Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Vi s-a intamplat asta?

Creat de Vlad6, 16 August 2010, 02:39:36

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Tayka

#15
Nu ºtiu dacã ce aº dori ºi eu sã expun aici se încadreazã strict în cazul de extracorporare trãit de Vlad 6,sau poate clarviziune ºi de aceia voi da un exemplu: Dacã sânt singur în camerã ºi relaxat,iar cineva sunã la poartã îmi apare câte odatã imaginea strãzii din faþa porþii ºi pentru câteva clipe persoana care sunã,acest fenomen mi se întâmplã rar,ºi deºii am mai încercat apoi tot felul de teste nu mai mergea;o puneam pe nevastã-mea sã sune sau schimbam melodia,zadarnic m-am convins cã fenomenul se produce în afara voinþei mele,ºi probabil numai în anumite circumstanþe pe care eu nu reuºesc sã le descopãr.Mãrturisesc sincer cã nu doresc sã mã folosesc de aceastã eventualã capacitate în nici un scop ci doar sã o studiez.Dacã cineva poate veni cu detalii,îi mulþumesc ºi eu anticipat.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Siberia

CitatRealist comentariul colegului incert in privinta propriului sex... adica @siberia   

Pentru a spulbera orice confuzie ar putea-o avea altcineva in privinta sexului meu, mi-am upgradat profilul utilizatorului si-mi fac mea culpa din faptul ca am gresit cand am scris ca am ramas perplex - am ramas perplexa (eram in plina actiune de perplexitate si am uitat un "a"  :-o )
Draga @biss, in ceea ce ma priveste pe mine, sunt constienta in fiecare zi despre sexul meu :)) - deci n-am nici o incertitudine cu privire la asta -.
Lasand malitiozitatile deoparte, vroiam sa te rog daca se poate sa dezvolti putin ideea de pregatire inainte de aventurarea in cealalta realitate. Ma refer la faptul ca
CitatPregatirea cuprinde o latura fizica cat si una spirituala.
si te-as ruga sa-mi spui si mie cum ai facut tu acele pregatiri, ca poate ma vor putea ajuta si pe mine metodele tale.
In alta ordine de idei, eu despart experientele extracorporale de genul celui avut de Vlad6 de calatoriile propriu-zise in "astral". Eu consider ca experientele sunt total diferite (cel putin ale mele au fost total diferite) iar efectul lor asupra fizicului a fost tot diferit. Nu stiu daca are sens sa detaliez experientele pe care le-am avut, dar recunosc ca intrebarile care le-am pus s-au nascut mai mult din experientele extracorporale si nu "astrale"...dar cum am vazut ca alti colegi erau fericiti despre incursiunea in "astral" a colegului Vlad6 mi-am zis ca poate ambele experiente fac parte din aceeasi categorie si incerc sa-mi lamuresc acest aspect.

Tayka, experienta ta este interesanta. Fenomenul in cauza a aparut la vizita mai multor persoane diferite sau doar la vizita anumitor persoane ?  Poate daca te-ar vizita aceleasi persoane care au declansat fenomenul, acesta s-ar putea repeta. Zic si eu ...

Si in incheierea postului mai am de zis doar atat: m-as bucura sa lasam toti unele orgolii deoparte, sa lasam si citatele de pe net sau din carti deoparte si sa vorbim deschis, din experientele proprii, cu privire la aceste fenomene, sa incercam sa ne dam o mana de ajutor cu colegialitate pe acest topic.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

serban

#17
Siberia aici a inceput o mica discutie pe tema asta:

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3127.0.html

abyss

#18
Consider topicul "Vi s-a intamplat asta?" foarte promitator deoarece se adreseaza "celor care chiar au avut asemenea experiente... De citit pot citi si eu pe net si-n carti tot felul de moduri de plecare, revenire, etc... (despre care) Nu consider ca sunt garantate pentru toata lumea, deci prefer niste informatii de la persoane care chiar stiu cum sa stapaneasca aceste "excursii/croaziere/plimbari astrale" dupa cum spunea @Siberia.

Topicul amintit de @serban e excelent, dar se refera la micul ghid al @calatorului astral si a muta discutia acolo e pacat deoarece exista sansa de a polua acel topic cu multe relatari ce pot deveni OT. Aici putem discuta o gama larga, pornind de la simpla si frumoasa intrebare continuta de titlul topicului.

