Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

[JOC/GHICITOARE] Ce credeti ca am fotografiat - reloaded

Creat de DepthOfField, 06 Aprilie 2006, 00:24:18

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

jackie28t

Citat din: lylyt_ice din  29 Noiembrie 2007, 16:51:54
bine Jackie...daca, nici o punga de plastic purtata de vant nu este, atunci nu mai stiu ce sa zic...

Buna ''lylyt_ice''
scuza-ma de intarziere.Efectiv uitasem de acest topic si de ghicitoarea pe care am expus-o cu ceva timp in urma.
La fel trebuie sa-i raspund si lui ''ciuciulete'' din cate vad.
Of.....se pare ca am ramas dator cu multe posturi la mai multe subiecte.
Promit ca,cat de curand am sa-mi fac ceva timp pentru a reveni cu raspunsul la ghicitoare.
Va fi o surpriza pentru amandoi. :wink:

jackie28t

Citat din: lylyt_ice din  01 Noiembrie 2007, 13:19:32
Pentru Jackie...un balon Meteo...?

Citat din: jackie28t din  01 Noiembrie 2007, 13:56:58
Nu este un balon meteo dar pe undeva esti aproape.

Citat din: ciuciulete din  14 Noiembrie 2007, 19:30:07
daca avion nu e (desi pe la tine bazaie multe), elicopter ba, nici zepelin, insecta nu..
pe de alta parte zici
o fi vre-un balon ne-meteo ?

Felicitari ''lylyt_ice'' si ''ciuciulete''.A-ti fost cei mai aproape de raspusul corect.Este un BALON cu HELIU
Ca pe un experiment / L-am filmat si fotografiat prin octombrie 2007 dar uitasem de acest topic si de filmarea pe care o facusem.Am prins ceva timp si am editat filmul punand cateva secvente tocmai pentru a vedea felul de zbor a unui balon cu heliu.Filmul l-am atasat pe YouTube.I-am pus si muzica ca sa nu va plictisiti.In film se poate vedea cat de usor se poate confunda un balon cu heliu cu un OZN
Pacat ca uitasem atunci sa apas butonul rosu de inregistrare cand i-am dat drumul la balon si s-a inaltat trecand pe langa copaci.Uitasem. :lol: LOL
Precizez ca filmul atasandu-l pe youtube s-a comprimat de acea calitatea este una NU tocmai buna.Vizionare placuta

http://www.youtube.com/v/pPUilZHhzQ0

Link direct catre film: : http://www.youtube.com/watch?v=pPUilZHhzQ0

Mai jos voi atasa cateva imagini tot cu acelasi balon cu heliu.
Va multumesc pentru participare.

extrateresru_ro

am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

lylyt_ice

extrateresru_ro, regula jocului spune ca trebuie sa postezi poze facute de tine, iar la sfirsitul ghicitorii, trebuie sa ai si raspunsul corect...."Ce credeti ca am fotografiat-reloadet"....cum clar reiese si din numele topicului...!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

jackie28t

Citat din: extrateresru_ro din  23 Ianuarie 2008, 03:00:13
astea sunt tot baloane?.......http://es.youtube.com/watch?v=T9yUom8MMZI                       
http://es.youtube.com/watch?v=wPlMsfNV6vc&feature=related

extrateresru_ro,
acele sfere din filmul de pe linkul prezentat de tine nu cred ca se indeparteaza de sferele din Madrid care dupa cum se poate vedea AICI  cam seamana intr-o oarecare masura.Iar daca te uiti la experimentul pe care l-am prezentat in filmul de mai sus in ghicitoarea anterioara vei intelege ca aceste baloane cu heliu pot fi foarte usor confundate cu batalioanele de OZNuri precum cele flmate in Mexico.Cei drept daca ma intrebai acum 2 ani cred ca as fi spus ca ceva se intampla dar in ziua de astazi din cate am vazut pana acum greu m-ar convinge ca acele sfere din Mexico ar avea vre-o legatura cu ceva extraterestru.Sper sa fie de ajutor.

Este careva care vrea sa prezinte o noua ghicitoare?
Nu uitati ca fotografia sau filmarea trebuie sa fie una personala.

Citat din: spooky din  09 Ianuarie 2008, 16:36:37
o noua ghicitoare pentru inceput de an...

Spooky,referitor la ghicitoarea ta.Este cumva un avion?

jackie28t

Dragi colegi,imaginea am fotografiat-o anul trecut in 2007.Stiu ce reprezinta acel ''ceva'' dar daca tot suntem in topicul cu ghicitori va intreb pe voi ce credeti ca am fotografiat?Atasez imaginea mai jos.Deci cine incearca primul?  :-D

romulus

Citatce credeti ca am fotografiat?A
---Pare a fi un fir umed , desirat de la o tesatura, (chiar de la un nasture) ! Asta ca sa nu zic : habar n'am !
--- Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

jackie28t

Romulus spune-mi te rog de cum ai ajuns la idee cu firul umed desirat de la o tesatura?Chiar m-ai facut curios. :-D

romulus

Citatcum ai ajuns la idee cu firul umed desirat de la o tesatura?Chiar m-ai facut curios.
----Pai o parte din raspuns este chiar acolo : 1. sa nu zic " nu stiu "  2. pe vremuri (anii 70-80 ai secolului trecut) cand ma jucam si eu de-a fotograful amator, se mai intampla sa mi se lipeasca vreo scama de obiectiv ori chiar  se  in camera obscura ,la pozitivat spre ex. sa fie vreo " ceva " pe lentila de la aparatul de marit, etc. etc. Umezeala rezida din faptul ca mie mi s-a parut ca pe "linia franta" care se distinge in poza, parca sunt si cateva puncte stralucitoare ce puteau fi explicate asa, ca picaturi minuscule de apa.......Multumit ?
-----Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

jackie28t

Salut Romulus,
nu este nici un fir umed acolo din pacate.Eu te-am intrebat ca eram chiar curios cum de ai ajuns pana acolo.
Stiu ca nu te pricepi la astfel de lucruri cu fotografiile dar ma bucur ca ai incercat cel putin.Cu timpul vei prinde si lucruri noi odata ce te implici in astfel de cazuri legate de tehinca imaginei.Nici eu nu cunosteam astfel de detalii inainte dar cu timpul am inceput sa le inteleg din ce in ce mai bine.Ghicitoarea e simpla sa stii si as aprecia mai mult faptul daca cineva descopera misterul prin argumentari sau cel putin intuitie decat dat cu ghicitul chiar daca ne aflam intr-un topic de ghicitori.Romulus a-ti multumesc pentru participare si poti sa mai incerci sau te folosesti de cele 3 intrebari ajutatoare.Deci,ce credeti ca m fotografiat? :-P

Arckadii

este cumva o poza facuta din aer? seamana cu niste lumini vazute de foarte de sus.

Ark

psykon

dupa cum a spus si arckadii este probabil o poza facuta de foarte sus ( avion? ), probabil un loc, cu multe lumini ( cea mai buna presupunere a mea este un pod ).

jackie28t

Arckadii

atunci nu poate fi decat reflexia in apa a cerului. indraznesc sa spun ca ce ai marcat, este un peste...

Ark

DepthOfField

nimeni nu vede nici macar un indiciu in parametrii EXIF ai pozei postate de Jackie?? ;-)
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm