Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

[JOC/GHICITOARE] Ce credeti ca am fotografiat - reloaded

Creat de DepthOfField, 06 Aprilie 2006, 00:24:18

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Merlin

:-D .. cam asa ceva. e un rest de frunza de stuf, ars si purtat de vant. De fapt, unul imi intrase in gura in timp e vorbeam ;).. Bravos!

lylyt_ice

Ei acum sa V-a vad...uite ca am fost si eu in stare sa fac o fotografie...si asta acum 3 minute...sa vedem cine desleaga enigma....?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Merlin

pai io zic ca e un noruletz mai mic .. ca restul imi par a fi stele, cam miscata olea fotografia??

lylyt_ice

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

lylyt_ice

Hai sa te ajut...poza este facuta aici in camera in care m-a aflu si acum...este facuta cu Web cam'ul, daca tu posezi un web-cam poti face si tu una asemanatoare, in citeva secunde...

Merlin

ok.. am inteles ca e facuta cu web cam-ul, dar ce ai incercat sa prinzi in cadru?  o perdea?

lylyt_ice

Nu...si eu nici nu m-am miscat de pe scaun, din fata compiuterului...

Merlin

lylyt_ice

lylyt_ice

Merlin

lylyt_ice

Nu...monitorul este deschis si se reflecta in ceva...!

lylyt_ice

Cine vrea sa stie despre ce este vorba, mai trebuie numai sa "CASTE" ochii mari si sa citeasca ce am scris eu !!!! .....Si cam asta e raspunsul ..... :-D

jackie28t

lylyt_ice,
cu permisiunea ta daca nu e cu suparare...pana se mai gandesc colegii referitor la fotografia ta de mai sus da-mi voie sa expun o noua ghicitoare.Sper sa nu fie una la fel de grea.  :lol: LOL Deci,ce credeti ca am fotografiat?

Precizez ca fotografia atasata mai jos este in original,necropata sau prelucrata in nici un fel.Doar am micsorat-o putin ca sa nu fie prea mare si am marit ''acel ceva'' pentru a putea fi vazut de toti asa cum puteti vedea pe partea stanga sus in fotografie.Succes la analize dragi detectivi. :wink:

lylyt_ice

Cu toate ca am dat toate amanuntele...si am spus aproape raspunsul...vad ca nimeni nu a stiut ce am fotografiat.Este cit se poate de simplu...am fotografiat pupila ochiului meu in care se reflecta ecranul compiuterului.
      Si acum pt Jackie:o scintee de scrum de tigare...?