Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Calatoria Astrala : mic GHID pentru pregatirea terenului - Auto-conditionare

Creat de calator astral, 17 August 2010, 10:01:41

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

calator astral

Corpul ASTRAL este o REALITATE. Astazi noi marturii pe rufon vin în sprijinul acestei stranii eventualitati.
Cum poti conditiona mentalul în cazul unei iesiri din corp (dorita sau involuntara) ?

Mediteaza în liniste pentru început, evita calatoria în grup, prea des practicata de para-militarii nostri, sînt si unele vocalize-chakra de tip oriental sau tibetan, dar si autohtone,care te ajuta,îti deschid unele predispozitii (ca un cod care declanseaza deschiderea unor "porti")daca esti "luat de val" nu panica,de simti ca nu te poti opune Fortei,nu exista alta cale decît simpla Rugaciune...o cale rapida si sigura,asta te va proteja,desi pare incredibil, "Tatal nostru" este singura Opozitie...în timpul "calatoriei",cînd simti ca te-a "luat" si teama devine preponderenta,daca vrei sa renunti la experiment, roaga-te,repeta de doua-trei ori "Tatal Nostru" si nu te lasa "rapit"!
Bineînteles ca daca esti solid si ai sînge-rece,vei deschide un mare oki pe o Realitate nebanuita... e greu,dar poti! Poti accesa unele Secrete ale Omenirii, dar progresiv, usurel....cel mai grav lucru in aceste experiente este sa-ti doresti ceva imediat. Sa nu uiti ca totul se obtine in timp prin exercitii repetate de sute , de mii de ori... de la simplu la complex. Graba este cel mai sigur drum spre un esec catastrofal , de neremediat. Abordarea cu pasi mici , acceptand ca suntem diferiti intre noi , ca unii avanseaza si ajung mai repede iar altii acumuleaza experienta mai greu in acest domeniu este cea mai buna varianta.
Observatii:
A incerca sa ajungi rapid unde au ajuns altii este catastrofal. Ei,paranormalii, asa s-au nascut . Tu poate vei ajunge repede undeva departe in alt domeniu, in care altii nu pot avansa de loc. Suntem diferiti ...asa ne-a facut natura – si asta e un adevar pe care daca il accepti senin si fara patima vei reusi oriunde si în orice situatie, cît ar fi ea de disperata.
Ideal,pîna la experiment, ar fi sa citesti o carte,pîna la experienta ezoterica, vroiam sa zic.      http://www.scribd.com/doc/57008/Mircea-Eliade-Secretul-Doctorului-Honigberger
M Eliade explica de mii de ori mai bine ca mine "de ce" ...In rest ...daca o vei face,pastreaza-ti un control constient asupra propriului corp. In orice moment te simti rau sau dezagreabil anunta ...si intrerupe experienta. Pt tine inseamna ca azi doar pana acolo poti ajunge. Maine vei putea merge mai mult , probabil. Dar aceste senzatii sunt relative , de aceea e bine sa anunti ...pe cei care sunt cu tine si participa la experienta.Nu trebuie sa fii niciodata singur!Daca te duci sa faci o astfel de experienta singur,ca ai "auzit" de la unii sau altii...NU mai e ok.Nu ai toata Armata si Serviciile plus psihologi si doctori în jurul tau sa te tina în observatie,asa cum fac paranormalii nostri militari.
Este extrem de riscanta oastfel de decorporalizare , aceasta calatorie a spiritului. In primul rand ca trebuie – din cate stiu eu,nu-ti voi confirma aici ce fac sau dreg eu personal,nu asta e subiectul,voi pastra distanta si-ti voi da raspunsuri clare dar nepersonale – tre sa-ncepi un serios antrenament fizic , mai ales respiratia si controlul respiratiei. In al doilea rand nu te poti apuca "de mîine" sa faci astfel de exeriente de "iesire in astral" ...asa cum denumesc unii astfel de exercitii. Trebuie o conduita morala , o pregatire psihica de lunga durata, o forma noua de a gandi si a privi realitatea – care nu se castiga intr-o zi doar pt ca l-ai intalnit pe X.
Mai exista si varianta unei experiente "fortate" – sunt oameni care in conditii de exceptie , pericol , frica , incercarea unei mari durei -au ajuns la asa ceva "imediat si fara voia lor".
Dar o plecare constienta pe calea acestor experiente fara o pregatire prealabila inseamna un foarte , foarte mare risc.
Nu stiu natura exercitiilor sau experientelor pe care vei dori sau reusi sa le incerci pt a da un sfat sau a face o remarca. Dar sa facem o analogie ... nu toata lumea care stie sa mearga pe scooter inseamna ca poate merge cu Suzuki Super Sport de 600 cc – chiar daca ambele au tot 2 roti , un ghidon si un motor. Deci mare , extrtem de mare atentie la riscurile la care te expui inutil.
Ii numeam temerari pe cei ca tine care au dorit si n-au reusit,din pacate, sa cunoasca INCREDIBILUL ADEVAR, oameni care nu s-au mai putut intoarce in corpul lor. Eu le zic imbecili acum acestor temerari.
Cînd ai la dispozitie o viata intreaga sa te antrenezi , sa-ti creezi un sistem de valori care sa-ti permita sa faci frecvent asemenea "calatorii temerare" ...de ce sa fiu "grabit" si sa-mi risc sanatatea , lasandu-ma pe mana unui om pe care nu-l cunosc , nu stiu aproape nimic despre el – om care sa ma conduca intr-un exercitiu extrem de riscant unde psihicul meu este la "mana lui"?
Poate fi un om onorabil , care sa se poarte cu fiintele pe care le supune experientei ...cu grija, profesionalism si atentie.
Este ca si la medicul psiholog care intr-o sedinta te poate hipnotiza pentru o regresie in timp , pt a vedea unde si cand s-a produs un anume eveniment care a schimbat evolutia individului si l-a transformat in bolnav. Numai ca acela e medic ... si teoretic are datoria si a depus un juramant de credinta prin care are grija si nu profita de pacientii sai – dar si aici s-au vazut cazuri de abuz sau esec lamentabil, cu agravarea bolii.
Dar sa te lasi pe mana unui guru ...atentie,fara avea minime cunostinte despre experiment si exercitiu , fara a sti care sunt tensiunile la care iti supui organismul si fara sa evaluezi care este gradul de risc – mi se pare extrem de riscant.
Recomand pentru pasionatii de astfel de subiecte prezenti pe rufon.org sa citeasca deci mai intai CU MARE ATENTIE – Mircea Eliade – Secretul Doctorului Honigberger. Este cea mai buna carte si cea mai completa in domeniul "initierii" de care tot vorbim.
Este un roman , dar citit cu atentie vei vedea pasii initiatici descrisi de Mircea Eliade – cu riscurile si exercitiile care insotesc acea cale. Si vei putea decide daca poti , vrei si ai posibilitatea sa ajungi undeva, vre-o data, pe aceasta cale.Cine isi inchipuie ca azi beau o bere ,maine dimineata beau un "Whiskey" si seara ma duc sa ma tin de mana cu altii in prezenta unui "guru", facand astfel de exercitii ...e cel putin inconstient si irational.
Viata se repeta, ca un imens Mario Bros planetar, nu exista trecut sau viitor, doar PREZENTUl, asta este ideea principala a MATRICEI, si singura cale de a iesi, si astfel, de a deveni NEMURITOR, caci în subconstient, asta urmarim cu totii aici pe forum, dar scopul pe termen scurt este de a reconstitui RETEAUA de prieteni pasionati de acest subiect,prieteniile virtuale pe forumuri internet de tip rufon se precizeaza, se amplifica, dar din pacate ulterior, fara vreun semn previzibil, dispar....e rolul si datoria ta sa-ti AMINTESTI.

ps> exista un obiect ciudat care te poate ajuta, numit Merkaba (eu posed un exemplar în cristal) e mai greu sa-l activezi la început, se observa o senzatie de greata si teama, dar si o instabilitate fizica (cum pot descrie asta...ai impresia ca un alt corp numai poate fi tinut prizonier în corpul tau) :



Acesta este de fapt adevaratul COD al initiatului LEONARDO DA VINCI :





Guest

Citat din: calator astral din  17 August 2010, 10:01:41
Trebuie o conduita morala , o pregatire psihica de lunga durata, o forma noua de a gandi si a privi realitatea – care nu se castiga intr-o zi doar pt ca l-ai intalnit pe X.

