Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

In curand la Cinematograf!

Creat de jackie28t, 09 Aprilie 2006, 18:08:29

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.


Guest

Citat din: Urban din  05 Ianuarie 2011, 13:29:56
"V" (2009) SciFi - Sezonul 2

Merci, merci! Nici nu stiam ca a inceput iar.

Urban

Citat din: X din  05 Ianuarie 2011, 20:46:09
Merci, merci! Nici nu stiam ca a inceput iar.

Intre timp a aparut si subtitrarea...la "V" Sezon 2 Episod 1.

Urban

#243
When Worlds Collide (1951) SciFi
(are subtitrare in lb. romana)


Download
http://dl.transfer.ro/When_Worlds_Collide-transfer_RO-12jan-56f8db.rar

Astronomul sud-african Emery Bronson ii trimite astronomului nord-american Cole Hendron un set de fotografii ce dovedesc faptul ca planeta Bellus se va ciocni in aproximativ 8 luni cu planeta Pamant si va genera moartea intregii umanitati.
Desi omul de stiinta informeaza Congresul SUA si Organizatia Natiunilor Unite despre acest dezastru iminent, nu este luat in serios si decide sa construiasca el insusi o nava spatiala gigantica, pe care sa imbarce 40 de pasageri si sa ii transporte pe planeta ospitaliera Zyra pentru a asigura cantinuitatea rasei umane...
Cinematografia americana pregateste deasemenea un remake cam prin 2012... la efectele si posibilitatile tehnologice de astazi probabil ca o sa fie un film interesant.

Linkuri
http://www.imdb.com/title/tt0044207/
http://en.wikipedia.org/wiki/When_Worlds_Collide
http://www.cinemarx.ro/filme/When-Worlds-Collide-When-Worlds-Collide-48504.html

Nota:
Desi este foarte vechi, cei care vor avea rabdarea necesara sa-l vizioneze pana la capat vor avea o surpriza de proportii (Xanadron, Tayka, Mr, @biss, darksid3, romulus si toti membrii peste 30 de ani)
Vizionare placuta!


Urban

Zeitgeist 3 - Moving Forward
(documentar 2011)

Download
http://dl.transfer.ro/Zeitgeist_III_-_Moving_Forward_-_2011-transfer_RO-26jan-73eb14.rar

Un documentar despre fundamentul corupt al finantelor, despre credit ca metoda de transformare a oamenilor in sclavi, despre istoricul crizelor financiare si despre scenariul viitoarei crize financiare, semn al loviturii de stat masonice planetare, prin care se doreste disparitia totala a banilor de hartie si inrobirea intregii populatii a lumii.
In secolul trecut au fost provocate mai multe astfel de "crize" prin manipularea burselor si a masei monetare.
Elemente din acest scenariu se regasesc si in "Protocoalele secrete ale maestrilor francmasoni" un document care stabileste in prealabil desfasurarea evenimentelor importante (dezastruoase sau criminale) ale secolului trecut, ca etape ale planului de dominare a lumii, intocmite de conducatorii francmasoneriei mondiale cu ocazia marelui congres secret francmasonic de la Basel, Elvetia, din anul 1897.
Va fi sau nu o noua criza financiara?
Cursul evenimentelor ne fac sa credem ca da.
Cei preveniti vor avea o sansa in plus daca se va intampla.
Speram ca oamenii se vor trezi la timp pentru a dejuca planurile ocultei planetare.
Dar aceasta depinde de fiecare din noi!

Linkuri
http://www.depindedenoi.ro/multimedia/filme/zeitgeist-3-dont-mind-the-men-behind-the-curtain-viitoarea-criza-financiara.html

rontzo

Sper ca nu sunt off-topic
M-a incitat biss cu anunutul despre productia mexicana Seres:Genesis - e de negasit inca din pacate :(

mr

#247
"Law abiding citizen" (2009)



Un film care va va tine cu sufletul la gura. Multi vor zice ca este de o cruzime si o violenta care nu-si are locul in gandirea noastra de oameni care vor "pacea" insa ele reflecta exact imaginea sistemului in care traim in care nevoile reale (de orice fel - morale, sociale etc) ale individului practic nu sunt luate in seama prea mult, ba mai mult valorile sunt inversate. Astfel sistemul a ajuns un "templu" in care nu slujeste decat orgoliul, iluzia si interesul personal.
Mesajul este unul foarte real si crud provenind din cel mai "liber si democratic" sistem judiciar de pe planeta. Actiunile personajului interpretat de Gerard Butler sunt foarte dure, clare, constiente si acest fapt arata haul dintre justitia sistemului si mase.
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Urban

