Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Interviu in exclusivitate pt. Rufon - Toni Victor Moldovan

Creat de Urban, 30 Septembrie 2010, 11:12:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Tayka

Citat din: Xanadron din  27 Ianuarie 2012, 21:41:12
cred ca-i momentul ca unul dintre noi sa incerce un sinopsis rezumativ al hibelor PT.
NO că tare bine ai grăitu!Eu sânt de părere că dacă fiecare din noi (care am citit lucrarea)am încerca să ne punem câte un pic în postura criticului de literatură,înserând ce credem că e bine scris şi ce nu,poate că am reuşii să rezolvăm împreună unele aspecte mai puţin reuşite ale lucrării,şi poate că d-nul TVM va ţine cont în noua sa ediţie şi de observaţiile noastre,pentru că sânt convins că ne mai citeşte din când în când.. :wink:
Eu aşa cum am mai scris nu cred că tonul acuzativ la adresa LOR era cel mai potrivit,dimpotrivă dacă îl schimba cu un -hai să-i zicem-UN CICLU NECESAR parcă atunci nu mai plutea mereu prin carte teama de sacrificiu,ideia de simplii purtători şi surse de CS-uri,fiinţe primitive cu care nu se discută,şi pe care este necesar mereu şi mereu de a se crea un program genetic,a se menţine o rasă cât mai pură,menţinerea drastică a caracterelor genetice,nonhibridarea,etc, etc.Desigur acestea sânt idei de şoc,care pornesc andrenalina unora dar declanşează şi teama altora dintre cititori.Acum dacă privim un pic şi prin Vechiul Testament,observăm acelaşi stil,aceiaşi stăpânire arogantă,din partea lui Yahwe,care doar porunceşte,taie şi spânzură,considerând că aşa este normal,că aşa trebuie şi gata-Amin.Diferenţa între noi oamenii de azi şi cei de atunci este că noi nu mai putem admite ideia existenţei unor fiinţe superioare nouă,şi dacă acestea ar încerca să ,,coboare''trăind printre noi,nu i-am mai putea admite decât (poate)doar pe picior de egalitate,spre deosebire de antici care trăiau laolaltă cu zeii,supunându-li-se chiar cu plăcere,şi obligându-i astfel pe zei să le poarte de grijă.Relaţia lor cu zeii fiind una apropiată de cea a noastră cu un animal de companie,un câine Chiuaua,pe care ne simţim obligaţi să-l,ocrotim,cu dragoste,să-l hrănim,dar dacă acesta se înhăitează şi ne sare la beregată neacceptând ideia că îi sântem superiori?atunci ce facem..?Probabil că şi EI sânt puşi în această situaţie,ori acest aspect cred eu că TVM nu a prea reuşit să-l redea;Relaţia dintre oameni şi Zei.În rest de-la mine toată stima.

   :-P :x :roll: :| :wink: :-D :martiansad: :mrgreen: :evil:









Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Tayka

Citat din: Xanadron din  27 Ianuarie 2012, 23:04:34

"O zi cu un extraterestru" e scrisa de controversatul Lou Baldin
Similară  poate cu lucrarea ,,Viitor cu cap de mort''de Radu Cinamar...
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Siberia

#377
Citat din: Xanadron din  27 Ianuarie 2012, 23:04:34
Chiar viatza ar trebui poate s-o luam ca pe o poveste, colega dab270277. Dar ispita aflarii finalului - dac-o exista vreunul - e irezistibila pentru unii omuletzi, nu prea lamuriti de fapt nici cum/cind/de unde si mai ales DE CE a inceput de fapt povestea lor. Cu cit mai multe detalii daca se poate: de ce in spectrul asta "material" de vibratie? Sau de ce p-o planeta superba din multe pdv-uri, dar si cu statut (iscusit ocultat) de "inchisoare"?! :roll: Ori: cine-s zeii si ce vrea ei? :-D Ne-or exploata doar ca pe culturi de suflete, ori ne "reeduca" dupa subtile programe de nimeni intelese? Sau: om fi pe bune funciarmente "pacatosi" sau nu? Si, daca sintem, ce-ar trebui sa facem ca sa ne eliberam de 1001 restrictii si voaluri de ignorantza indusa? etc. s.a.m.d.


