Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

NOII CONTRIBUABILI CARE VOR SCOATE ÞARA DIN RECESIUNE

Creat de Tayka, 05 Ianuarie 2011, 22:02:10

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Tayka

   
Iatã cã ºi România mai este bãgatã în seamã pe site-urile internaþionale de ºtiri, dar, din pãcate, în evenimente cu impact negativ. Este vorba de o ºtire apãrutã pe site-ul The Huffington Post ºi intitulatã "România legalizeazã vrãjitoria ca profesie". Iatã ºtirea originalã în limba englezã:

"Romania has changed its labor laws to officially recognize witchcraft as a profession, prompting one self-described witch to threaten retaliation.

The move, which went into effect Saturday, is part of the government's drive to crack down on widespread tax evasion in a country that is in recession.

In addition to witches, astrologists, embalmers, valets and driving instructors are now considered by labor law to be working real jobs, making it harder for them to avoid income tax.

For months the measure had been debated, protested by witches and mocked by the media.

On Saturday, a witch called Bratara told Realitate.net, the website of a top TV station, that she plans to cast a spell using black pepper and yeast to create discord in the government."

ªi iatã traducerea ei:

"România ºi-a schimbat Codul Muncii, recunoscând oficial vrãjitoria ca profesie, :-D :evil: ceea ce a determinat-o pe o aºa-zisã vrãjitoare sã ameninþe cu represalii. Aceastã modificare, care a intrat în vigoare de sâmbãtã, face parte din planul guvernamental de stãvilire a evaziunii fiscale masive dintr-o þarã care se aflã în recesiune. În afarã de vrãjitori, astrologii, îmbãlsãmãtorii, valeþii ºi instructorii auto sunt acum considerate a fi profesii de cãtre noul Cod al Muncii, astfel încât va fi mai greu pentru ei sã evite plata taxelor.De luni de zile, aceastã mãsurã a fost dezbãtutã, perioadã în care vrãjitoarele au protestat, iar mass-media a luat în derâdere proiectul. Sâmbãtã, o vrãjitoare pe nume Brãþara, :? :evil: a declarat site-ului Realitatea.net, pagina de web aparþinând unei televiziuni de top, cã ea intenþioneazã sã facã o vrajã, folosind piper ºi drojdie, :-o :| pentru a blestema guvernul." :-D

Tare mi-aº dori ca aceastã vrãjitoare sã reuºeascã în blestemul ei... ªi sã nu-l uite ºi pe Bãsescu! :-D
Sunt curios ce pãrere îºi fac strãinii acum despre România: cã e o þarã ciudatã, tãrâmul lui Dracula, în care au mai rãmas doar þigani, borfaºi, ghicitoare ºi astrologi, iar guvernul n-are ceva mai bun de fãcut decât sã se ia la trântã cu ghicitoarele. Probabil cã din impozitarea celor care ghicesc în cafea, cãrþi ºi în stele ne vor veni banii care ne vor scoate din recesiunea economicã! :roll: :evil:

Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Xanadron

#1
Or sti Boc & Base ce-or sti apropo de incasarile numitelor balabuste... :evil: :D
Dar tare ma-ndoiesc ca ei vor fi cei blestemati de respectivele ciori analfabete - si, evident, miliardare (deh, asa-i normal in Romanica).
Fiindca, dac-ar fi sa dam crezare "surselor" lui Vadim Tudor:

Dupã orele 23, Pazvante Chiorul a sunat-o pe Elena Udrea, cãreia i-a cerut ca marþi seara, 28 decembrie 2010, sã o invite la Bucureºti pe vrãjitoarea Cati, de la Mãrãcineni. Conform informaþiilor noastre, întîlnirea cu farmazoanca a fost stabilitã pentru orele 21, iar scopul este o nouã serie de descîntece, care se pare cã vor încheia un ciclu de vrãjitorii speciale, care cicã nu se fac decît cu ocazia Sãrbãtorilor de Iarnã.

Sau:  :-D "Nebunia ºi obscurantismul în care trãiesc Dictachiorul ºi amanta sa, Elena Udrea, au fãcut-o pe aceasta din urmã sã îºi întrerupã concediul ºi, duminicã dupã-amiazã, în jurul orelor 15,30, sã vinã la unitatea SPP de la Brãneºti cu o sacoºã în care se aflau haine purtate de Pacientul Naþiunii. În locul Babei Neagra a fost adusã, de urgenþã, duminicã dimineaþa, Cati de la Mãrãcineni, cu scopul de a face descîntece pentru sãnãtatea Chiorului. Totodatã, surse din Serviciile Secrete ne-au comunicat cã Paraºuta din Pleºcoi i-a înmînat vrãjitoarei Cati un plic cu 5.000 de euro, care este cadoul lui Pazvante Chiorul pentru bãrbatul acesteia, Vasile ºchiopul, cu ocazia zilei numelui"."
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

"Si asa-mi vine cateodata... sa dau cu cutzitu-n piatra....si sa pun mana p-un puscoi...si sa-i vindec pamandoi"  mama lor de smintiti si javre...c-am ajuns sa ma umplu de scarba. Stam ca idiotzii in timp ce astia ne fura timpul...banii si intreaga existentza.

StarDust

#3
Inca o postare care contine nume de "ilustrii" politiceni romani, si referiri catre alte chestii din politica interna a RO, si cred ca topicul asta poate ajunge la cosul de gunoi. Tayca facea referire la o "profesie" noua in RO  :?. Ce ar fi sa nu divagam de la subiect?
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Serban M

De ce injura lumea pe basescu & co, cand sforile vin de la EU & fratia ?

zamotrak

Citat din: Sirius13 din  06 Ianuarie 2011, 02:22:04
De ce injura lumea pe basescu & co, cand sforile vin de la EU & fratia ?

Pentru ca astia sunt la vedere,iar ailalti sunt mai ........dosnici! :evil:

mr

Citat din: Sirius13 din  06 Ianuarie 2011, 02:22:04
De ce injura lumea pe basescu & co, cand sforile vin de la EU & fratia ?

Pentru ca "ei"- fratia incearca sa-si desavarseasca "opera", iar astia ai nostri sunt la primire (ca trebuie sa fie cineva pe care sa se descarce naduful popular). Si, in plus, alor nostri sa nu le plangem de mila ca ei sunt deja setati cu o doza enorma de nesimtire pe care si-o afiseaza zilnic pe oriunde chiar daca habar nu au ce sustin - cei mai multi dintre ei.

Revenind ontopic, nu vi se pare ca ne este testata toleranta la prostie? Pe de o parte, oficial, tu stat nu accepti treburile mistice si pe de alta ajungi sa le legiferezi? Se face, voit, ghiveci din tot ce reprezinta fiinta umana palpabila si nepalpabila si se bagatelizeaza totul. Ori sau tampit asa de mult oamenii in tara asta de nu se mai gaseste unul care sa aiba viziune?
Eu zic ca bataia e mai lunga decat ceea ce se vede. Scopul e sa nu mai avem principii putin cate putin. Tavistok rulz! Castiga si batalia asta!
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein