Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Blogul lui Benjamin Fulford

Creat de Xanadron, 18 Noiembrie 2010, 21:17:40

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Chiar daca multe din previziunile lui nu se indeplinesc intocmai, ;) mi s-ar parea interesant de urmarit blogul ziaristului canadian Benjamin Fulford - nume poate mai putin cunoscut "conspirationistilor" din Romanica, dar de notorietate in cercurile de pe alte meridiane.
Biografia lui e chiar pe situl http://benjaminfulford.com/indexEnglish.html , dar punctele esentiale mi se par pregatirea lui economica solida (fost sef editorialist Forbes), cunoasterea in profunzime a problemelor asiatice (fost consilier al ministrului de finante din Japonia - unde si traieste de fapt de 15 ani) si multiplele legaturi atit cu unii din cei "600 oameni cu influentza globala", cit si cu Triadele chinezesti si Yakuza japoneza :-o (al caror purtator de cuvint in relatia tensionata cu Illuminati/Shadow Government sustine c-ar fi de-o vreme).

Zic sa incepem cu "comunicatul" lui pentru saptamina in curs:

11/15/2010
Weekly Geopolitical News and Analysis101115: Obama returns empty handed while Papa Bush sends trillions of dollars to Singapore
President Obama's 10-day Asian begging tour produced nothing as governments of the world refused to provide any more life-support to the US's corporate government. George Bush Senior, meanwhile, used Obama's absence as an opportunity to fly trillions of dollars worth of financial instruments and gold to Singapore. This money will be spent on a shopping spree of some sort designed to strengthen the Nazi branch of the US secret government, according to CIA, MI6 and Asian sources. Multiple sources also report the Khazarians are planning something truly awful, including perhaps the mass murder and expulsion of Muslims from Europe. Viscount Ettiene Davignon, Chairman of the Bilderberg group promised to hold a press conference "as soon as the smoke clears."


Adica: Turul de milogeala de 10 zile al presedintelui Obama in Asia nu a produs nimic pozitiv, fiindca guvernele lumii refuza sa mai sustina economia in coma pastorita de guvernul corporatist american. In acest timp, George Bush Senior a profitat de absentza lui Obama pentru a transfera in Singapore echivalentul a citeva trilioane (n.b.: mii de miliarde) USD in aur si instrumente financiare, cu scopul intaririi aripii naziste a guvernului SUA, conform unor surse din CIA, MI6 si Asia. Alte surse sustin ca Khazarii (n.b. - aici Fulford numeste generic fortzele sioniste) planuiesc ceva realmente terifiant, care ar putea include asasinate in masa si expulzari ale musulmanilor din Europa. Viscount Etienne Davignon, chairman al grupului Bilderberg, a promis ca va tine o conferinta de presa, "indata ce fumul se va fi risipit".
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

queequeg

Camdeodata, "musulmanii" de romani, confundati cu buna stiinta cu rromii, iau suturi in fund prin Europa; sa consideram mesajul d-lui Fulford ca fiind cifrat si sa-l interpretam in cheie "nationala"? Ghici ce musulmani expulzeaza de zor monsieur Sarkozy?

Vlad6

#2
hai mai ca noi nu avem nici o treaba,doar suntem europeni.
atata timp cat nu esti tigan,nu dormi pe strazi sau prin corturi si nu furi nu te va expulza nimeni de nicaieri.
totul e un bullshit al mass-mediei.am fost si in italia si in franta.pot sa spun ca nu m-a scuipat nimeni pe strada ci toti m-au tratat ca pe un cetatean european.
singurii care ma priveau urat erau tiganii si arabii.dar aia privesc urat pe oricine,nu numai pe mine.
ceea ce a adus xanadron este chiar interesant.
dar ce treaba au americanii in europa? adica...nu ii expulzeaza europenii pe musulmani si ii expulzeaza americanii?

Xanadron

Citat din: Vlad6 din  19 Noiembrie 2010, 03:24:47
ceea ce a adus xanadron este chiar interesant.
dar ce treaba au americanii in europa? adica...nu ii expulzeaza europenii pe musulmani si ii expulzeaza americanii?
Khazarii = evreii sionisti, care nu-s doar in America traitori si par a ghidona din umbra, dupa Fulford si alti vreun milion de autori, :-D guvernele majoritatii tarilor - n-am din pacate timpul necesar dezvoltarii intregii istorii a ramurilor si ramurelelor evreilor contemporani (google it and find more  :wink:).

