Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Creatura ciudata filmata in Anglia

Creat de padme, 02 Februarie 2011, 16:03:07

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Rayden

subscriu si eu la parerea ta, darksid3.. am impresia  :roll: ca respectiva creatura poate merge fara probleme si pe doua picioare...ca un biped..
daca nu e un fake foarte minutios facut, tind sa cred ca - mai in gluma mai in serios - un ET/EBE, a mers la o plimbare sau alergare prin iarba verde pamanteasca  :-D

Xanadron

Subscriu la banuiala lui Urban - e o "himera" genetica poate, sau cine stie ce cripto-specie.
Argumente: "mecanica" articulatiei membrelor anterioare si mai ales LIPSA gitului.
Orice ipoteza-i oricum posibila - inclusiv ratacirea animalelor de companie ale ET.  :-) (or avea oare si ei d-astea?)
Ca sa nu mai vorbim de alte variante cu universuri paralele intersectate etc (preferate de multi, fiindca explica absolut ORICE). :lol:

Marea Britanie e oricum nu doar caminul lui Nessie si al cainelui din Baskerville, ci si al altor numeroase aparitii criptozoologice (inca) neexplicate.

http://www.ufodigest.com/news/1206/alienbigcats.html
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

klauss56

Pe linia logica observatia dl. URBAN este riguroasa-sa faci o calatorie cel putin interplanetara si sa topai printre masinile unei autostrazi terestre este cel putin lipsit de logica-doar daca entitatea a fost fortata sa paraseasca spatiul ce o proteja pina la sosirea pe Pamint!Daca este creatia unui laborator sa nu isi inchipuie cineva ca scapa ceva fara vointa celor care controleaza aceste laboratoare-am spus ceva rautacios si cer scuze celor naivi!In final sa spun ca poate fi un ciine ceva mai dezvoltat si un exemplar albinos-acum cred ca am spus ceva cuminte!

padme

Nici nu a spus nimeni ca ar fi ceva et - poate faptul ca cel ce analizeaza filmarile este un cercetator UFO sa fi indus ceva idei in acest sens, dar faptul ca analizeaza filmari, fotografii, etc. face parte din meseria lui! El nu se exprima niciodata "asta e et, asta nu" etc.

Citat din: klauss56 din  10 Februarie 2011, 14:31:32
In final sa spun ca poate fi un ciine ceva mai dezvoltat si un exemplar albinos-acum cred ca am spus ceva cuminte!

Cred ca nici un Terra Nova sau un Ciobanesc Mioritic/Carpatin, etc., sau un Ciobanesc de Asia Centrala in 2 picioare nu ajung la 3 m, dar in 4??!!!

Serban M

#19
Seamana cu un tigru/leopard..

Hmm.. Individul din masina nu a fost gasit sa spuna ce a vazut ?

Xanadron

#20
Citat din: Sirius13 din  10 Februarie 2011, 16:11:54
Seamana cu un tigru/leopard..

Hmm.. Individul din masina nu a fost gasit sa spuna ce a vazut ?

Nu prea aduce a felina totusi. :roll: Argumente: "mecanica" articulatiei membrelor anterioare si mai ales LIPSA gitului.

Iar gasirea unuia din miile de soferi in trecere p-acolo mi se pare improbabila, daca nu chiar imposibila - rezolutia camerei video ce pare a fi una de supraveghere "generala" (si nu pentru inregistrari RADAR oficiale) fiind insuficienta pt. decriptarea numarului pe timp de noapte, chiar in ipoteza existentzei unei inregistrari luate din spatele respectivei masini.
Care de fapt nici nu cred sa existe.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

bechamro1

La 0.34 se vede ca are picioarele foarte lungi si foarte subtiri. Plus ca este foarte rapid. De asemenea zice ceva de 3 metri inaltime.

