Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Tablitele de smarald ale lui Thoth

Creat de Flight33, 11 Aprilie 2006, 11:52:14

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Flight33

PREFATA


Istoria tablitelor tradusa in urmatoarele pagini pare ciudata si trece dincolo de credintele oamenilor de stiinta moderni. Vechimea lor este incredibila (36 000 ani i.H.). Cel care a scris-o este THOTH, un preot-rege atlant care a fondat o colonie in Egiptul antic dupa scufundarea tarii-mama, Atlantida.

El este cel care a construit Marea Piramida din Giza, in mod eronat atribuita lui Keops. In aceasta el a incorporat cunostintele intelepciunii antice si tot acolo a pus la pastrare in siguranta inscrisuri si instrumente din vechea Atlantida.

Vreme de aproape 16 000 de ani el a condus stravechea rasa a Egiptului, intre 52 000 i.H. pana in 36 000 i.H. La acea vreme, stravechea rasa barbara din care faceau parte el si adeptii lui, se ridicase la un inalt grad de civilizatie.

Thoth era nemuritor deoarece invinsese moartea, trecand in celelalte planuri de existenta la dorinta, prin dematerializare. Intelepciunea lui imensa l-a facut conducator peste diferite colonii atlante, inclusiv peste cele din America de Sud si Centrala.

Cand a sosit timpul sa paraseasca Egiptul, a ridicat Marea Piramida deasupra Marii Sali din Amenti. Acolo a depozitat documentele si a desemnat pe cei mai de incredere oameni ai sai sa le pazeasca.

Mai tarziu, descendentii acelor paznici au devenit preotii Piramidei, cei care l-au zeificat pe Toth declarandu-l Zeul Intelepciunii. Conform legendei, Sala din Amenti a devenit "lumea de dincolo", sala zeilor, pe unde trecea sufletul pentru judecata de dupa moarte.

In ultimele secole, spiritul lui Thoth a trecut in corpurile oamenilor in maniera descrisa de tablite. Ca atare el s-a incarnat de trei ori, ultima oara fiind cunoscut ca HERMES – de trei ori nascutul.

In timpul acestei incarnari a lasat documentele cunoscute de catre ocultistii moderni sub numele de "Tablitele de Smarald", o prezentare mai tarzie si cu mult mai saraca a enigmelor lumii antice.

Tablitele traduse in aceasta lucrare sunt zece la numar si au fost lasate in Marea Piramida in grija preotilor. Cele zece tablite sunt impartite in 13 parti, de dragul conventiei.

Ultimele doua sunt atat de importante, incat este interzisa prezentarea lor publicului larg in prezent. Totusi continutul celorlalte dezvaluie secrete care se vor dovedi de o inestimabila valoare pentru cei care le vor cerceta cu seriozitate.

Ele ar trebui citite nu o data ci de o suta de ori pentru ca doar asa ar putea fi dezvaluit adevaratul inteles. O citire superficiala ar oferi cateva sclipiri de frumusete dar un studiu atent va deschide caile intelepciunii celui ce cauta.

In continuare cateva cuvinte despre modul in care aceste secrete au fost dezvaluite omului modern, dupa ce au stat indelung timp ascunse.

Cu aproximativ 1 300 de ani i.H. Egiptul, vechiul KHEM, era in mare fierbere iar multe delegatii de preoti au fost trimise in diferite parti ale lumii. Printre acestea s-au numarat si preotii Piramidei care au purtat cu ei tablitele de smarald ca pe un talisman. Cu ajutorul tablitelor ei puteau exercita o anumita autoritate asupra preotilor din celelalte colonii atlante.


Legenda spune ca aceste tablite imputerniceau pe purtator cu autoritatea lui Thoth.

Grupul de preoti care detineau tablitele au emigrat in America de Sud. Aici i-au gasit pe Mayasi, un popor infloritor, care isi aminteau mult din intelepciunea straveche.

Preotii s-au statornicit in acele locuri. In secolul X mayasii colonizasera peninsula Yucatan iar tablitele au fost asezate sub altarul unuia din templele inchinate zeului Soare. Dupa cucerirea mayasilor de catre spanioli, orasele au fost abandonate iar comorile au ramas ascunse si uitate in temple.

Trebuie sa se inteleaga ca Marea Piramida a fost si este inca un Templu de initiere. Isus, Solomon, Apolonius si multi altii s-au numarat printre cei initiati aici. Scriitorul (care este in continua legatura cu Marea Camera Alba din Piramida) a primit instructiuni sa recupereze si sa aduca inapoi in Marea Piramida tablitele stravechi.

Acest lucru s-a realizat. Inainte de a le inapoia i s-a acordat permisiunea sa le traduca si sa pastreze o copie a intelepciunii inscrisa pe tablite. Evenimentul a fost posibil in 1925 si abia acum s-a acordat permisiunea de a fi publicate. E posibil ca unii sa zambeasca ironic. Totusi cercetatorul atent va citi printre randuri si va descoperi intelepciunea ascunsa in ele.

Daca Lumina se afla in interiorul tau, informatia cuprinsa in tablite va gasi in tine un ecou.

In continuare este descrisa infatisarea tablitelor:

Sunt 12 tablite din smarald verde, facute dintr-o substanta transmutata alchimic. Sunt foarte rezistente la orice element si substanta. Mai exact structura atomica si celulara fiind fixa ea nu permite nici o schimbare. Din aceasta cauza tablitele contrazic legea ionizarii referitoare la corpurile fizice. Pe ele sunt gravate caractere din vechea limba atlanta. Acestea reactioneaza la undele cerebrale emise de creierul celui ce citeste, eliberand vibratia mentala asociata in mintea cititorului. Tablitele sunt prinse intre ele cu inele facute dintr-un aliaj de culoarea aurului, suspendate de o tija din acelasi material.

Pe intelepciunea continuta in aceste tablite se bazeaza misterele stravechi. Pentru cel ce citeste cu mintea si ochii deschisi, intelepciunea personala se va multiplica de 100 de ori.

Citeste! Crezi sau nu, citeste iar vibratia tablitelor va trezi "ceva" in tine.

In paginile urmatoare voi dezvalui cateva enigme putin cunoscute chiar de catre slujitorii adevarului.

Cautarea omului in dorinta de a intelege legile care-i guverneaza viata este nesfarsita. Cu toate acestea el nu a reusit sa treaca de valul care apara planurile superioare de viziunea lui materiala asupra vietii si adevarului. Adevarul este gata sa fie asimilat de catre cei care-si largesc propria viziune intorcandu-se catre ei insisi si nu cautand in afara lor adevarul.

In linistea simturilor materiale se gaseste cheia intelepciunii. Cel ce vorbeste nu stie; cel ce stie nu vorbeste!

Legile supreme nu pot fi rostite. Ele exista ca o entitate pe caile care transced toate simbolurile sau cuvintele din lumea materiala. Simbolurile nu sunt decat niste Chei cu care se deschid usi ce conduc spre adevaruri. De multe ori usa nu poate fi deschisa deoarece cheia pare atat de mareata incat lucrurile care se afla in spatele ei nu pot fi vazute.

Daca reusim sa intelegem ca toate cheile, toate simbolurile materiale sunt manifestari, prelungiri ale unei Legi Supreme si a Adevarului, ne vom dezvolta o viziune ce ne va permite sa trecem dincolo de val.

Toate lucrurile din toate Universurile se misca conform unei Legi. Legea care guverneaza miscarea Planetelor nu este mai imuabila decat Legea care guverneaza manifestarea omului in aceasta lume. Una dintre cele mai importante Legi este Legea responsabila de de formarea omului ca fiinta materiala.

Maretul scop al scolilor initiatice din toate timpurile a fost sa dezvaluie functionalitatile Legii care leaga omul material de omul spiritual. Legatura dintre omul material si omul spiritual este omul intelectual deoarece mintea are atat calitati materiale cat si spirituale. Cel care aspira la cunostinte elevate trebuie sa-si dezvolte latura intelectuala a firii lui pentru a-si intari credinta ca poate sa-si concentreze toate fortele fiintei lui catre si in planul pe care-l doreste.

Marea cautare a Luminii, a Vietii si a Iubirii incepe in primul rand din planul material. Condusa catre planul ultim, scopul ei final este fuziunea completa cu Constiinta Universala. Asezarea fundatiei in planul material este primul pas. Abia apoi vine si scopul suprem al realizarii spirituale.

In paginile urmatoare se ofera o interpretare a tablitelor de smarald si a intelesurilor lor secrete. In mesajul lui Thoth sunt ascunse multe sensuri care nu transpar la suprafata cu usurinta. Lumina invataturii va deschide noi perspective de intelegere.

"Citeste si Fii intelept" doar daca Lumina constiintei tale trezeste in tine intelegerea care este o calitate innascuta a sufletului!Profesorul Doreal


Flight33

TABLITA 1Istoria lui Thoth, AtlantulEu, THOTH, atlantul, maestrul secretelor

paznicul documentelor, atotputernic rege, magician

traind din generatie in generatie,

pregatindu-ma sa cobor in salile din Amenti,

am scris spre a-i indruma

pe cei care vor veni dupa mine,

aceste documente ale atotputernicei intelepciuni a Marii Atlantide.In marele oras din KEOR, pe insula UNDAL,

intr-un timp foarte indepartat, am inceput aceasta incarnare.

Preaputernicii atlanti au trait si au murit altfel

decat o fac oamenii din epoca de acum,

din eon in eon si-au reinnoit viata

in Salile din Amenti unde raul vietii curge etern.De o suta de ori cate zece

am coborat pe intunecatul drum ce duce spre lumina,

si de tot atatea ori am urcat din

intuneric spre lumina cu forte si puteri reinnoite.Acum inca o data voi cobori

iar cei din KHEM (Egiptul antic, n.tr.)

nu vor mai sti de mine.Dar intr-un timp ce nu s-a nascut inca ma voi ridica din nou,

preaputernic, cerand socoteala

celor ramasi in urma.Atunci sa va feriti, voi cei din KHEM,

invatatura de mi-ati fi tradat,

caci arunca-va-voi

in intunericul cavernelor de unde ati venit.Sa nu-mi tradati secretele

oamenilor nordului

oamenilor sudului

ori blestemul meu se va abate asupra voastra.Nu uitati sa luati aminte la cuvintele mele

pentru ca sigur ma voi reintoarce

si voi cere de la voi ceea ce paziti.

Da, chiar si de dincolo de timp

si de moarte ma voi intoarce,

rasplatind sau pedepsind

dupa loialitatea fiecaruia.Maret fost-a poporul meu in timpuri apuse,

maret dincolo de intelegerea

oamenilor ce-s acum in jurul meu;

avand stiinta intelepciunii celor de demult,

cautand departe in inima infinitatii

cunostinte ce apartineau tineretii Pamantului.Intelepti eram datorita intelepciunii

Copiilor Luminii care traiau printre noi.

Puternici eram datorita puterii ce venea

din focul etern.Iar mai presus de toate, cel mai important intre

copii omului era tatal meu, THOTME,

paznicul marelui templu,

punte intre Copii Luminii

care locuiau in templu si

rasele de oameni care populau cele zece insule.Sol, dupa Trei,

al Locuitorului din UNAL,

vorbind Regilor

cu o voce careia trebuia sa i te supui.Crescut-am acolo pana la maturitate,

fiind invatat de tatal meu misterele stravechi,

pana cand, in timp, crescu in mine focul intelepciunii,

iar acesta se transforma intr-o flacara ce ma consuma.N-am dorit altceva decat atingerea intelepciunii.

Pana cand intr-o mareata zi porunca veni de la

Locuitorul Templului, sa fiu adus in fata lui.

Putini erau aceia intre copiii omului

ce privisera acea fata si traisera apoi,

caci Copii Luminii nu sunt precum fii omului

cand nu sunt incarnati intr-un corp fizic.Ales fost-am dintre fii omului,

educat de catre Locuitor astfel ca

telurile lui sa fie indeplinite,

teluri nenascute inca in pantecul timpului.Epoci intregi am locuit in Templu,

acumuland din ce in ce mai multa intelepciune,

pana cand si eu m-am apropiat de lumina trimisa de marele foc.Mi-a aratat calea spre Amenti,

lumea de dincolo unde sta marele rege pe tronul sau.Adanc m-am plecat in semn de respect in fata Maestrilor Vietii

si a Maestrilor Mortii, primind in dar Cheia Vietii.Eliberat eram de Salile din Amenti, alungand moartea din cercul vietii.

Departe spre stele calatorit-am pana cand spatiul si timpul au disparut.Dupa ce sorbit-am cu nesat din cupa intelepciunii,

am privit in sufletele oamenilor unde-am descoperit

mistere si mai mari si m-am bucurat.

Caci doar in Cautarea Adevarului putea Sufletul meu

sa se linisteasca si flacara din mine sa se stinga.De-a lungul epocilor am trait,

urmarindu-i pe cei din jurul meu gustand din cupa mortii

si intorcandu-se apoi in lumina vietii.Treptat, din Regatele Atlantidei se raspandira valuri

de constiinta contopite cu mine,

pentru ca apoi ele sa fie inlocuite de semintele unei stele inferioare.Supunandu-se legii, cuvantul Maestrului crescu ca o floare.

Inspre intunericul din strafunduri se indreptara gandurile Atlantilor,

Pana cand, in sfarsit in aceasta manie sosi din AGWANTI,

Locuitorul, (cuvantul Agwanti nu are un echivalent in limba engleza; inseamna o stare de detasare. n.tr.) rostind Cuvantul, chemand puterea.Adanc in inima Pamantului, fii din Amenti auzira,

si auzind produsera preschimbarea florii focului

care arde etern, il transformara folosind LOGOS-ul,

pana cand marele foc isi schimba directia.Peste lume se napustira atunci marile ape,

innecand si scufundand,

schimband echilibrul Pamantului


Flight33

pana cand doar Templul Luminii mai ramase

intreg pe marele munte de pe insula UNDAL

care se ridica dintre ape,

doar cativa mai traiau

salvati de furia apelor.Ma chema apoi Maestrul, zicand:

Aduna-mi poporul.

