Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Cum credeti ca vom ajunge in 2012 ?

Creat de OzN_HunteR, 19 August 2010, 23:30:57

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Ce se va intampla cu soarele ?

Nimic
Vor avea loc erupti Minore
Vor avea loc erupti Majore
Va exploda
Va tranmite informatii catre mintile noastre

Xanadron

Citat din: Luda din  17 Septembrie 2010, 09:07:22
pai daca nimeni nu poate vedea dupa 2012 inseamna ca pot vedea pana in 2012 adica in mai 2011 => ca ar putea vedea THE END (by calator astral :D ) nu?
Eu cred ca a avut putina logica nu?:D
:wink: O avea, Luda - da' nu si-n neuronu' meu (mai simplutz poate). Fiindca mi s-ar parea, de pilda, suficient de relevanta viziunea aruncarii cuiva de pe turnu' Eiffel, sa zicem (fara parasuta, evident). :-D
Finalul (dezastruos) ar fi implicit chiar si "nevizionat", nu crezi?  :roll:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mr

In nebunia noastra intelectuala se pare ca avem tendinta de ne impune o intelegere a civilizatiilor trecute dintr-o perspectiva tehnico-rationala caracteristica perioadei moderne (ultimii 200-300 ani). Si rezultatele sunt pe masura...adica superficiale. In plus creste doza de mister..

In mare parte ne lipseste capacitatea de a ne extrage din mentalul in care am crescut si a ne transpune intr-un mental din vechime in tot ansamblul lui.....care avea cu totul alte valori si trasaturi.

Din ce a ajuns pana la noi de-a lungul miilor de ani observam in prima faza ca urmasii nostri foloseau pentru masurarea timpului ciclii corelati cu dinamica cosmica. Noi acum folosim, in mod arbitrar si impus, un calendar care nu are la baza, in mare parte, decat considerente rationale. Apoi observam, prin analiza vestigiilor lasate in urma (aseazari, monumente, artefacte, simbolistica etc) ca preocuparile lor principale se axau pe o latura  interumana ce implica o relatie mult mai stransa si mai profunda intre ei ... si mult mai strans legata de evenimentele astronomice. Comertul si celelealte caracteristici principale ale lumii moderne erau considerate doar mijloace de existenta si li se dadea doar importanta care o meritau.

Asfel, in acest context ...datele precise pentru evenimente din viitor... par a fi simple speculatii.

O parere pertinenta in acest sens am gasit in cartile lui Rene Guenon, unde acesta, la jumatatea secolului trecut, explica cu amanunte ca suntem la sfarsitul unui astfel de ciclu de timp numit Kali-Yuga in care mentalul colectiv a cunoscut maximul de contractare si superficialitate justificand astfel domnia ratiunii in detrimentul intelectualului si spiritualitatii.

Una din carti:
http://www.humanitas.ro/humanitas/criza-lumii-moderne-0
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

abyss

Ai dreptate. Fiecare perioadã sau ev a avut curentul ei predominant de percepþie ºi grad de conºtientizare a spaþiului în care existãm. Nu continui deoarece mai adun câteva informaþii ºi apoi deschid un topic special pentru cine e interesat.

calator astral

#93
Citat din: Luda din  17 Septembrie 2010, 09:07:22
pai daca nimeni nu poate vedea dupa 2012 inseamna ca pot vedea pana in 2012 adica in mai 2011 => ca ar putea vedea THE END (by calator astral :D ) nu?
Eu cred ca a avut putina logica nu?:D

nu luda nu...nici un pic de logica, din pacate nici acum nu ai reusit sa ne convingi ca esti un picut rational.
Paranormalii aia nu pot vedea dincolo de 2012, acolo e Zidu respectiv.
2011 e înainte de 2012, poate faci aluzie la vreo distorsiune spatio-temporala sau poate ai revolutionat artimetica, ludo !
2010...2011...2012...etc  :wink: (dac-o mai fi ceva ulterior)

Citat din: Rayden din  16 Septembrie 2010, 14:37:34
@calatorule...nu inteleg de ce esti asa de ..vesel ca "ar veni" sfarsitul?! :?
esti asa de sigur ca se duce draq tot?