Acum nu ca m-as supara( sau ar trebui sa ma supar?) insa treaba asta ai mai postat-o o data pe rufon si este luata dintr-un mail dat unei prietene de-ale mele, in care vorbeati voi despre RV parca. Iar ''X'' ala, sunt eu :wink: Si ii ziceai sa nu se ia dupa mine pentru ca eu la momentul respectiv vroiam sa fac pe super-eroina cu ''baietii rai'' prin intermediu RV(acum mi-a disparut dorinta asta, stai linistit). Apreciez ce informatii contine postul, insa consider ca un mail trebuie sa ramana intim, intre cele 2 parti, nu? Ca sa nu mai zic ca e a doua postare a lui. :oops:

calator astral

oh, X !:)) simpla coincidenta. E a doua postare, asa e, dar prima s-a "înecat" pe un subiect mort & îngropat, trebuia resuscitata.
Din usurinta, sa nu stau ore-ntregi, am reprodus un mail, e exact,la care am adaugat trei imagini, dar X'ul din mesaj indica un neica-nimeni, un anonim...nu e vorba de tine ,x.
Si tin sa precizez ca oricine mi-a cerut informatii pe privat despre calatoria astrala a avut acelasi raspuns, identic, eu nu fac deosebiri (cine m-a întrabat politicos a avut un raspuns "standard") dar timpul este pretios, doar n-oi rescrie pagini si pagini de mailuri la toti cei care ma contacteaza pe privat.
Am deschis acest nou topic deoarece cred ca merita un topic aparte, la care pot contribui si alti forumisti ,daca vor sa destainuie putin din cunostintele lor.
Îi invit sa se exprime aici.Inclusiv tintin. Sînt curios cum va aborda el descrierea Dracilor pe care i-a întîlnit în expeditiile astrale.

StarDust

Propun o adaugire la acest mic ghid de calatorie astrala: A nu se confunda navigarea pe internet cu calatoriile astrale... cred ca unii numai cu asta se ocupa. Ar fi de preferat sa se posteze pe cat posibil numai experiente personale in acest domeniu.
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Tintin

@cãlãtor astral
dumnezeule, cãlãtorule, ce-i cu dracii în "ghid pentru astral", ãsta nu e deloc un subiect pentru un începãtor. ceva mai încolo dracii  :-D .

Pentru cei care interesaþi, iatã pentru început câteva lucruri de ABC.
Structura Universului Astral este mult mai finã decât a Universului Fizic. De aceea dacã aspiraþi la realizarea unor cãlãtorii astrale trebuie practic sã deveniþi mai finuþi la propriu ºi la figurat. Dacã utilizaþi barosul la muncã,  :lol: vorba vine, dacã urlaþi cât vã þine gura dacã specificul meseriei vã cere sã depuneþi un efort fizic ori mental consistent, sã mâncaþi consistent, dacã ascultaþi muzica la maxim, fumatul, bãutura, sexul, televizorul, calculatorul, munca în exces  :lol: toate astea vã îndepãrteazã de Universul Astral.
Ca idee trebuie sã realizaþi meditaþii de liniºte, de calmare, de oprire a gândurilor, bineânþeles în primul rând se cere încetarea  activitãþii fizice. Pur ºi simplu trebuie sã vã relaxaþi, sã vã odihniþi, sã vã detaºaþi din ce în ce mai tare de aceastã realitate a Universului fizic.
Ce vã aºteaptã dincolo? Incredibilul. Este o cu totul altã lume, sunt cu totul alte resurse, posibilitãþi. Poþi explora de o manierã negânditã aici pe Pãmânt. Nu trebuie sã cunoºti limbi strãine, poþi vorbi cu oricine. Este uimitor. Mã întreb oare cum ar arãta Universul Astral redat de imaginaþia fantasticã a marelui Jules Verne?

serban

Pai bun da` si ce facem cu energia corpului fizic? Sau esti adeptul orientarii complete a energiei in zona astrala? Eu unul sunt impotriva, consider ca ar fi mai buna echilibrarea individului atat in plan fizic cat si in cel astral.