@Siberia:
Initial nu am avut o metoda si nici nu cred ca exista o metoda valabila pentru toata lumea. "Metoda" daca ar exista cu siguranta ar ucide evolutia. De aceea suntem in impas in prezent...aplicam cu totii metodele altora, lucru care poate fi benefic uneori dar e nociv de cele mai multe ori. E drept, am incercat sa explic unor apropiati "metodologia" mea dar fara succes si cu repercursiuni aiurite.
Prin urmare nu sunt profesor, nu am calitati pedagogice si in mod deosebit nu doresc sa schimb lumea. Tot ce pot face e sa povestesc cum a fost la mine si sa recomand ca nimeni sa nu incerce deoarece eu am mers pe drumul meu, un drum unic pe care nimeni nu-l poate parcurge deoarece fiecare are drumul sau si anumite conjuncturi de strabatut si realizat.

Prin urmare, cateva informatii despre cum am pornit :

1. Pentru inceput observa-ti actiunile si propriile reactii, ganduri, stari afective, din diferite situatii cu detasare ca si cum ar fi ale altei persoane pana vei ajunge sa-ti anticipezi reactiile. Abia atunci incepi sa te cunosti.
   In paralel cu actiunile tale cotidiene practica putina miscare zilnica, insa una care sa-ti solicite atentia pentru urmarirea si realizarea unor miscari elaborate cum ar fi artele martiale, inotul, tai-chi, gimnastica etc. si meditatia zen sau oricare alta, orice de fapt ce te ajuta sa te relaxezi mental si fizic macar de 2 ori pe zi.

Acesta afost inceputul sau cum am pornit in cautarea echilibrului.

Siberia

#19
Am citit si postarile de pe topicul indicat de Serban si sincer, nu m-au "fermecat" cu nimic. Adica e vorbarie multa fara ceva concret.
De asta speram ca acest topic sa fie pe intelesul tuturor si sa incercam sa dezlegam noi insine ce si cum putem din experientele noastre lasand deoparte parerile savante citate de pe net.
Iti multumesc @biss pentru raspunsul la intrebarile puse. Aveam o nelamurire la pregatirea spirituala fiindca fiecare persoana percepe calatoria astrala in felul sau. Astfel, unii spun ca aceste calatorii astrale se manifesta doar in timpul visului, ca visul in sine este o calatorie in astral. Vin altii si spun dupa aceea ca nu toate visele sunt incursiuni in astral ci doar cele in care constiinta ta ramane vie, neadormita, si ca se pot face aceste incursiuni si-n timpul zilei, oricand vrei, in orice conditii. Lucru infirmat de cei care vin si spun ca aceasta calatorie nu se poate face in orice conditii ci trebuie sa ceri mai intai avizul/dreptul de calatorie lui Dumnezeu si entitatilro de lumina iar mai apoi, la intoarcere sa le multumesti. Si colac peste pupaza vin si altii care spun ca si experientele extracorporale sunt tot calatorii in astral si ca daca nu ai protectie in timpul acestor calatorii (o rugaminte catre o entitate care sa te protejeze sau un cerc de sare sau de sulf trasat in jurul tau) poti s-o incurci rau de tot, sa ti se fure din energie, sa ramai cu traume psihice sau energetice si foarte grav, chiar sa nu te mai poti intoarce.
E clar ca e un labirint intreg prin care trebuie sa strabat ca sa-mi dau seama ce sunt de fapt experientele mele si de aceea pun intrebari persoanelor care au mai avut experiente ciudate. Nu pentru a incerca sa calatoresc din nou in astral, ci doar pentru a ma lamuri daca am facut ceva anume ca sa declansez aceste calatorii sau daca ele au venit de la si ne chiar si fara o pregatire in prealabil.
Acuma referitor la experiente, o sa relatez doua cazuri dintre ele:
Prima oara am avut de-a face cu o experienta extracorporala in niste circumstante cam ciudate. Eram in piata, faceam cumparaturi, asteptam lnistita in spatele unor oameni (dispusi sub model de "coada") sa cumpar niste salata cand deodata am simtit o stare de greata si un vartej pe care nu-l puteam controla nicium si : puf!!! ma trezesc ca nu mai simt nici greata nici vartej ci doar o stare de bine si ca privesc toata piata si toata lumea de sus de la vreo 10 metri sau chiar mai mult. Eram grozav de fericita (mai ca nu faceam tumbe de bucurie) pana cand am realizat ca-i vad si pe oamenii in spatele carora stateam la coada care au inceput sa se agite si s-au strans in jurul a ceva/cuiva. M-am apropiat de oameni ca sa vad ce se intampla si am vazut persoana cazuta pe jos si pe ei cum se agitau sa caute niste apa si tot strigau: d-ra, d-ra, treziti-va! Eu (cea care zburdam la inaltime) plina de fericirea mea am decis sa vad cine e persoana cazuta si stupoare! Ma uitam eu la mine ! Prima reactie a mea (tin minte si acum) a fost sa rad cu gura pana la urechi de cat de tampa am fost sa cad si de cum se agitau oamenii pe langa mine; Abia dupa cateva secunde?! (am impresia ca timpul e total irelevant in cazul acestor experiente... eu aveam impresia ca zburd de 15 minute bune, dar cred ca totul s-a intamplat pe plan fizic in doar maxim 5 minute, poate chiar mai putin) am inceput sa ma panichez, sa ma intreb ce naiba se intampla, de ce sunt eu sus si ma uit la mine, si daca eu, cea care eram latita pe asfalt, nu ma voi mai pot ridica, intr-un cuvant, toata fericirea mea s-a dus pe apa sambetei, s-a transformat in soc, si am inceput sa simt cum cineva imitragea o pereche de palme. Era clar ca reusisem sa ma intorc in corpul meu din moment ce am deschis ochii si am vazut niste fete ingrozite si niste priviri care ma atinteau. Cand am auzit si niste babe care intrebau: maica, esti gravida, maica ? am stiut ca mi-am revenit cu totul :)) Abia dupa 15 minute am inceput sa simt si urmarile plecarile mele din corp care lasase niste vanatai de toata frumusetea in urma impactului corpului meu cu solul.
De atunci, de cate ori am senzatia ca dau sa plec la plimbare din corp, am grija sa gasesc ceva de care sa ma sprijin daca corpul meu trebuie sa cada pe undeva :)
Am asociat experienta asta cu un lesin si am fost multumita ceva vreme cu explicatia asta. Dar in momentul in care corpul meu energetic a inceput s-o ia razna tot mai des si mai ales pe timpul noptii, mi-am pus o problema. Nu mai simteam nici stari de greata, rareori stari de vartej, ci simteam cum pur si simplu energia se scurge din mine si pleaca tai tai! Ca si cand cineva o atragea cu un magnet puternic si ea trebuia sa plece.... E o senzatie foarte aiurea si cel mai aiurea e ca ma chinui mereu sa raman constienta de ceea ce se intampla sa ma incrancenez sa nu plec pe coclauri atata timp cat nu vreau EU sa plec... Am impresia ca se poate intampla orice... bun sau rau... dar daca se intampla ceva rau, fara vointa mea, voi stii cum sa stapanesc acest rau ?
In fine, inca incerc sa gasesc raspunsuri la intrebarile mele cu privire la experientele extracorporale.
Despre calatorii din timpul viselor si cu ce sentimente si senzatii fizice m-am intors o sa postez ceva mai la noapte.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

