Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

E.L.E.N.I.N. - un mare semnal de alarmă!

Creat de melanogaster36, 16 Martie 2011, 13:36:08

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

SLEAH19

Citat din: calator astral din  27 Iulie 2011, 16:59:47

ELENIN are o legatura directa ori cu ANTICRISTUL ori cu OASTEA DOMNULUI.


Apocalipsa 6.2

M-am uitat , si iata ca s-a aratat un cal alb . Cel care sta pe el , avea un arc , i s-a dat o cununa , si a pornit biruitor , ca sa biruiasca.


calatorule , calaretul de pe calul alb este anticristul, stapanitorul lumii acesteia, nu are putere in ceruri ,ci doar aici pe pamant . Nu ar putea avea legaturi cu Elenin sau cu altceva care vine din ceruri, pentru ca este cazut, poate cu ceva ce vine din adancuri. Lui ii este  ingaduit de catre Dumnezeu sa amageasca pe toti cei care se opun lui Isus, atunci cand cerurile se vor inchide.

    Rapirea va fi fara instiintare dar venirea anticristului va fi precedata de semne pana la dezvaluirea lui in fata lumii in toata ,,splendoarea'' lui.   Cel putin doua din semnele instaurarii puterii anticristului le traim in zilele noastre:

1. ,,Taina faradelegii'' , este o lucrare a puterilor raului,  care va creste pana va atinge punctul culminant al batjocurii si nepasarii fata de principiile si poruncile sacre ale Bibliei

2. ,, Apostazia'' , abaterea , lepadarea, abandonarea, razvratirea, chiar din interiorul bisericilor , respingerea unei parti a invataturilor lui Isus iar noii conducatori ofera mantuire si iertare fara valoare si fara pocainta celor iertati . Vor fi promovate evangelii false si biserici noi , bazate pe dorintele si nevoile omenesti , scopurilor egoiste , ironizarea partasiei cu Isus ,(si aici pe forum).
Bisericile vor ingadui aproape totul , csatoria intre persoane de acelasi sex, avortul de dragul superioritatii numerice si al banilor , razvratirea impotriva lui Dumnezeu  va atinge proportii uluitoare.

3. Cand Cel care il opreste acum pe anticrist  se va da din drum, un eveniment central si decisiv se va intampla si anticristul se va descoperii , Ziua Domnului si necazul ei vor incepe.Cand Harul lui Dumnezeu se va retrage , toate piedicile din fata pacatului vor pica si va incepe razvratirea de inspiratie satanica.

Anticristul va fi conducator al lumii, va face o intelegere cu Israel, va spurca Templul lui Dumnezeu, se va numi pe sine Dumnezeu,  prin puterea satanei va savarsi mari semne si minuni pentru amagirea celor care il cauta pe Domnul.
Demonstratiile cu miracole supranaturale vor fi vazute instantaneu pe tot globul cu ajutorul televiziunii si internetului , milioane de oameni vor fi impresionati si indusi in eroare , sedusi de asemenea popular si convingator conducator. La sfarsitul necazului, satana va strange laolalta multe natiuni (Armaghedon) sub comanda lui anticrist , va fi un razboi impotriva lui Dumnezeu care va implica intreaga lume.

Astea sunt semnele aratate lui Ioan . Stati ,, geana'' pe ele , paziti poruncile si iubitiva apropiatii , restul il va face Isus.

Calatorule , sunt lucruri pe care le cunosti , nu ti-am spus nimic nou , de altfel am certitudinea ca ai citit mult  din Biblie , precum si metrii cubi de carti , din editorii satanei.

Un sfat doar de care poti tine sau nu poti tine cont :

    Cu satana nu te poti lupta decat de pe cruce , daca te dai jos de pe cruce esti pierdut, cand paganii scot sabia si  serpii scot limba , trebiue sa  scoti crucea. Credinta este in inima ta si nu in zidurile unor biserici catolice ortodoxe sau altele .
Spun asta pentru ca am vazut ca ,, te-ai dat jos de pe cruce'' si tu si Arhangelul si lepadandu-va de Hristos ati dat explicatii incurcati cum ca nu sunteti chiar ata de patrunsi de credinta, doar ati luat act de ia . In fata cui? Si satana lucreaza prin oameni @fiulploii, nui asa?


O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

fiulploii

#106
Citat din: SLEAH19 din  27 Iulie 2011, 19:25:04
[/b]

Si satana lucreaza prin oameni @fiulploii, nui asa?

M-am abtinut sa dau o replica vizavi de citatele religioase insa consider ca trebuie sa punctez cate oarece  :roll:

-1. e de apreciat efortul facut de colegul @SLEAH19 inn redactarea colorata atat in limbaj cat si in scriere . Este o persoana rabdatoare si profund religioasa si e de apreciat acest lucru atat timp cat nu calca cu bocancii plini de noroi prin '' Carpathien Garden '' :-) al meu personal si al forumului .

-2. am gresit eu forumul si sunt logat pe dreptcredincios.ro , martoriiluiiehova.ro sau altele de acest gen?

-3.cum am scris intr-un alt post, RESPECT credinta fiecaruia si ma astept la acelasi tratament pe acest forum .De aceea NU INTRU IN POLEMICI RELIGIOASE  cu nimeni .

-4.nu accept sub nici o forma vreo incercare de '' siluire'' mentala , eterica sau de alta natura

-5.vehementa cu care ne aparam punctele de vedere fiecare , e de apreciat pana la o anumita limita. Dincolo de aceasta limita se cade in patologic mai ales daca se ameninta mai mult sau mai putin voalat cu focul Gheenei  :lol:

-6.ca sa fie clar , eu sunt credincios dar nu sunt religios - e o diferenta  8-). E optiunea mea si doar a mea. Suntem aici ca sa schimbam pareri, impresii, faptele noastre sau ale altora si sa ne dam cu presupusul despre acestea . Nu ca sa fim predicatori ai vreunei religii.

-7. am intrebat din care biblie citezi si raspunsul tau dovedeste ceva pentru mine . In caz ca nu stii , pana la Conciliul de la Niceea - primul din ele - circulau o gramada de texte de inspiratie divina. Acest conciliu - vezi si cine a facut parte din el - a hotarat care texte sa fie cuprinse in ceea ce s-a hotarat sa se numeasca biblie iar restul textelor s-au distrus ori au fost puse la loc sigur .
Nu ma crede pe cuvant , cerceteaza . Ia o biblie cat mai veche de ex. din sec 17 si compara cu biblia din care citezi .cel mai bine ar fi sa citesti materialele originale  :wink: Si asa mai departe despre istorie 8-)

-8. hai sa incercam sa nu mai repetam formule si paragrafe cu care suntem indoctrinati ci sa avem si opinii personale , cum ii sta bine unei creatii divine  :wink:

Ar mai fi multe de spus dar ma opresc aici pentru ca asa e corect fata de toti membrii forumului .

No offence.

Nu astept raspuns pentru ca eu am terminat acest subiect foarte vast si contradictoriu  :roll:

Reamintesc topicul ELENIN

Numai bine , indiferent de care parte ne situam .

SLEAH19

Citat din: fiulploii din  27 Iulie 2011, 20:52:21
..........
-7. am intrebat din care biblie citezi si raspunsul tau dovedeste ceva pentru mine . In caz ca nu stii , pana la Conciliul de la Niceea - primul din ele - circulau o gramada de texte de inspiratie divina. Acest conciliu - vezi si cine a facut parte din el - a hotarat care texte sa fie cuprinse in ceea ce s-a hotarat sa se numeasca biblie iar restul textelor s-au distrus ori au fost puse la loc sigur .
........


Departe de mine gandul de  vreo polemica fiulploii , am facut aluzia pentru ca pilda ta se termina cu morala ,, Dumnezeu lucreaza prin oameni''  . Nu tu esti omul in fata caruia sau explicat cei care i-am pomenit mai sus . Un membru cu greutate de pe forum , i-a pastilat si ei au simtit nevoia sa-si clarifice pozitia.