Un ciclu, o planeta pe care infloreste viata: alt ciclu, alta planeta pe care infloreste viata si tot asa, mereu si mereu :)

Exemplu s.f. :
Ciclul 1: Mercur fara viata
             Venus fara viata pe care putem s-o percepem noi (poate viata pe alta vibratie)
             Pamant cu viata abundenta vizitat de zei de pe o planeta iesita din schema intr-un ciclu anterior si care va intra in     
             schema la sfarsitul acestui ciclu
             Marte cu viata in stare incipienta
             etc; pana la Pluto (sau cateva ce ar mai trebui descoperite in alt ciclu :) )
Ciclul 2: Mercur dispare din schema
             Venus ia locul Mercurului si n-are viata
             Pamant fara viata pe care s-o perceapa umanoizii (pe locul in care a fost Venus in ciclul 1)
             Marte abunda de viata si este vizitat de zei veniti (poate) de pe Mercur care a iesit din schema pe care o stiam
             Jupiter cu viata in stare incipienta (trece in locul lui Marte)
             etc. pana la ceea ce acum denumim Nibiru

Zeii sunt exemplare ale unor civilizatii care au trecut la un alt stadiu, pe o treapta superioara in ierarhie, si care acum pot experimenta creatia. Dar cum mai au destule trepte de urat, experimenteaza aceasta creatie (care si ea mai are mult pana la a fi perfecta) in cadrul nivelelor inferioare pe care le-au parcurs deja.
Si tot asa... parerea mea :-D
             

"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Tayka

Citat din: Siberia din  28 Ianuarie 2012, 00:14:12
Zeii sunt exemplare ale unor civilizatii care au trecut la un alt stadiu, pe o treapta superioara in ierarhie, si care acum pot experimenta creatia. Dar cum mai au destule trepte de urat, experimenteaza aceasta creatie (care si ea mai are mult pana la a fi perfecta) in cadrul nivelelor inferioare pe care le-au parcurs deja.
Si tot asa... parerea mea :-D
Da aşa este şi părerea mea.Dar... apropo..tu de unde şti că e..aşa şi nu ...altfel!?  :?
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Siberia

Citat din: Tayka din  28 Ianuarie 2012, 00:43:50
Da aşa este şi părerea mea.Dar... apropo..tu de unde şti că e..aşa şi nu ...altfel!?  :?

Fiindca in acest moment, asa are logica pentru mine :-D
Pentru altii, poate e altfel...
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

dab270277

Foarte frumos ce a spus Siberia.

Creatia nu este acelasi lucru cu productia :) pentru asta exista (workers). Exista niste trepte de evolutie care trebuiesc respectate. Creatia nu inseamna perfectiune absoluta. Perfectul nu poate exista fara erori. Chiar daca noi "oamenii" nu suntem decat niste erori pentru "EI" totusi avem rolul nostru. Fara noi nu ar putea exista "EI". Asta in premiza ca povestea cu pricina a depasit procentul de 50% adevar.
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

Gigi2012

Mi se pare foarte interesant cat de ipocrit e omul. Daca merge la serviciu isi respecta seful, face ce-i spune indiferent daca i se pare logic sau nu, chiar daca de multe ori i se pare ca vine cu niste idei complet cretine, multi dintre noi isi ling seful in fund numai ca sa-i faca pe plac, desi nu exista nicio legatura intre ei, i se pare normala treaba asta, pentru ca e constient ca omu ala e mai sus pe scara ierarhica pamanteana, pentru simplul motiv ca poate sa-i scada 10% din salariu, dar brusc, cand vine vorba de insusi Creatorul lui, face pe inteligentul, e trufas, crede ca intelege mai bine decat El cum sta treaba, desi e abia la nivel de gradinita ca nivel de cunoastere. Crede ca daca a citit o carte, fie ea si PT, aia il face pe el mai inteligent decat Creatorul, o ia ca pe un adevar absolut. Se recunoaste cineva in postura asta?