P.S.1 Baietilor de la Mossad, Fulford a spus astea, nu eu - asa ca pe el cotonogiti-l !!!  :lol:

P.S.2 Banc:
"Intrebare: Care-i cel mai dens ocupat teritoriu de israelieni?
Raspuns: Congresul Statelor Unite" :D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#4
Continui cu rezumatul postarii curente a lui BF (n-am din pacate acces la textul complet, rezervat doar membrilor... platitori  :-P):

Amero plan is firmly rejected by world leaders, chaos looms in January
Posted by benjamin - November 22, 2010
Once again this week, a lot is happening in the world and a lot more is about to happen including: the nationalization of Toyota's North American operations, a total regime change in Japan, Russia allying itself with Nato, the ongoing release of forbidden technology and top secret negotiations involving the White Dragon Society and the Dragon family. Above all, there are signs of major chaos starting in late January as financial power brokers try to settle accounts by a January 30th deadline in a system that is mathematically impossible to fix. In other words, the old regime continues to crumble while the new waits in the background.

Adica: Planul monezii unice nord-americane Amero e respins ferm de liderii lumii, posibil haos in ianuarie

Si saptamina asta se intimpla destule in lume: nationalizarea filialei nord-americane Toyota (n.b. - un sub-gigant industrial al... gigantului nipon), o schimbare totala de regim in Japonia, alierea - chiar daca neoficiala - a Rusiei la NATO, probabila incepere a dezvaluirii tehnologiilor "Free Energy" si inceperea negocierilor secrete dintre Societatea Dragonului Alb si familia (  :? ) Dragon. Exista si semnale serioase privitoare la haosul ce ar putea fi declansat de adoptarea de catre cei mai importanti brokeri globali, la 30 ianuarie 2011, a unui sistem contabil imposibil de controlat din p.d.v. matematic. Mai concis: vechiul establishment continua sa se dezmembreze, iar noua paradigma globala sta in bloc-starturi.


Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Mulþumim Xanadron. Acest topic e foarte interesant!

Xanadron

#6
Pentru putin, camarade @biss!

Sa continuam totusi cu ceva comentarii pentru saptamina in curs (si pe care Fulford am io asa un feeling ca nu le scoate din burta ;)): Scuzati oricum traducerea uneori grabita, dar in mare acceptabila sper.
11/29/2010
Weekly Geopolitical News and Analysis101129:
North Korean attack linked to dismantling of North Korean spy network in Japan

Last week's North Korean artillery barrage against South Korea was a response to the arrest of Yamaguchi gumi Yakuza syndicate number two Kiyoshi Takayama. Takayama was a senior North Korean agent in Japan and his arrest was part of the dismantling of the North Korean spy network in Japan. The arrest also marks a fundamental change in the secret Japanese government and is part of a comprehensive defeat for the Federal Reserve Board crime syndicate and their proxies. The Feds have responded by trying to start a war in the Korean Peninsula. They are also threatening to seize Japanese owned-factories in North America, starting with Toyota and Honda.

Atacul Coreei de Nord asupra Sudului, legat de operatiunea dezmembrarii retzelei de spionaj coreene din Japonia

Surprinzatorul baraj de artilerie al Nordului de pe linia de demarcatie dintre cele Corei a fost un raspuns dat Sudului dupa arestarea "numarului doi" al sindicatului mafiot Yamaguchi gumi Yakuza, Kiyoshi Takayama. Acesta era un agent important al Coreei comuniste in arhipelagul nipon si arestarea lui este o piesa importanta din operatiunea ampla de dezmembrare a acestei retelei de spionaj. Arestarea reprezinta si o schimbare fundamentala in structura Guvernului Secret japonez ( :roll: ), dar si un esec major pentru sindicatul criminal al Federal Reserve Board-ului si asociatii lui. Implicit, Federalii au incercat declansarea unui razboi in peninsula coreana (n.b. - ceea ce nu este inca definitiv exclus) si acum ameninta cu preluarea [prin nationalizare] a principalelor uzine cu capital japonez din Statele Unite, incepand cu Toyota si Honda.