In ce priveste punctul 7, te asigur ca am cunostinta despre faptul ca biserica asa cum arata astazi cu introducerea multor elemente pagane ,  este rezultatul compromisurilor facute de Constantin(care a facut parte din conciliul de la Niceea, acolo fiind chiar casa lui) si mama sa Elena , nu are mai nimic comun cu Biserica Apostolica lasata de Isus pe pamant .
  Nu m-am informat de pe te miri care blogulete, am in biblioteca ,, Tragedia Veacurilor'' a lui Ellen G. White , care trateaza perioada de care pomenesti la detaliu.
 
   Consider ca abordarea unor subiecte de tipul celor care se refera la cataclisme planetare si sfarsitul lumii , pot fi abordate si din punct de vedere biblic , fara a fi considerate dogme sau indoctrinari ,sunt doar relatari care pot fi luate in considerare sau nu fara iritabilitate, asa cum  putem suporta fara deranjamente tot felul de ineptii si balast inutil  pe prezentul  forum.


Nu stiu cate parti sunt,  de care parte ma aflu, si sar putea sa fie o greseala sa tot implic numele Domnului in niste discutii fara a avea girul si harul Lui. El nu are nevoie de sustinerea mea , nu m-a ales sa fac asta, eu in schimb am nevoie de El, si spun asta in gura mare!

Pace frate!
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

abyss

Vorba @calatorul astral...: "Gata m-am sictirit. Cu asta basta."  :lol:

Un ultim link si o ultima interventie pe acest topic, in care se cam demonstreaza cum sa evaluam Cometa Elenin si  Elenin psyops...
Scuze multe deoarece nu am avut timp de tradus si am trantit doar un link

http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/nasa-white-house-operatives-pushing-psyops-meme-around-comet-elenin

calator astral

Gata ajunge,oamenii lu Dumnezeu! :-o
E vara,e cald,e frumos,n-a venit (deocamdata) nici un Elenin, ma uitam azi prin oras,vad ca flutura minijupele,haideti sa ne destindem o clipa si sa nu dramatizam situatia deja incordata,va propun un scurt moment de relax,o melodie faina,de mare-soare & amor,un clip cu gagici,apreciati-l pina il va sterge nox sau stardust,mentionez ca una din ele seamana izbitor cu reptilianca mea (care a fugit in zori spre o destinatie misterioasa,dupa ce am ars putina tamiie in miez de noapte,poate stii tu xanadroane de ce si unde e acum,ca m-ai pus pe ginduri cu ipoteza intraterestra,o dracoaica deci,aha,exact ceea ce gindeam) >

JEAN FRANCOIS MAURICE - MONACO, 28 DEGREES A L'OMBRE

Urban

@Calator Astral
Am impresia ca ai nevoie de putin mileu.
Trebuie sa te rezolvi de urgenta ca altfel e de rau...

Au revoir

calator astral

Citat din: Urban din  28 Iulie 2011, 00:25:21
@Calator Astral
Am impresia ca ai nevoie de putin mileu.
Trebuie sa te rezolvi de urgenta ca altfel e de rau...

Au revoir
:lol: "mileu"...)
Oki. As soon as possible ca devin prea romantic,imi pierd singele rece de reptoid.

fiulploii

#112
http://beforeitsnews.com/story/868/573/What_The_Russians_Know_About_Elenin.html

http://www.whatdoesitmean.com/index1451.htm

Interesting to note about Comet Elenin is that even though the American space agency NASA has said "Because of the possibility that the comet's orbit slightly deviate from, there is no guarantee that Earth will be missed", they have, also, in contradiction, stated that "...Comet Elenin will come nowhere near the Earth. At its closest (on 10 September 2011) it will be more than 25 million km from our planet."

http://beforeitsnews.com/story/870/356/Deep_Impact_Spacecraft,_Comet_Elenin,_False_Flag.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Immanuel_Velikovsky#Velikovsky.27s_ideas

Ideea e ca e prea multa informatie care sufoca o privire de ansamblu ce te-ar duce la o concluzie . Manipulare-intoxicare perfecta ?

Mottoul unui serial e : '' Nu exista crima perfecta ci doar indicii bine ascunse ''
Eu zic ca putem sa descoperim indiciile numai impreuna .
Ce ar fi sa incepem sa facem un rezumat pro si contra fara a mai da linkuri ?

