..si ultima serie deocamdata... pentru altele mai trebuie sa mai caut prin arhiva.
===============

iar animatia este urmatoarea (nu am nimic cu biata fata, cred ca a ametit de atatea rotatii

)

===============
la poza urmatoare, daca era surprinsa pe fundalul cerului, iesea o "aparitie" suficient de enigmatica...

si animatia respectiva, in care, tot nu se vede prea bine, dar, evident, este o pasare in planaj razant

(scuzati "calitatea" estomparii unei persoane din fotografie...a iesit ca o aparitie fantomatica translucida

)

==================
la urmatoarea, in timp ce filmam avionul cu pancarta "Nutline" expusa anterior ca ghicitoare, o pasare isi face si ea traseu prin zona, interesant, se opreste de dat din aripi chiar in zona avionului, aparand ca un oval pe traiectorie balistica in acea zona (mai-mai sa-l loveasca, aparent, evident..caci avionul era probabil la cativa kilometri, iar pasarea cateva sute de metri), si imbogatind misterul

insa animatia ne clarifica ce si cum:

======================
si inca o insecta, care, daca aparea pe fundalul cerului, devenea si mai misterioasa...

iar animatia aici: (pe film se vede si incercarea camerei de a focusa in acele momente)

=====================
si momentan mi s-a terminat rezerva de pasarele si insecte..dar daca mai caut, mai gasesc eu...
Si voi, daca aveti, puteti posta aici, ca sa imbogatim "biblioteca" noastra. Nu-i asa?
p.s. ma gandesc ca acum pagina este destul de incarcata, si s-ar putea sa dureze ceva timp pana se incarca complet toate animatiile, asa ca aveti ceva rabdare pana se incarca complet animatiile si acestea functioneaza...