna ca Ontario Hydro ar putea produce cu peste 200% mai multa putere in reþea si cu 40% mai puþin consum de carbune, efect de serã ori gaze cu efect de sera ale energiei nucleare etc Din pãcate, aceastã informaþie este ignorata de  Universitatea Ottawa cu totul.

Tehnologiile noastre reprezinta inovatii energetice extrem de importante care vor grabi aparitia noii paradigme energetice si o renastere a umanitatii - aceste progrese sunt suprimate de catre ingineriile facultatii din ottawa.

Acestea includ:


1) Self Accelerating Electric Motor Technology - An electric motor which accelerates itself with no additional power required.
2) Self Accelerating Electric Generator Technology - A generator which accelerates itself when supplying power to a load.
3) Over 100% Efficient Bi-Toroid Transformer - As tested by a Canadian National Defence scientist - for every 1 watt of energy which goes in over 400 watts come out. This in itself should provide uOttawa with more worldwide attention than Einstein himself provided for Princeton.

We came to Ottawa U with the hopes of allowing the scientific truth to be told but have found only blind adherence to old scientific dogma instead.

You can view our Ottawa U lab video channel and all our technologies (and their evolutions) here:
http://www.youtube.com/user/ThaneCHeins

I hope you find this information news worthy.

Kind regards
Thane
President - Potential +/- Difference Inc.
Ottawa

PS. Corrected Typos. Hard to make 2 typos in the same name, but I did manage to do it...

@Lex

poi asta e lumea in care traim adica ''lumea sclaviei'' si a lacomiei. jegosii care ne conduc nu permit si nu vor permite sa se dezvolte astfel de tehnologii pentru ca 'sclavul' de rand nu va mai putea fi controlat si ei isi vor pierde puterea.(asta ar fi un prim pas spre independenta fiintei umane pe planeta asta). atata timp cat ''masinaria'' actuala(sistemul) merge ca unsa ea isi va continua ''traseul'' si ''baietii'' nu fac altceva decat sa profite de pe urma 'oilor' care fac decat sa consume(nevoi) si sa produca lapte(money , money ,money).cate si mai cate tehnologii nu au fost descoperite dar shhhhhht , 'oile' nu trebuie sa stie ca exista libertate in afara 'tarcului'   :-)