P.S. Un singur mic comentariu: intzelegerea deplina a situatiei din respectiva zona asiatica e f. dificila, interactiunile dintre Coreea de Sud si Japonia (aliati in genere, dar cu reticentze ale sud-coreenilor de a nu-l supara pe Uncle Sam) pe de-o parte, Japonia si SUA (defectare gradata) pe de alta, ca sa nu mai vb. de relatia China-Japonia (scandal, lately) si China-SUA (si mai mare scandal, desi inca "tinut sub presh"), fiind in continua transformare.
Cumva "stabile" par doar alianzta sud-coreano-americana si, evident, vechea dusmanie Nord-Sud.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mr

Interesant nivelul la care a ajuns "jocul" catorva "baieti destepti" din fiecare natie de pe pamantul asta. Parca joaca sah...
Dorinta noastra de a ne fi mai bine intr-un mod autentic nu prea exista in deciziile lor. Toate energiile natiunilor le concentreaza pe acest "joc" care musteste de orgoliu.
Neaparat sa ne tii la curent Xanadron!
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

rontzo

Cat se poate de interesant - go on Xanadron :p
Totusi in sinea mea ma intreb.. de ce e lasat varu' Benjamin sa dea pe net d-astea oare?... :evil: ( ca intoxicare nu pare sa fie )

Xanadron

#9
Multzam de incurajari - neaparat o sa va (si... ma :D) tin la curent, chiar daca n-am intotdeauna timpul necesar comentariilor.
Nenea Fulford  e in orice caz unul din putinii "albi" extrem de bine informati din interior asupra problemelor asiatice - unele din opiniile lui fiind de ex. confirmate si de ultimele dezvaluiri Wikileaks (pe scurt: China nu se opune unei eventuale reunificari ale celor doua Corei, cu anumite conditii insa - de pastrare a echilibrului influentzei americane pe de-o parte si chineze pe de alta in zona).

Dificil oricum de creionat personalitatea complexa a jurnalist/economistului B. Fulford, care nu-i in orice caz un mitoman  :-D si socheaza doar prin informatii transmise de surse reale si nu channeling si alte relativiste metode (ca un David Wilcock, de plida). In plus, a declarat de multe ori ca, desi are (si) informatii despre relatiile ET-guverne asiatice (China si Japonia mai ales), nu se avinta pe teritoriul asta prea nebulos si care, in opinia lui, i-ar submina credibilitatea.

Si-un raspuns mai la obiect: BF e "lasat" sa dea pe goarna  :lol: diverse chestii din simplul motiv ca el e realmente - si nu doar pretinde asta - "purtator de cuvint" al cercurilor de putere ("Eastern Secret Societies", cu peste 6 milioane de membri) din spatele guvernelor asiatice ale celor mai influente tari din zona (Japonia-Yakuza, respectiv China/Triade-"Dragoni"), care-s respectate macar...  de frica 8-) de cabala NWO din jurul Federal Reserve Fund.  :x

Culmea e ca anumite coincidentze... deloc intimplatoare din ultima vreme - inclusiv lansarea aproape sigura de catre chinezi, de pe un submarin "parcat" in apele din Vestul Californiei a mult-discutatei rachete misterioase - ma fac si pe mine sa cred ca Noua Paradigma Globala e intr-adevar sustinuta de japonezi si chinezi (pe care nu i-am asimilat vreodata cu "baietii buni" pina acum)... :roll:

Uite si-un video apropo de "santajul HAARP" al numitei cabale NWO (a carei anihilare ar aduce, dupa Fulford, beneficii directe echivalente cu citeva milioane dolari fiecarui om de pe Terra) !!! :-o :

http://www.dirkbradshaw.com/?p=16060
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#10
Pina la urmatorul update saptaminal de pe blogul lui B. Fulford, recomand pagina de pe situl lui David Wilcock, ce contine un interesant interviu cu jurnalistul canadian.

Chiar daca interviul nu-i prea nou (ianuarie 2010) si nici unele presupuneri/previziuni expuse acolo nu s-au adeverit in totalitate, cred ca-i interesant fie si doar din motivul clarificarii (relative ;)) a paienjenisului diverselor factiuni NWO - ca tot pomeneam de ele pe topicul WikiLeaks.
Grupuri de influentza grupate se pare-n jurul citorva poli de putere: Rothschild (curprinzind nu doar bancherii de extractie templiera baphometica-Skull&Bones, ci si si monarhiile europene "divine" cu radacini sumero-babiloniene), Rockefeller (aripioara "petroliera" a Rothschilzilor, acum concurenta lor), Vatican/iezuiti si "noii tigri" asiatici.

