Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Interviu in exclusivitate pt. Rufon - Toni Victor Moldovan

Creat de Urban, 30 Septembrie 2010, 11:12:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

angellla29

#285
Citat din: MariusFlorin din  08 Decembrie 2011, 22:29:02
Imi cer scuze domnului ganditor ca nu i-am raspuns si la cealalta intrebare... timpul bata-l vina. Revenind, nu stiu daca ne vor raul sau nu insa am auzit niste lucruri destul de uratele despre atlanti si despre societatea lor. Printre altele erau luciferieni.. accidental (mai vorbeste lumea prin anumite societati). Da-mi voie sa am mari rezerve cu privire la gradul lor de evolutie si cine i-a impins de la spate in drumul lor evolutiv. Banuiesc ca sunt tot aia care imping actuala civilizatie, o dezvoltare artificiala (technologica, stiintifica, sociala). Nu cred in evolutiile civilizatiilor umane terestre din nici un ciclu (daca acestea au existat). Dupa cum spuneam ele nu au fost altceva decat niste reflexii ale uneia dintre supercivilizatiile care au avut interese proprii in evolutia P.T. In final au fost distruse si era si logic sa se intample asa pentru ca scopul omului pe Terra este altul.
Doar o umila parere.

P.S. cred ca mai degraba era "comentarii" (scuze).
Sanatate!

Dar v-ati gandit domnule Marius... ca aceasta Atlantida sa fi fost ceva care nu a apartinut Terrei?? Ma refer ca civilizatie...pur terestra...A fost asa ca o intrebare...nu ma judecati gresit , va rog....

Ganditorul

Domnule Marius din pacate rationamentul dvs se bazeaza pe supozitii, pe speculatii fara dovezi . E un punct pesimist de vedere.
Speculand in acelasi regim eu pot spune si aduce tot atatea dovezi ca si dvs ca ... atlantii erau benefici, o societate superdezvoltata in armonie cu natura si Planeta Mama, societate distrusa de o interventie extraterestra negativa, care din acel moment a preluat sarcina dezvoltarii (animalice) a societatii umane (in special) si a Pamantului (in general). E o presupunere la fel de buna ca si a dvs pe care am auzit-o tot intr-un cadru restrans .
Dovezi ? Cand dvs veti aduce dovezi in sprijinul variantei (pesimiste) pe care o sustineti voi aduce si eu in favoarea variantei de mai sus - ca intr-o confruntare de idei civilizata. Ok ?

MariusFlorin

am incercat sa postez un comentariu... n-a aparut... ma rog
hai ca discutam maine pe odihna

Tayka

-Dacă din milă nu-i explici unui orb handicapul său,îi faci un mare rău,căci el va trăii cu convingerea că aşa este normal să fie şi nu altfel. 8-)

-Dacă încerci să-i explici adevărul,ţi-l vei face negreşit duşman. :x

-De aceia EI ne aşteaptă cu răbdare şi înţelepciune oferindu-ne liberul arbitru,pentru ca noi să ne lovim orbeşte de greutăţile acestei crâncene încercări,producând astfel o experienţă într-un domeniu atât de sălbatec întunecat şi ostil ca Lumea Adamică. :evil:

-Cine iubeşte această lume este încă...,,orb''. 8-)
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Nicipreaprea

Citat din: Tayka din  09 Decembrie 2011, 01:01:44
-Cine iubeşte această lume este încă...,,orb''. 8-)

Dar cine o uraste cum e ? Intelept ?
________________________________________
"Know your enemy and they probably will not be your enemy."

Tayka

Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

angellla29

Citat din: Tayka din  09 Decembrie 2011, 01:01:44
-Dacă din milă nu-i explici unui orb handicapul său,îi faci un mare rău,căci el va trăii cu convingerea că aşa este normal să fie şi nu altfel. 8-)

-Dacă încerci să-i explici adevărul,ţi-l vei face negreşit duşman. :x

-De aceia EI ne aşteaptă cu răbdare şi înţelepciune oferindu-ne liberul arbitru,pentru ca noi să ne lovim orbeşte de greutăţile acestei crâncene încercări,producând astfel o experienţă într-un domeniu atât de sălbatec întunecat şi ostil ca Lumea Adamică. :evil:

-Cine iubeşte această lume este încă...,,orb''. 8-)

Taykutu...cei care urasc aceasta lume.... sunt cei care au distrus-o si au adus-o in halul asta....EI sunt baietii destepti....pentru ca trag foloase din distrugerea ei....Cei care o iubesc, ca si mine de altfel si tu si ceilalti ...sunt acei oameni care incearca sa faca ceva pentru salvarea acestei lumi...Nu trebuie sa asteptam pe altii sa vina sa te ajute sa intelegi ca esti intr-un mare ......ci tu OMULE daca mai ai constiinta proprie...trebuie sa iti dai seama ca esti.....deja pe moarte.....Stiti bine ca in PLANURILE LOR....nu "intram" toti........Asa ca va rog incercati sa nu ma fiti orbi.....Asta daca doriti....Daca nu....Dumnezeu cu mila!!!!! :cry:

MariusFlorin

@lex Bine, nu suntem o turma de oi. Suntem o cultura de vita-de-vie sau de grau. Te multumeste? Sunt multe alte raspunsuri care trebuie cautate si luate la puricat legate de propria noastra existenta, insa trebuie sa recunoastem si meritul lui TVM in incercarea de a unifica aceste raspunsuri si de a veni cu un tot coerent. Nu sunt chitit sa-i sustin teoria (ai vazut deja ca din multe puncte de vedere sunt in totala contradictie cu el) insa, spre deosebire de majoritatea cartilor care au fost scrise vreodata ce au ca subiect locul omului in Univers, Toni isi bazeaza cartea asta pe logica, pe conexiunea de informatii, informatii provenite din cele trei surse sigure la care face si el referire in prefata, surse pe care le adapteaza la stiinta moderna (atat cat ne permite ea in prezent sa realizam o decodare de bun simt a textelor sacre). In final o parte din teoria lui are logica si nu se bazeaza pe fantezi.

@angela ai un nume foarte frumos.
Nu e trist deloc Angela, in opinia mea sunt niste supercivilizatii extrem de avansate, mult mai avansate decat le prezinta astia prin documentarele de gen "Ancient aliens" sau Toni in cartea sa, iar noi trebuie sa gasim o cale pe care s-o urmam. Sa evoluam. Rebeliunea nu este chiar cea mai buna dintre ele. Imi pastrez totusi ideea cu privire la faptul ca (daca a existat) Atlantida a fost maturata de pe suprafata Terrei undeva la sfarsitul programului IV, inainte de potop, de catre cei care detin cultura umana. A fost o civilizatie terestra. Zelul tau te impiedica sa vezi adevarul. Vorba lui 'nicipreaprea' a existat Cineva odata care spunea: "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata", acolo e singura salvare a noastra. Parerea mea.