Guest

Citat din: calator astral din  17 August 2010, 18:24:38
oh, X !:)) simpla coincidenta. E a doua postare, asa e, dar prima s-a "înecat" pe un subiect mort & îngropat, trebuia resuscitata.
Din usurinta, sa nu stau ore-ntregi, am reprodus un mail, e exact,la care am adaugat trei imagini, dar X'ul din mesaj indica un neica-nimeni, un anonim...nu e vorba de tine ,x.
Si tin sa precizez ca oricine mi-a cerut informatii pe privat despre calatoria astrala a avut acelasi raspuns, identic, eu nu fac deosebiri (cine m-a întrabat politicos a avut un raspuns "standard") dar timpul este pretios, doar n-oi rescrie pagini si pagini de mailuri la toti cei care ma contacteaza pe privat.
Am deschis acest nou topic deoarece cred ca merita un topic aparte, la care pot contribui si alti forumisti ,daca vor sa destainuie putin din cunostintele lor.
Îi invit sa se exprime aici.Inclusiv tintin. Sînt curios cum va aborda el descrierea Dracilor pe care i-a întîlnit în expeditiile astrale.
Ok, am inteles ca timpul e pretios. As fii vrut totusi sa scrii la inceput ca e o preluare de pe un mail si sa anunti persoana care a primit mailul ca vrei sa postezi asta pe forum. Se vede ca te adresai unei persoane credincioase si ca este personalizat.
Eu personal consider dracii ca fiind niste entitati, iar separarea pe care o facem noi intre ingeri/draci este doar in mintea noastra. Suntem cu totii parte din acelasi univers si fiecare isi are rostul. E drept, n-am dat peste nici unul si nu cred ca mi-as dori neaparat.

Citat din: serban din  18 August 2010, 20:20:29
Pai bun da` si ce facem cu energia corpului fizic? Sau esti adeptul orientarii complete a energiei in zona astrala? Eu unul sunt impotriva, consider ca ar fi mai buna echilibrarea individului atat in plan fizic cat si in cel astral.

Si eu consider la fel, insa Tintin cred ca s-a referit sa nu exageram cu lucrurile ce tin de lumea grosiera( prea multa mancare, certuri etc).

Am si eu doua experiente legate de asta :-D: o data era sa am un OBE(out of body experience) si am simtit o scanare rapida a corpului de sus pana jos, in timp ce stateam intinsa pe canapea si fiind foarte relaxata. Era o senzatie electrizanta si cred ca am auzit si niste sunete. Insa m-am speriat si a incetat.
A doua oara m-am acufundat intr-un somn atat de profund incat am vazut acolo niste imagini si concepte nemaiintalnite, si mi-am spus ''daca ar fii sa gandesc asta in lumea reala sigur as innebuni''. Dupa ce s-a terminat visul nu mai puteam sa ma misc si de cateva ori iar m-am cufundat in vis, asta de vreo 2-3 ori.
Cam atat :-D

serban

Eu am renuntat de ceva ani la OOBE si alte tipuri de experiente din gama asta dar cam la 2-3 ani am o intalnire cu cate o entitate complet accidental. Ultima a fost acum cateva luni, entitatea am perceput`o ca fiind pozitiva dar data trecuta in urma cu aprox. 3 ani s`a lasat cu un atac de panica nasol de tot.  :-D

Ce am observat, de cand am folosit bwgen (soft pt. inducerea vibratiei in mod auditiv binaural) este ca uneori pot visa doar sentimente, emotii, trairi, fara sa mai existe componenta vizuala sau auditiva.

Eu deocamdata o sa mai las niste ani sa treaca pana sa reiau lucrul in planul asta - am nevoie de un echilibru mult mai bun, in special hormonal.