Du-i departe peste ape cu ajutorul celor ce te-am invatat,

pana vei ajunge pe pamantul barbarilor parosi,

ce locuiesc in pesteri, in desert.

Acolo urmeaza planul pe care il stii deja.Adunatu-mi-am atunci poporul si

am intrat in marea nava a Maestrului.

In sus ne-am ridicat dimineata.

Intunecat sub noi se vedea Templul.

Brusc peste el napustitu-s-au apele.

Disparut de pe suprafata Pamantului,

pana cand vremea va sosi, era maretul Templu.
 

Foarte repede ne-am indreptat spre soarele diminetii,

pana cand sub noi se intinse taramul copiilor din KHEM.

Maniosi, ne-au intampinat cu maciuci si suliti,

pe care le agitau in aer, dorind sa injunghie si chiar sa-i distruga

pe fii Atlantidei.Atunci ridicatu-mi-am toiagul indreptand spre ei o raza vibratorie

care ii facu sa ramana nemiscati ca niste bucati de piatra de pe munte.Apoi vorbitu-le-am cu o voce calma si pasnica, povestindu-le despre puterea Atlantidei,

afirmand ca suntem copii Soarelui si mesagerii lui.

Intimidatu-i-am apoi aratandu-le puterile mele magice

pana cand au ajuns sa se tarasca la picioarele mele cand s-au putut misca din nou.Mult timp am locuit pe taramul numit KHEM, mult, mult timp.

Ascultand poruncile Maestrului, care desi doarme traieste de-a pururi,

am trimis de la mine pe Fii Atlantidei, i-am trimis in toate zarile,

sperand ca din pantecul timpului intelepciunea poate reaparea in copii ei.Mult timp petrecut-am in KHEM,

facand lucruri marete cu ajutorul intelepciunii din mine.

In sus crescura spre lumina cunoasterii copii din KHEM,

udati de ploile intelepciunii mele.Deschis-am atunci drum spre Amenti ca sa-mi pot pastra puterile,

traind din epoca in epoca ca Soare al Atlantidei,

pazind intelepciunea, pastrand documentele.Cativa dintre fii KHEM-ului,

atragandu-i pe ceilalti in jurul lor,

crescura incet in forta Sufletului.Acum, inca o data, cobor dintre ei in intunecatele sali din Amenti,

adanc in salile subterane, inaintea Maestrilor puterilor,

fata in fata inca o data cu Locuitorul.Ridicatu-m-am sus deasupra intrarii, o trecatoare, o poarta ce duce spre Amenti.Putini ar avea curajul sa indrazneasca, putini trec poarta spre intunericul din Amenti.Ridicat-am deasupra intrarii, o puternica piramida,

folosind puterea ce intrece forta Pamantului (gravitatia, n.tr.).

Adanc, foarte adanc am asezat casa-de-forta sau camera,

din care am sculptat o trecatoare circulara ce ajunge apropae de mareata adunare.
 

Acolo in varf, am asezat cristalul, ce trimite raze spre "Timp-Spatiu",

atragand forta din eter, si concentrand-o catre trecatoarea spre Amenti.Construit-am si alte camere care par a fi goale,

totusi ascunse in ele se afla cheile spre Amenti.

Cel ce cu curaj va porni spre taramurile intunecate

sa se purifice mai intai prin post indelungat.Sa se intinda in sarcofagul de piatra din camera mea.

Apoi ii voi dezvalui marile mistere.

Curand se va indrepta spre locul unde il voi intampina,

chiar si in intunericul Pamantului il voi intampina, eu,

Thoth, Maestrul Intelepciunii, il voi intampina

si voi trai alaturi de el de-a pururi.Construit-am Marea Piramida,

dupa modelul piramidei fortei Pamantului,

arzand etern astfel ca, si ea,

sa ramana de-a lungul secolelor.In interiorul ei, am asezat cunoasterea despre "Stiinta-Magiei"

astfel ca sa pot fi aici cand ma reintorc din Amenti,

da, in timp ce dorm in Salile din Amenti,

Sufletul meu ce hoinareste liber se va reincarna,

va locui intre oameni in aceasta forma sau in alta. (Hermes-de trei ori nascutul)Trimis pe Pamant al Locuitorului sunt,

indeplinindu-i poruncile astfel ca multi sa fie ridicati.

Acum ma intorc in Salile din Amenti,

lasand in urma ceva din intelepciunea mea.

Pastrati-o si urmati porunca Locuitorului:

Ridicati intotdeauna ochii spre lumina.Cu siguranta, in timp, veti deveni una cu Maestrul,

Cu siguranta si pe buna dreptate sunteti una cu Maestrul,

Cu siguranta si pe buna dreptate sunteti una cu TOTUL.Acum, plec de la voi.

Nu uitati poruncile mele,

pastrati-le si respectati-le,

iar eu voi fi cu voi,

ajutandu-va si indrumandu-va spre Lumina.In fata mea se deschide poarta.

Cobor in intunericul noptii.
 


 


 

TABLITA 2Salile din AmentiAdanc in inima pamantului se gasesc Salile din Amenti,

cu mult sub insulele scufundatei Atlantida,

Salile Mortilor si ale celor vii,

scaldate in focul infinitului TOT.Intr-un timp foarte indepartat, pierdut in spatiu-timp,

Copii Luminii au privit in jos catre lume.

Vazand copii omului in sclavie legati de forta care venea de dedesupt

Au stiut ca doar eliberindu-se din aceasta sclavie

va putea omul sa se ridice de pe Pamant spre Soare.Pe Pamant coborat-au si si-au creat corpuri,

asemanatoare cele ale oamenilor.

Maestrii au spus dupa aceasta transformare:"Suntem cei formati din praf din spatiu, luand parte la viata din infinitul TOT;

traim in lume ca si copiii omului, la fel ca si copii omului si totusi diferit."Apoi pentru a locui, adanc sub scoarta Pamantului,

au sapat spatii mari cu ajutorul puterii lor,

spatii diferite de cele ale copiilor omului.

Le-au inconjurat apoi cu forte si puteri, pentru a apara Salile Mortilor.Unul langa altul au asezat apoi alte spatii, le-au umplut cu Viata si cu lumina de deasupra.

Construit-au apoi Salile din Amenti, pentru a putea locui acolo de-a pururi

sa traiasca plini de viata pana la sfarsitul eternitatii.Treizeci si doi de coipii erau,

Fii ai Luminilor care coborasera intre oameni,

Cautand sa elibereze din sclavia intunericului

Pe cei tintuiti de forta ce venea de dedesupt.Adanc in Salile din Amenti crescu o floare, arzatoare, ce se marea, alungand noaptea.Asezata in centru, o raza puternica, datatoare

de Viata, de Lumina, umplandu-i de putere pe cei ce se apropiau de ea.

Asezat-au tronuri in jurul ei, treizeci si doua,

locuri pentru fiecare Copil al Luminii,

asezate astfel ca sa fie scaldati de ceea ce radia din floare, Viata din eterna Lumina.Acolo isi asezau de fiecare data primele corpuri create

pentru ca acestea sa fie umplute cu Spiritul Vietii.

O suta de ani din fiecare o mie trebuia

ca Lumina datatoare de Viata sa le lumineze corpurile.

Grabind, trezind Spiritul Vietii.Acolo in acel cerc, din eon in eon, stau Marii Maestri,

ducand o viata necunoscuta oamenilor.

Acolo in Salile Vietii dorm ei,

liber curge Sufletul lor prin corpurile oamenilor.La diferite intervale, in timp ce corpurile lor raman adormite,

ei se incarneaza in corpurile oamenilor.

Ii invata cum sa iasa din intuneric si ii indruma spre lumina.Acolo in Sala Vietii, plina de intelepciunea lor,

necunoscuti raselor de oameni, traind dintotdeauna sub recele

foc al vietii, stau Copii Luminii.

Exista momente cand se trezesc,

si se ridica din adancuri pentru a fi lumini calauzitoare intre oameni,

infiniti printre oamenii limitati.Cel ce progresand a iesit din intuneric, s-a ridicat din noapte spre lumina,

este eliberat de Salile din Amenti, este eliberat de Floarea Luminii si a Vietii.

Indrumat atunci de intelepciune si cunostintele acumulate,

va trece dintre oameni intre Maestrii Vietii.Acolo poate locui la fel ca si ceilalti Maestri, eliberat din sclavia intunericului noptii.

Asezati in interiorul florii ce radiaza stau sapte

Maestri din Spatiu-Timpurile de deasupra noastra,

ajutind si calauzind prin infinita Intelepciune, calea prin timp a copiilor omului.Preaputernici si stranii sunt, invaluiti in puterea lor,

tacuti, atoatestiutori, atragand spre ei forta Vietii,

diferiti si totusi una cu copiii omului.

Da, diferiti, si totusi Una cu Copiii Luminii.Pastratori si pazitori ai fortei ce inrobeste omul,

pregatiti sa o slabeasca daca lumina a fost atinsa.

Primul si cel mai puternic, este Entitatea Ascunsa, Maestrul Maestrilor,

infinitul Noua, deasupra celorlalti de la fiecare Maestru al Ciclurilor;

Flight33

Trei, Patru, Cinci si Sase, Sapte, Opt,

fiecare avand o misiune, fiecare cu fortele proprii,

calauzind, indrumand destinul omului.

Acolo stau, preaputernici, eliberati de orice timp si spatiu.Nu apartin acestei lumi si totusi inruditi cu ea,

Frati Mai Mari, ai copiilor omului.

Judecand si cantarind, cu ajutorul intelepciunii lor,

urmaresc inaintarea Luminii printre oameni.Acolo, inaintea lor, am fost condus de catre Locuitor,

si l-am privit cum devine Una cu cel de deasupra.Apoi din EL se auzi o voce spunand:

"Maret esti tu, Thoth, intre copii omului.

liber esti de-acum de Salile din Amenti,

Maestru al Vietii intre copii omului.

Nu vei mai gusta moartea decat daca vei voi,

vei sorbi doar Viata pana la capatul eternitatii,

De-acum ti-e Viata

de-a pururi la indemana.

De-acum veni-va Moartea doar la chemarea ta.Poti locui sau pleca de aici dupa cum ti-e vrerea,

Liber este Amenti pentru Soarele omului.

Bucura-te de Viata in orice forma voiesti,

Copil al Luminii crescut intre oameni.

Alege ce vrei sa faci, caci toti trebuie sa trudeasca,

Sa nu te eliberezi niciodata de calea Luminii.Un pas doar ai facut pe lungul drum spre inaltimi,

infinit este acum muntele Luminii.

Cu fiecare pas pe care-l faci muntele se-nalta;

inaintarea ta nu face decat sa-ndeparteze scopul.Apropie-te intotdeauna de infinita Intelepciune,

si ca-nainte scopul se va indeparta.

Eliberat esti acum de Salile din Amenti

spre a merge alaturi de Maestrii lumii,

catre acelasi scop, lucrand impreuna,

pentru a aduce Lumina copiilor omului."Apoi dinspre tronul sau veni unul dintre Maestri,

ma lua de mana si ma conduse inainte,

prin toate Salile adanc ascunsului taram.

Ma conduse prin Salile din Amenti,

dezvaluindu-mi secretele necunoscute omului.Prin coridoru-ntunecat, ma conduse in jos,

spre Sala unde sta intunecata Moarte.

Uriasa se-ntindea in fata mea mareata Sala,

inconjurata de-ntuneric dar totusi plina de Lumina.In fata mea se ridica un tron intunecat,

Invaluita sedea pe el o silueta a noptii.

Mai neagra decat noaptea statea acolo,

De-un negru ce-al noptii nu era.

In fata ei s-opri Maestrul, rostindCuvantul ce produce Viata:

"o, maestre al intunericului,

calauza pe drumul ce duce dinspre Viata spre Viata,

in fata ta aduc un Soare al diminetii.

Sa-l nu-l atingi vreodata cu puterea noptii.

Sa nu-i chemi flacara spre intunericul noptii.

Cunoaste-l si priveste-l, e fratele nostru

ce s-a ridicat din intuneric spre Lumina.

Elibereaza-i flacara din robie,

Ca libera sa arda in intunericul noptii."O mana ridica atunci silueta,

si o flacara aparu, devenind din ce in ce mai stralucitoare.

cu repeziciune dand cortina de-ntuneric la o parte,

scotand Sala din bezna noptii.In spatiul mare din fata mea aparura,

luminite dupa luminite, de dupa valul noptii.

Nenumarate milioane topaiau in fata mea

unele arzand ca niste flori de foc.Altele aruncau o lumina slaba ce abia se zarea din noapte.Lumina unora scadea cu repeziciune;

a altora crestea doar dintr-o scanteie de lumina.

Fiecare era inconjurata de un palid val de intuneric,

dar totusi ardea cu o flacara ce nu putea fi niciodata stinsa.

Zburand de colo-colo precum licuricii primavara,

umpleau spatiul cu Lumina si cu Viata.Atunci se auzi o voce, puternica si solemna, zicand:

"Acestea sunt lumini ce suflete sunt intre oameni,

crescand sau slabind in intensitate, existand de-a pururi,

schimbandu-se dar fiind vii, in moarte spre viata.

Dupa ce imbobocesc ca niste flori,

si ating punctul final al cresterii in viata,

repede trimit atunci valul intunericului

invaluindu-le si schimbandu-le in noi forme de viata.Constant de-a lungul epocilor, crescand, devenind o alta flacara,

luminand intunericul cu si mai mare forta,

stinsa si totusi nestinsa de catre valul noptii.Astfel creste sufletul omului de-a pururi

distrus dar totusi nedistrus de intunericul noptii.Eu, Moartea, vin dar nu raman,

Caci viata exista dintotdeauna in TOTUL;

Doar un obstacol, sunt eu, pe drum,

Obstacol trecut cu repeziciune cu ajutorul luminii infinite.Trezeste-te, O flacara ce arzi de-a pururi in interior,

Straluce si infrange valul noptii."Apoi in mijlocul vapailor in intuneric, crescu una ce

alunga noaptea, crescand, marindu-se

devenind si mai stralucitoare pana cand nu mai fu decat lumina.Atunci vorbi calauza mea, vocea maestrului:

Priveste-ti propriul suflet cum creste in lumina,

eliberat acum de-a pururi de Maestrul noptii.Prin multe spatii ma duse-apoi spatii unde se aflau secretele Copiilor Luminii;

secrete pe care omul nu le va afla poate niciodata pana cand

nu va deveni si el un Soare al Luminii.Ma conduse inapoi spre Lumina

Din Sala Luminii.

Ingenuncheat-am acolo in fata marilor Maestri,

Maestri a TOATE.Atunci vorbi EL, rostind cuvinte impresionante:Ai fost eliberat de Salile din Amenti.

Alege ce vrei sa faci intre copii omului.Am vorbit si eu apoi:

O, mare maestru, permite-mi sa fiu invatator de oameni,

sa le arat calea pana vor deveni si ei lumini intre oameni;

eliberati de valul noptii care ii inconjura, arzand si luminand intre oameni.Imi vorbi apoi vocea:

Mergi si asa sa fie dupa cum ti-e voia.

Stapan al propriului destin iti esti acum,

liber sa accepti sau sa refuzi.

Preia-ti puterea, preia-ti intelepciunea.

Ca o lumina straluce intre copii omului.In sus ma conduse apoi Locuitorul.

Si am trait din nou intre copii omului,

invatandu-i si aratandu-le cate ceva din intelepciunea mea;

Soare al Luminii, un foc intre oameni.Acum pasesc din nou pe calea ce duce in jos, cautand lumina in intunericul noptii.

Pastrati-mi documentele caci calauza vor fi pentru copii omului.

Flight33

TABLITA 3


Cheia IntelepciuniiEu, THOTH, atlantul,

ofer intelepciunea mea,

ofer cunostintele mele,

ofer puterea mea.

De buna voie le ofer copiilor omului.

Ofer in speranta ca si ei ar putea avea intelepciune

care sa straluceasca in lume din spatele valului noptii.Intelepciunea este putere iar puterea este intelepciune,

impreuna completand intregul.Omule, sa nu fii mandru de intelepciunea ta.

Discuta atat cu nestiutorul cat si cu inteleptul.

Daca vine la tine cineva plin de invatatura,

asculta-l cu mare atentie caci intelepciunea e totul.Sa nu taci cand se vorbeste despre rau caci Adevarul ca si razele de soare lumineaza totul.

Cel ce nu respecta legea va fi pedepsit, caci doar prin Lege se elibereaza oamenii.

Nu trebuie sa te temi pentru ca frica este ceea ce leaga omul de intuneric.Urmeaza-ti indemnul inimii in timpul vietii.

Fa mai mult decat ti se cere.

Cand ai acumulat bogatii,

Urmeaza-ti indemnul inimii

Caci toate acestea nu sunt de nici un folos daca inima ti-e istovita .

Asculta-ti inima cat mai mult.

Si sufletul se va bucura.Cei ce sunt calauziti nu se ratacesc,

Dar cei ce s-au ratacit nu mai pot gasi calea cea dreapta.

Daca traiesti intre oameni, fa ca Iubirea sa fie totul pentru inima ta.Daca va veni cineva sa-ti ceara sfatul, lasa-l sa vorbeasca liber,

caci astfel lucrul pentru care a venit la tine poate fi infaptuit.

Daca se codeste sa-si deschida inima catre tine,

e pentru ca tu, cel ce judeca situtia, esti de vina.Nu rosti vorbe nechibzuite si nici nu le asculta,

pentru ca acestea sunt spuse de cel ce nu este in armonie.

Nu le rosti nici tu, astfel ca cel din fata ta sa poata afla intelepciunea.Tacerea e un mare castig.

Nu castigi nimic vorbind foarte mult.

Nu-ti ridica inima mai presus de cea a copiilor omului,

pentru ca sa nu ajunga mai jos decat praful chiar.Daca vei ajunge mare intre oameni,

sa fii respectat pentru ceea ce stii si pentru blandete.

Daca vrei sa cunosti firea unui prieten, nu-i intreba tovarasii,

ci petrece catva timp doar cu el.

Discuta cu el, pune-i la incercare inima prin cuvintele lui si prin purtarea lui.

Caci ce intra in magazie trebuie sa si iasa,

iar lucrurile ce-ti apartin trebuie impartasite si prietenului tau.Invatatura e considerata de prost drept ignoranta,

iar lucrurile profitabile ii sunt daunatoare.

El traieste in moarte.

Si-aceasta-i este hrana.Secrete exista in Cosmos ce odata dezvaluite umplu lumea cu lumina lor.

Cel ce-ar vrea sa se elibereze din sclavia intunericului

sa desparta mai intai materialul de imaterial, focul de pamant;

pentru ca se stie ca asa cum pamantul coboara spre pamant,

la fel si focul urca spre foc si devine una cu focul.

Cel ce cunoaste focul din sine va urca spre focul etern si va trai in el de-a pururi.Focul, focul interior, este cea mai puternica forta dintre toate,

pentru ca biruie totul si trece prin toate lucrurile de pe Pamant.

Omul se sprijina doar pe ceea ce rezista.

Pamantul trebuie sa-I reziste omului altfel acesta nu ar exista.Nu toti ochii vad la fel, unul vede un obiect de o anume forma si culoare

iar altul, de o alta forma si culoare.

La fel si infinitul foc, ce-si schimba culorile, nu e la fel de la o zi la alta.Asa vorbesc eu, THOTH, despre intelepciunea mea,

caci un om e un foc ce arde stralucind in noapte;

nu e stins niciodata de valul intunericului, nu e niciodata stins de valul noptii.In inimile oamenilor am privit cu ajutorul intelepciunii mele,

si am aflat ca nu s-au eliberat inca de lupta.

Elibereaza-ti focul, O frate al meu sau el va fi ingropat in umbra noptii!Asculta omule aceasta intelepciune: unde inceteaza numele si forma?

Doar in constiinta, invizibila, o forta infinita ce radiaza stralucitor.

Formele pe care le creezi luminandu-ti

felul de a privi lumea sunt cu adevarat efecte ce urmeaza cauza ta.Omul este o stea incatusata intr-un corp, pana cand, la sfarsit

se elibereaza prin propria lupta.

Doar prin efort si truda steaua din tine

va inflori intr-o noua viata.

Cel ce stie inceputul tuturor lucrurilor,

isi elibereaza steaua din taramul noptii.Aminteste-ti, omule, ca tot ce exista e doar o alta forma a ceea ce nu exista.

Orice forma de viata trece in alta forma de viata

iar tu nu faci exceptie de la aceasta lege.Respecta Legea, caci totul e Lege.

Nu cauta ce nu tine de Lege, caci asa ceva exista doar in iluzia simturilor.

Intelepciunea vine in intampinarea tuturor copiii ei

asa cum ei vin in intampinarea ei.De-a lungul epocilor, lumina a fost ascunsa.

Trezeste-te, omule, si fii intelept.Adanc in misterele vietii am calatorit, cautand cele ascunse.Asculta, omule, si fii intelept.

Departe, sub scoarta pamantului, in Salile din Amenti,

Secrete ascunse oamenilor am vazut.Ades am trecut prin coridorul bine ascuns,

si am privit Lumina care este Viata pentru oameni.

Acolo, sub florile Vietii nesfarsite, cautat-am in inimile si secretele oamenilor.

Aflat-am ca omul nu face decat sa traiasca in intuneric,

lumina marelui foc fiindu-i ascunsa in sine.Inaintea Maestrilor din ascunsul Amenti

am acumulat intelepciunea pe care o dau oamenilor.Maestri sunt ei, ai Intelepciunii Secrete,

adusa din viitorul sfarsitului infinitatii.

Sapte sunt, Maestrii din Amenti,

mai presus de Copiii Diminetii,

Sori ai ciclurilor, Maestri ai Intelepciunii.Nu sunt la fel ca si copii omului?

TREI, PATRU, CINCI SI SASE, SAPTE

OPT, NOUA sunt titlurile Maestrilor oamenilor.Departe de viitor, fara forma si totusi in formare

au venit ei ca invatatori ai copiilor omului.

Traiesc de-a pururi, fara sa faca parte totusi dintre cei vii,

nelegati de viata si liberi de moarte.Conduc dintotdeauna cu infinita-ntelepciune,

legati si totusi nelegati de intunecatele Sali ale Mortii.

Au viata-n ei dar care nu este viata,

eliberati de toate sunt Maestrii TOTULUI.De la ei a venit Logos-ul, instrumente ei ale puterii nemasurate.

Mareata este infatisarea lor, si totusi ascunsa in micime,

formata de ceea ce se formeaza, cunoscuta si totusi nestiuta.TREI pastreaza cheile tuturor magiilor ascunse,

creator este el al Salilor Mortilor;

trimitand putere, invaluit in intuneric,

legand sufletele copiilor omului;

trimitand intunericul, legand forta sufletului;

conducator al negativului pentru copii omului.PATRU e cel ce sloboade puterea.

Maestru al Vietii este pentru copii omului.

Lumina ii e corpul, flacara ii este infatisarea,

eliberator de suflete pentru copii omului.CINCI este stapanul, Maestrul tuturor magiilor –

Cheia Cuvantului ce rasuna printre oameni.
 

SASE este Maestrul Luminii, drumul ascuns,

Cararea sufletelor copiilor oamenilor.SAPTE este Maestrul vastitatii,

Stapanul Spatiului si cheia Timpurilor.OPT este cel ce comanda progresul;

Cantareste si echilibreaza calatoria omului.NOUA este tatal, maret la randu-i in infatisare,

Formandu-se si schimbandu-se din ceea ce nu are forma.Gandeste-te cu mare atentie la simbolurile pe care ti le-am dat.

Chei sunt ele, desi sunt ascunse oamenilor.Nazuieste oricand spre inalt, Suflet al diminetii,

Intoarce-ti gandurile spre Lumina si Viata.

Descopera in simbolurile pe care ti le-am dat,

lumina pe drumul ce porneste din viata si se termina in viata.Cauta cu intelepciune.

Intoarce-ti gandurile spre interiorul tau.

Nu-ti inchide mintea florii Luminii.Asaza-ti in corp o imagine faurita din ganduri.

Gandeste-te la numerele care te conduc spre Viata.Curata este cararea pentru cel ce are intelepciune.

Deschide usa Imparatiei Luminii.Revarsa-ti flacara ca un Soare al diminetii ce esti,

Indeparteaza intunericul si traieste in lumina zilei.Priveste-te, omule! Ca parte a fiintei tale

Cei Sapte care sunt dar nu sunt ce par a fi.

Deschisu-mi-am, omule, intelepciunea,.

Urmeaza drumul pe care primul am pasit.Maestri ai Intelepciunii,

SOARE al LUMINII MATINALE si al VIETII pentru copii omului.

Flight33

Tablita 4


Cel Nascut in SpatiuAsculta, omule, vocea intelepciunii,

Asculta vocea lui THOTH, atlantul.De buna voie iti ofer intelepciunea mea,

Adunata din spatiul si timpul acestui ciclu;

Stapan al misterelor, SOARE al diminetii,

Traind de-a pururi, un copil al LUMINII,

Stralucind ca o stea a diminetii.THOTH invatatorul de oameni, invatator al TOTULUI.

Cu mult timp in urma, in copilaria mea,

Priveam stelele din de mult ingropata Atlantida,

Si visam la misterele ce se ascundeau departe, deasupra oamenilor.Atunci crescu in inima mea o mare dorinta de a cuceri drumul ce ducea catre stele.

An dupa an, am cautat intelepciunea, cunostinte noi, urmand calea,

Pana cand SUFLETUL meu, trudit, s-a eliberat din stransoare si a plecat departe.Eliberat eram de legatura pamant-om.

Eliberat de corp, am tasnit in noapte.

Deschis era, in sfarsit, si pentru mine spatiul stelar.

Eliberat din stransoarea noptii eram.

Acum puteam cauta intelepciune la marginile spatiului,

Departe de cunoasterea omului limitat.Departe, in spatiu, calatori liber SUFLETUL meu

In infinitatea cercului luminii.

Ciudate, dincolo de intelegere, erau unele planete,

Gigantice, cum omul nici nu poate visa.Totusi gasit-am Legea, in toata frumusetea ei, ce se facea simtita

Pe si printre acele planete asa cum se face simtita printre oameni.Prin frumusetea infinitatii calatori sufletul meu,

Departe in spatiu am zburat cu gandul.M-am odihnit pe o planeta frumoasa

Al carei aer era plin de sunete armonioase.Forme erau acolo, miscandu-se in Ordine,

Marete si maiestuoase precum stelele noptii;

Urcand in armonie, echilibru ordonat,

Simboluri ale Cosmicului, si ale Legii.Pe langa multe stele trecut-am in calatoria mea,

Si pe langa multe rase de oameni

Unii urcand ca stele ale diminetii

Altii cazand spre intunericul noptii.Fiecare din ei se luptau sa se ridice,

Urcand spre inaltimi si sondand abisurile,

Ajungand uneori pe taramuri luminoase,

Trecand prin intuneric ca sa iasa la Lumina.Sa stii, omule, ca Lumina este mostenirea ta.