Normal ca pace , frate @SLEAH19 . Ne luase valul pe amandoi .  :lol:

calator astral

Iti multumesc fiul ploii pentru aceasta atitudine concilianta.
Sintem condamnati sa trecem impreuna peste obstacole si sa ne apropiem rapid de Adevar,numai e timp,sintem in ceasul al doispelea. Cu totii vrem binele semenilor nostri,noi umanii pentru noi,ei reptilienii pentru ai lor,precizez,sa nu fie vreo confuzie.
Cred ca, referitor la acest delicat subiect,si cei mai sceptici dintre forumisti,printre care te numarai si tu (as mai cita siberia,tractorbeam si biss) descopera incoerentele versiunii oficiale cit si black-out'ul mediatic si linistea de moarte instaurata prin pretioase indicatii din decembrie anul trecut.
De ce NASA Official a tot schimbat proiectia virtuala a traiectoriei,de ce nici o informatie despre masa si volumul acestui corp celest,de ce guvernele occidentale si nu numai construiesc bunkere subterane,care e motivul,ce elita se va refugia si daca e un pericol de ce nici o informatie,ce ascund astronomii referitor la Elenin,de ce observatoare astronomice de constructie recenta au fost brusc inchise si mai ales ce stiu unii astronomi despre sistemul nostru solar,este el oare binar si poate avea Soarele nostru o sora,misterioasa "pitica maro" (care ar avea de patru ori marimea lui Jupiter),ce observatii fac oamenii de stiinta pe marginea cimpului electromagnetic terestru si ce schimbari intervin,de ce natura,chiar si la nivelul soarelui,care necesita tacerea?

Comet Elenin - Questions NOT Being Answered about it! Why?

Siberia

Se pare ca si pe la CNN se discuta despre Elenin - Extinction Level Event Notable Impact November
http://ireport.cnn.com/docs/DOC-640370
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

abyss

#115
Citat din: Siberia din  02 August 2011, 20:39:50
Se pare ca si pe la CNN se discuta despre Elenin - Extinction Level Event Notable Impact November
http://ireport.cnn.com/docs/DOC-640370

Cine a scris articolul acela? Si ce e chestia asta "iReport"? un fel de forumache? :)


Siberia

Citat din: @biss din  02 August 2011, 22:13:50
Cine a scris articolul acela? Si ce e chestia asta "iReport"? un fel de forumache? :)



Cred ca-i un fel de : Tu faci stirile ! :D
Si cine-a postat articolul nu am de unde sa stiu ca vaz ca l-au "dilit" din schema :D Nu ma trimite sa-l caut prin Astral, ca poate ma loveste coada cometei si ma explodez :D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Siberia

#117
@biss dragule, it prezint cometa Elenin asa cum a vazut-o instrumentul HI-2 de pe Stereo B al agentiei NASA :) (nah ca asta nu mai e un forumache  :-D )

"As Comet Elenin passed to within just 7 million kilometers of the STEREO (Behind) spacecraft, NASA rolled the spacecraft to take a look at it (Aug. 1, 2011) with its wide angle HI-2 instrument"
http://stereo.gsfc.nasa.gov/gallery/item.php?id=selects&iid=154
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

abyss

Mersi mult. Te mai rog dacă ai posibilitatea să copiezi informaţiile de pe iREPORT, eu am doar telefonul la dispoziţie şi cred că sunt acolo info care merită analizate mai atent. Mai devreme în timp ce căutam date despre persoana care postase am observat cum deodată i-a apărut numele tăiat. Mă tem că-i vor şterge şi raportul, de aceea m-am gândit să-i faci tu o copie.pt mine. Rămân dator colega Siberia :)

Siberia

Citat din: @biss din  03 August 2011, 01:26:33
Mersi mult. Te mai rog dacă ai posibilitatea să copiezi informaţiile de pe iREPORT, eu am doar telefonul la dispoziţie şi cred că sunt acolo info care merită analizate mai atent. Mai devreme în timp ce căutam date despre persoana care postase am observat cum deodată i-a apărut numele tăiat. Mă tem că-i vor şterge şi raportul, de aceea m-am gândit să-i faci tu o copie.pt mine. Rămân dator colega Siberia :)
Rezolvat :)
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti