Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

In curand la Cinematograf!

Creat de jackie28t, 09 Aprilie 2006, 18:08:29

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Siberia




Un film pe care-l astept cu nerabdare.
Iron Sky  - o comedie ce va fi lansata in anul 2012 (4 .04) despre nemtii care au plecat din Antarctica pe Luna in 1945 si se intorc pe Pamant sa ne invadeze in 2018 :D




"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

rontzo

#256
filmul "Iron Sky" asta il astept si eu - cam mult mai avem de asteptat

pana una alta ne mai serveste masina de filme made in USA un nou serial gen Battle for Los Angeles - pentru un pic de xtra panica la clienti :p  (asta nu ma va impiedica sa ma uit la el totusi)
Falling Skies http://www.imdb.com/title/tt1462059/
unii zic ca ar fi cel mai asteptat serial din vara lui 2011 - ramane de vazut.
Episodul Pilot pe 19.06.2011

@Lex

 > PAUL <   - o comedie aparuta de curand pe net in care  2 britanici intalnesc un grey in area 51 in urma prabusiri navetei acestuia. 

padme

Citat din: @Lex din  08 Iunie 2011, 18:06:12
> PAUL <   - o comedie aparuta de curand pe net in care  2 britanici intalnesc un grey in area 51 in urma prabusiri navetei acestuia. 

L-a vazut cineva? Pareri?

@Lex

link despre film    http://www.imdb.com/title/tt1092026/
eu l am vazut azi. este o comedie buna  care se inspira din realitatea ufo si zic yo, vrea sa ne spuna unele adevaruri despre fenomen si in unele secvente ne arata clar ideea inteles gresita INCA a oamenilor despre E.T  :-)

rontzo

#260
si mie mi-a placut comedia- care arunca o serie de ipoteze pe masa care se inscriu -asa cum multi au  observat deja- in trendul  de filme  si  seriale care tot ating intr-o veselie subiectul "Pregatirea pentru Disclosure"
Aseara am vazut inca un film cam pe acelasi calapod- dar oleaca horror- Area 51 http://www.imdb.com/title/tt1519461/
Acolo este prezentat un alt alien micut aproape la fel ca Paul ( ceva mai urat decat Paul dupa gusturile mele), care insa la fel ca unchiu' Paul are cazare VIP liber-impusa de 60 de ani si vorbeste  si el super engleza si are ( si el) o serie de capacitati paranormale  si scapa ( si el) din "camera de hotel"
eu fiind fan de filme SF mi-a placut mesajul similar cu cel din Paul si am fost mai putin atent la detalii care dau farmecul  uzual la un film ( regie, actorie etc. :p )
PS: filmul e produs de Syfy Channel- si deja se afla pe torrents, are subs in RO ( de pe site-urile de subtitrari) chiar daca pe imdb.com scrie "Not Yet Released"

@Lex

Filmul  ''Super 8''   http://www.imdb.com/title/tt1650062/    e si el pe vine si sunt taaare curios ce i-a mai traznit prin cap lui S.Spielberg si de data asta, oare  face parte si filmul asta din asa numita 'disclosure' ? asteptam , asteptam ...  :-)

padme

#262
Citat din: @Lex din  10 Iunie 2011, 16:58:08
S.Spielberg si de data asta, oare  face parte si filmul asta din asa numita 'disclosure' ? asteptam , asteptam ...  :-)

Se pare ca a mai facut un disclosure mic cu ET  :wink:. Mie mi-a lasat impresia ca si in 10.500 BC a vrut sa spuna ceva, dar poate mi se pare!
Acestea fiind zise, ma voi duce sa-l vizionez pe respectivul Paul.

O sa ma duc si la Super 8, imi place Spielberg si i-am cam urmarit toate filmele...nu cred ca o sa regret.