Intunericul e doar un val.

Inchisa in inima ta se afla lumina eterna,

Asteptand sa fie eliberata pentru a cuceri,

Asteptand sa rupa valul noptii.Am descoperit cativa din cei ce cucerisera eterul.

Eliberati de spatiu dar totusi oameni erau.

Folosind forta care sta la baza TUTUROR lucrurilor,

Departe in spatiu construit-au o planeta,

Condusa de forta ce curge prin TOT;

Concentrand, transformand eterul in forme

Care cresteau dupa vrerea lor.Depasisera in stiinta toate rasele,

Aveau o intelepciune nemasurata, erau fii ai stelelor.

Indelung am stat si le-am admirat intelepciunea.

Au creat din eter orase

Marete din trandafiri si aur.Ci mult timp in urma, ei cucerisera eterul,

Se eliberasera din stransoare

Se gandeau doar la o imagine iar aceasta era rapid creata.Mai departe pleca sufletul meu prin Cosmos,

Vazand lucruri si noi dar si vechi;

Invatand ca omul este cu adevarat un fiu al spatiului,

Un Soare intre Sori, un copil al stelelor.Sa stii, omule, ca tot ce ai, este una cu stelele.Corpul tau nu e decat o planeta

Invartindu-se in jurul stelei din centrul sistemului planetar.Dupa ce vei obtine lumina intelepciunii totale,

Liber vei fi sa stralucesti in eter

Vei fi unul din Sorii ce lumineaza intunericul exterior

Unul din copii spatiului ce creste in Lumina.Asa precum stelele isi pierd cu timpul stralucirea,

Lumina lor revenind la mareata sursa,

La fel, omule, trece sufletul

Lasand in urma intunericul noptii.Format din eterul primordial, plin de stralucirea ce curge dinspre sursa,

Legat de eterul ce il inconjoara

Straluce de-a pururi pana cand se elibereaza in sfarsit.Ridica-ti flacara din intuneric, lasa-n urma noaptea si liber vei fi.Calatorit-am prin spatiu-timp,

Stiind ca in sfarsit sufletul meu era liber,

Stiind ca in sfarsit pot urma intelepciunea.

Pana cand, in cele din urma am trecut intr-un plan,

Ascuns cunoasterii, necunoscut intelepciunii,

O prelungire dincolo de tot ceea ce stim noi.Avand aceasta cunoastere, omule,

Sufletul meu a fost si mai fericit,

Pentru ca acum eram liber.

Asculta, fiu al spatiului,

Asculta-mi intelepciunea:

Afla ca si tu vei fi liber.Asculta-mi inca o data intelepciunea, omule,

Caci ascultand si tu poti trai si fi liber.

Nu esti ceva pamantean ci fiu al Infinitei Lumini Cosmice.

Nu mai stii de unde vii, omule?

Nu stii ca esti cu adevarat Lumina?

Soare al Maretului Soare, dobandind intelepciune

Vei constientiza legatura ta cu Lumina.Tie iti ofer acum cunoastere,

Libertatea de a pasi pe aceeasi cale pe care am mers si eu,

Aratandu-ti cum prin zbuciumul meu

Am pasit pe calea ce duce spre stele.Asculta, omule, si constientizeaza-ti legaturile,

Afla cum sa te eliberezi.

Din mijlocul intunericului te vei ridica, vei fi una cu Lumina si cu stelele.

Urmeaza intotdeauna calea intelepciunii.

Doar asa te poti ridica.

Destinul omului il conduce dintotdeauna inainte

Spre Curbele Infinitului TOT.Afla, omule, ca tot spatiul este supus ordinii.

Doar prin Ordine poti fi Una cu TOTUL.

Ordinea si echilibrul sunt Legile Cosmosului.

Respecta-le si vei fi Una cu TOTUL.Cel ce va urma cararea intelepciunii,

Trebuie sa fie deschis florii vietii,

Sa-si extinda constiinta dincolo de intuneric,

Sa curga prin timp si spatiu spre TOT.Profund, in liniste trebuie sa ramai pana cand, in sfarsit

Te vei elibera de dorinte,

De dorinta de a vorbi in tacerea in care te afli.Elibereaza-te prin tacere de legatura cuvintelor.

Abstinenta de la mancare pana cand am invins

Dorinta de a manca, aceasta subjuga sufletul.

Atunci asaza-te in intuneric.

Inchide ochii ca sa nu mai vezi razele Luminii.

Centreaza-ti forta sufletului in locul constiintei,

Si elibereaza-l de robia noptii.Asaza-ti in minte imaginea pe care o doresti.

Imagineaza-ti locul pe care ai vrea sa-l vezi.

Vibreaza inainte si inapoi cu forta ta.

Desfa-ti sufletul din legaturile noptii.

Cu toata puterea trebuie sa scuturi

Pana cand sufletul tau va fi eliberat in sfarsit.Atotputernica mai presus de cuvinte este flacara Cosmica,

Ce sade in planuri necunoscute omului;

Atotputernica si echilibrata, miscandu-se in Ordine,

Muzica plina de armonie, dincolo de om.Vorbind prin muzica, cantand prin intermediul culorilor,

Flacara ce arde de la inceputul TOTULUI Etern.

Scanteie din aceasta flacara sunteti, copii mei,

Arzand in culori vii si traind prin muzica.

Asculta vocea si vei vi liber.
 

Constiinta eliberata fuzioneaza cu cea Cosmica,

Cu Ordinea si Legea TOTULUI.

Sa nu te indoiesti, omule, ca din intuneric,

Lumina va straluci in continuare ca un simbol al TOTULUI.Spune aceasta rugaciune daca vrei sa obtii intelepciunea.

Roaga-te ca Lumina sa inunde TOTUL.Atotputernice Spirit al Luminii ce straluci in

Cosmos, atrage-mi flacara, in armonie, spre tine.

Ridica-mi focul din intuneric,

Atractie a focului care este Una cu TOTUL.

Ridica-mi sufletul, tu preaputernice.

Copil al Luminii, nu-ti intoarce fata de la mine.

Fa-ma sa ma topesc in cuptorul tau;

Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile

Una cu tine, foc al vietii si Una cu Mintea.Cand ti-ai eliberat sufletul din robie, sa stii ca pentru tine nu mai exista intuneric.

Prin spatiu vei putea cauta intelepciune descatusat de trup.Liber zboara in lumina diminetii,

Sufletule, spre taramurile Luminii. Misca-te in Ordine,

In Armonie, eliberat vei fi impreuna cu Copii Luminii.Cauta si cunoaste, Cheia mea spre Intelepciune.

Astfel, omule, vei fi liber cu siguranta.


Flight33

TABLITA 5


Locuitorul din UnalAdes visez la ingropata Atlantida, pierduta in epoci ce-au disparut in noapte.

Eon dupa eon ai fiintat in frumusete, lumina stralucind in intunericul noptii.Atotputernic, domnind peste cei nascuti pe pamint,

Stapan al Pamantului in vremea Atlantidei.Rege al natiilor, stapan al intelepciunii,

LUMINA deasupra orasului SUNTAL,

Pastrator al caii,

Traia in TEMPLUL sau,

MAESTRUL din UNAL,

LUMINA a Pamantului in zilele Atlantidei.
 

Maestru venit dintr-un ciclu de dincolo de noi,

Traind in corpuri ca si printre oameni.Nenascut pe Pamant,

EL, venit de dincolo de noi,

SOARE a unui ciclu, mai presus de oameni.Sa stii, omule, ca Maestrul HORLET,

Nu a fost niciodata una cu copii oamenilor.In vremuri de demult cand Atlantida s-a aratat ca o putere

A aparut cineva cu Cheia Intelepciunii,

Aratand tuturor calea spre LUMINA.Aratatu-le-a tuturor oamenilor calea spre desavarsire,

Calea Luminii ce curge printre oameni.

Stapanind intunericul, conducand Sufletul-Omului,

Spre inaltimi ce erau Una cu Lumina.Imparti el Regatele in parti.Zece erau la numar, conduse de copii oamenilor.Intr-unul construi un TEMPLU,

Dar construit nu de copii oamenilor.Din ETER a chemat substanta, modelata si cu forma data de puterea lui YTOLAN

in formele pe care EL le-a construit cu mintea Lui.Kilometru dupa kilometru subtanta a acoperit insula,

spatiu dupa spatiu a crescut in putere.Neagra, si totusi nu, dar intunecata ca si spatiul-timp,

adanc in interiorul ei ESENTA LUMINII.Cu repeziciune aparu Templul

modelat si cu forma data de CUVANTUL LOCUITORULUI,

chemat sa se formeze din ceea ce n-are forma.Construi apoi EL, in interior, camere marete,

le umplu cu forme chemate din ETER,

si cu intelepciune facuta sa apara din mintea Lui.Fara forma era EL in TEMPLUL sau,

si in acelasi timp era format in imaginea oamenilor.Traind printre ei si totusi nefiind de-al lor, ciudat si foarte diferit

era EL de copii oamenilor.Alese apoi dintre oameni TREI care sa fie poarta spre el.Ii alese pe cei TREI dintre cei MAI MARI ca sa devina legatura lui cu Atlantida.Mesageri care sa-i duca sfatul regilor copiilor oamenilor.A ales si pe altii si I-a invatat despre intelepciune;

ca invatatori sa fie ei pentru copii oamenilor.

Apoi i-a asezat pe insula UNDAL pentru a fi

invatatori ai Luminii pentru oameni.Fiecare din cei astfel alesi, a trebuit sa fie invatat intre cinci si zece ani.Doar astfel putea sa inteleaga cum sa aduca LUMINA copiilor oamenilor.Astfel aparu Templul, locul unde statea Invatatorul oamenilor.

Eu, THOTH, am cautat dintotdeauna intelepciunea,

In intuneric si in Lumina.Inca din tinerete am mers pe cale, cautand sa capat si mai multa invatatura.Dupa multe straduinte, unul din cei TREI, mi-a adus LUMINA.Mi-a facut cunoscute poruncile LOCUITORULUI, m-a adus din intuneric la LUMINA.

m-a dus in fata LOCUITORULUI, in Templu, in fata marelui FOC.Acolo, pe maretul tron, L-am vazut,

pe LOCUITOR, invesmantat in LUMINA

si stralucind ca focul.

Am ingenuncheat in fata maretei intelepciuni,

simtind LUMINA curgand in valuri prin corpul meu.Auzit-am apoi vocea LOCUITORULUI:

"Intuneric, vino spre Lumina.De mult tot cauti calea spre LUMINA.Fiecare suflet de pe pamant care isi slabeste lanturile,

va fi curand eliberat din robia noptii.

Adanc din intuneric te-ai ridicat, si te-ai apropiat mai mult de Lumina telului tau.
 

Aici vei locui ca si copil al meu, pastrator al intelepciunii,

unealta a LUMINII de departe.Aparator al intelepciunii in epocile intunericului,

ce curand se vor abate asupra copiilor oamenilor.Locuieste aici si soarbe din toata intelepciunea.Secrete si mistere ti se vor dezvalui."Raspunsu-i-am apoi MAESTRULUI CICLURILOR, zicand:

"Lumina ce te scobori asupra oamenilor,

da-mi din intelepciunea ta

ca sa pot fi invatator de oameni.

Da-mi din LUMINA ta ca sa ma pot elibera."

Imi vorbi apoi, din nou, MAESTRUL:

"Epoca dupa epoca vei trai prin

intelepciunea ta, da, cand peste Atlantida

se vor rostogoli valurile oceanului,

vei avea Lumina, desi ascunsa in intuneric,

pregatita sa apara oricand o vei chema.Mergi acum si invata si mai mult din intelepciune.

Dezvolta-te in LUMINA catre TOTUL infinitului."Mult timp locuit-am in templul

LOCUITORULUI pana cand in sfarsit m-am contopit cu LUMINA.Urmat-am apoi calea spre planurile stelare, urmat-am apoi calea LUMINII.Am urmat calea ce ducea adanc in inima Pamantului,

invatand deopotriva secretele de deasupra si de dedesubt;

invatand calea spre SALILE DIN AMENTI;

invatand despre LEGEA ce tine lumea in echilibru.Intelepciunea mea purtatu-m-a spre camerele ascunse ale Pamantului,

adanc sub scoarta Pamantului, pe calea ascunsa de epoci copiilor oamenilor.Mi s-a revelat chiar si mai multa intelepciune inainte de a capata o noua invatatura:

aflat-am ca orice e parte a unui TOT, maret si totusi mai maret

decat tot ceea ce cunoastem.Cautat-am centrul Infinitului de-a lungul epocilor.Pe masura ce inaintam, din ce in ce mai multe secrete aflam.Acum, privind in urma prin epocile trecute, stiu ca intelepciunea nu cunoaste limite,

ca ea creste odata cu epocile, ca e Una cu cea a Infinitului.Lumina era in vechea Atlantida.

Si totusi si intunericul se ascundea acolo.Din Lumina in intuneric au cazut, cei care se ridicasera dintre oameni.Orgoliosi devenisera din cauza a ceea ce stiau,

Mandri erau de locul lor intre oameni.

Adanc au cercetat in ce le era interzis,

Si au deschis poarta ce ducea dedesubt.Cautat-au sa obtina si mai multa cunoastere dar

Si sa o aduca la suprafata.Cel ce coboara dedesubt trebuie sa fie echilibrat,

Altfel va fi limitat de lipsa luminii.Deschis-au ei apoi,

Prin cunoasterea lor,

Cai interzise omului.Dar, in Templul Sau, cel ce vede tot, LOCUITORUL,

sade in AGWANTI, in timp ce prin Atlantida, sufletul lui hoinareste liber.I-a vazut pe atlanti, cu magia lor,

Deschizand poarta ce urma sa aduca pe Pamant mare necaz.Cu repeziciune se-ntoarse sufletul sau atunci in corpul sau.