#248


Cowboys & Aliens (SF 2011)
Premiera in Romania pe 26 August 2011


1873, Arizona.
Un strain (Craig) care si-a pierdut memoria si nu-si mai aduce aminte nimic legat de trecutul sau ajunge, in ratacirile lui, in Absolution, un orasel din mijlocul desertului.
Singurul indiciu legat de trecutul sau este o catusa pe care o are legata la o mana.
Va descoperi rapid ca locuitorii din Absolution sunt foarte ostili cu orice strain si ca nimeni nu face vreo miscare fara ordinul temutului colonel Dolarhyde (Ford).
Este un oras care isi duce existenta in frica...
Dar Absolution este pe cale sa traiasca o frica pe care nu va avea cum s-o inteleaga in ziua cand orasul va fi atacat de pradatori veniti din spatiu.
Miscandu-se extrem de rapid, invadatorii incep sa rapeasca unul cate unul locuitorii oraselului... Va fi cea mai grea infruntare pe care orasul a trait-o vreodata.
Se pare ca singura speranta de salvare este acum strainul pe care la inceput l-au respins cu totii.
Pe masura ce pistolarul incepe sa-si aduca aminte cine e si pe unde a umblat pana acum, isi da seama ca detine un secret care ar putea fi singura sansa a orasului de a lupta impotriva monstrilor extraterestri. Cu ajutorul misterioasei Ella (Olivia Wilde), strainul organizeaza un grup de actiune din care fac parte cei care ii stateau impotriva inainte de invazie – oraseni, Dolarhyde si baietii lui, proscrisi si razboinici apasi.
Strans uniti impotriva unui inamic comun, acestia se pregatesc pentru un tur de forta epocal, totul cu un singur scop: supravietuirea...
Scenariul pentru Cowboys & Extraterestri apartine echipei care a creat Star Trek, respectiv Alex Kurtzman & Roberto Orci si Damon Lindelof (serialul Lost) si este bazat pe romanul grafic editat de Platinum Studios si creat de Scott Mitchell Rosenberg. Filmul e produs de Grazer, Howard, Rosenberg, Kurtzman si Orci, iar producatori executivi sunt Spielberg si Denis L. Stewart.

Linkuri
http://www.imdb.com/title/tt0409847/
http://en.wikipedia.org/wiki/Cowboys_%26_Aliens
http://www.cinemagia.ro/filme/cowboys-aliens-44154/

Xanadron

#249
Din primavara asta pe ecrane:

http://apollo18movie.net/



(postare ce si-ar fi avut poate locul si-n topicul "Luna - satelit natural sau statie orbitala ET?")  8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#250
Un nou trailer al filmului "Transformers: Dark of the Moon" - cu lansarea prevazuta pe 1 iulie:

http://www.openminds.tv/new-transformers-trailer-shows-dark-side-of-the-moon-670/


Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Un alt film similar (Super 8 ) produs de acelasi Steven Spielberg... 8-)
Si programat pentru 10 iunie.
Hmmm, parca intre lansaera lui "Close Encounters" si "ET" trecuse o bucata mai mare de timp...;)

http://www.super8-movie.com/#/video
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Rayden

#252
Zilele astea, THOR (aka Rayden - god of thunder :mrgreen: ) pe marile ecrane

http://www.cinemarx.ro/trailere/Thor-Thor-subtitrare-romana-202615,6324.html

"Aceasta aventura epica se petrece atat pe planeta noastra cat si pe taramul mitic din Asgard. In centrul povestii se afla Thor, un zeu foarte puternic, dar foarte arogant, care declanseaza inca odata un razboi antic. Thor este aruncat pe Pamant si fortat sa traiasca printre oameni ca pedeapsa pentru actiunile sale. Odata sosit aici, Thor invata ceea ce inseamna cu adevarat sa fie un supererou, mai ales atunci cand cel mai mare dusman al taramului din Asgard incearca sa invadeze planeta Pamant cu ajutorul fortelor intunericului. " sursa cinemarx.ro

looking forward to it  8-)

