Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

[JOC/GHICITOARE] Ce credeti ca am fotografiat - reloaded

Creat de DepthOfField, 06 Aprilie 2006, 00:24:18

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Rayden

salve Sirius13,

nu e la ceahlau..desi tot incerc sa ajung si pe acolo  :-D

poza e facuta din busteni..iar muntele e cel cu crucea eroilor..

nu am idee ce o fi..asa ca mai astept pareri.. :roll:

cheers,
Rayden

lylyt_ice

#1081
  Poate fi si un avion. Rayden, cred ca ai gresit topicul, pe acesta se pun numai poze cidate cu obiecte care sunt cunoscute de cel care posteaza fotografia.
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

jean

  Este un OZN, nu cred ca este farfurie zburatoare sau un alt tip de nava extraterestra. Sau poate cineva sa ne demonstreze exact ce este? Lasand gluma la o parte, cred ca este o pasare de mici dimensiuni. Probabil o vrabie posibil si o insecta. Cineva va spune ca este sigur o insecta. Greu de demonstrat.
Adevarul este dincolo de noi

Rayden

@lylyt_ice

si.....daca am gresit topicul, e vreo problema ?
vroiai sa mai deskid unul pe langa miile care sunt deja deskise ?

vroiam o parere..doua..etc..

chill..

Rayden

lylyt_ice

  nu...nu-i nici o problema...dar este curiozitatea care se formeaza, ca cel care posteaza, la urma dezvaluie enigma si vedem care dintre noi a dat raspunsul corect...este un fel de ghicitoare...
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

romulus

---E o parte dintr-un stalp metalic de tipul celor care sustin liniile de inalta tensiune invaluit de nor astfel incat partile vopsite argintiu nu se disting insa e vizibila doar partea de sustinere..... Ori poate e o cioara/ corb ....
---Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Yagg

@rayden:

daca în alte poze nu mai apare ºi þinând cont de condiþiile de fotografiere ºi setarile pe care le indicã exif, eu zic cã e o pasãre în coborâre. Probabil nu ai þinut apãsat butonul pentru a focaliza ºi nici nu era suficientã luminã pentru a reuºi sã fotografiezi pasãrea mai clar, la viteza pe care o avea.

Iar când apare o pasãre, nu apare singurã. Dupã cum bine vezi, mai este una, în aceleaºi condiþii doar cã mai sus ºi mai departe.

Rayden

merci pentru raspunsuri/pareri/idei..

keep doing that :-D

jean

In legatura cu postul meu de la pagina 72, este vorba de o lampa cu UV, a carei lumina se reflecta de suprafata unei mese.
Adevarul este dincolo de noi

DepthOfField

Rayden, uite un topic cu multe exemple, cateva asemanatoare ca ale tale, nu l-ai citit deloc?  http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,1339.0.html

In plus, o alta poza mai recenta, in care surpind simultan 2 "asemenea chestii", cel mai probabil insecte.





Imaginea originala este aceasta: http://picfu.com/link/33567/ee27dfa800ee4894

Si mai am zeci de exemple, prin care se poate vedea cat de BANAL este sa surprinzi asemenea chestii..tocmai ca sunt doar atat: pasarele si insecte. O sa le public sper in curand.
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

Rayden

@DepthOfField (ex ciuciulete),

merci de info/parere..
legat de link..pot spune ca desi as vrea nu am timpul necesar sa citesc toate topicurile..de pe forum..ca sa nu mai zic sa caut si in alte parti..pe alte site-uri..

bafta
Rayden

jackie28t

#1091
Ok,daca tot s-a rezolvat ghicitoarea de mai sus atunci intervin eu cu una proaspata.

Intr-o zi cu soare aveam presimtirea ca ceva ma urmareste...hmm ce credeti ca am fotografiat?  :lol:
Atasez imaginea mai jos la care DOAR am marit de 3x acel ''ceva'' pe partea dreapta ca se observe mai bine si am redus imaginea din rezolutia mare.Ia sa vedem cine este un adevarat detectiv!?

Fr0styan


lylyt_ice

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

spooky

"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984