Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

SUBIECT INCHIS Al Treilea Rãzboi Mondial, prezis pentru luna noiembrie a acestui an

Creat de nicky22me, 07 Noiembrie 2010, 20:43:14

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

mr

Citat din: nana din  09 Noiembrie 2010, 00:05:38
Pai... ce-ar mai fi de dezvoltat? Umanitatea are nevoie de mai multi Paul Dorneanu, Alex Jones si sa mai numeasca dintre voi in continuare. Am convingerea ca doar mass-media poate aduce schimbarea buna sau mai putin buna in civilizatia oamenilor. Tot JAFUL asta se intampla datorita lipsei de informatie a majoritatii celor care platesc tributul. In loc sa-i haituiasca pe organizatorii jafului, mai bine o campanie asidua pentru informarea multimii de pretutindeni. Campanie asemeni antidrogului, antitabacului, intelegeti ce vreau sa zic... Zilnic, pe autobuze, pe pereti, panouri publicitare, etc :) Ce spuneti? Gen campania politica a unui partid in ajunul alegerilor. :)
Nu se rezolva problema pe fond astfel pentru ca, pe de o parte este un demers de suprafata care doar manipuleaza temporar directia maselor  iar pe de alta nu ar fi suficient cantitativ deoarece lipsa de informatie este cauzata de mult prea multa vreme  iar "organizatorii jafului" s-au protejat foarte bine prin sistemul legislativ.
Daca se vrea o schimbare veritabila, ea trebuie sa porneasca de jos, din zona educatiei si pe altfel de baze. Acest fapt implica timp... si acest timp se pare ca nu prea mai e.
Cred ca suntem in zona in care este posibil orice: razboi economic (deja il resimtim), razboi mondial armat, cataclisme....sau toate la un loc. O schimbare soft... nu mai e posibila.
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Urban

Citat din: nana din  09 Noiembrie 2010, 00:05:38
Pai... ce-ar mai fi de dezvoltat?
Umanitatea are nevoie de mai multi Paul Dorneanu, Alex Jones si sa mai numeasca dintre voi in continuare.
Am convingerea ca doar mass-media poate aduce schimbarea buna sau mai putin buna in civilizatia oamenilor.
Tot JAFUL asta se intampla datorita lipsei de informatie a majoritatii celor care platesc tributul.
In loc sa-i haituiasca pe organizatorii jafului, mai bine o campanie asidua pentru informarea multimii de pretutindeni.
Campanie asemeni antidrogului, antitabacului, intelegeti ce vreau sa zic...
Zilnic, pe autobuze, pe pereti, panouri publicitare, etc..
Ce spuneti?
Gen campania politica a unui partid in ajunul alegerilor.

Cui apartine mass-media?
Ale cui sunt autobuzele?
Cui apartin peretii?
Al cui e terenul pe care se odihnesc panourile publicitare?
Cine crezi ca iti va permite sa faci o astfel de campanie si nu in ultimul rand cine plateste pentru ea?
Ce spui?

Citat din: mr din  09 Noiembrie 2010, 10:20:16
Cred ca suntem in zona in care este posibil orice: razboi economic (deja il resimtim), razboi mondial armat, cataclisme....sau toate la un loc.
O schimbare soft... nu mai e posibila.

De acord si subscriu.
Schimbarea nu poate fi decat violenta.


romulus

CitatSchimbarea nu poate fi decat violenta.
Breeee io NU mai  vreau sa fiu de acord cu asta !
Si cum ramane cu modificarea nivelului de Constiinta/Constienta  clamat ca incepe din 2012 incolo, ca vrem sau nu vrem omenirea va face "saltul" la un alt nivel ...bla, bla !
Sa nu fie nimic viabil aici?
Nu ne-am saturat de violenta , violenta si iar violenta ? Mii si mii de ani de violenta !?
Uite ca eu NU mai accept violenta ! Na.
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Urban

Citat din: romulus din  09 Noiembrie 2010, 19:15:37
Breeee io NU mai  vreau sa fiu de acord cu asta !
Si cum ramane cu modificarea nivelului de Constiinta/Constienta  clamat ca incepe din 2012 incolo, ca vrem sau nu vrem omenirea va face "saltul" la un alt nivel ...bla, bla !

Care Constiinta? :-D

Vlad6

inventatorul civilizatiei este cel ce a lasat piatra din mana si a inceput sa injure.


deci va rog,fara violenta.
varsarea de sange nu face bine nimanui.

mr

Chiar daca s-a facut sau se va face acel salt vibrational, la un nivel de constiinta mai inalta (personal cred ca s-a produs deja privind la modul de manifestare al copiilor nascuti in ultima perioada) asta nu inseamna ca toata lumea va avea deodata idei mai bune si va deveni mai smerita. Nu, vor avea de castigat doar cei care printr-un efort de vointa propriu au reusit sa atinga un nivel vibrational apropiat cu cel al planetei sau a zonei de univers in care s-a produs saltul. Efectele in ceilalti, din pacate, sunt asociate cu neintelegeri, rigiditate in perspectiva, radicalism, conservatorism exagerat care nu vor duce decat la tot felul de comportamente violente. Se vor polariza perspectivele (deja se intampla) si mai mult adancind astfel prapastia intre modurile de a vedea problemele.
Deci, romulus, este justificata si normala saturatia violentei la tine si la multi altii. Dar nu pentru vremurile care le traim acum. Si nu trebuie sa justific prea mult asta pentru ca e suficient sa te uiti in jur si sa vezi cum clocoteste totul din acest punct de vedere.
2012 e trambitat cu evenimente radicale in mod voit....dar adevaratul motiv, asa cum il vad eu, nu este decat instaurarea unui regim administrativ si economic centralizat, global. Ca vor fi lasati sau nu sa-l faca....vom trai si vom vedea.
Oricum, nenumarate si incalcite sunt "caile Domnului" si de aceea trebuie sa ne asteptam la orice, oricand. Acum, totul e prea tensionat si iesit din armonie....
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

nana

Citat din: Urban din  09 Noiembrie 2010, 10:43:27
Cui apartine mass-media?
Ale cui sunt autobuzele?
Cui apartin peretii?
Al cui e terenul pe care se odihnesc panourile publicitare?
Cine crezi ca iti va permite sa faci o astfel de campanie si nu in ultimul rand cine plateste pentru ea?
Ce spui?

De acord si subscriu.
Schimbarea nu poate fi decat violenta.
Citat din: Urban din  10 Noiembrie 2010, 00:10:23
Care Constiinta? :-D

Senior Urban, stau si ma minunez de cata inteligenta s-a acumulat in creierul pe care il posezi, multa filosofie si stiinta adunate la un loc, insa citindu-ti comentariile, nu stiu de ce, sesizez o oarecare contrazicere, in tocmai ceea ce afirmi. Ceea ce am scris eu, a fost o simpla IDEE. Acum, eu te intreb, din ce crezi ca s-a dezvoltat aceasta stupida Ordine Mondiala? Cum crezi ca va evolua OMUL, daca negativismul si placerea  violentei salasuieste in dorintele LUI?

Parerea mea este ca exista Constiinta Universului. Fiecare dintre noi suntem creati pentru un anumit scop. Unul stie sa citeasca, altul sa scrie, unul leviteaza, dar nu poate zbura, unul a inventat ceva, altul a contribuit cu altceva. Nici unul, nici celalalt nu au merite deosebite, pentru ca o data cu parasirea propriului corp, revine mai devreme sau mai tarziu in alt corp, in alt timp si alt spatiu sau se autodistruge.

mr sunt de acord cu logica ta, ideea mea stupida sau nu, este deja nascuta si probabil ca daca este utila cineva o va pune in practica. Chiar daca panourile sunt ale nu stiu cui, peretii identici, si de platit... cred ca asta este ultima chestie la care cineva ar trebuisa se preocupe. Nu cred ca Rockefeler, cand s-a hotarat sa insele o civilizatie intreaga, era superbogat in dolari.
mr pot confirma si eu, ca intr-adevar generatiile tinere, se nasc deja mai intelepte, un timp mai indelungat am lucrat cu copii, de mai multe varste. In plus, voi cei de pe acest forum, nu stiu de ce imi da certitudinea ca sunteti cu mult mai tineri decat generatia mea.

PS V-ati propus vreodata sa aveti ganduri mult mai indraznete, decat teoriile preluate din carti? De exemplu sa va doriti ca axa Pamantului sa ramana la locul ei, chiar daca cercetatorii spun altceva? :) Asta, cu sigurantza nu costa BANI. Tot asa ajungi, putin cate putin, sa percepi Natura sa o intelegi, fara o diploma universitara.
Personal, am inceput sa cred in posibilitatea reincarnarii si desi speram ca sa fie ultima mea viata in aceasta dimensiune, acum ma ia cu naduseli cand ma gandesc la anul 5076, cand este prezis sfarsitul Lumii. Dar ma linistesc gandind si dorind sa evoluez suficient ca sa ating viata vesnica, promisa de Biblie. :)



adrian75

Conform predictiei,maine ar trebui sa inceapa......al 3-lea razboi mondial,insa nu va incepe!Au trecut doar 65 de ani de la sfarsitul celui de-al 2-lea razboi mondial,unii din cei care au participat la el sant inca in viata,omenirea nu a uitat ororile acelui razboi... si atunci nu exista nici macar un sfert din capacitatea de distrugere pe care o au in acest moment marile puteri ale lumii. Toti sant constienti ca un eventual razboi scapat de sub control ar insemna un holocaust nuclear din care nimeni nu ar iesi invingator. Nu sant nebuni,nici americanii,nici rusii si nici arabii. Luati exemplu actualului razboi din Irak si Afganistan...care tara araba le-a dat sprijin irakienilor? Nici una! Care tara araba a trimis armata sa-l ajute pe Sadam? Nici una!Sant mari interese in joc,in special economice,insa nebuni nu sant nici unii din ei! Toti sant constienti de imensul risc pe care il prezinta un nou razboi mondial si fiti siguri ca nici una din marile puteri nu il vrea! Arabii...nici atat!