ei bine, am noutati pentru tine: nu o sa vina sfarsitul lumii..o sa aibe loc o schimbare in bine..si sfarsitul asta cu dezastre si catastrofe - asa cum iti place tie - nu o sa aibe loc...
de ce nu? - te intrebi probabil...
pai..pentru ca asa vreau eu..  :lol:
pt ca asa vrea trupu tau, exact? Tu esti miezu problemei, deci....nu e exclus...pe ce te bazezi?
Citat din: @biss din  17 Septembrie 2010, 10:37:17
Ai dreptate. Fiecare perioadã sau ev a avut curentul ei predominant de percepþie ºi grad de conºtientizare a spaþiului în care existãm. Nu continui deoarece mai adun câteva informaþii ºi apoi deschid un topic special pentru cine e interesat.
subscriu, e urgent un astfel de topic.

Citat din: mr din  16 Septembrie 2010, 14:47:30
De unde ai data asta, calatorule? Revelatie?

Tehnic vorbind, chiar daca vin aceste schimbari benefice in vibratie si in mentalul colectiv... trebuie sa fie si oamenii pregatiti sa le faca fata. Multele blocaje la nivel individual creeate de educatie si sistemul social pot bloca sau incetini asimilarea noii paradigme...scotand astfel din joc o mare parte din populatie. Oare la ce se referea Isus cand spunea de cei 144000 de alesi de la vremea sfarsitului?


eu personal ader la teoria lui biss si xanadron, cred deci ca se referea la "cipuirea" unor umani, alesi pe sprînceana...propun un scurt clip personal care vine în sprijinul acestei ipoteze:





abyss

Cei 144000 nu sunt implantati ori modificaþi genetic. Sunt oameni adevãraþi, pe drept cuvânt oameni care iubesc adevãrul ºi pacea universalã. Oameni fãrã prihanã a cãror naºtere a fost stabilitã cu mult timp înainte de existenþa cosmosului deoarece timpul ºi spaþiul a fost "scris" ori programat de cãtre Sursa tuturor lucrurilor. Ei sunt echilibrul, mecanismul de siguranþã care nu permite bascularea viitorului într-o direcþie alta decât cea stabilitã. În acest sens puteþi considera ºi necesitatea plecãrii lui Iisus cu tot cu trup în cosmos. Trupul sãu, a plecat în viitor într-un moment anume când eventual se va manifesta ºi arãta. Acest fapt stabileºte un curs de neabãtut cãtre o direcþie clarã, mai exact ne-a tras pe toþi dupã el.  Eu am credinþa cã deºi unii din noi vom trece prin valea umbrei morþii, la final de drum ne vom întâlnii cu toþii acolo, vii sau morþi... Într-o lume a luminii, într-o cãlãtorie fãrã sfârºit.

mr

Personal cred ca cei 144000 sunt spirite inalte venite in trup pe aceasta lume ...cu  o misiune clara (chiar daca multi dintre ei nu sunt inca constienti de ei)...de a mentine un echilibru ...la un nivel minim peste ceea ce ar insemna prabusirea omenirii. Daca nu ar exista ei, in trup, in diferite puncte pe planeta asta....si cei de pe nivelele superioare de existenta ...cu aceeasi misiune, probabil ca eram demult prabusiti vibrational, energetic etc...

Si eu cred ca Isus, prin sacrificiul sau, a "deturnat" o linie de evolutie a omenirii spre o zona in care sa existe o salvare. Mai ales ca el, Isus, avea cunostinta de sfarsitul ciclului negru, dominat de ratiune si porniri joase, al constiintei umane.

Cu totii vom ajunge in acelai punct de intalnire....dar unii mai devreme, altii in mii de ani...si altii in milioane de ani :)



"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

DeReLiCt

Eu cred ca ultimul stinge lumina (in aceasta tara). LOL  :fullmoon:
A studia ºi a nu gândi este o risipã. A gândi ºi a nu studia este periculos.

Tayka

Ce D-zeu -aþi devenit cu toþii dintr-odatã evlavioºi,poate vreþi sã vã ºi cuminecaþi pânã în 2012.Staþi liniºtiþi,nimic din zona extraterestrã nu va participa la eveniment,soarele se va liniºti ºi el,aºa cã sperietura e preparatã ºi vine doar de-la mondialii care vor sã-ºi punã guvernul în funcþie,în rest.. fãcãturi.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

calator astral

Citat din: Tayka din  17 Septembrie 2010, 21:28:04
Ce D-zeu -aþi devenit cu toþii dintr-odatã evlavioºi,poate vreþi sã vã ºi cuminecaþi pânã în 2012.Staþi liniºtiþi!

...deh, taycutã, ne speriem si noi acu, în ceasu al doispelea, deoarece unii dintre noi realizam brusc ca sîntem de fapt pe ultima suta de metri, se pare ca tre' sa facem o ALEGERE, ne "sucim" deci si revenim smeriti la Divinitate, constienti de propria noastra slabiciune...:





Luda

ne intelegem ca turcii :)
Eu ziceam ca nu poate fi data scadenta a facturii pamantului in mai 2011 atata timp cat tu ai zis ca dupa 2012 nu se poate trece cu RV :)

adrian75

Intoarcerea smerita la Divinitate este doar o frumoasa iluzie,starea de spirit prezenta azi in marea masa a oamenilor nu are nimic in comun cu Divinitatea.Azi banul este principalul punct de reper al omului.Sistemul a stiut bine cum sa ne tina sub control..ne-a  dat acest punct de reper: banul si acum aproape toti il urmam.Divinitatea.....multi nici nu stiu ce este,iar dintre cei care mai stiu aproape toti intorc capul in alta parte. 2012 nu va aduce cataclismele prezise de unii,dar nutresc speranta ca va aduce o schimbare de mentalitate sau cel putin o intoarcere a noastra spre lucrurile spirituale. Ar cam fi timpul....

Tayka

Aºa este;o întoarcere smeritã la divinitate de cãtre unii acum, nu denotã decât slãbiciune,spaimã ºi ideia cã cine ºtie poate li se va aplica ºi lor ºtampila în frunte ºi vor fi ºi ei printre cei 144000.Eu unul gândesc cã cei care ne-au creat pe noi ºi întregul biosistem sânt entitãþi cu o inteligenþã extremã,capabile sã controleze ori ce situaþie de ori ce naturã,ºi ca atare sânt convins cã vor avea ei grijã de noi toþi ºi nu se vor apuca vreodatã sã ne cipuiascã,ºi sã ne aleagã atâta timp cât nu ne-au oferit încã posibilitatea sã puten distinge realul de ireal,ºi adevãrul de minciunã,cenzurându-ne 80% din capacitatea de discernãmânt(probabil cã aºa e mai bine).Iar a ne pedepsi doar aºa fãrã dreptul la apãrare nu cred eu cã le stã în caracter,aºa cum nici nouã nu ne-ar sta în caracter sã împuºcãm porumbeii pe stradã doar aºa pentru cã ne murdãresc statuile.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

adrian75

Tayka,sistemul asta impotriva caruia toti strigam este opera noastra nu? S-au ne-a fost impus de catre cei care ne-au creat,ca este o mare diferenta!

Tayka

Desigur cã sistemul a fost creat de EI,care s-au chinuit se pare îndelung ptr a ne crea pe noi ºi întregul bios cu un scop foarte precis ºi nu aºa din joacã cum mai cred unii,ºi tocmai de aceia cred eu cã nu ne vor lãsa de izbeliºte acum în 2012,noi constituind ptr EI o materie primã f. preþioasã necesarã pentru perpetuarea speciei LOR.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

OzN_HunteR

Citat din: Tayka din  20 Septembrie 2010, 01:02:12
Desigur cã sistemul a fost creat de EI,care s-au chinuit se pare îndelung ptr a ne crea pe noi ºi întregul bios cu un scop foarte precis ºi nu aºa din joacã cum mai cred unii,ºi tocmai de aceia cred eu cã nu ne vor lãsa de izbeliºte acum în 2012,noi constituind ptr EI o materie primã f. preþioasã necesarã pentru perpetuarea speciei LOR.

Desigur cã sistemul a fost creat de EI De unde sti / stiti voi asta sigur. De unde stiti ca acel " El" Exista .... Scuzama dar a trebuit sa intreb asta
A nation which has forgotten the quality of courage which in the past has been brought to public life is not as likely to insist upon or regard that quality in its chosen leaders today - and in fact we have forgotten.

John.F.Kennedy