calator astral

Doamna Siberia, dupa citirea noii dvoastre marturii, eu persist sa cred ca starile dvoastra de lesin (repetate observ din mesaj), au totusi o explicatie cît se poate de medicala.
Daca e vorba de o anemie cronica, ceea ce înclin sa cred ( poate si într-o situatie personala de stress, e bine sa fiti vigilenta, oricînd puteti lesina din nou) nu este chiar foarte grav, va recomand multa odihna si eventual sa beti cît mai multe lactate, pentru calciu. :wink:
Nu trebuie dramatizat.Nu va temeti, nu este vorba de o experienta de decorporalizare, doar fructul imaginatiei creierului!
ati lesinat, mai pe sleau, atîta tot.

abyss

Care a fost prima ta experientza calatorule si la ce varsta?  :-D

Vezi ca nu fac misto! Raspunde serios te rog frumos. Altfel ma razbun pe Tintin!

Siberia

 :))
Domnule doctor sunt cu analizele la zi :))
Cred ca exista unele aspecte ale existentei altor oameni care va scapa . Sunt bine mersi sanatoasa, odihnita indeajuns si nu dramatizez: povestesc doar.
Acum inteleg de ce se fereste marea majoritate sa-si povesteasca experientele. Din moment ce se gasesc asa de repede doctori si retete pentru orice, ma mir cum naiba de sistemul de sanatate din Romania e pe butuci :))
Oricum am zis ca o sa revin cu o continuare asupra experientelor mele. Pana atunci, daca nu aveti ceva constructiv de comentat, va rog sa va abtineti si sa radeti pe seama mea in alta parte.
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Tintin

doamna siberia acela nu este spaþiul astral, acela este tot spaþiul fizic. aþi trãit un fenomen de decorporalizare, cred cã termenul medical este comã. nu v-aþi imaginat nimic, a fost real dar este periculos. vã sugerez sã vã informaþi despre aceastã deosebire în cãrþile scrise de aºa zisul lama tibetan Lobsang Rampa.