jean

  Am dorit sa postez la acest topic, deoarece fotografia a fost facuta tot in Marea Britanie si parca creatura din inagine, seamana un pic cu cea din film.
Ma gandesc la ce spunea Rayden mai sus ,,am impresia ca respectiva creatura poate merge fara probleme si pe doua picioare...ca un biped". Asta din poza chiar se deplaseaza biped.
  S-a intamplat Sâmbãtã 10.03.11 am fost acasa la un prieten care locuieºte în Preston, Marea Britanie. Am fost de acord  sa fac niste mici lucrari de intretinere a graduinei, am pus niºte straturi de flori.
   In jurul 2:30 pm cã am fost în grãdina din spate pt. a face unele schiþe, a lua notiþe, ºi sugera câteva idei pentru prietenul meu.
Mi-am luat, de asemenea, o serie de lucrãri de referinþã pentru mai târziu.
Vremea a fost însoritã, mi-am aparatul foto digital Samsung SGH-D900, a fost pus pe  automat, si am facut fotografia.
Cu câteva zile în urmã, când am revazut fotografiile, am zãrit pe fotografie în cauzã, ceea ce pare a fi o fapura micã, ciudata, ce se deplaseazã în partea de jos a zidului de caramida din grãdinã.
Nu am vãzut nimic in momentul cand am facut fotografia, ºi nimic neobiºnuit nu a aparut pe celelalte fotografii care ar putea explica figura.
Nu am nici o explicatie logica de ce faptura a apãrut pe o fotografie la intamplare din cele facute in gradina, singura explicaþie raþionalã la care mã pot gândi este cã lucru trebuie sã fie un fel de creatura vie ºi a fost în miºcare?
Necazul este ca, ea nu seamãnã cu nici un fel de animal care l-am vazut vreodata.
Sunt destul de sigur cã obiectul nu este o reflexie a razelor luminoase de la Soare in obiectiv, umbra, etc.
Obiectul este prea bine definit ca o formã dupã cum se poate vedea clar, un cap, corp, maini si picioare, arata ca în mod clar o faptura ce merge pe jos si poate fi vãzut.
Obiectul pare ca este aproape de perete de cãrãmidã ºi pare a fi în spatele razele soarelui.
I-am arãtat poza prietenului meu a carui casa este, el a declarat cã este destul de interesant, dar  in acelasi timp tulburatoare.
Sunt uimit, de ceea ce este acest obiect ºi motivele pentru care a aparut pe o fotografie in mod aleator din cele luate in gradina.
Am decis sã contactez  niste experþi pentru a vedea fotografia.
Articolul a aparut pe UFO Casebook si poate fi citit aici: http://www.ufocasebook.com/mag/040411.html

Ce cred eu despre aceasta poza? Din pacate in ultima vreme sunt destule falsuri, unele foarte bine realizate si nu poate fi exclusa aceasta ipoteza.  Daca este reala, ne trucata, atunci lucrurile se complica. Este foarte greu de demonstrat autenticitatea ei. Si chiar daca s-ar demonstra ca este adevarata cine ar crede?... In momentul acesta noi nu suntem capabili sa facem diferenta intre fals si adevarat. Semenii de-ai nostrii ne ajuta sa nu pricem nimic fabricand falsuri si chiar discreditand anumite cazuri reale in mod intentionat sau nu.
Voi ce parere aveti?
Adevarul este dincolo de noi

padme

Ai uitat sa pui ghilimelele si initial am crezut ca tu esti cel care a facut poza! :))))))))))
Ce sa spun, la prima vedere mi se pare cam ilogica directia de deplasare. Adica de ce o creatura, chiar linistita cum e si netematoare (desi am mari dubii ca ar fi stat asa linstita stiind ca este cineva in gradina care la un moment dat a si fotografiat momentul) s-ar deplasa catre un colt??!! catre un perete??!! Adica ce sa intelegem, ca trece prin pereti, sau ca se deplaseaza prin escaladare?! Si nu in ultimul rand, cum a ajuns acolo? Dinspre gardul de la strada, din partea dinspre casa?! sau in zbor, sau prin zid?! Sau pur si simplu s-a materializat fara sa-si dea seama?! Asta ar fi prima pana se dumireste cineva daca fotografia e un fake!