Evident ca "organigrama" completa e mai complexa si-n ea au loc diverse ramuri si ramurele, de la Islam (cu subdiviziunile suniti/shiiti) la sionisti.

http://divinecosmos.com/index.php/start-here/davids-blog/807-fulford-interview-exclusive
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Chinese prepare camps for Satanists in Xinxiang Province
Posted by benjamin December 6, 2010
Last week, a representative of both the White and Black Dragon Societies met in Singapore with a purported senior Chinese leader to discuss the new financial system. It was agreed the fundamental structure of the new financial system would be a 50/50 partnership between East and West. The top leadership would remain secret but the system will be managed by a new meritocratic organization. Further discussions on actual implementation are now dependent on the official confirming his claim to speak for China. Despite the high level introduction, we have reason to suspect Mr. X may have been a representative of a Chinese faction that is working with Satanists, although we hope to be proven wrong. So, despite these negotiations, the global crack-down on Satanists will continue unabated and will soon start affecting their top leadership.

Pe scurt: Chinezii pregatesc lagare pentru "satanisti" in provincia Xinxiang

Reprezentantii Dragonului Alb si Negru s-au intilnit saptamina trecuta in Singapore cu un presupus lider oficial chinez, pentru discutarea noului sistem financiar global. S-a agreat o structura fundamentala constind intr-un parteneriat 50/50 intre Est si Vest, cu o conducere la virf inca secreta, dar cu un management bazat pe meritocratie. Discutii ulterioare privind implementarea efectiva a sistemului tin doar de confirmarea faptului ca oficialul chinez ("Mister X") are completa imputernicire de a vorbi in numele Chinei. Mr. X se pare c-ar apartine insa unei factiuni guvernamentale ce colaboreaza cu satanistii - desi am vrea sa credem ca ne inselam in aceasta privinta. In ciuda acestor negocieri, actiunea globala de dezmembrare a cabalei sataniste va continua neabatuta, afectind in curind si liderii ei principali.

n.b. Paragraful tradus - repet - e doar un gen de preambul/rezumat al consideratiilor fulfordiene saptaminale, asa ca trebusoara cu numitele lagare din Xinxiang :roll: e contzinuta-n continuarea articolului (inaccesibil pe moment). Pentru detalierea notiunii de "satanisti" in acceptiunea lui Fulford, e utila puricarea linkului din postarea precedenta. 8-)

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Alte stiri aparent incredibile.  :-o

12/13/2010
Revolution in West now seems inevitable, despite last-ditch fascist planning

The situation in Europe and the United States is continuing on what now seems an unstoppable trend towards revolution. The stoning of Prince Charles's car in England was deliberately planned and orchestrated by revolutionary forces operating at the highest level of power, according to a revolutionist source. This group is the same one that carried out the French, American and Russian revolutions. Their message to the royal families of Europe is: "we can get to you at any time we wish." Ongoing negotiations between US general Petraeus and the Vatican in Ireland are probably part of a last ditch effort by the Satanists to remain in power by offering Petraeus the job of dictator of the United States. This will not be allowed to happen, opposition sources promise.

O revolutie in tarile occidentale pare inevitabila, in ciuda eforturilor de ultima ora ale planificatorilor fascisti

Trendul evolutiei situatiei din Europa si SUA pare sa conduca spre o revolutie ireprimabila. Atacarea cu pietre a masinii printului Charles a fost in mod deliberat organizata si planificata de forte revolutionare ce opereaza la cele mai inalte nivele ale Puterii, conform unei surse din interiorul grupului care este continuatorul organizatorilor revolutiilor franceza, americana si sovietica. Mesajul lor catre familiile regale a fost de tipul: << Va putem insfaca oricind dorim>>. Si negocierile in curs de desfasurare in Irlanda dintre generalul Petraeus [n.b. comandantul fortelor SUA din Afganistan] si Vatican se pare ca sunt o parte din ultimele eforturi ale Satanistilor de a ramine la putere, oferind generalului functia de Dictator al Statelor Unite. Sursele mentionate spun insa ca aceasta manevra nu va fi  permisa.

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

rontzo

multumim de update- la mai multe :p

rontzo

Xanadron..
Benjamin Fulford nu mai zice nimic? A amutit?