Tayka

Citat din: dab270277 din  28 Ianuarie 2012, 01:25:15


Exista niste trepte de evolutie care trebuiesc respectate. Creatia nu inseamna perfectiune absoluta. Perfectul nu poate exista fara erori. Chiar daca noi "oamenii" nu suntem decat niste erori pentru "EI" totusi avem rolul nostru. Fara noi nu ar putea exista "EI".
Eu cred că EI nu ne privesc pe noi oamenii ca pe nişte erori,ci dimpotrivă ca pe nişte înaintaşi dela care au multe de învăţat.Cât despre treptele de evoluţie desigur că şi pe EI alţii mai evoluaţi îi vor asimila,căci probabil doar aşa se poate evolua. Mai greu e însă cu ,,viza''de trecere pe care nu prea mulţi o primesc.Căci pentru ea moneda de schimb nu e nici lipsa ,,păcatelor''nici triumful geniului,s-au viaţa monahală austeră,nici pocăinţa,s-au credinţa..Ci ca să poţi trece,,vama''ar trebuii ca pe aici să fi fost urât de toţi,scuipat şi batjocorit,înjosit renegat şi blestemat,ori cum de aceste,,privilegii"nu pot avea parte decât unii oameni care au făcut şi au dorit doar binele tuturor,neprimind în schimb decât la început o mulţumire,apoi duşmănia acestora.Iar dacă nu ai observat până acum că făcând un bine ţi-ai făcut un duşman,înseamnă că va trebuii să încerci.Orgoliul omului îl face pe acesta să se convingă că este mai inferior celui care l-a ajutat,iar acest lucru îl va măcina.Uită-te atent în jurul tău,şi vei vedea doar oameni chinuiţi mai mult sau mai puţin de ideia înavuţirii,a stăpânirii,şi mai nou cea a grandorii,a etalării cunoştinţelor asimilate,şi care sânt folosite apoi ca arme pentru obţinerea de privilegii şi funcţii.Aceasta e marea problemă a micuţului om.De aceia EI ne evită mereu,aşteptând însă cu aplauze şi urale pe câte unul care a reuşit cumva să-şi facă...,,VIZA. :x :lol:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

andrei

    Salutare!
Totusi nu va inteleg. Bagati mana in foc ca ipoteza lui TVM este cea corecta?! :? Vorbiti toti de parca a-ti pleca de la un fapt bine stabilit,argumentat stintific,ceva de la sine inteles,in care nu mai are loc de nici o obiectiune,interpretare sau contrazicere.Va reamintesc ca ce spune TVM nu este decat o ipoteza, ca multe altele posibile.De ce luati ca pe un fapt bine stabilit si care nu mai da loc de interpretari aceasta teorie lansata de sus numitul autor ? :? De ce vi se pare normal sa luati in discutie ce se intampla cu C.S-ul, dupa ce il trec E.T. astia prin controlul lor tehnic de calitate? Sincer...aceasta ipoteza mi se pare o traznaie maxima,care nu ar trebuii sa dea atata apa la moara.In fine..e doar parerea mea. :-D
  De curios,am incercat sa citesc Zoharul :-D Nu am priceput mare lucru..in afara de faptul ca daca il termini se pare ca te inalti spiritual,pana la splendoare sau stralucire.Eu sincer, am renununtat la atare maretie,dupa primele 30-40 de pagini,pentru ca ma plictisisem al dracu'. :-DMa rog,poate nu sunt apt de a intelege,extraordinara subtilitate a operei antemergatoarei unei alte opere extraordinare numita Kabbala. :-DCe sa faci ...soarta :lol:In fine... ,se pare ca in stadiul meu de pitecantrop neasezonat genetic si de taranoi mergator prin glod,care nu pricepe nici macar aceasta opera mareata precum genialul domn TVM,probabil nu sunt apt de a face parte din majestuoasa faptura a unui zeu E.T. in urmatoarea mie de ani si risc sa devin dupa inevitabilul deces,un soi de balast inutil,cu care trebuie sa se spele cumva pe cap,acesti extraordinari extraterestrii. :-D Se poate sa repet clasa :-D,dar tot degeaba fiindca nu sunt manipulat genetic si raman iarasi repetent :?Ce ma fac? Sigur, rezolvarea ar fi ,,iezerul de foc" vorba unui coleg de al nostru.Numai ca;.. daca iau in considerare o teorie (de data asta verificata)care spune ca,, NIMIC NU SE PIERDE,TOTUL SE TRANSFORMA" trag eu concluzia ca nu dispar definitiv ,nici macar acolo.
  Asadar sa recapitulam:-Nu sunt din ,,poporul ales",va sa zica nu sunt  apt de E.T.
  Sunt pitecantrop,deci nu sunt manipulat genetic;-Nu sunt bun de repetent.
  Ma duc in ,,iezerul de foc",dar nu dispar definitiv... si tot mai sunt si eu ceva,despre care TVM,va scrie o noua carte,dupa ce va mai rascotrobaii prin Zohar,si prin toate colturile mintii domniei sale. :-D
   
Dacă citești doar cărți pe care toată lumea le citește nu vei putea gândi decât cum toată lumea gândește.

fiulploii

Citat din: Gigi2012 din  28 Ianuarie 2012, 15:38:31
Mi se pare foarte interesant cat de ipocrit e omul...etc,etc...  Se recunoaste cineva in postura asta?
Exemplul este cam fortat in sensul ca seful de la serviciu - fara sa intru in alte comentarii  :lol: - este  vremelnic si trecator prin lume in schimb , Creatorul este etern si unic - ca sa dau numai 2 caracteristici ce pot fi cuprinse cu iscoditoarea minte umana .
Nu iti pierzi timp si energie sa ii explici unui sef ca esti mai inteligent ca el . Daca te simti mai inteligent ai o gramada de posibilitati sa scapi de acel sef insa te rezumi la principiul conservarii energiei  :lol: ca sa iti vezi de treburi mult mai importante , cum ar fi sa diseci prin diferite instrumente   Necunoscutul , Absolutul sau Cunoasterea proprie .

Se recunoaste cineva in postura asta ?   :lol:

In alta ordine de idei , s-ar parea ca zona asta de univers a fost abandonata acum mult timp din motive care nu cred ca vor fi cunoscute vreodata si redescoperita acum cateva mii de ani de .. diversi . Cum scopurile initiale nu sunt cunoscute sau nu mai pot fi aplicate , nou venitii au planurile lor personale in ceea ce ne priveste , si le merge ..deocamdata . Eu totusi ma bazez pe o mica defectiune din PT : spiritul omului e iscoditor , explorator , razboinic-luptator si mai ales , e aleator , in sensul ca nu e obligatoriu ca la acelasi stimul sa raspunda in acelasi fel , deci Imprevizibil . 8-)
Doar parerea mea , relativa  :lol:

Gigi2012

@fiulploii
Postul 666, bravo  :-D

Daca seful iti zice sa stai pana la 10 seara ca altfel te da afara, stai, si cred ca pierzi si timp si energie, nici nu dovedesti ca esti mai inteligent ca el :) E mult mai umilitor sa faci asta si sa constiezezi ca te lingusesti pe langa.. ceva vremelnic, de cele mai multe ori cu o inteligenta mult inferioara cu a ta (vorbesc generic, poate toti am facut asta macar o data).
De cele mai multe ori oamenii ii respecta si fac tot ceea ce li se ordona de catre alte persoane care le pot face rau in mod direct, cu care au interactiune directa, fara sa comenteze ca domne care e scopul, ca eu sunt om, sunt inteligent, etc.

Cu cat cel ce da comenzi e mai departe de el ca si interactiune, cu atat razvratirea creste. Daca presedintele tarii iti pune o taxa de 30 de mil pe masina de exemplu, cel mai probabil il injuri, il faci albie de porci (desi pana la urma tot platesti). Daca in schimb vine presedintele la tine sa stati de vorba personal, iti garantez ca 99% din oameni ii pupa mana (nu vorbesc de scandarile din spatele gloatei, ci o 'discutie' personala).

Creatorul este aparent cel mai departe ca si interactiune. Nu-l vezi cu ochii, nu-l simti, nu apare la TV, ne-a lasat doar niste legi pe care sa le respectam daca vrem sa traim vesnic, te lasa liber sa faci ce vrei, iti da liberul arbitru, si uite ce se intampla, multi se revolta total impotriva lui fara nicio logica solida, desi pedeapsa pentru neascultatori ne spune ca e moartea. Cand o sa dam ochi in ochi cu El, simt eu ca o sa atingem nivelul maxim de umilinta, si din pacate sigur o sa fie prea tarziu.

SLEAH19

#386
Spun unii ca exista un Creator si zic
Ca pentru a distruge, fiinte a creat.
Fiindca sunt urâte? Dar cine-i vinovat?
Sau pentru ca-s frumoase? Nu mai pricep nimic.

Am întrebat Savantul si-am întrebat si Sfântul,
Sperând c-au sa ma-nvete suprema-ntelepciune.
Si dupa-atâta râvna atât se poate spune:
Ca am venit ca apa si-o sa plecam ca vântul.