Urban

Citat din: nana din  10 Noiembrie 2010, 17:58:43
Acum, eu te intreb, din ce crezi ca s-a dezvoltat aceasta stupida Ordine Mondiala? Cum crezi ca va evolua OMUL, daca negativismul si placerea  violentei salasuieste in dorintele LUI?
Eu stiu exact cum s-a dezvoltat aceasta Noua Ordine Mondiala, intrebarea e daca tu stii cum a luat nastere sau doar intrebi pentru ca de fapt nu ai nici o idee?
Evolutia omului e foarte previzibila...
Citat din: nana din  10 Noiembrie 2010, 17:58:43Parerea mea este ca exista Constiinta Universului.
Explica-mi te rog ce inseamna "Constiinta Universului"?
Citat din: nana din  10 Noiembrie 2010, 17:58:43
Fiecare dintre noi suntem creati pentru un anumit scop.
De ce "fiecare suntem creati pentru un anumit scop" si nu toti sa fim creati pentru un singur scop?
Citat din: nana din  10 Noiembrie 2010, 17:58:43
Unul stie sa citeasca, altul sa scrie, unul leviteaza, dar nu poate zbura, unul a inventat ceva, altul a contribuit cu altceva.
Cine leviteaza?
Citat din: nana din  10 Noiembrie 2010, 17:58:43Nici unul, nici celalalt nu au merite deosebite, pentru ca o data cu parasirea propriului corp, revine mai devreme sau mai tarziu in alt corp, in alt timp si alt spatiu sau se autodistruge.
Cum revine in alt "timp", in alt "spatiu" si in alt corp?
Cam cate spatii crezi tu ca ar exista sau cate Universuri? Te-ai plictisit deja de UNIvers?
Citat din: nana din  10 Noiembrie 2010, 17:58:43Chiar daca panourile sunt ale nu stiu cui, peretii identici, si de platit... cred ca asta este ultima chestie la care cineva ar trebuisa se preocupe. Nu cred ca Rockefeler, cand s-a hotarat sa insele o civilizatie intreaga, era superbogat in dolari.
Ai incercat sa faci ceva sau doar te "gandesti" sa faci ceva?
Pe vremea cand Rockefeller s-a hotarat sa insele o civilizatie intreaga 99,99% din populatie era cretina, intre timp lumea a invatat abecedarul, un pic de matematica, un pic de fizica, ma rog...chestii socoteli.
Citat din: nana din  10 Noiembrie 2010, 17:58:43Pot confirma si eu, ca intr-adevar generatiile tinere, se nasc deja mai intelepte, un timp mai indelungat am lucrat cu copii, de mai multe varste.
Serios?
Din imaginea de ansamblu eu am impresia ca se petrece tocmai invers.
Citat din: nana din  10 Noiembrie 2010, 17:58:43In plus, voi cei de pe acest forum, nu stiu de ce imi da certitudinea ca sunteti cu mult mai tineri decat generatia mea.
Nu stiu de ce am certitudinea ca esti adanc ancorata in mentalitatea de dinainte de '89.
Citat din: nana din  10 Noiembrie 2010, 17:58:43V-ati propus vreodata sa aveti ganduri mult mai indraznete, decat teoriile preluate din carti?
Intrebarea asta venind din partea unei femei da gust acestui forum. :)
Citat din: nana din  10 Noiembrie 2010, 17:58:43Tot asa ajungi, putin cate putin, sa percepi Natura sa o intelegi, fara o diploma universitara.
Tu intelegi Natura?
Daca da, poti sa explici si cum?
Citat din: nana din  10 Noiembrie 2010, 17:58:43Personal, am inceput sa cred in posibilitatea reincarnarii si desi speram ca sa fie ultima mea viata in aceasta dimensiune, acum ma ia cu naduseli cand ma gandesc la anul 5076, cand este prezis sfarsitul Lumii.
Dar ma linistesc gandind si dorind sa evoluez suficient ca sa ating viata vesnica, promisa de Biblie.
Poti sa stai linistita din punctul asta de vedere, portile Raiului iti sunt deschise cu certitudine!

O seara excelenta

darksid3

Citat din: adrian75 din  10 Noiembrie 2010, 18:18:20
Conform predictiei,maine ar trebui sa inceapa......al 3-lea razboi mondial,insa nu va incepe!Au trecut doar 65 de ani de la sfarsitul celui de-al 2-lea razboi mondial,unii din cei care au participat la el sant inca in viata,omenirea nu a uitat ororile acelui razboi... si atunci nu exista nici macar un sfert din capacitatea de distrugere pe care o au in acest moment marile puteri ale lumii. Toti sant constienti ca un eventual razboi scapat de sub control ar insemna un holocaust nuclear din care nimeni nu ar iesi invingator. Nu sant nebuni,nici americanii,nici rusii si nici arabii. Luati exemplu actualului razboi din Irak si Afganistan...care tara araba le-a dat sprijin irakienilor? Nici una! Care tara araba a trimis armata sa-l ajute pe Sadam? Nici una!Sant mari interese in joc,in special economice,insa nebuni nu sant nici unii din ei! Toti sant constienti de imensul risc pe care il prezinta un nou razboi mondial si fiti siguri ca nici una din marile puteri nu il vrea! Arabii...nici atat!

Un imens razboi nu reprezinta un risc pentru cei care il declanseaza. Ei si semenii lor si-au luat dinainte masurile de precautie.
Istoria a dovedit ca razboiul are factor pozitiv si de reset pentru relansarea unui no uval economic cu schimbarile de rigoare, fiind una dintre principalele cauze ale acelui razboi.
Rusii, americanii, arabii, nu conteaza. Persoanele care decid aceste lucruri lucreaza in termeni globali si toti sunt sub ei. Crearea fortelor antagonice inseamna doar un val de fum pentru prostime.
Maine nu va incepe razboiul DAR e posibil sa fie acel factor declansator de care, poate, niciodata nu vom afla...vom vedea doar condensarea lui in consecinte, exact ca un bulgare de zapada ce se rostogoleste la vale si tot creste.
11.11

Tayka

Cu alte cuvinte ;chiar si un razboi nu strica din cand in cand,fie el si mondial,ca oricum dupa el va veni prosperitate si caini cu colaci in coada,numai ca Baba Vanga, mosh Nostradamus,precum si alti multi prezicatori nu au specificat ca vezi doamne razboiul va incepe usurel ca bulgarul de zapada,ci cu data precisa,ca asa dupa cum traim acum de azi pe maine,putem afirma ca traim in plin razboi,mai rau chiar ca in timpul si dupa cel de al 2-lea razboi mondial,pentru ca atunci nu era coruptia la un nivel atat de napraznic ca acum,si lumea mai stia si sa..munceasca :-D :?.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

darksid3

Este realitatea crunta. Mereu lumea s-a impartit in invingatori si invinsi, gratie sistemului de valori programat in timp. Lapte si miere nu va curge, dar o relansare economica, inseamna un nou set de reguli deja pregatite, care isi asteapta momentul potrivit.
Decodificarea viitorului este o chestiune foarte subiectiva si pot sa apara neintelegeri in randul celor ce "promoveaza" aceste informatii.
11.11

angellla29

Citat din: Tayka din  10 Noiembrie 2010, 22:14:21
Cu alte cuvinte ;chiar si un razboi nu strica din cand in cand,fie el si mondial,


Tu habar ai cel putin ce scrii acolo???Tu ai idee macar din ce ai vazut sau ai citit ce inseamna un razboi? Intreaba-ti parintii sau bunicii...Sa ne fereasca Dumnezeu  de asa ceva

Urban

Citat din: angellla29 din  11 Noiembrie 2010, 10:21:05
Tu habar ai cel putin ce scrii acolo???Tu ai idee macar din ce ai vazut sau ai citit ce inseamna un razboi? Intreaba-ti parintii sau bunicii...Sa ne fereasca Dumnezeu  de asa ceva

Dar tu intelegi conceptul de "razboi economic"?
Tayka are foarte mare dreptate, te afli in plin razboi economic si financiar.
Ia uite aici:
http://www.mediafax.ro/economic/fed-este-pe-cale-sa-joace-cea-mai-mare-mana-de-poker-din-istoria-mondiala-a-politicilor-monetare-care-sunt-riscurile-7706643/
Stii care sunt efectele?
Efectele la chestiunea asta sunt deschiderea yuan-ului chinezesc catre actiunile speculatorii bancare, deci...controlul intregii piese bancare a planetei si evident...un pas esential pentru Noua Ordine Mondiala in planul de a "controla" Pamantul.
Acum cativa ani aveam ceva dubii in privinta Ghidului Stonehenge din Georgia (Georgia Guide Stones) insa astazi ii dau perfecta dreptate...