Din al sau AGWANTI se ridica

Si isi chema cei TREI preaputernici mesageri.

Dadu porunci ce zguduira lumea.

Adanc sub scoarta Pamantului, spre Salile din Amenti,

Repede cobori LOCUITORUL.

Chema apoi fortele stapanite de cei Sapte Maestri;

Schimba echilibrul Pamantului.Adanc scufunda Atlantida sub valurile-ntunecate.

Sfarama poarta ce fusese deschisa;

Distruse intrarea ce ducea dedesubt.

Toate insulele fura distruse cu exceptia insulei UNAL,

Si o parte a insulei fiilor LOCUITORULUI.Pe acestia ii pastra ca sa fie invatatori,

Lumini pe calea celor ce vor veni

Lumini pentru copii mai mici ai oamenilor.Ma chema apoi pe mine, THOTH, in fata lui,

Si-mi dadu porunci pentru ce trebuia sa fac, zicandu-mi:

"Tu THOTH, ia-ti toata intelepciunea.Toate cunostintele, toata magia ta.

Mergi si fii invatator de oameni.

Mergi si pastreaza cunostintele

Pana cand, cu timpul, LUMINA va spori in oameni.

LUMINA fi-vei de-a lungul epocilor,

Ascunsa dar de gasit pentru cei luminati.

Peste tot Pamantul, iti dam putere,

Te eliberam s-o oferi sau s-o iei.Aduna-i acum pe fii Atlantidei.

Ia-i si fugiti la oamenii din pesteri.

Zburati spre taramul Copiilor lui KHEM."

Adunatu-i-am apoi pe fii Atlantidei.

In nava am adus toate documentele mele,

Cele ale scufundatei Atlantide.

Adunatu-mi-am toate fortele,

Unelte multe ale magiei atotputernice.Ridicatu-ne-am apoi pe aripile diminetii.

Deasupra Templului ne-am ridicat

Lasand in urma pe cei Trei si pe LOCUITOR,

Ce sedeau in SALILE de sub Templu,

Inchizand calea spre Maestrii Ciclurilor.Cu toate acestea, celui care are cunoastere,

Deschisa ii va fi calea spre AMENTI.

Cu repeziciune zburat-am noi pe aripile diminetii,

Spre taramul copiilor lui KHEM.

Acolo, prin puterea mea,

I-am cucerit si i-am condus.Ridicat-am spre LUMINA, pe copii lui KHEM.

Adanc sub stanci mi-am ingropat nava, asteptand vremea cand omul va fi liber.Deasupra navei, am ridicat un semn sub forma unui leu cu cap de om.

Acolo sub acel chip se odihneste nava mea,

Spre a fi scoasa cand nevoia o va cere.Afla, omule, ca departe, in viitor, invadatori vor veni din adancul spatiului.

Atunci sa va treziti voi, cei ce aveti intelepciune.

Scoateti nava mea si invingeti-i cu usurinta.

Adanc ingropat sub acel chip se afla secretul meu.

Cautati si descoperiti in piramida pe care am construit-o.Fiecare e pentru ceilalti cheia de bolta;

Fiecare e poarta ce duce spre VIATA.

Urmeaza CHEIA pe care am lasat-o in urma mea.

Cauta iar poarta spre VIATA iti va apartine.

Cauta in piramida mea, adanc in coridorul ce se termina intr-un perete.Foloseste CHEIA celor SAPTE, si deschide calea.

Acum tie ti-am incredintat intelepciunea mea.

Acum tie ti-am incredintat calea mea.Urmeaza calea.

Afla tu secretele mele.

Caci tie ti-am aratat drumul.


Flight33

TABLITA 6


Cheia MagieiAsculta, omule, la intelepciunea magiei,

Ia aminte la uitata invatatura a puterilor.

Acum mult timp, pe vremea primului om,

O lupta a inceput intre intuneric si lumina.

Atunci, oamenii, ca si acum,

Aveau in ei deopotriva lumina si intuneric;

In timp ce in unii, intunericul iadului domnea,

Altora lumina le umplea sufletul.Da, o lupta dusa in vremuri de demult,

Eterna batalie dintre intuneric si lumina.

Cu violenta purtata de-a lungul epocilor,

Folosind forte ciudate, necunoscute omului.Initiati au fost invaluiti in intuneric,

Luptand intotdeauna impotriva luminii;

Dar sunt si altii care, plini de lumina,

Au infrant intotdeauna intunericul noptii.

Oriunde te-ai afla in epoci si planuri,

Cu siguranta vei afla de lupta cu noaptea.

Cu multe epoci in urma, SORII Diminetii

Au coborat si au descoperit lumea acoperita de noapte.

Acolo, in trecut, a inceput lupta, eterna lupta dintre Intuneric si Lumina.Multi erau atunci cuprinsi atat de mult de intuneric

Incat abia mai licarea in ei lumina prin noapte.Uneii dintre ei erau maestri ai intunericului, ce cautau

Sa umple tot cu intunericul lor:

Cautatu sa ii atraga si pe altii in noaptea lor.

Cu violenta se impotriveau maestrilor luminii:

Luptau cu indarjire din intunericul noptii

Cautand sa stranga si mai mult catusele,

Lanturile ce-i legau pe oameni de intunericul noptii.

Se foloseau intotdeauna de magia intunericului,

Adusa de forta intunericului.

Magie ce invaluia sufletul omului in intuneric.Uniti si ascultand porunca, FRATII INTUNERICULUI,

De-a lungul epocilor, opusi copiilor oamenilor.

Umbland intotdeauna in secret, pe ascuns,

Cunoscuti si totusi nedescoperiti de copii omului.Dintotdeauna, au mers si au lucrat in intuneric,

Ascunzandu-se de lumina in bezna noptii.

In tacere si in secret isi foloseau puterea,

Inrobind si legand sufletele oamenilor.Nevazuti veneau si tot asa plecau.

Omul, in ignoranta lui, II cheama de dedesubt.Intunecata e calea pe care merg FRATII INTUNERICULUI,

Neagra precum intunericul nu precum noaptea,

Calatorind pe Pamant vin in visele oamenilor.

Au capatat putere din intunericul ce-i inconjoara

Sa cheme alti locuitori din afara planului lor,

Prin modalitati ce sunt ascunse omului.

FRATII INTUNERICULUI ajung pana in mintea omului.In jur ei isi tes valul noptii lor.

Astfel, atat cat vietuieste,

Acel suflet traieste inlantuit,

Legat de catusele VALULUI noptii.

Puternici sunt in cunoasterea interzisa

Interzisa deoarece e una cu noaptea.Asculta, batrane, si ia aminte la avertismentul meu:

Elibereaza-te de robia noptii.

Nu-ti ceda sufletul FRATILOR INTUNERICULUI.

Indreapta-ti fata intotdeauna spre Lumina.

Nu stii, omule, ca durerea ta,

Se datoreaza doar Valului noptii.

Da, omule, ia aminte la avertismentul meu:

Priveste intotdeauna inspre sus,

Intoarceti sufletul spre LUMINA.

FRATII INTUNERICULUI isi cauta fratii

Cei care au mers pe calea LUMINII.

Caci stiu prea bine ca cei ce-au calatorit

Departe spre Soare pasind pe calea LUMINII

Au si mai mare putere

Sa aduca intunericul asupra copiilor LUMINII.Asculta, omule, pe cel ce vine la tine.

Dar cantareste cu grija daca vorbele lui sunt din LUMINA.

Caci multi sunt cei ce merg in LUMINA INTUNECATA

Si care nu sunt totusi copiii LUMINII.E usor sa le urmezi calea,

Usor sa urmezi calea pe care te conduc ei.

Dar asculta, omule, avertismentul meu:

Lumina vine doar la cel ce cauta.

Dificila e calea ce duce la INTELEPCIUNE,

Dificila e calea ce duce spre LUMINA.

Piedici multe vei gasi in calea ta

Si multi munti de catarat spre LUMINA.Sa stii, omule, ca cel ce va razbi, se va elibera de calea Luminii.

Caci trebuie sa stii, omule, ca in cele din urma lumina trebuie sa razbata

Iar intunericul si noaptea sa fie izgonite de Lumina.Asculta, omule, si ia aminte la aceasta intelepciune;

Ca si intunericul, la fel e si LUMINA.Cand intunericul va fi izgonit iar toate Valurile vor fi rupte,

Din intuneric va straluci LUMINA.Asa cum printre oameni exista FRATII INTUNERICULUI

Tot asa exista si FRATII LUMINII.

Opusi FRATILOR INTUNERICULUI,

Cautand sa elibereze oamenii din noapte.

Puteri au ei, preaputernici.

Cunosc LEGEA iar planetele li se supun.

Intotdeauna lucreaza in armonie si ordine,

Eliberand sufletul omului din robia noptii.

Secreti si ascunsi, umbla si ei.

Necunoscuti sunt copiilor oamenilor.

Au luptat dintotdeauna cu FRATII INTUNECATI,

Au invins si inving si timpul fara sfarsit.

LUMINA va fi intotdeauna stapana,

Gonind intunericul noptii.Omule, asculta ce-ti spun:

Copii Luminii vor fi intotdeauna alaturi de tine.Stapani ai puterii SOARELUI,

Nevazuti dar paznici ai oamenilor.

Deschisa tuturor e calea lor,

Deschisa tie, cel ce vei pasi in LUMINA.

Eliberati sunt EI din INTUNECATUL AMENTI,

Eliberati din toate SALILE, unde VIATA domneste suprem.

SORI sunt ei si MAESTRI ai diminetii,

Copii ai Luminii care stralucesc printre oameni.

Seamana cu omenii dar nu sunt ca ei,

Pentru ca in trecut nu au fost niciodata despartiti.

Au fost UNUL in eterna UNICITATE,

In tot spatiul de la inceputul timpului.Au daruit omului secrete

Care sa-l pazeasca si sa-l protejeze de orice rau.

Cel ce va dori sa mearga pe calea maestrului,

Trebuie sa se elibereze din robia intunericului.

Trebuie sa cucereasca ceea ce nu are forma,

Si sa cucereasca iluzia fricii.

Cunoscand trebuie sa afle toate secretele

Calatorind pe calea ce duce spre intuneric,

Si cu toate acestea trebuie sa aibe inaintea lui lumina telului sau.

Mari piedici va intampina in drumul lui,

Dar el sa se indrepte cu hotarare spre LUMINA SOARELUI.Asculta, Omule, SOARELE este simbolul

LUMINII ce straluceste la capatul drumului tau.

Acum tie iti daruiesc secretele:

Acum pentru a infrunta forta intunericului,

Pentru a o infrunta si a infrange teama de noapte.

Doar stiind poti infrange,

Doar stiind poti avea LUMINA.Acum iti transmit aceasta invatatura,

Stiuta de MAESTRI,

Stiinta ce infrange toate temerile de intuneric.

Foloseste intelepciunea pe care ti-am daruit-o.

Si STAPAN al FRATILOR NOPTII vei fi.Cand vei simti ceva,

Ce te atrage mai aproape de poarta mai intunecata,

Priveste-ti sufletul si afla daca ceea ce simti vine din interiorul tau.

Daca vei descoperi intunericul in propriile-ti ganduri,

Izgoneste-le cat mai departe de mintea ta.

Trimite-ti prin corp un val de vibratie,

Neregulata la inceput si regulata apoi,

Pana cand te vei elibera.

Porneste VALUL DE FORTA in CENTRUL CREIERULUI tau.

Directioneaza-l sub forma de unde din cap spre picioare.Dar daca vei descoperi ca sufletul tau nu e intunecat,

Asigura-te ca o forta e indreptata spre tine.

Doar prin cunoastere poti razbate.

Doar prin intelepciune poti spera sa te eliberezi.

Cunoasterea aduce intelepciune iar intelepciunea, putere.

Desavarseste-te si vei avea putere asupra tuturor lucrurilor.Cauta mai intai un loc legat de intuneric.

Deseneaza un cerc in jurul tau.

Stai in picioare, drept, in mijlocul cercului.

Foloseste aceasta formula si vei fi liber.

Ridica-ti mainile spre spatiul intunecat de deasupra ta.

Inchide ochii si aduna LUMINA.

Cheama SPIRITUL LUMINII prin Spatiu-Timp

Folosind aceste cuvinte si vei fi liber:

"Umple-mi corpul, SPIRIT AL VIETII,

umple-mi corpul cu SPIRITUL LUMINII.

Vino din FLOAREA

Ce straluce in intuneric.

Vino din SALILE unde domnesc cei SAPTE MAESTRI.

Pe nume le spun, eu, CELOR SAPTE:

TREI, PATRU, CINCI,

Si SASE, SAPTE, OPT – Noua.

Pe nume ii chem sa ma ajute,

Sa ma elibereze si sa ma salveze din intunericul noptii:

UNTANAS, QUERTAS, CHIETAL,

Si GOYANA, HUERTAL, SEMVETA – ARDAL.

Pe nume ii implor,

Sa ma elibereze din intuneric

Si sa ma umple cu LUMINA."Sa stii, omule, ca dupa ce vei face asta,

Vei fi eliberat din catusele ce te leaga,

De fratii noptii.

Nu intelegi ca numele lor au puterea sa elibereze prin vibratie lanturile ce te leaga?

Foloseste-le la nevoie sa te eliberezi pe tine si pe fratele tau

Astfel ca si el sa iasa din intuneric.Tu, omule, esti ajutorul fratelui tau.

Nu-l lasa in robia intunericului.Tie iti daruiesc acum magia mea.

Ia-o si mergi pe calea LUMINII.LUMINA tie, VIATA tie,

Fie ca SOARE sa fii in ciclurile ce urmeaza.


Flight33

si m ai sunt dar ocupa prea mult spatiu.....................sa nu urle careva

Flight33

TABLITA 1 - Istoria lui Thoth, Atlantul
TABLITA 2 - Sălile din Amenti
TABLITA 3 - Cheia Înţelepciunii
TABLITA 4 - Cel Nascut în Spatiu
TABLITA 5 - Locuitorul din Unal
TABLITA 6 - Cheia Magiei
TABLITA 7 - Cei Sapte Maeştri
TABLITA 8 - Cheia Secretului
TABLITA 9 - Cheia Libertatii Spatiului
TABLITA 10 - Cheia Timpului
TABLITA 11 - Cheia către ce e Sus şi Jos
TABLITA 12 - Legea Cauzei şi a Efectului şi Cheia Profetiei
TABLITA 13 - Cheile Vietii şi Mortii
TABLITA 14 - Suplimentar
TABLITA 15 - Secretul Secretelor

ryn


pri3st3ss

TABLITA 7

Cei Sapte Maeştri

Ia aminte omule şi asculta-mi Vocea.
Deschide-ti mintea-spatiu şi soarbe din înţelepciunea mea.
Intunecata e calea VIETII pe care pasesti.
Multe sunt capcanele care iti apar în cale.
Cauta intotdeauna să capeti şi mai multa înţelepciune.
Gaseste-o iar ea iti va lumina drumul.
Omule, deschide-ti SUFLETUL COSMOSULUI,
Si lasa-l să curga prin tine, una cu SUFLETUL tau.
LUMINA este vesnica iar intunericul este efemer.
Cauta de-a pururi, omule, LUMINA.
De fiecare data când Lumina iti va umple fiinta
Intunericul va disparea curand din tine.
Deschide-ti-va sufletele FRATILOR LUMINII.
Dati-le voie să între şi să va umple cu LUMINA.
Ridicati-va ochii spre LUMINA cosmosului.
Indreptati-va intotdeauna fata spre tel.
Doar capatand lumina intregii înţelepciuni,
Veti deveni una cu telul Infinitului.
Cautati intotdeauna Unicitatea eterna.
Cautati intotdeauna Lumina din Unu.
Asculta-mi Vocea, omule
Cantand cantecul Luminii şi al Vietii
În orice spatiul, Lumina este predominanta,
Inconjurandu-i pe toti cu flamuri de foc.
Cautand intotdeauna în valul intunericului
Undeva vei gasi cu siguranta Lumina.
Ascunsă şi ingropata, ratacita de cunoasterea omului,
Adanc în finit exista Infinitul.
Pierduta, dar prezenta, curgand prin orice,
Vietuind în TOT este CREIERUL INFINIT.
În toate spatiile, exista doar o SINGURA intelepcine.
Fara indoiala este UNA din UNUL.
Tot ceea ce exista apare din LUMINA, iar LUMINA apare din TOT.
Toata creatia se sprijina pe ORDINE:
LEGEA guverneaza spatiul unde exista INFINITUL.
Din echilibru provin marile cicluri,
Deplasandu-se în armonie spre sfarsitul Infinitului.
Sa stii, omule, ca departe în spatiu-timp,
Insusi INFINITUL se va transforma.
Ia aminte şi asculta Vocea Înţelepciunii:
Afla ca TOTUL se creaza din TOT în permanenta.
Afla ca prin timp poti urma înţelepciunea
Si să descoperi şi mai multa lumina în calea ta.
Da, vei descoperi ca necautand telul tau te va ocoli din zi în zi.
Cu mult timp în urma, în SALILE DIN AMENTI
Eu, Thoth, am stat în fata Maeştrilor ciclurilor.
Preaputernici, atât ca forta cat şi ca înţelepciune nedezvăluita.
Condus de Locuitor, I-am vazut pentru prima data.
Mai apoi insa eliberat fiind, puteam să intru în conclavul lor când doream.
Ades am mers pe calea intunecoasa spre SALA unde LUMINA straluce de-a pururi.
Am aflat despre Maeştrii ciclurilor, ce aduceau înţelepciune din ciclurile trecute.
În acel ciclu EI se manifestau ca ghizi ai oamenilor către cunoasterea TOTULUI.
Sapte sunt la numar, atotputernici, transmitand prin mine aceste cuvinte oamenilor.
Epoci la rand, am stat în fata lor ascultandu-le cuvintele ce nu rasunau.
Odata mi-au spus:
Omule, vrei să capeti înţelepciune?
Cauta în inima flacarii.
Vrei să capeti cunoştinţe despre putere?
Cauta în inima flacarii.
Vrei să fii una cu inima flacarii?
Cauta atunci în propria-ti flacara ascunsă în interiorul tau.
 
De multe ori vorbitu-mi-au,
Impartasindu-mi înţelepciunea nu a acestei lumi;
Aratandu-mi noi cai spre lumina;
Impartasindu-mi înţelepciunea adusa de deasupra.
Oferindu-mi cunoastere,
Invatandu-ma despre LEGE, despre ordinea TOTULUI.
Vorbitu-mi-au din nou, cei SAPTE, SPUNAND:
"De dincolo de timp venim, omule,
Calatorit-am de dincolo de SPATIU-TIMP,
Da, din locul unde se termina Infinitul.
Când tu şi fratii tai erati fara de forma,
Noi aveam deja forma din ordinea TOTULUI.
Nu suntem precum oamenii,
Desi odata fost-am oameni şi noi.
Din Marele Vid ne-am nascut
În conformitate cu LEGEA.
Caci trebuie să stii ca ceea ce e format
Cu adevărat, nu are forma, decat în ochii tai.
Iar apoi imi vorbira din nou cei SAPTE, zicand:
Copil al LUMINII, THOTH, esti liber, să calatoresti pe calea luminoasa
Până când TOATE vor deveni UNU."
Ne-am nascut în ordinea noastra:
TREI, PATRU, CINCI, SASE, SAPTE, OPT – NOUA.
Afla ca acestea sunt numerele ciclurilor din care em coborat către oameni.
Fiecare avem aici o datorie de implinit;
Fiecare avem aici o forta de controlat.
Cu toate acestea suntem UNA cu SUFLETUL ciclului nostru.
Totusi şi NOI cautam un tel.
Dincolo de intelegerea omului, Infinitul se intinde în ceva mai maret decat TOTUL.
Acolo, într-un timp care nu e totusi timp, cu TOTI vom deveni UNUL
Cu ceva mai maret decat TOTUL.
Timpul şi spatiul se misca în cercuri.
Cunoaste-le legea şi vei fi şi tu liber.
Da, liber fi-vei să treci prin cicluri—
Sa treci de cei e pazesc usa.
Apoi imi vorbi al NOUALEA spunand:
Eon după eon am existat, necunoscand VIATA şi negustand din moarte.
Caci afla, omule, ca departe în viitor, Viata şi moartea se vor contopi cu TOTUL.
Fiecare atât de perfect echilibrand pe celalalt
Niciunul neexistand în Unicitatea TOTULUI.
În oamenii acestui ciclu, forta vietii este raspandita,
Dar viata în dezvoltarea ei devine una cu TOTUL.
Aici, ma manifest în acest ciclu al vostru,
Dar în acelasi timp sunt şi în viitorul timpului vostru.
Pentru mine timpul nu exista, caci în lumea mea timpul nu exista,
Caci fara forma suntem NOI.
Viata nu avem NOI dar totusi existam, mai deplin, mai maret şi mai liberi decat tine.
Omul e ca o flacara legata de un munte,
Dar NOI vom fi intotdeauna liberi în ciclul nostru.
Afla, omule, ca pe masura ce vei inainta în ciclul ce ti se intinde inainte-ti
Viata insati va trece în intuneric şi doar esenta Sufletului va ramane.
Apoi imi vorbi Maestrul OPT, zicand:
Tot ce cunosti nu e decat o parte din putin.
Inca nu ai ajuns la Maretie.
Departe în spatiu unde LUMINA domneste
Venit-am şi eu în LUMINA.
Forma capatat-am dar totusi nu ca tine.
Un corp de Lumina era forma mea fara de forma.
Nu cunosc VIATA şi nici MOARTEA, dar sunt tousi Maestru a tot ce exista.
Cauta să gasesti calea printre piedici.
Calatoreste pe drumul ce duce spre LUMINA.
Imi vorbi din nou NOUA, zicand:
Cauta să gasesti calea spre infinit.
Nu e imposibil sa-ti dezvolti o conştiinţa superioara.
Caci atunci când DOI va deveni UNUL Iar UNUL se va transforma în TOT,
Atunci vei sti ca bariera s-a ridicat, şi ca te-ai eliberat de cale.
Dezvolta-te de la forma la fara de forma.
Si liber vei putea fi de cale.
Astfel, de-a lungul secolelor ascultat-am, invatand calea spre TOT.
Acum imi indrept gandurile spre TOT CE EXISTA.
Asculta şi auzi când te cheama.
LUMINA, atottriumfatoare, Una cu TOTUL şi TOTUL cu UNUL,
Curgi spre mine prin canal.
Intra în mine ca să ma pot elibera.
Contopste-ma cu TOTUL, stralucind din intunecimea noptii.
Elibereaza-ma de tot spatiu-timp, elibereaza-ma de Valul noptii.
Eu, copilul LUMINII, poruncesc: eliberat din intuneric să fiu.
 
Fara de forma sunt pentru Sufletul-Lumina, fara forma dar stralucind totusi luminos.
Stiu ca lanturiel intunericului trebuie să fie sfaramate şi să cada în fata luminii.
Acum înţelepciune iti ofer.
Liber poti fi, omule, traind în lumina şi în stralucire.
Nu-ti intoarce fata de la Lumina.
Sufletul tau locuieste pe taramuri luminoase.
Esti copilul Luminii.
Indreapta-ti gandurile spre interior nu spre exterior.
Gaseste-ti Sufletul-Lumina din interiorul tau.
Afla ca tu esti MAESTRUL.
Totul vine din interior.
Indreapta-te spre taramurile luminii.
Indreapta-ti gandul spre Lumina.
Afla ca esti una cu Cosmosul, o flacara şi un Copil al Luminii.
Acum insa te previn:
Nu-ti lasa gandul să se indeparteze.
Sa stii ca lumina curge de-a pururi prin corpul tau.
Nu te indrepta spe FRATII INTUNECATI ce vin de la FRATII INTUNERICULUI.
Tine mereu ochii larg deschisi, şi sufletul în acord cu Lumina.
Preia aceasta înţelepciune şi apleaca-te asupra ei cu atentie.
Asculta-mi Vocea şi conformeaza-te.
Urmeaza calea spre lumina, şi vei deveni UNA cu calea.
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