Suntem toţi căutatori. Şi suntem toţi cititori. Cititori de Zohar, de Biblie, de filozofie , de SF etc, ..recte de Programul Terra.
Şi TVM este un căutător şi un cititor .
Nu suntem gnostici . Şi nici TVM nu este.
Un gnostic ar ajunge la marginile cunoaşterii şi ar gasi acolo un Creator. Dar , nu l-ar înţelege.
Să mai căutăm , să mai citim .
Timp este. Acum 1000 de ani , unul care căuta precum căutăm noi , a scris prezentele catrene. 
                                                         

                                                  Omar Khayyám ( 1048 – 1131 . Persia)

,,Am venit, de unde? Unde duce drumul?
Care-i rostul vieții ? Tainele sugrumu-l.
Câte inimi pure — Roata de Azur
Arde-n scrum și pulberi! Spuneți, unde-i fumul?

Nu mi-am facut vreodata din rugi sirag de perle
Ca sa-mi ascund noianul pacatelor cu ele.
Nu stiu daca exista o Mila sau Dreptate
Dar totusi, nu mi-e teama: curat am fost în toate.

Sunt clipe când îmi pare ca tot ce-a trebuit
Sa aflu despre lume, de mult am deslusit.
Dar stelele ma mustra tacut din patru zari:
"N-ai dezlegat nici una din marile întrebari".

Fii vesel, caci tristetea o sa dureze pururi.
Mereu aceleasi stele s-or învârti-n azururi.
Din caramizi facute din trupul tau, n-ai teama,
Se vor zidi palate pentru neghiobi de seama.

Avui vestiti maestri. Facusem mari progrese.
Când mi-amintesc savantul ce-am fost, azi îl compar
Cu apa ce ia forma impusa de pahar
Si fumu-n care vântul naluci ciudate tese.

Credinta si-ndoiala, eroare si-adevar,
Ca boaba unei spume, usoare sunt si goale.
Opaca sau bogata în irizari de cer,
Aceasta boaba-i chipul si tâlcul vietii tale.

Ivirea mea n-aduse nici un adaos lumii,
Iar moartea n-o sa-i schimbe rotundul si splendoarea.
Si nimeni nu-i sa-mi spuna ascunsul tâlc al spumii:
Ce sens avu venirea? Si-acum, ce sens plecarea?

Priveste cedrul mândru: atâtea brate are!
Dar nu ca sa cerseasca, ci ca s-adune soare.
Si limbi nenumarate au nuferii si crinii.
Vorbesc însa limbajul tacerii si-al luminii.

Da-mi cupa si ulciorul! Sa bem fermecatoare
Faptura plamadita din roua si eter!
Câte minuni ca tine zeflemitorul cer
De mii de ori schimbat-a în cupe si ulcioare?


Sarmane om, nimica tu n-ai sa stii vreodata.
Nimic din ce-nconjoara aceasta ora trista.
Încearca sa-ti faci Raiul, promis de zei odata,
Aici, caci altul poate dincolo nu exista.

Sa-ti faci putini prieteni. Din tine nu iesi
Caci prea des falsitatea credinta ne-o înfrânge.
Când ti se-ntinde o mâna, 'nainte de-a o strânge,
Gândeste-te ca poate te va lovi-ntr-o zi.


De ce incertul mâine te tulbura mereu?
Caci nu sta în putere sa-i schimbi de astazi fata.
Traieste-adânc prezentul! Iar mâini? Nici Dumnezeu
Nu ar putea sa-ti spuna ce taina-ascunde ceata.

Dincolo de pamânt si infinit
Catam sa aflu cerul unde vine.
Si-un glas solemn atunci s-a auzit:
"Si cerul si infernul sunt în tine."

Cel ce-a cules în viata al cunostintei Mar
Pe-adevarata Cale purta-va pasii sai.
Numai acela stie ca azi e ca si ieri
Si mâini va fi asemeni cu Ziua cea Dintai.

Un joc ce se repeta e viata - si tu stii:
Câstigul e durere si moartea fara nume.
Ferice de copilul sfârsit în prima zi...
Mai fericit acela ce n-a venit pe lume.

O Mâna-ascunsa scrie si trece mai departe.
Nici rugi, nici argumente, nici spaima ta de moarte
Nu vor îndupleca-o sa stearga vreun cuvânt.
Nici lacrimile toate nu pot sa stearga-un rând.

Un punct pierdut e lumea în haosul imens.
Toata stiinta noastra: cuvinte fara sens.
Om, pasare si floare sunt umbre în abis.
Zadarnic este gândul, iar existenta - vis.