jean

Citat din: padme din  03 Aprilie 2011, 22:29:34
Adica ce sa intelegem, ca trece prin pereti, si nu in ultimul rand, cum a ajuns acolo? Sau pur si simplu s-a materializat fara sa-si dea seama?!
Ar fi o posibilitate, poate nu este chiar asa materiala. Sunt destule cazuri in literatura de specialitate in care asemenea entitati trec prin zid, se marerializaza din nimic sau dispar la fel. In acest caz chiar nu mai are importanta de unde vine, sau ca se deplasaza spre zid daca ar putea trece prin el. Asta in cazul ca ar fi reala.
Adevarul este dincolo de noi

Rayden

@jean,

am un deja-vu cu poza asa zisului ET - ma refer la cea mare de pe site-ul: http://www.ufocasebook.com/mag/040411.html
nu stiu unde am mai vazut-o...
mie imi pare ...ca o papusa pusa acolo langa zid..imi vine greu sa cred ca mergea asa fara nici un stres - fie ea si invizibila ochiului uman datorita unui ..potential latent  :mrgreen: sau etc.. - ca sa fie prinsa de camera digitala..
dar..mai stii?! :?

Xanadron

Inclin sa tin partea scepticilor (si) in cazul asta particular. Din 1001 motive atit de evidente, incit n-are rost sa le mai repet si eu.

In orice caz, daca rolul "micilor gri" :-) e ala banuit de cei mai multi autori ("watchers" discreti ai evolutiei noastre - genetice, spirituale etc), e clar ca eventuala lor aparitie va arata cu totul altfel si va fi probabil una "pe fatza", indeosebi daca evolutia evenimentelor "sfirsitului de Era" o va cere.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

arckadii

Este greu sa intelegi dintr-o simpla fotografie ce ti se prezinta exact. Chiar daca pare sa fie poza reala, fara modificari aduse ulterior, nimeni nu garanteaza ca silueta din imagine nu este o simpla papusa.
Nu neg ceea ce nu pot vedea cu ochii mei insa trebuie sa spun ca sunt destul de circumspect in ceea ce priveste imaginile statice.
In cazul filmelor, este intr-adevar putin mai complicat. Totusi, din nou trebuie sa spun ca indiferent de forma pe care o au creaturile din imagini, si indiferent de forma cu care le asemanam noi (avand o bogata arhiva cinematografica in spate:) ), aceste creaturi "ciudate" pot avea radacini cat se poate de naturale.
Se cunoaste faptul ca pe Pamant exista foarte multe specii de animale necunoscute. Este oare imposibil ca unele dintre acestea sa isi fi gasit locul in apropierea unor zone populate, insa sa fie atat de abile in a se ascunde incat, doar rar sa fie vazute? Eu cred ca nu. Cred ca ar trebui sa ne gandim si la aceasta posibilitate in momentul in care apar astfel de imagini, pentru ca mi s-ar parea stupid ca un "omulet gri", chiar si din rolul de "watcher" sa se plimbe la o distanta de cativa ani lumina de galaxia lui, nestingherit, prin gradina unui englez:)

In alta ordine de idei, bine v-am REgasit:)

Ark

romulus

CitatIn alta ordine de idei, bine v-am REgasit:)

Ark
He, he, bine ai revenit monser ! Bucuros de ...(re)vedere !
Citatindiferent de forma cu care le asemanam noi (avand o bogata arhiva cinematografica in spate:) ), aceste creaturi "ciudate" pot avea radacini cat se poate de naturale.
Cam asa ceva . Chiar daca imaginile luate de camera de supraveghere  respectiva, nu sunt cine stie ce clare, animalul se poate distinge bine .
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

CP

Vede cineva o asemanare intre acest animal si Montauk Monster gasit pe o plaja din SUA ? Link-ul aici : http://www.youtube.com/watch?v=NwhdaW4wPeQ&feature=related