Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Masina fantoma- foarte interesant!!!

Creat de melanogaster36, 02 Aprilie 2011, 17:05:46

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

melanogaster36

      Abia astept comentarii la acest filmulet cules de pe you tube!
     http://www.youtube.com/watch?v=62_eIsxLalA

StarDust

O prima explicatie posibila, gardul din plasa de sarma e foarte elastic. Daca masina a trecut exact printre cei doi stalpi, e posibil ca plasa sa se fi smuls din punctele de prindere, iar apoi sa revina la loc. Am vazut asa ceva la garduri din plasa de sarma, dar nu la asemenea scara. Masina ori a trecut pe sub, ori peste plasa desprinsa. Dat fiind faptul ca e intuneric, si rezolutia filmului mica e imposibil de spus daca plasa e desprinsa de pe stalpii printre care a trecut masina. Asta e dupa mine, una din explicatiile posibile.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

aswotim

masina a trecut undeva prin stanga gardului unde s-a oprit masina politiei; e clar intrucat la ultima ei deplasare se vede trecand dinspre stanga spre dreapta: deci undeva in stanga e portiunea pe unde a trecut ea: politistii au reactionat mai tarziu la virarea spre stanga si au trecut de zona pe unde masina urmarita a luat-o.

mistic


Quicksilver

Citat din: mistic din  28 Iunie 2011, 17:48:26
nici o dovada ca masina e fantoma
De asemenea, nicio dovada ca masina NU e fantoma  :-)

Next?
You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!

klingonianul mascat

Daca este fantoma, atunci de unde a aparut? A vrut vreo fantoma sa isi bata joc de militienii americani?
Soarele este o stea din 100 de bilioane de stele in aceasta galaxie. Galaxia noastra este una din bilioanele de galaxii ce populeaza universul. Ar fi ilogic sa credem ca suntem singuri in acest univers. (Werner von Braun)