Te chinuieste gândul ca faci mereu pacate.
Din orice bucurie o vina ti-ai facut.
E fara rost tristetea, Khayyam, caci dupa moarte
Veni-va sau iertarea sau neantul absolut.
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Tayka

Citat din: Gigi2012 din  29 Ianuarie 2012, 12:45:16

Daca seful iti zice sa stai pana la 10 seara ca altfel te da afara, stai, si cred ca pierzi si timp si energie, şi nici nu dovedesti ca esti mai inteligent ca el
De aici începe unul dintre marile păcate ce duc la actualul dezastru al omenirii;căci cu toţii şi fiecare în parte nu ne dorim altceva mai mult pe lume decât să demonstrăm că doar EUsânt mai inteligent decât toţi ceilalţi,.. :wink:
Iar dacă patronul nu îţi plăteşte decât mâna( nu şi mintea),atunci desigur că te va înlătura din acelaşi motiv;că ar vrea ca EL să fie mai inteligent decât tine.Aşa că problema ta e că  va trebuii să înveţi cumva să fi fericit chiar şi în jugul sclaviei,muncind dezinteresat,tăcut,şi plăcut,dar nu şi lovit în orgoliu,convins că nu putem fi cu toţii doar conducători (deşii la Români acesta a devenit scopul suprem  :-D )  şi mai convins fiind că spre deosebire de şeful tău care aplică vechea zicală că,,Apa trece pietrele rămân",iată aici o cugetare care o contrazice categoric:
    ,,Bătrânii spun că apa trece
mai spun că pietrele rămân,
      Dar altfel lucrul se petrece
pe scoarţa globului bătrân.
         
      Căci piatra cât ar fi de tare
se macină la colţuri stând
      Iar peste trista-i măcinare
rămân tot apele curgând. ''

Aşa dar ai mare grijă cum păşeşti pe glob,căci el rotund fiind prinde dedesubt,pe toţi cei ce nu reuşesc să-şi menţină cumva..echilibrul. :wink:
:star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star:




Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Tayka

Citat din: andrei din  29 Ianuarie 2012, 03:15:09
    Salutare!
Totusi nu va inteleg. Bagati mana in foc ca ipoteza lui TVM este cea corecta?! :? Vorbiti toti de parca a-ti pleca de la un fapt bine stabilit,argumentat stintific,ceva de la sine inteles,in care nu mai are loc de nici o obiectiune,interpretare sau contrazicere.
Andrei-chiar nu observi că noi aici nici care nu,,ne băgăm mâinile-n foc''mergând orbeşte doar pe ..,,mâna ''lui TVM,ci dinpotrivă ne contrazicem,obiectăm,şi argumentăm mereu şi mereu alte ipoteze.De fapt dacă observi mai bine,în ultima vreme noi deschidem şi comentăm mai nou şi cu totul alte noi discuţii care doar converg din ideia lucrării Programul Terra.Că doar de aceia intrăm pe acest forum..sublim. :evil: :-D
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

dab270277

Citat din: Tayka din  29 Ianuarie 2012, 20:17:56
De aici începe unul dintre marile păcate ce duc la actualul dezastru al omenirii;căci cu toţii şi fiecare în parte nu ne dorim altceva mai mult pe lume decât să demonstrăm că doar EUsânt mai inteligent decât toţi ceilalţi,.. :wink:
Iar dacă patronul nu îţi plăteşte decât mâna( nu şi mintea),atunci desigur că te va înlătura din acelaşi motiv;că ar vrea ca EL să fie mai inteligent decât tine.Aşa că problema ta e că  va trebuii să înveţi cumva să fi fericit chiar şi în jugul sclaviei,muncind dezinteresat,tăcut,şi plăcut,dar nu şi lovit în orgoliu,convins că nu putem fi cu toţii doar conducători (deşii la Români acesta a devenit scopul suprem  :-D )  şi mai convins fiind că spre deosebire de şeful tău care aplică vechea zicală că,,Apa trece pietrele rămân",iată aici o cugetare care o contrazice categoric:
    ,,Bătrânii spun că apa trece
mai spun că pietrele rămân,
      Dar altfel lucrul se petrece
pe scoarţa globului bătrân.
         
      Căci piatra cât ar fi de tare
se macină la colţuri stând
      Iar peste trista-i măcinare
rămân tot apele curgând. ''

Aşa dar ai mare grijă cum păşeşti pe glob,căci el rotund fiind prinde dedesubt,pe toţi cei ce nu reuşesc să-şi menţină cumva..echilibrul. :wink:
:star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star: :star:



E bine de mine ca nu stau la mana nici unui "SHEF". Bogatii materiale nu am nevoie. Doar strictul necesar. Totul este sa vrei cu adevarat ceva. :))
"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain