Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

24 noiembrie 2010: (o altã) invazie extraterestrã?

Creat de Vlad6, 22 Noiembrie 2010, 19:59:38

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Siberia

CitatIntr-unul din filmulete (daca nu ma insel), zice ca mesajul cercurilor a fost decriptat- sau ma rog, si-au dat cu parerea anumiti matematicieni
Dar cine sunt acei anumiti matematicieni ? Nici macar un nume ?
CitatS-a pornit de la ideea ca primul cerc din 22/05/2010- de la Wilton Windmill reprezinta formula lui Leonhard Euler si care reveleaza o parte din mesaj, cealalta parte fiind reprezentata in cercul aparut dupa o luna la Vale of Pewsey si respectiv cel de la Poierino!
Si cum s-a facut legatura intre cele trei cercuri ? Chiar nici macar o frantura de rationament care sa ne arate legatura dintre cercuri si cum s-a ajuns la aceasta data ?
Pe http://www.cropcircleconnector.com/inter2010/italy/Poirino2010a.html exista xi o descifrare bazata pe limbajul ASCII si se prezinta si rationamentul prin care s-a ajuns la aceasta descifrare a mesajului cercului de la Poirino. Macar la asa ceva m-as fi asteptat si de la realizatorii emisiunii pentru a aduce o dovada in favoarea datei de 24 Noiembrie.... Dar n-am vazut nici un rationament de genul asta, doar niste masuratori intre petalele din cerc facute cu ajutorul pasilor reporteritei. Ce mai...a masurat ea 30 de metri de la o petala la cealalta si nah... de aici o fi rezultand si descifrarea matematica a mesajului ?
CitatCum naiba ai nimerit tocmai blogul asta? Nu cred ca au luat de acolo! asta ar fi fost mai repede demn de emisiunea "Mistere"!
Din pacate era singurul care facea legatura intre cercul de la Poirino si data de 24 Noiembrie... Tot fara nici un rationament matematic...
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

padme

Pai...da, cam asa este, cum zici! Cred ca aceasta emisiune este doar una dintr-un sir de alte emisiuni care nu fac altceva decat sa creasca audienta televiziunii care le prezinta si unii mai fraieri (in speta eu) sa stea cu ochii cat cepele lipiti de ecran! Asta este! Ma tem ca ziua in care voi afla adevarul va fi ziua in care voi fi eu insami invitata sa ma dau cu ozn-u' prin galaxie! O sa va trimit o vedere! :)))))))))))))))

Xanadron

Citat din: padme din  24 Noiembrie 2010, 15:58:34
Ma tem ca ziua in care voi afla adevarul va fi ziua in care voi fi eu insami invitata sa ma dau cu ozn-u' prin galaxie! O sa va trimit o vedere! :)))))))))))))))
Vedea-te-as in OZN, padme!  :-D
Da' sa ne scrii in continuare pe Rufon, da? (or avea Internet la bord?!)  :roll:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

O holograma mai bine decat o vedere :))
Si daca n-au internet poate gasesti un porumbel ratacit in nava lor :))
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

dany_t

mai sunt cateva ore din din ziua de 24 si iata ca inca nu ne au invadat.De ce oare? Oare li s-or si stricat catapultele sau nu or fi avand sageti suficiente? Sau or fi ramas fara motorina la tncurile lor intergalactice?Poate ma lamuriti vreo unu din voi care o fi cauza.
Apropo stie cineva cand va fi urmatoarea invazie?

kitzkhan

au aruncat aia cu bricheta si s-a amanat pana in 2012....

Xanadron

Citat din: kitzkhan din  02 Decembrie 2010, 10:12:04
au aruncat aia cu bricheta si s-a amanat pana in 2012....

Ba, eu cred ca ET-ii ozenisti au controlat cu bricheta daca mai au benzina-n rezervoare. :-D
Din pacate pentru ei, mai aveau. :-P
De unde si explicatia "spiralelor norvegiene". 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/