@ganditor hai sa lasam oficialitatile si persoana a treia la usa forumului totusi pentru ca suna usor deplasat. Intr-o lume de hoti ne domnim toti. Intunericul promovat de religie? Omul a fost dintotdeauna un semi-animal care a avut nevoie de religie. Vorbesti frumos, poetic, insa nu Terra reprezinta experimentul Lor, ci oamenii. Legat de planeta mama singurii care sunt chititi s-o distruga suntem noi oamenii si nimeni altcineva. EI vin sa distruga o civilizatie corupta, condusa de niste lichele umane care au creat o societate de sclavi si de pitecantropi (e inutil sa ma explic, vezi societatea moderna si valorile ei, cine o conduce si cu ce scop). Noi nu protejam nimic pentru ca Terra este a Lor, nu a noastra. Noi suntem cei care o distrugem zilnic. (apropo vorbesti de parca ai fi membru Bohemian Grove  :-).
Legat de al doilea post al tau, speculatiile si supozitiile mele se bazeaza pe niste dovezi, sterse de negura timpului ce-i drept, insa care au multa logica. Dovezi bazate mai ales pe miturile sacre dupa cum ti-am spus, povestile transmise oral din generatie in generatie si nu in ultimul rand societatile secrete si acel "Secret al Cunoasterii" la care foarte putini dintre cei care se 'inhameaza' in aceste societati au acces. Unii au reusit sa scape de acolo si sa faca public ce se intampla in spatele acestei cortine frumoase ce reprezinta 'infloritoarea' civilizatie umana. (vezi John Todd, Svali etc). Studiaza societatile secrete si in final o sa ajungi la niste concluzii diferite fata de cele actuale. Deocamdata esti inca sub efectul negativ si inselator al mesajului transmis de TVM in Programul Terra. Sper sa-ti treaca.
Varianta mea este cat se poate de optimista: pastreaza-ti credinta, este singura ta sansa. In perspectiva PT a lui TVM s-ar putea sa-ti sune naiv, insa acest PT este cu mult mai complex decat ne putem noi, oamenii, imagina. In final TVM are un mesaj pesimist si ingust in concordanta cu stiinta ingusta a oamenilor de acuma, nu eu. Un om simplu de la tara, crestin, mult mai intelept si mai inteligent decat noi in simplitatea lui, caruia i-a trecut asa pe la ureche teoria conspiratiei, ti-ar spune tie acuma pe sleau ca societatea umana este condusa de satana, iar civilizatia umana moderna este mai mult sau mai putin opera celor care-l preaslavesc pe satana, lucifer, balaurul, dracu. El stie mai mult sau mai putin ca civilizatia moderna, corupta, degenerata, este o reflexie a satanei si ca ea va fi spulberata in momentul apocaliptic odata cu a doua venire a Mantuitorului sau Iisus. Iisus este astfel singura lui speranta. Multi s-ar putea sa radeti de el, insa la final el nu are absolut nimic de pierdut. Daca vrei un raspuns sincer mie nu-mi place societatea asta, nu-mi plac cei care o conduc, nu-mi plac cand stiu ca fac sacrificii umane pe ascuns, tot felul de ritualuri sinistre, orgii homsexuale si se inchina la pietre in forma de bufnita, nu-mi place sa stiu ca sunt condus de niste indivizi scosi din "Eyes Wide Shut" si nu-mi plac deloc valorile pe care indivizii astia le promoveaza in societate. Sincer sa fiu cu tine sunt in antagonism total cu ei. Nu-mi place o societate in care membrii ei se metamorfozeaza sau mai bine zis degenereaza intr-o 'lady gaga' sinistra. Asta se intampla cu umanitatea actuala, 'step by step' cum ar spune englezu'. Oamenii sunt pacaliti si sedusi cu o tehnologie care la baza nu este a lor si le este inoculata neincetat ideea ca si ei pot deveni ceea ce Kaku viseaza atat de frumos in acel videoclip de pe youtube... ca zeii, ca supercivilizatiile de gradul III-IV. Personal eu prefer o societate cu un nivel tehnologic scazut, dar cu un inalt grad de constiinta, decat una degenerata, pacalita, deceptionata, inselata, care incepe sa sa aibe iluzia ca ar cunoaste secretele Universului. Vorba lui Noica: "oamenii au cunostinte, dar n-au Cunoastere". Pentru aceste cunostinte insa exista un pret greu: sufletul, CS-ul. Se zice prin povesti ca s-a mai intamplat acest lucru si in trecut cu unii care tot asa se credeau mari si tari si pana la urma au ajuns in gat. Illuminati, societatile secrete in general, au un cult pentru ei. Experimentul uman care a degenerat din toate punctele de vedere, inclusiv cel spiritual, traieste in prezent un deja vu. Aceasta degenerare ii va cadea pe viitor foarte greu pe umeri si il va costa scump. "Nu este nimic nou sub soare pentru ca tot ceea ce traim s-a mai intamplat".

alx

Am mutat discutia despre DOGONI aici: http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3970.msg68239/topicseen.html#msg68239

Va rog sa ne limitam la discutia despre TVM pe acest topic.multumesc
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Ganditorul

Marius, multam frumos de raspuns. Nu stiu de ce ai inteles altceva dar in multe puncte vederile noastre coincid. Poate ca nu sunt de acord cu pesimismul ce strabate din ele, dar in principiu ai dreptate sau te apropii mult de felul in care si eu imi explic unele aspecte din acest complex puzzle. Revin pe larg cand am un strop de timp.

angellla29

#295
Citat din: MariusFlorin din  09 Decembrie 2011, 13:17:46
@lex Bine, nu suntem o turma de oi. Suntem o cultura de vita-de-vie sau de grau. Te multumeste? Sunt multe alte raspunsuri care trebuie cautate si luate la puricat legate de propria noastra existenta, insa trebuie sa recunoastem si meritul lui TVM in incercarea de a unifica aceste raspunsuri si de a veni cu un tot coerent. Nu sunt chitit sa-i sustin teoria (ai vazut deja ca din multe puncte de vedere sunt in totala contradictie cu el) insa, spre deosebire de majoritatea cartilor care au fost scrise vreodata ce au ca subiect locul omului in Univers, Toni isi bazeaza cartea asta pe logica, pe conexiunea de informatii, informatii provenite din cele trei surse sigure la care face si el referire in prefata, surse pe care le adapteaza la stiinta moderna (atat cat ne permite ea in prezent sa realizam o decodare de bun simt a textelor sacre). In final o parte din teoria lui are logica si nu se bazeaza pe fantezi.