Tayka

#24
Nimeni nu râde de tine,va trebui totuºi sã-þi faci un control minuþios al sãnãtãþii fizice;starea sistemului imunitar, poate ai avut un episod epileptic,situaþie în care se produce întradevãr ieºiri extracorporale,spun asta deoarece ori ce ieºire se face desigur greu dar absolut voluntar excepþie fãcând doar situaþiile extreme. Te rog sã mã ierþi dar faptul cã atunci când te-ai vãzut acolo sus deasupra pieþii te-a bine dispus f. tare în loc sã te îngrijoreze,îmi întãreºte convingerea cã ai avut probabil un început de episod maniacal epileptic,stare f. euforicã dealtfel,datoratã descãrcãrii electrice excesive a neuronilor cerebrali.Aceastã situaþie se poate declanºa involuntar ºi persoanelor care lucreazã în mediu puternic poluat chimic;vopsele,lacuri,o anumitã dozã inhalatã poate produce extracorporare iar mai multe chiar dependenþã.Încã odatã îmi cer scuze,ºi sper sã nu fiu înþeles greºit
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

Siberia

#25
Doamne.... Am scris cu cateva posturi inainte ca eu consider ca experientele extracorporale nu fac parte din categoria calatoriilor in "astral". Si consider asta tocmai pentru ca zbori/plutesti tot intr-un spatiu fizic ! Noroc ca eu scriu pentru mine ca sa fac simple exercitii de literatura ?! Daca n-aveti chef sa cititi tot e clar ca n-o sa intelegeti nici ce scriu.
Tayka, daca consideri ca orice iesire se face desigur greu dar absolut voluntar inseamna ca ar trebui sa pic in coma sau sa am crize epileptice saptamanal. In cazul asta nu inteleg de ce au considerat medici (prof. dr.) ca sunt sanatoasa. Ar trebui sa le cer banii inapoi, nu ? ca doar voi stiti mai bine decat ei daca sufar de ceva sau nu.
In fine, vroiam sa va mai spun povestesc doar atat:
Intr-una dintre diminetile din luna trecuta, inainte de-a fi cu totul treaza - stiti momentele acelea cand stii ca trebuie sa te trezesti dar totusi mai dormitezi cu simturile ascutite cateva minute - a venit o persoana/entitate pe care o simteam/percepeam ca pe cineva cunoscut (zic asta pentru ca nu-i vedeam fata) si m-a invitat s-o urmez sa-mi arate ceva. Am acceptat sa fac asta si m-am trezit (cat de treaza pot fi intr-o stare de dormitare) intr-o incapere luminata, inconjurata de alte persoane/entitati (pe care le percepeam doar simtual, n-am vazut fata nimanui) si m-am instalat confortabila pe un divan ?!, sau ceva ce parea a fi un gen de divan. Incaperea n-avea nici o fereastra si nici un obiect de iluminat si totusi era scaldata intr-o lumina alba linistitoare. Eram bucuroasa ca ma aflam acolo, ma simteam inconjurata doar de sentimente de bucurie si de prietenie de parca-i cunosteam pe toti de acolo de cand lumea. N-am pus nici o intrebare nimanui ci doar am ascultat; O voce puternica ne-a informat ca-n cadrul acelei sedinte de seminar ?! vom putea exersa creatia prin puterea gandului. Mi se parea o notiune foarte normala, despre care stiam dintotdeauna si eram entuziasmata ca un elev in prima zi de clasa intai la scoala primara.
Dupa cuvintele astea, a aparut o sfera de culoare argintie care plutea in imponderabilitate la vreo 3 - 4 m. de la inaltimea solului, dedesubtul unui tavan inalt. Pe rand, cativa dintre cei din jurul meu au facut acea sfera sa se transforme intr-un paralelipiped, apoi intr-un cub, si asteptam intr-o stare de entuziasm total sa-mi vina randul. Cand in sfarsit mi-a venit randul sa ma joc si eu cu sfera aceea, am transformat-o intr-un balon, dupa care nu stiu de ce si cum am reusit sa proiectez imaginea prietenului meu in incapere si sa transform balonul argintiu intr-o pereche de palme ca ale lui Mickey Mouse imense care urmareau imaginea prietenului meu pentru a-l plezni peste fund si-am starnit un hohot de ras general ! Imi pare rau ca nu mi-a dat prin cap la momentul respectiv sa transform acea materie intr-un OZN sau in cine stie ce nazbatie, dar banuiesc ca mintea mea era mai predispusa spre crearea unor lucruri care sa produca hazul decat interesul sau groaza. In acel hohot de ras general mi-am luat la revedere de la ceilalti participanti si vocea care ne-a prezentat tema  sedintei de seminar a zis doar atat: tine minte ca totul e creat prin puterea gandului!
M-am trezit de data asta de-a binelea intr-o stare de incantare si bucurie, chiar radeam cu gura pana la urechi. Totul ar fi fost frumos daca starea mea fizica n-ar fi fost jalnica; Mi-era atat de rau, atata greata de parca vroiam sa decartez totul din mine, incat jumatate de zi n-am fost in stare de nimic. Si cu toata aceasta stare fizica deplorabila, acea stare psihica de bine si de bucurie nu m-a parasit deloc. Cel mai  uimitor lucru este faptul ca stiam (nu stiu de unde) ca acel seminar a avut loc sub pamant - nu pe pamant, nu deasupra lui, ci sub pamant -.
Acum puteti sa va pregatiti carnetele de retete, sa imi spuneti ca a fost doar un vis (stiu bine ca n-a fost doar un vis) sa ma trimiteti direct la spitalul 9, oricum nu-mi pasa.
Si oricum stiu (in urma celor vazute in timpul sedintelor de meditatie pe care le fac constant de ceva timp indelungat) ca exista o intreaga lume sub pamantul pe care-l percepem noi, chiar mai vasta decat tunelurile pe care le strabate Tintin, o lume populata de entitati foarte evoluate si primitoare, binevoitoare. Nu neg ca exista si cei din bazele subterane de la Dulce et Comp., poate chiar si cei din Antarctica, cert e ca nu am fost niciodata curioasa sa-i caut si nici n-am dat de ei.
Am vazut destule lucruri interesante multe dintre ele habar n-am ce sunt, nu sunt produse de imaginatia mea pentru ca nu semanau cu nimic din ce-as fi putut sa-mi imaginez, asa ca nu am habar la ce se refera si nu le voi enumera aici; La fel cum nu voi mai enumera nici o alta experienta doar pentru a va simti datori sa ma trimiteti la un control medical.
Iar pentru informarea tuturor tin sa precizez ca am destule cunostinte medicale cat sa-mi dau seama ca moartea nu este un lesin prelungit.
Nelamuririle pe care le am cu privire la experientele extracorporale o sa mi le clarific cu o doamna psiholog care are si cunostinte evoluate in domeniul parapsihologiei, asa ca nu voi mai pune nici o intrebare in legatura cu acest aspect pe acest topic.
Distractie placuta in weekend si-n viata tuturor !
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Guest

