Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

OZN filmat langa ISS in data de 24.12.2010

Creat de StarDust, 15 Ianuarie 2011, 22:28:28

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

StarDust

Un obiect neidentificat filmat langa statia ISS in data de 24.12.2010. Ce parere aveti? Dupa lumini si umbre, soarele pare a fi undeva in dreapta spate. Space debris? Lens-flare, exclus dupa parerea mea.

În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

bk

Eu as indrazni sa spun ca este fake. Uita-te atent cand trece pe dupa brat cum nu dispare complet cand ar trebui sa o faca.

abyss

De ce nu ar fi un satelit ori poate chiar luna? Ce, a scos cineva o mânuþã pe geam sã facã gesturi de salut?
Imaginea asta poate fi interpretatã oricum, de la fals la orice...
În orice caz la câtã intoxicatie existã acum, chiar de-am vedea un vehicul spaþial strãin lumii noastre nu mai putem face nici o diferenþã. Vor fi întotdeauna voci care vor susþine una sau alta. Realitatea stã însã în felul cum îþi este afectat viitorul personal ori al familiei. Mã refer aici la gradul de îngrãdire al devenirii spirituale ce este alterat prin constrângeri materiale de orice fel.

adrian75

0.45 - 0.49 obiectul este complet in spatele bratului...imagine vazuta cadru cu cadru. Dupa parerea mea nu este un fals...insa ce este acel obiect...habar nu am! Ramane...UFO!

Xanadron

#4
Da, si mie mi se pare ca obiectul dispare complet la trecerea in plan secund.

Iar apropo de intoxicarille in crestere logaritmica, ramin la aceeasi parere: fara vointza confirmarilor oficiale hotarite din cadrul unei "Big Disclosure", sint in continuare la fel de sceptic ca si colegul @biss apropo de o credibilizare reala a unui gen de "disclosure in rate". Vorbesc acum de un fenomen global, fiindca-i clar ca fiecare poate vorbi de o Disclosure... proprie, asamblata pe baza experientelor personale.

Concluzie: fie si daca o gasca-ntreaga de ET :martiansmile: ar dansa maine dimineata cazacioc :-D pe gazonul din fatza Casei Albe si-ar fi pozati de zeci de turisti, oficialii NASA, CIA, FBI, NSA etc, mass-media "mainstream", ba chiar si o gramada de UFOlogi respectabili ar convinge lumea c-a fost vorba doar de o "White House Hoax". :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

StarDust

Luna, ar putea fi una din variante, inca una solida. La acea data Luna era aproape de ultimul patrar deci putea sa aiba acea aparenta de obiect alungit. Iar inca un lucru suspect, coloana sonora originala, care a fost poate eliminata, sau poate in acele momente nu s-a comentat nimic. Nu cred ca cei de la centrul de control al misiunii nu ar fi comentat ceva de genul: "priviti Luna, tocmai trece prin cadru...". de obicei cam asa procedeaza ei... Deci, foarte posibil Luna, daca exista coloana sonora originala poate ne lamuream.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

dorel6

Daca ar fi sa facem o legatura intre acest video ( http://www.youtube.com/watch?v=Q5QRonim-Ew&feature=player_embedded ) si cu acesta,diferenta nu ar fi mare.
Din cate stiu cea mai usoara modalitate sa falsifici un video ii cu o pata de lumina.Daca este fals sau adevarat,nu stiu.
Acum incerc sa fac rost de coloana sonora a acestui video.Daca voi pune mana pe ea o voi posta.
Si da cum zice StarDust Luna ar putea fi una din variante.
Există două metode de a cuceri și înrobi o națiune. Una este prin sabie. A doua este prin îndatorare.

StarDust

#7
Acelasi lucru filmat pe 22.12.2010:



Se vede ca e putin mai mare ca dimensiuni deoarece la aceasta data Luna era mai mult luminata. Nu am avut timp sa caut, dar acum sunt sigur ca e vorba de Luna.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16