@angela ai un nume foarte frumos.
Nu e trist deloc Angela, in opinia mea sunt niste supercivilizatii extrem de avansate, mult mai avansate decat le prezinta astia prin documentarele de gen "Ancient aliens" sau Toni in cartea sa, iar noi trebuie sa gasim o cale pe care s-o urmam. Sa evoluam. Rebeliunea nu este chiar cea mai buna dintre ele. Imi pastrez totusi ideea cu privire la faptul ca (daca a existat) Atlantida a fost maturata de pe suprafata Terrei undeva la sfarsitul programului IV, inainte de potop, de catre cei care detin cultura umana. A fost o civilizatie terestra. Zelul tau te impiedica sa vezi adevarul. Vorba lui 'nicipreaprea' a existat Cineva odata care spunea: "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata", acolo e singura salvare a noastra. Parerea mea.

@ganditor hai sa lasam oficialitatile si persoana a treia la usa forumului totusi pentru ca suna usor deplasat. Intr-o lume de hoti ne domnim toti. Intunericul promovat de religie? Omul a fost dintotdeauna un semi-animal care a avut nevoie de religie. Vorbesti frumos, poetic, insa nu Terra reprezinta experimentul Lor, ci oamenii. Legat de planeta mama singurii care sunt chititi s-o distruga suntem noi oamenii si nimeni altcineva. EI vin sa distruga o civilizatie corupta, condusa de niste lichele umane care au creat o societate de sclavi si de pitecantropi (e inutil sa ma explic, vezi societatea moderna si valorile ei, cine o conduce si cu ce scop). Noi nu protejam nimic pentru ca Terra este a Lor, nu a noastra. Noi suntem cei care o distrugem zilnic. (apropo vorbesti de parca ai fi membru Bohemian Grove  :-).
Legat de al doilea post al tau, speculatiile si supozitiile mele se bazeaza pe niste dovezi, sterse de negura timpului ce-i drept, insa care au multa logica. Dovezi bazate mai ales pe miturile sacre dupa cum ti-am spus, povestile transmise oral din generatie in generatie si nu in ultimul rand societatile secrete si acel "Secret al Cunoasterii" la care foarte putini dintre cei care se 'inhameaza' in aceste societati au acces. Unii au reusit sa scape de acolo si sa faca public ce se intampla in spatele acestei cortine frumoase ce reprezinta 'infloritoarea' civilizatie umana. (vezi John Todd, Svali etc). Studiaza societatile secrete si in final o sa ajungi la niste concluzii diferite fata de cele actuale. Deocamdata esti inca sub efectul negativ si inselator al mesajului transmis de TVM in Programul Terra. Sper sa-ti treaca.
Varianta mea este cat se poate de optimista: pastreaza-ti credinta, este singura ta sansa. In perspectiva PT a lui TVM s-ar putea sa-ti sune naiv, insa acest PT este cu mult mai complex decat ne putem noi, oamenii, imagina. In final TVM are un mesaj pesimist si ingust in concordanta cu stiinta ingusta a oamenilor de acuma, nu eu. Un om simplu de la tara, crestin, mult mai intelept si mai inteligent decat noi in simplitatea lui, caruia i-a trecut asa pe la ureche teoria conspiratiei, ti-ar spune tie acuma pe sleau ca societatea umana este condusa de satana, iar civilizatia umana moderna este mai mult sau mai putin opera celor care-l preaslavesc pe satana, lucifer, balaurul, dracu. El stie mai mult sau mai putin ca civilizatia moderna, corupta, degenerata, este o reflexie a satanei si ca ea va fi spulberata in momentul apocaliptic odata cu a doua venire a Mantuitorului sau Iisus. Iisus este astfel singura lui speranta. Multi s-ar putea sa radeti de el, insa la final el nu are absolut nimic de pierdut. Daca vrei un raspuns sincer mie nu-mi place societatea asta, nu-mi plac cei care o conduc, nu-mi plac cand stiu ca fac sacrificii umane pe ascuns, tot felul de ritualuri sinistre, orgii homsexuale si se inchina la pietre in forma de bufnita, nu-mi place sa stiu ca sunt condus de niste indivizi scosi din "Eyes Wide Shut" si nu-mi plac deloc valorile pe care indivizii astia le promoveaza in societate. Sincer sa fiu cu tine sunt in antagonism total cu ei. Nu-mi place o societate in care membrii ei se metamorfozeaza sau mai bine zis degenereaza intr-o 'lady gaga' sinistra. Asta se intampla cu umanitatea actuala, 'step by step' cum ar spune englezu'. Oamenii sunt pacaliti si sedusi cu o tehnologie care la baza nu este a lor si le este inoculata neincetat ideea ca si ei pot deveni ceea ce Kaku viseaza atat de frumos in acel videoclip de pe youtube... ca zeii, ca supercivilizatiile de gradul III-IV. Personal eu prefer o societate cu un nivel tehnologic scazut, dar cu un inalt grad de constiinta, decat una degenerata, pacalita, deceptionata, inselata, care incepe sa sa aibe iluzia ca ar cunoaste secretele Universului. Vorba lui Noica: "oamenii au cunostinte, dar n-au Cunoastere". Pentru aceste cunostinte insa exista un pret greu: sufletul, CS-ul. Se zice prin povesti ca s-a mai intamplat acest lucru si in trecut cu unii care tot asa se credeau mari si tari si pana la urma au ajuns in gat. Illuminati, societatile secrete in general, au un cult pentru ei. Experimentul uman care a degenerat din toate punctele de vedere, inclusiv cel spiritual, traieste in prezent un deja vu. Aceasta degenerare ii va cadea pe viitor foarte greu pe umeri si il va costa scump. "Nu este nimic nou sub soare pentru ca tot ceea ce traim s-a mai intamplat".

Va multumesc mult...pentru ca, considerati ca am un nume frumos!!!! :rainbow: Si pentru faptul ca mi-ati dat un raspuns foarte bun!!!!

Da...aveti perfecta dreptate....Acel Cineva a mai zis si "Iubiti-va APROAPELE ca pe tine insuti...sau" Lasati copii sa vina la mine"....sau "Cine nu este asemeni copiilor nu va intra in Imparatia Sa"....Si cu toate astea domnule Marius....nici pana acum nu L-am inteles.....majoritatea dintre noi.....Eu sunt convinsa...este doar umila mea parere ca...tot Universul este creatia acelui Dumnezeu Adevarat....si ca toti ceilalti sunt fratii nostri...din toate dimensiunile....Galaxiile....Mai evoluati....sau mai putin....Si cred ca ceea ce a spus EL....acum 2000 de ani e valabil in tot Universul si in toate dimensiunile....O sa mi se "sara in cap" acum....dar eu cred ca Omenirea daca va scapa de ZEUL BAN.....si Divinizarea Materiei....va evolua....
Atlantida....cum bine ziceti si d-voastra...a pus prea mult pret pe latura materiala si distructiva a vietii....daca ma intelegeti....si a DISPARUT!!!!!! Eu tot mai cred....in prostia mea.... ca Terra poate sa isi reia locul printre "natiunile galactice" atunci cand va intelege ca nu partea materiala a vietii conteaza mai mult....decat sufletul....si constiinta....Dar totusi ....de ce inca nu s-au descoperit dovezi ale existetei Atlantidei? Sau s-au descoperit si sunt tinute in secret ? Cum se intampla de obicei!!!

Tayka

#296
 
Citat din: angellla29 din  12 Decembrie 2011, 20:49:49
Va multumesc mult...pentru ca, considerati ca am un nume frumos!!!!
ANGELICA-într-adevăr ai un nume foarte frumos,chiar voiam să-ţi spun şi eu,şi uite că mi-a luat-o înainte colegul,  :| dar pe mine m-ai convins în plus că nu numai numele ci şi sufletul tău este la fel de frumos. :mrgreen:

Ziceai că...,,Terra poate sa isi reia locul printre "natiunile galactice"

-Terra este locuinţa noastră,iar noi oamenii vom face parte din marea naţiune galactică.
-Într-adevăr;Sânt convins şi eu de existenţa Marelui Creator-Stăpânul Universului,Dumnezeu ,,cel care a creat Cerul şi Pământul''- dar nu şi pe noi Căci după părerea lui TVM(dar şi a mea) noi nu sântem încă creaţii perfecte,purtăm însă în noi germenul unei fiinţe de viţă nobilă(divină),plăcută LUI.şi pe care noi oamenii avem menirea de a o desăvârşii.Nu ni se spune cum să procedăm,cum e mai bine sau cum nu e bine.Sântem lăsaţi în libertate deplină să alegem singuri,,cărarea'',iar după ce vom da colţul,nu vom merge nici în rai şi nici în iad,ci ..la 2m.... sub pământ :-D,,căci din pământ eşti şi în pământ vei merge''.. :| Aceasta e ,,viaţa ''omului şi aceasta este lumea lui.Desigur această lume are şi frumuseţile ei de necontestat,dar este doar o haltă unde trenul evoluţiei vieţii stă foarte puţin,eu nu o numesc valea plângerii,dar nici grădina edenului (aşa cum cred alţii că ar trebuii să fim chiar fericiţi pe aici).Eu cred însă cu tărie că rostul primordial ar fi acela să facem cumva să prindem trenul:rocket:
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

@Lex

eu prefer mai bine sa cred in ''miturile'' creatiei omului spuse de catre dogoni decat in teoria lui tvm pentru ca ele macar nu sunt decat litere pe o foaie, avem si dovezi materiale.gugal it   :-)

Ganditorul

Angela & Marius
CitatAtlantida....cum bine ziceti si d-voastra...a pus prea mult pret pe latura materiala si distructiva a vietii....daca ma intelegeti....si a DISPARUT!!!!!!

De ce credem asta ? Doar pt ca trebuie gasita o "vinovatie"? Unde-s dovezile ?
Intotdeuna exista o cauza si un efect, o cauzalitate si o finalizare a acesteia. OK. Atlamtida a fost malefica si materialista - a disparut in urma confruntarii cu fortele care voiau "binele", egalitatea intre oameni, sentimentalismul in locul materialismului ...etc.
Si atunci de ce traim exact asa cum se spune ca se traia "vinovat" pe Atlantida ? Nu cumva printr-o parshiva interpretare negrul devine alb, si albul devine negru, nu cumva atlantii devin negativi pentru ca cei care i-au si le-au dirtrus civilizatia sa devina albi ?
- Unde sunt si cine a distrus civilizatiile feniciene, egiptene, civilizatia celtilor, dacilor, grecilor, cartaginezilor (civilizatii care erau in armonie cu natura ) unde sunt civilizatiile din cele 2 continente americane ? Le-au distrus Atlantii ?
- Cum se face ca de la structurile megalitice si de la arta de a alinia blocuri imense de stanca, perfect finisate, am ajuns la un moment datsa  sa  stim sa mai facem doar bordeie, cum se face ca de la arta filigramelor din epoca  bronzuluii (cam cand este plasata existenta Atlantidei...) am ajuns la caricaturile de arta din epoca fierului pe care le vedem in muzeele unde ni se explica ca asta a fost o "evolutie" umana de la epoca bronzului la cea a fierului ?
- Cum se face ca de 2000 de ani suntem materialisti, ucidem pentru avere, avansam social prin avere, uitam de egalitatea dintre oameni, de iubirea pe care o proslavim in "cati sfinte" si practicam sclavagismul, decimarea, distrugerea ? Tot atlantii (disparuti la acea data...) ne-au adus in starea asta sau e o ...mistificare mult mai mare a trecutului in aceasta varianta pentru a acoperii urmele adevaratilor vinovati, pentru a ne face sa le ridicam osanale exact celor care ne-au distrus si incearca sa ne distruga evolutia ?
Iata niste intrebari la care trebuie sa ne gandim serios inainte de a inghiti nemestecat o varianta care acuza Atlantii de evolutia actuala a umanitatii. Abia pe urma putem ne putem indrepta privirea catre Programul Terra si cei din spatele acestui program... Parerea mea !

Tayka

Citat din: Ganditorul din  13 Decembrie 2011, 00:18:12
...Iata niste intrebari la care trebuie sa ne gandim serios inainte de a inghiti nemestecat o varianta care acuza Atlantii de evolutia actuala a umanitatii. Abia pe urma putem ne putem indrepta privirea catre Programul Terra si cei din spatele acestui program... Parerea mea !
-Programul Terra este mai vechi decât Atlantida,ba chiar mai vechi decât Mu şi Lemuria,el e dela început,fiind chiar programul vieţii pe Pământ.
-Dece o lume sau alta a fost susţinută, nedreptăţită,re-creată,sau distrusă de creatori?,nu cred eu că vom putea înţelege vreodată,nici TVM nu încearcă vreo explicaţie în acest sens,căci pentru EI lumile sânt rezultatul unor experienţe,iar o lume distrusă este pentru EI doar rezultatul unei experienţe nereuşite. :| 
Părerea mea.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).