Guest

Foarte tare! E bine totusi ca stii cand sa spui ''stop'', ca altii continua chiar daca nu sunt pregatiti. Si eu vroiam sa fac exercitii de RV dar mi-am spus ''bai, eu nu-mi controlez bine gandurile si emotiile, preconceptiile etc, si vreau sa fiu mare Batman?''
Am inceput sa folosesc si eu binaural beats insa nu prea am vazut mari rezultate. Insa la mesaje subliminale da( pentru 3 zile :-D).

serban

Am invatat mai mult de nevoie sa spun stop, la un anumit moment lucrurile luasera o intorsatura intunecata, somnul imi devenise plin de imagini grotesti, m`a afectat foarte puternic. Pe o parte am avut de castigat, am aflat lucruri pe care nici nu le pot intelege - lucruri care doar le "simt" ca un fel de intuitie crescuta exponential dar dincolo de asta mi`a slabit psihicul mult de tot.

Eu ma incadrez la cazul "Asa nu !": am facut lucurile prea repede, am vrut prea mult fiind nepregatit pentru asta.

Tintin

ªi când am zis cã poþi vorbi cu oricine chiar asta ºi înseamnã, nu numai cã dispar barierele lingvistice, dar distanþele sunt mult mai uºor de acoperit. Cãlãtoria în Astral ca ºi cea pe Pãmânt poate fi de mai multe feluri, turism vizite, de plãcere-amor (atenþie fetelor   :roll:), de afaceri-interese, pentru discuþii face to face. ªi mai sunt ºi cele de interes pentru tematica forumului RUFON cum ar fi întrevederea cu ET face to face, datul în OZN, investigaþii ale unor locuri inaccesibile în planul fizic, vizitarea unor civilizaþii intraterestre, plimbatul prin tuneluri foarte lungi ºi întortocheate :-D.
Dar deja ãsta nu este un nivel accesibil muritorilor de rând. Nu vã faceþi iluzia cã puteþi accesa secrete care vã depãºesc condiþia, e ceva absolut normal, fiecare cu nivelul lui, atât cât poate duce. Asta ar trebui sã înþeleagã ºi cei care ar vrea aici pe Pãmânt sã dea peste cine ºtie ce tuneluri ori mai ºtiu eu ce nãzbâti, uºurel cu pianul pe scãri. O luaþi treptat ºi vedeþi ce vã puteþi permite. ªi cam atât.

Lacãtul ãla care "pricepuþii" mi l-au pus pe topic de fapt mi l-au pus pe gurã. Vã pricepeþi voi mai bine, spuneþi voi în continuare, de pildã despre apa vie carpatinã, sunt sigur cã ºtiþi subiectul. Dacã nu, downloadaþi cu roaba de pe youtube videoclipuleþele lui Greer (ãla care pare cã a înghiþit un extraterestru insectoid) sunt sigur cã el va face o grãmadã referiri despre România. Eu mã duc sã bat câmpii în altã parte, pardon tunelurile. Succes, fãrã resentimente, ce a fost a fost, eu nu privesc în urmã.

Guest

Citat din: Tintin din  20 August 2010, 21:25:26
Cãlãtoria în Astral ca ºi cea pe Pãmânt poate fi de mai multe feluri, turism vizite, de plãcere-amor (atenþie fetelor   :roll:)

Cum adica, atentie fetelor? Exista violatori astrali sau cum? Cred ca la asta te refereai. Hmm? :|

serban


Tintin

@X
Nu chiar, dar mai ºti, existã mitul popular al zburãtorului care venea noaptea în iatac.
Fetele sunt firi mai romantice, deci predispuse cãtre un astfel de tip de cãlãtorie ori poate sã se aºtepte la vizite? Personal am experienþa hilarã cã m-am trezit de câteva ori lângã frumuseþi celebre, cred cã mã holbasem prea mult la ele în timpul zilei.
Clepsidra se scurge, timpul meu aici expirã...

Guest

Citat din: Tintin din  20 August 2010, 22:47:13

Clepsidra se scurge, timpul meu aici expirã...
Cum adica? Nu te pune nimeni sa pleci. Eu te citesc in continuare.