pri3st3ss

TABLITA 8

Cheia Secretului

Tie, omule, ti-am oferit invatatura mea.
Tie ti-am oferit Lumina.
Asculta şi primeste-mi înţelepciunea
Adusa din spatiu, din planuri de dincoace şi de dincolo.
Om nu sunt caci m-am eliberat de dimensiuni şi planuri.
În fiecare din acestea am alta corp.
În fiecare, imi schimb forma.
Acum stiu ca ce e fara forma e tot ce e din forma.
Mareata e înţelepciunea celor Sapte.
Atotputernici sunt EI,
Se manifesta prin puterea lor,
Plini de forta de dincolo de timp şi spatiu.
Asculta aceste cuvinte intelepte.
Asculta-le şi transforma-le în ale tale.
Descopera în ele ce e fara forma.
Misterul nu e decat invatatura ascunsă.
Cunoaste-o şi te vei desavarsi.
Gaseste înţelepciunea adanc ingropata
Si devino stapanul intunericului şi al Luminii.
Profunde sunt tainele ce te inconjoara,
Ascunse sunt secretele Celor Batrani.
Cauta printre CHEILE INTELEPCIUNII mele.
Vei gasi cu siguranta calea.
Poarta spre putere e tainica, dar cel care se desavarsesete o va primi.
Priveste spre LUMINA! Frate al meu.
Fii deschis şi vei primi.
Grabeste pasul prin valea intunericului.
Triumfa asupra locuitorului noptii.
Indreapta-ti mereu ochii spre PLANUL LUMINII, şi vei deveni UNA cu LUMINA.
Omul e în proces de transformare spre forme care nu sunt din aceasta lume.
Se dezvolta către timpul fara de forma, un plan din ciclul superior.
Afla ca trebuie să devii fara de forma inainte de a deveni LUMINA.
Asculta, omule, vocea mea, care iti povesteste despre caile Luminii,
Aratandu-ti calea spre desavarsire când te vei contopi cu Lumina.
Cauta tainele din centrul Pământului.
Invata LEGEA care exista, care tine stelele în echilibru
Prin forta cetii primordiale.
Cauta flacara VIETII PAMANTULUI.
Scalda-te în flacara ei.
Urmeaza calea până când şi tu vei deveni o flacara.
Spune cuvinte fara să le rostesti celor care locuiesc dedesubt.
Intra în templul luminat în albastru şi scalda-te în focul vietii.
Afla, omule, ca esti o fiinta complexa, De pământ şi foc.
Permite-i flacarii tale să straluce cu putere.
Fii doar foc.
Înţelepciune e ascunsă în intuneric.
Când vei fi luminat de flacara Sufletului,
Descopera înţelepciunea şi fii NASCUT DIN LUMINA,
Un Soare al Luminii fara forma.
Cauta şi mai multa înţelepciune.
Gaseste-o în inima flacarii.
Descopera asta doar prin truda iar Lumina se va revarsa în creierul tau.
Asculta-mi vocea şi conformeaza-te.
Rupe Valurile intunericului.
Straluce ca o LUMINA pe CALE.
Povestesc despre Stravechea Atlantida,
Povestesc despre zilele Regatului Umbrelor,
Povestesc despre venirea Copiilor umbrelor.
De foarte departe au fost ei chemati de către înţelepciunea pământenilor,
Chemati cu scopul de a castiga mare putere.
Înainte ca Atlantida să existe,
Erau oameni care explorau intunericul,
Folosind magia neagra pentru a chema fiinte din lumea de sub noi.
Au sosit astfel ele în acest ciclu.
Fara nici o alta vibratie, existand nevazute de către copii pământenilor.
Puteau exista în forma doar prin sange.
Si puteau trai în lume doar prin om.
În epocile trecute au fost cucerite de către Maeştri,
Si conduse dedesubt în locul de unde venisera.
Dar câteva au reusit să ramana, ascunse în spatii şi planuri necunoscute omului.
Au locuit în Atlantida ca umbre, aparand din când în când printre oameni.
Când sange se oferea veneau să locuiasca printre oameni.
Sub forma de oameni au aparut printre noi, dar doar la infatisare erau oameni.
Cap de sarpe aveau de fapt dar oamenii ii vedeau la fel ca pe oameni.
S-au insinuat în Consilii, luand forme asemanatoare oamenilor.
Omorand prin puterea lor Stapanii regatelor,
Preluandu-le infatisarea şi domnind peste oameni.
Doar prin magie pueau fi descoperiti.
Doar prin sunet li se putea vedea fata.
Cautat-au ei din Regatul umbrelor
Sa distruga omul şi să domneasca în locul lui.
Dar, afla omule, ca Maeştrii erau atotputernici în magie,
În stare să ridice Valul de pe chipul sarpelui, în stare sa-l trimita la locul lui.
Venit-au la om şi invatatu-l-au secretul, CUVANTUL pe care doar un om il poate pronunta.
Repede apoi au ridicat Valul de pe fata sarpelui şi l-au alungat dintre oameni.
Totusi, ai grija, sarpele traieste încă într-un loc care se deschide uneori spre lume.
Nevazuti merg printre noi în locuri unde ritualurile au fost rostite.
Pe masura ce timpul se scurge, din nou vor lua infatisarea omului.
Chemati pot fi ei de maestrul care stie albul şi negrul,
Doar maestrul alb insa ii poate controla
Si lega cat sunt sub forma de om.
Nu cauta regatul umbrelor, caci raul va aparea cu siguranta.
Caci doar maestrul luminii va trumfa asupra umbrei fricii.
Afla, fratele meu, ca tema e un mare obstacol.
Fii maestru al luminii intru toate, şi umbra va disparea.
Asculta şi ia aminte la înţelepciunea mea, glasul LUMINII e limpede.
Nu cauta valea umbrei, iar LUMINA va aparea de la sine.
Asculta, omule, înţelepciunea mea profunda.
Iti vorbesc de invataturi ascunse omului.
Departe fost-am în calatoria mea prin spatiu-timp,
Până la capatul spatiului acestui ciclu.
Da, am aruncat o privire la PAZITORII Barierei,
Care il asteptau pe cel ce urma să treaca de ei
În acel spatiu unde timpul nu exista,
Abia I-am simtit pe pazitorii ciclurilor.
Ei se misca doar în unghiuri.
Nu sunt eliberati de dimensiunile curbe.
Ciudati şi inspaimantatori sunt PAZITORII Barierei.
Urmaresc conştiinţa până la marginile spatiului.
Sa nu crezi ca vei scapa intrand în corp,
Caci ei urmaresc cu repeziciune Sufletul în unghiuri.
Doar cercul iti va oferi protectie, te va salva din ghearele
LOCUITORILOR în UNGHIURI.
Odata, într-un timp apus, m-am apropiat de mareata Bariera,
Si am vazut pe tarmurile unde timpul nu exista,
Formele fara de forma ale PAZITORILOR barierei.
Ascunsi dincolo de timp i-am descoperit;
Iar EI, simtindu-ma de la distanta, s-au ridicat, au scos un sunet ca de clopot
care a putut fi auzit din ciclu în ciclu şi s-au deplasat prin spatiu către sufletul meu.
Fugit-am atunci repede din calea lor, inapoi de la capatul de neimaginat al timpului.
Dar ei m-au urmarit continuu, miscandu-se în unghiuri ciudate necunoscute omului.
Pe tarmurile gri al capatului TIMPULUI-SPATIU am gasit PAZITORII Barierei,
Atacand Sufletul care incearca să treaca dincolo de timp.
Am fugit în cercuri inapoi în corp.
Am fugit dar cu repeziciune m-au urmarit şi ei.
Devoratorii m-au urmarit, cautand prin unghiuri sa-mi mistuie Sufletul.
Afla, omule, ca Sufletul care provoaca Bariera poate fi inrobit
De către PAZITORII de dincolo de timp, tinut în robie până când acest ciclu se incheie
Si lasat în urma când conştiinţa pleaca.
Intrat-am în corp.
Am creat cercuri ce nu au unghiuri,
Am creat forma care din forma mea a fost creata.
mi-am transformat corpul într-un cerc
iar urmaritorii s-au pierdut în cercurile timpului.
Cu toate acestea, când ies din corp, trebuie să fiu prudent oricand
Sa nu ma misc în unghiuri caci altfel sufletul meu poate să nu mai fie nicodata liber.
Sa stii ca PAZITORII Barierei se misca doar în unghiuri
Si niciodata pe curbele spatiului.
Doar miscandu-te şi tu în curbe poti scapa de ei,
Caci în unghiuri te vor putea urmari.
Omule, ia aminte la ce-ti spun:
Nu cauta să deschizi poarta ce da dincolo de timp.
Putini sunt cei care au reusit să treaca de Bariera
Catre LUMINA mai mare ce straluce dincolo.
Caci trebuie să stii ca de-a pururi locuitorii
Cauta astfel de Suflete pentru a le inrobi.
Asculta şi ia aminte, omule:
Cauta să te misti nu în unghiuri ci în curbe,
Iar daca, în timp ce esti în afara corpului,
Auzi un sunet ca un latrat de caine de vanatoare
Rasunand clar, ca un clopot în fiinta ta, fugi inapoi în corp în cercuri.
Dupa ce ai intrat în forma în care locuiesti, foloseste crucea şi cercul combinandu-le.
Deschide gura şi foloseste-ti Vocea.
Rosteste CUVANTUL şi vei fi eliberat.
Doar cel care are LUMINA pe deplin poate spera să treaca de pazitorii caii.
Iar apoi trebuie să se miste în curbe şi unghiuri ciudate
Care sunt formate în directii necunoscute omului.
Asculta şi ia aminte, omule:
Nu incerca să treci de pazitorii caii.
Mai degraba cauta sa-ti sporesti Lumina şi pregateste-te sa-ti continui drumul.
LUMINA este telul tau suprem, fratele meu.
Cauta şi gaseste de-a pururi Lumina pe calea ta
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

pri3st3ss

TABLITA 9

Cheia Libertatii Spatiului

Asculta-mi vocea, omule,
Ce te invata despre Înţelepciunea şi Lumina acestui ciclu;
Ce te invata cum să alungi intunericul,
Ce te invata cum să aduci Lumina în viata ta.
Cauta, omule, să descoperi calea ce te duce spre VIATA eterna ca un SOARE.
Iesi de sub valul intunericului.
Cauta să devii o Lumina în lume.
Fa din tine un vas pentru Lumina, o tinta pentru Soarele acestui spatiu.
Ridica-ti ochii către Cosmos.
Ridica-ti ochii spre Lumina.
Rosteste cuvintele Locuitorului, cantul ce cheama Lumina.
Canta cantecul libertatii.
Canta cantecul Sufletului.
Creaza înalta vibratie care te va face UNA cu Intregul.
Fii una cu cosmosul.
Contopeste-te cu Lumina.
Fii un instrument al ordinii, o cale a LEGII pentru lume.
Omule, LUMINA ta este marea LUMINA, care straluce prin umbra carnii.
Trebuie să te eliberezi de intuneric inainte de a te contopi cu LUMINA.
Umbrele intunericului te inconjoara.
Viata curge ca un suvoi prin tine.
Omule, trebuie să te ridici iar corpul tau va pleca departe
Spre planurile care te inconjoara şi care sunt totusi Una cu tine.
Priveste în jurul tau, omule.
Vezi-ti propria lumina reflectata.
Chiar şi în intunericul din jurul tau
Lumina ta continua să curga prin val.
Cauta de-a pururi înţelepciunea.
Nu-i permite corpului tau să te tradeze.
Stai în calea Luminii.
Alunga intunericul cu stralucirea ta.
Sa stii ca înţelepciunea e vesnica.
Ea exista de când a început TOTUL, faurind armonie din
Legea ce exista pe CALE.
 
Asculta, omule, la invatatura înţelepciunii.
Asculta vocea ce vorbeste despre timpul trecut.
Iti voi dezvălui invataturi uitate, iti voi poveti despre înţelepciunea ascunsă în trecut,
Pierduta în mijlocul intunericului din jurul meu.
Sa stii, omule, ca tu esti intruchiparea tuturor lucrurilor.
Doar ca acest lucru a fost uitat, pierdut când omul a fost inrobit,
Legat şi ferecat în lanturile intunericului.
Cu foarte mult timp în urma, am renuntat la trup.
Am cutreierat liber prin imensitatea eterului,
Inconjurand unghiurile ce-l tineau pe om în robie.
Afla, omule, ca tu esti doar spirit.
Corpul nu inseamna nimic.
Sufletul e TOTUL.
Nu-i permite corpului tau să fie o inchisoare.
Alunga intunericul şi calatoreste în Lumina.
Renunta la trup, omule, şi elibereaza-te, fii cu adevărat o Lumina ce e UNA cu Lumina.
Când te vei fi eliberat din robia intunericului
Si vei calatori în spatiu ca SOARE al LUMINII,
Atunci vei afla ca spatiul nu e nelimitat
Ci ca are granite sub forma de unghiuri şi linii curbe.
Afla, omule, ca tot ceea ce exista
E doar o reprezentare a lucrurilor şi mai marete care vor veni.
Materia este fluida şi curge ca un fluviu,
Transformandu-se constant dîntr-un lucru în altul.
Invatatura a existat de-a lungul epocilor;
Nu a fost niciodata schimbata, desi a fost ingropata în intuneric;
Nu s-a pierdut niciodata, desi a fost uitata de om.
Sa stii ca în spatiul în care locuiesti
Se afla alte spatii la fel de maret ca cel al tau,
Impletite prin centrul materiei tale
Dar totusi despartite în spatiile lor proprii.
Într-un timp demult uitat, eu THOTH, am deschis poarta,
Am intrat în alte spatii şi am aflat secretele ascunse.
Adanc în esenta materiei se afla ascunse multe secrete.
Noua sunt la numar dimensiunile ce se intrepatrund,
Si Noua sunt ciclurile spatiului.
Noua sunt difuziunile constiintei
Si Noua sunt lumile dintre lumi.
Da, Noua la numar sunt Maeştrii ciclurilor
Care vin şi de deasupra şi de dedesubt.
Spatiul e plin de lucruri ascunse, caci spatiul e impartit de timp.
Cauta cheia către timp-spatiu, şi vei deschide poarta.
Sa stii ca prin spatiu-timp Conştiinţa exista cu siguranta.
Desi e ascunsă invataturii noastre ea exista totusi de-a pururi.
Cheia către lumile din interiorul tau se gaseste doar în interiorul tau.
Caci omul e poarta misterelor şi cheia care este Una cu Unul.
Cauta în interiorul cercului.
Foloseste CUVANTUL pe care ti l-am dezvăluit.
Deschide poarta din interiorul tau, iar atunci cu siguranta vei trai şi tu.
Omule, tu crezi ca traiesti, dar să stii ca e doar viata în moarte.
Caci atata vreme cat esti legat de corpul tau, pentru tine nu exista nici un fel de viata.
Doar Sufletul e liber să calatoreasca prin spatiu, şi are o viata care e cu adevărat viata.
Restul nu e decat robie, o incatusare din care trebuie să te eliberezi.
Nu gandi ca omul e nascut pe pământ, desi s-ar putea să vina de pe pământ.
Omul e un spirit nascut în lumina.
Dar, dacă nu stie acest lucru, nu poate fi liber niciodata.
Intunericul în inconjoara pe cel nascut în lumina.
Intunericul inrobeste Sufletul.
Doar cel ce cauta poate spera să se elibereze.
Umbre te inconjoara intunericul umple tot spatiul
Straluce, LUMINA a omului-suflet.
Umple intunericul spatiului.
Esti copilul MARII LUMINI amintesteti asta şi vei fi liber.
Nu adasta în umbra.
Iesi din intunericul noptii Lumina, lasa-ti sufletul, tu SOARE NASCUT,
Sa se umple cu maretia Luminii, eliberat din lanturile intunericului,
Un Suflet care e UNU cu Lumina.
Tu esti cheia intregii înţelepciunii.
În tine se afla tot timpul şi spatiul.
Nu trai incatusat în intuneric.
Elibereaza-ti forma de Lumina din noapte.
Mareata Lumina ce umpli tot Cosmosul, curgi deplin către om.
Fa din corpul lui o torta de lumina care să nu se stinga niciodata printre oameni.
Departe în trecut, cautat-am înţelepciune, invataturi necunoscute omului.
Departe în trecut, am calatorit în spatiu acolo unde s-a nascut timpul.
Cautat-am intotdeauna şi mai multa înţelepciune
Pentru a o adauga la cea pe care o aveam deja.
Descoperit-am ca doar viitorul Detinea înţelepciunea pe care o cautam.
În jos, spre SALILE DIN AMENTI am calatorit, înţelepciune şi mai multa cautand.
Inrebat-am MAESTRII CICLURILOR despre calea spre înţelepciunea pe care o cautam.
Le-am adresat aceasta intrebare:
Unde se afla sursa TOTULUI?
Raspunsu-mi-a în tonuri preaputernice Vocea MAESTRULUI NOUA:
Elibereaza-ti sufletul de corp şi vino cu mine în LUMINA.
Iesit-am din corpul meu, O flacara palpaind în noapte.
Stat-am în fata MAESTRULUI, scaldat în focul VIETII.
Cuprins fost-am apoi de o forta, mai puternica de intelegerea omului.
Aruncat fost-am în Abis prin spatii necunoscute omului.
Vazut-am matritele Ordinii din haos şi unghiurile noptii.
Vazut-am LUMINA, rasarind din Ordine şi auzit-am vocea Luminii.
Vazut-am flacara Abisului, producand Ordine şi Lumina.
Am vazut Ordinea nascandu-se din haos.
Am vazut Lumina raspandind Viata.
Apoi auzit-am vocea.
Asculta şi intelege.
Flacara este sursa tuturor lucrurilor, cea care contine toate lucrurile în stare latenta.
Ordinea care a emis Lumina este CUVANTUL iar din CUVANT,
SE NASTE VIATA şi existenţa tuturor lucrurilor.
Vocea vorbi din nou, spunand:
VIATA din tine este CUVANTUL.
Gaseste VIATA din tine şi vei avea puterea să folosesti CUVANTUL.
Indelung privit-am flacara-Lumina, revarsandu-se din Esenta Focului,
Realizand ca VIATA e ORDINE şi ca omul e una cu focul.
M-am intors în trup şi am stat din nou în fata celo Noua,
Ascultand vocea Ciclurilor, vibrand de putere au vorbit ei:
Afla, tu THOTH, ca VIATA nu e decat CUVANTUL FOCULUI.
VIATA pe care o tot cauti nu e decat CUVANTUL din Lume ca un foc.
Cauta calea spre CUVANT iar Puterile vor fi cu siguranta ale tale.
Intrebatu-l-am apoi pe Noua:
Maestre, arata-mi calea.
Calea spre înţelepciune.
Arata-mi calea spre CUVANT.
Imi raspunse el, MAESTRUL NOUA:
Prin ORDINE vei gasi calea.
Nu ai vazut ca CUVANTUL se naste din Haos?
Nu ai vazut ca LUMINA se naste din FOC?
Cauta şi în viata ta aceasta ordine.
Echilibreaza-ti şi ordoneaza-ti viata.
Potoleste-ti Haosul emotiilor şi vei avea ordine în VIATA.
ORDINEA nascuta din haos
Iti va aduce CUVANTUL SURSEI,
Iti va aduce puterea CICLURILOR,
Si va face din Sufletul tau o forta ce va traversa epocile,
Un SOARE perfect din Sursa.
Ascultat-am vocea iar cuvintele mi-au intrat adanc în suflet.
Dintotdeauna cautat-am ordinea care să ma poata apropia de CUVANT.
Afla ca cel ce ajunge la el trebuie să fie mereu în ORDINE pentru a putea
Folosi CUVANTUL desi aceasta ordine nu a fost şi nici nu poate fi vreodata.
Asculta aceste cuvinte, omule.
Fa-le parte din viata ta.
Cauta să cuceresti aceasta ordine
Si Unul cu CUVANTUL vei deveni.
Straduieste-te să obtii LUMINA pe calea Vietii.
Cauta să fii Unul cu SOARELE/starea.
Cauta să nu fii decat LUMINA.
Gandeste-te doar la Unicitatea Luminii cu corpul omului.
Afla ca totul e Ordine nascuta din Haosul nascut în lumina.
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