Urban

#253
Taken (2002) de Steven Spielberg
SciFi

Filmul prezinta povestea a patru generatii si este centrata pe 3 familii - Keys, Crawford si Clarke...
Pilotul veteran din al doilea razboi modial Russell Keys este bantuit de cosmaruri referitoare la rapirea sa de catre extraterestri in timpul razboiului.
Owen Crawford, un capitan al Aviatiei americane, dupa incidentul de la Roswell, se transforma dintr-un promitator ofiter de cariera intr-un conspirationist antiguvernamental din umbra.
Sally Clarke, care are o casnicie dezastruoasa, este insarcinata cu un vizitator extraterestru.
Anii se scurg, iar cele trei personaje sunt din ce in ce mai afectate de masinatiunile extraterestrilor, care culmineaza cu nasterea lui Allie Keys, produsul final al experimentelor extraterestrilor si care poate fi cheia viitorului lor.

Serialul e departe de a fi doar un simplu sf, desi pana la urma a fost produs tocmai pentru a rula pe un astfel de canal.
Avem de a face cu o multime de experiente umane, mai ales umane, chiar daca ele sunt puse uneori in pielea unor personaje care capata alte conotatii...
Comentariile de fundal de la inceput si uneori de la finalul fiecarui episod sunt fara discutie adevarate lectii de viata, care pot fi intoarse si interpretate pe toate fetele. Ideea sufletului, larg atinsa si reliefata tot mai pregnant, culmea , de personajul care trebuia sa fie mai dezumanizat (te-ai astepta ca Alye sa fie orice numai o fiinta cu suflet nu, dar ea da o lectie de suferinta pentru semeni fantastica, lasand parca totul spre reflectie tocmai cand credeam ca am inteles totul).
Rezultatul "experimentelor" extraterestre, departe de a fi dezumanizant, da nastere insa la tot ceea ce este animalic tocmai in fiintele umane: ambitie fara margini, cupiditate, dorinta de a reusi chiar cu pretul trecerii peste anumite cadavre, etc, etc).
Multe seriale au continuari stupide.
Ma bucura faptul ca autorii acestuia au ramas la cele 10 episoade.
Au spus tot si nu au mai cazut in plasa continuarilor inutile sau extrem de comerciale.
Recomand filmul..

Download
Episodul 1 http://dl.transfer.ro/Taken__1x01__Beyond_The_Sky-transfer_RO-15may-d167b6.rar
Episodul 2 http://dl.transfer.ro/Taken__1x02__Jacob_And_Jesse-transfer_RO-15may-a1a91a.rar
Episodul 3 http://dl.transfer.ro/Taken__1x03__High_Hopes-transfer_RO-15may-c2fa75.rar
Episodul 4 http://dl.transfer.ro/Taken__1x04__Acid_Rest-transfer_RO-15may-e17f7f.rar
Episodul 5 http://dl.transfer.ro/Taken__1x05__Maintenance-transfer_RO-15may-562525.rar
Episodul 6 http://dl.transfer.ro/Taken__1x06__Charlie_And_Lisa-transfer_RO-15may-0a4193.rar
Episodul 7 http://dl.transfer.ro/Taken__1x07__Gods_Equation-transfer_RO-15may-72e9c5.rar
Episodul 8 http://dl.transfer.ro/Taken__1x08__Dropping_The_Dishes-transfer_RO-15may-d1457c.rar
Episodul 9 http://dl.transfer.ro/Taken__1x09__John-transfer_RO-15may-94267e.rar
Episodul 10 http://dl.transfer.ro/Taken__1x10__Taken-transfer_RO-15may-2a902b.rar



Urban

#254


2033 (2009) Science Fiction
(Subtitrare in lb. engleza)


Download
http://s1.transfer.rol.ro/308769ae2d6dbdfb9271b6032a04da0a.html

The year 2033 has arrived to Mexico City, re-baptised as Villaparaiso (Paradise City).
The mechanical, caothic and hot megacity is ruled by a military and tyrant government.
It is an oppressed society with its religious faith and liberty of expression stolen.
Pablo, the main character, is a young finantial yuppie that gets shelter in drugs and alcohol.
He leaves his privileged life in order to help the unprotected and destroy the system that controls the human being.
Pablo meets Lozada, a hidden priest, Father Miguel, that will eventually transform his life. Pablo lives with the needy and helps sick people that suffer due to chemical products they eat sold by the main company of Villaparaíso.
Addictive products that make them work for long hors.

Linkuri
http://www.imdb.com/title/tt1228915/