Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

O fetita leviteaza in Rusia!!

Creat de padme, 07 Ianuarie 2011, 15:28:42

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ganditorul

Nord si Sud cred ca sunt conventii - puteam sa luam reperele Sus si Jos . Nu cred ca e vb de o relationare directa cu polii magnetici sau geografici ai Pamantului. Din punctul meu de vedere ambele cazuri sunt anormale - unii sunt "vampiri energetici" altii nu-si pot pastra energia proprie. Probabil ca desenul unui om echilibrat arata altfel - trebuie sa existe o relationare si cu exteriorul dar si un  "circuit energetic" intern, care sa releve functionarea corpului. Nu poti sa "arunci totul in afara" sau sa "primesti totul din afara". Nu stiu de unde a luat colegul nostru "schema de principiu" dar ma indoiesc ca e asa de simplu.

dorel6

#16
N si S l-am luat ca pe un fel de + si - .
Am zis sa inteleaga si altii conceptul mai bine.
Schema am facut-o eu in paint.
Dupa cum am spus : E doar o teorie !

P.S. Si am pus N la cap si S la picioare doar ca o idee.
Există două metode de a cuceri și înrobi o națiune. Una este prin sabie. A doua este prin îndatorare.

AlanusRex

Ca rusii leviteaza, asta-i sigur, dar cel mai mult leviteaza - la ei - obiectele valoroase luate de prin alte parti. Stire de genul: in Haiti se practica voodoo. Intr-o parte beau de sting, in alta se sting de foame. Concluzia ? S-au obosit degeaba sa invadeze Crimeea pe uscat.