pri3st3ss

TABLITA 10

Cheia Timpului

Asculta, omule. Invata din înţelepciunea mea.
Afla despre misterele adanc ascunse ale spatiului.
Afla despre GANDUL ce creste în abis,
Aducand Ordinea şi Armonia în spatiu.
Afla, omule, ca tot ce exista fiinteaza doar datorita LEGII.
Cunoaste LEGEA şi vei fi liber, nu vei mai fi niciodata inrobit de noapte.
Departe, în spatii ciudate, calatorit-am în adancul abisului timpului,
Până când mi s-a revelat totul.
Sa stii ca misterul e mister doar când el e invatatura necunoscuta omului.
Dupa ce vei fi explorat toate misterele sufletului,
Invatatura şi înţelepciunea iti vor apartine cu siguranta.
Cauta să inveti ca TIMPUL este secretul prin care te poti elibera din acest spatiu.
Indelung cautat-am eu, INTELEPCIUNE, înţelepciunea;
Si voi continua să caut până la sfarsitul eternitatii
Caci stiu ca de-a pururi, se va indeparta de mine telul pe care doresc sa-l ating.
Chiar şi MAESTRII CILCURILOR stiu ca nu si-au atins scopul inca,
Caci cin înţelepciunea lor ei stiu ca ADEVARUL se dezvolta neincetat.
Odata, într-un timp trecut, m-am adresat Locuitorului.
L-am intreabt despre misterele timpului şi spatiului.
I-am adresat intrebarea care clocotea în mine:
Maestre, ce e timpul?
Imi raspunse apoi, Maestrul:
Afla, Thoth, ca la început Exista VID şi nefiinta, o nefiinta fara spatiu şi timp.
În aceea nefiinta a aparut un gand, semnificativ, atottriumfator,
Care a umplut VIDUL.
Nu exista materie ci doar forta, o miscare, un vartej sau vibratie
A gandului semnificatv care a umplut VIDUL.
L-am intrebat pe Maestru:
Acest gand era etern?
Imi raspunse LOCUITOTUL, zicand:
La început, gandul era etern
Iar pentru că gandul să poata fi etern, trebuia să existe şi timp.
Astfel ca în gandul atottriumfator aparu LEGEA TIMPULUI.
Da, timpul care exista în toate spatiile, care pluteste lin şi ritmic
Care se afla de-a pururi într-o stare fixa.
Timpul nu se schimba dar toate lucrurile se schimba în timp.
Pentru ca timpul e forta ce separa evenimentele.
Timpul nu se afla în miscare dar tu te misti în timp
Asa cum conştiinţa ta se misca între evenimente.
Da, prin timp exista o existenţa UNICA eterna.
Sa stii ca desi în timp esti despartit, esti totusi UNUL în toate timpurile existente.
Inceta atunci vocea LOCUITORULUI,
Iar eu plecat-am să meditez asupra timpului.
Caci stiam ca acele cuvinte erau pline de înţelepciune
Si ca ele erau o cale de a explora misterele timpului.
Ades am reflectat la cuvintele LOCUITORULUI.
Apoi cautat-am să aflu secretul timpului.
Descoperit-am ca timpul se misca în unghiuri ciudate.
Totusi doar prin linii curbe puteam să sper ca voi afla cheia
Ce-mi va prmite să am acces la timp-spatiu.
Descoperit-am ca doar miscandu-ma în sus iar apoi spre dreapta
Puteam să ma eliberez din timpul miscarii.
Iesit-am din corp, şi m-am deplasat cu miscari ce m-au schimbat în timp.
Ciudate privelisti am mai vazut în timpul calatoriilor mele,
Multe secrete mi s-au infatisat.
Da, vazut-am începutul omului, am aflat din trecut ca nimic nu e nou.
Cauta, omule, să afli calea ce duce prin spatii
Care sunt formate în timpul ce va veni.
Nu uita, omule, în timp ce cauti ca Lumina este telul pe care doresti sa-l atingi.
Cauta Lumina pe calea ta iar telul tau va dura de-a pururi.
Nu-ti lasa sufletul să se intoarca spre intuneric.
Sufletul sa-ti straluce, să fii un Soare pe cale.
Afla stralucirea nemuritoare, iti vei gasi intotdeauna Sufletul ascuns în Lumina,
Niciodata inrobit de intuneric, stralucind de-a pururi ca un Soare al Luminii.
Da, chiar dacă e ascuns în intuneric sufletul tau, o scanteie a flacarii adevărate exista.
Fii Unu cu cea mai mareata Lumina.
Descopera în SURSA, SFARSITUL telului tau.
Lumina e viata, caci fara mareata Lumina nimic nu poate exista vreodata.
Afla ca în toata materia formata, sufletul Luminii exista intotdeauna.
Da, chiar dacă e ascunsă în intuneric lumina primordiala exista intotdeauna.
O data am stat în SALILE DIN AMENTI
Si am ascultat vocea MAESTRILOR DIN AMENTI,
Rostind în tonuri ce rasunau în linistea de acolo, cuvinte atotputernice.
Au cantat cantecul ciclurilor, cuvintele ce deschid calea către dincolo.
Da, am vazut marea cale deschisa şi am privit un moment către dincolo.
Vazut-am miscarea ciclurilor, la fel de imense pe cat putea transmite şi gandul SURSEI.
Stiut-am atunci ca până şi Infinitul se misca către acelasi final de negandit.
Vazut-am ca Cosmosul e Ordine şi o parte a unei miscari care se intinde în tot spatiul,
O parte a unei Ordini a Ordinilor, miscandu-se constant într-o armonie a spatiului.
Vazut-am rotirea ciclurilor ca niste cercuri uriase pe cer.
Stiut-am atunci ca tot ceea ce are fiinta creste pentru a intalni o alta fiinta
Într-o indepartata grupare a spatiului şi timpului.
Stiut-am atunci ca în Cuvinte se afla puteri ce deschid planuri ascunse omului.
Ca chiar în cuvinte sta ascunsă cheia ce va deschide calea spre ce e sus şi jos.
Asculta, omule, acest cuvânt pe care ti-l incredinţez.
Foloseste-l şi vei descoperi puterea din el când il vei rosti.
Spune cuvântul: "ZIN-URU" şi putere vei descoperi în el.
Totusi trebuie să intelegi ca omul este din Lumina şi ca Lumina este a omului.
Asculta, omule, despre un mister mai ciudat decat toate cate se afla sub Soare.
Afla, omule, ca tot spatiul e plin de lumi incluse în alte lumi;
Da, una într-alta dar totusi despartite de Lege.
Pe când ma aflam în cautarea înţelepciunii, am deschis poarta ce LE desparte de om.
Chemat-am din alte planuri ale existentei,
Una care era mai frumoasa decat fiicele oamenilor.
Da, am chemat-o din spatiu, să straluce ca Lumina în lumea oamenilor.
Folosit-am toba Sarpelui.
Purtat-am roba rosie-aurie.
Pusu-mi-am pe cap coroana de Argint.
În jurul meu un cerc de cinabru stralucea.
Ridicatu-mi-am bratele şi rostit invocatia
Ce deschide calea spre planurile de dincolo,
Strigat-am la MAESTRII SEMNELOR ce se aflau în caminele lor:
Maeştri ai celor doua orizonturi, cei ce paziti cele trei porti,
Ce stati Unul la dreapta şi Unul la stanga în timp ce STEAUA urca pe tronul sau
Si domneste peste semnul lui.
Da, print intunecat din ARULU, deschide portile taramului intunecat, ascuns
Si elibereaz-o pe cea pe care o tii captiva.
Asculta-ti la mine, Maeştri intunecati şi Maeştri Luminati,
Pe numele voastre secrete va numesc, nume pe care le stiu şi le pot pronunta,
Ascultati-ma şi supuneti-va dorintei mele.
Aprins-am apoi cu flacara cercul din jurul meu şi am strigat-O
În planurile-spatiu de dincolo.
Fiica a Luminii intoarce-te din ARULU.
De sapte ori cate sapte ori trecut-am prin foc.
Mancare nu am mancat.
Apa nu am baut.
Te chem din ARULU, din taramurile din EKERSHEGAL,
Te chem, doamna a Luminii.
Eliberata era acum de MAESTRII noptii,
Libera să traiasca în Lumina Soarelui pământean,
Libera să traiasca ca şi copil al Luminii.
Ascultati, copii mei.
Magia este invatatura şi nu e decat Lege.
Nu va temeti de puterea din voi caci ea se supune Legii ca şi stelele de pe cer.
Sa stiti ca fara invatatura înţelepciunea este magica şi nu vine din Lege.
Dar să stiti ca prin invatatura va puteti apropia şi mai mult de un loc în Soare.
Ascultati, copii mei şi urmati-mi invatatura.
Cautati continuu Lumina.
Straluciti în lumea oamenilor, fiti o Lumina ce va straluci printre oameni.
Urmati-mi şi insusiti-va magia mea.
Sa stiti ca toata forta e a voastra dacă doriti asta.
Nu va temeti de calea ce va duce spre invatatura,
Ci, dimpotriva, luminati calea intunecata.
Lumina iti apartine, omule, e la indemana ta.
Descatuseaza-te şi vei fi liber.
Afla ca Sufletul tau traieste în sclavie
Incatusat de temeri care te fac rob.
Deschide ochii şi priveste mareata LUMINA-SOLARA.
Nu te teme caci totul iti apartine.
Teama este precum MAESTRUL intunecatului ARULU
Pentru cel ce nu a infruntat niciodata teama intunericului.
Da, să stii ca teama are o existenţa
Creata de cei care sunt sclavii propriilor temeri.
Eliberati-va din sclavie, copii mei, şi pasiti în Lumina glorioasei zile.
Nu va indreptati niciodata gandurile spre intuneric
Si veti deveni cu siguranta UNA cu Lumina.
Omul nu e decat ce crede el ca e, un frate al intunericlui sau un copil al Luminii.
Pasiti în Lumina, Copii mei.
Pasiti pe calea ce duce spre Soare.
Asculta înţelepciunea mea.
Foloseste cuvântul pe care ti l-am incredintat.
Foloseste-l şi vei gasi cu siguranta putere şi înţelepciune şi Lumina pentru a pasi pe cale.
Cauta şi descopera cheia pe care ti-am incredintat-o
Si vei fi de-a pururi un Copil al Luminii.
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.