@Lex

Doar ce e a aparut si ''Mars needs mom'' pe net  http://www.imdb.com/title/tt1305591/  O animatie facand parte tot din 'Disclosure' zic yo care vrea sa ne arate ca sub suprafata planetei Marte exista o civ .e.t  :-)

@Lex

Parca s-a spart conducta  cu filme 'pro-disclosure' > The Adjustment Bureau < http://www.imdb.com/title/tt1385826/  vrea si el sa ne 'destepte' si o face foarte bine .bun, bun   :-)

rontzo

Asa e @Lex
Sigur ne pregatesc pentru ceva- si se pare ca nu prea mai au mult timp- unele lucruri par sa se precipitat mai repede decat aveau in vedere

@Lex

Doar ce am terminat de vazut ultimul episod din primul sez. din THE EVENT si e clar, un raspuns cu ceea ce se intampla in zilele noastre poate fi si cel prezentat in acest episod si acela ca o noua planeta(ufo?) chiar se apropie de Terra.Un alt aspect care ridica noi semne de intrebare este ca de la minutul 32  ni se spune clar,ca cei ce se indreapta acum spre Terra 'calare' pe aceasta planeta(Elenin?!, Nibiru or whatever') CANDVA 'Ei' au locuit aici , inaintea noastra si au plecat deoarece ei credeau ca la nush cat timp pe Pamant se intampla un fenomen care chiar asa il si numesc THE EVENT , fenomen care pe ei ii transforma in ceva mai maret,mai pe scurt exact toate aburelile care le gasim noi pe net despre 2012(sfarsitul lumii sau evolutia ei)Poate asa zisele abureli CHIAR nu sunt abureli si ne sunt prezentate in acest serial ca fapte care chiar se vor intampla cat de curand.hmmm .. asa sa fie ?!? vom vedea   :-)

Andy

Serialul The Event a fost anulat, nu va mai avea un nou sezon... :star:

mr

#268


Limitless (2011)

"Inspirat din romanul "The Dark Fields" al autorului Alan Glynn, filmul "Limitless" il are in centrul actiunii pe tanarul si ratatul scriitor Eddie Morra, care se confrunta cu o acuta lipsa de inspiratie si nu este publicat de nicio editura. Atunci cand un vechi prieten ii ofera spre testare un medicament neomologat care ii permite sa foloseasca intregul potential al creierului sau, Eddie se transforma intr-o versiune perfecta a lui insusi, devenind mai rapid, mai carismatic, mai intuitiv si mai inteligent atata vreme cat se afla sub influenta acestei substante de origine necunoscuta. Amintindu-si tot ceea ce a citit, a vazut sau a auzit vreodata, invatand orice limba straina intr-o singura zi, terminand de scris o carte in 4 zile si rezolvand orice ecuatie complicata, Eddie Morra are succes pe Wall Street si ii atrage atentia magnatului Carl Van Loon, care isi propune sa se serveasca de abilitatile supranaturale ale scriitorului pentru a-si construi un imperiu financiar. Numai ca medicamentul revolutionar are efecte adverse severe si o multime de asasini sunt pe urmele lui Eddie Morra pentru a-i fura rezerva de drog care se micsoreaza pe zi ce trece."
http://www.cinemarx.ro/filme/Limitless-Dincolo-de-limite-2420746.html
http://www.imdb.com/title/tt1219289/
Daca povestea are un sambure de adevar....explica multe d'ale sistemului. Oricum, finalul e tare si cu bataie lunga...! :)
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

@Lex

#269
Si ca sa se inradacineze mai bine in capatanile multimii viitorul false-flag ,'bajetii'  au mai creat inca un serial care deja e pe net
Falling Skies   trailer >>   http://www.youtube.com/watch?v=MP7vrlvu9qk&feature=player_embedded

Si 'piesa de rezistenta'   >  Apollo 18 <   sau de ce nu am mai fost pe Luna   http://www.imdb.com/title/tt1772240/
incet , incet 'bajetii' dau cartile pe fata numai ca trebuie sa vedem asta .    Si culmea in prezentarea filmului pe imdb spune chiar asa :   About the real mission to space in the 1970s that was canceled by NASA.    shocked  smiley