#26
Foarte tare experienta ta si as vrea sa mi se intample si mie. Nu pot decat sa-ti spun sa continui sedintele de meditatie.

Offtopic: V-ati suparat 2 in aceeasi zi si v-ati bagat picioarele....ufff
Nu mai fiti asa de sensibili (si tu si Tintin) pentru ca asa vroiam si eu sa fac dupa prima saptamana de inscriere, vroiam sa nu mai intru. Asa e pe forum, se mai intelege gresit, pentru ca nu e vocea care sa dicteze tonul ci niste cuvinte care pot fi interpretate. Eu ma mai certam cu unii pe seama asta, pana cand mi-am dat seama ca asa e stilul de scriere al unora. Unii scriu un raspuns mai lung, altii mai scurt( dar daca e mai scurt nu inseamna ca nu vrea sa vorbeasca cu tine, spre exemplu).

abyss

Stimaþi colegi ºi stimate colege...
Aici nu suntem la emisiunea "alo, aici vã ascultã doctorul" sau "popa miluieºte"... Dimpotrivã, în acest topic ne împãrtãºim experienþele cele mai neobiºnuite. Desigur se pot preciza anumite sfaturi ori aspecte medicale dar care sunt strict legate de persoana sau istoria fiecãruia. Haideþi sã nu mai ne îndepãrtãm în derapaje inutile. Pentru pãreri ce pot leza spiritul interlocutorului aveþi la dispoziþie mesajele personale.
Vã mulþumesc. Nu încerc sã fac pe moderatorul dar e pãcat sã rupem filmul.   

romulus

Citat(in urma celor vazute in timpul sedintelor de meditatie pe care le fac constant de ceva timp indelungat)
Cred ca aici vei gasi raspuns la intrebarile pe care ti le pui in urma intamplarilor neobisnuite povestite.
Nu sunt un"specialist" iar cand am citit ce-ai scris aici:
CitatAveam o nelamurire la pregatirea spirituala fiindca fiecare persoana percepe calatoria astrala in felul sau. Astfel, unii spun ca aceste calatorii astrale se manifesta doar in timpul visului, ca visul in sine este o calatorie in astral. Vin altii si spun dupa aceea ca nu toate visele sunt incursiuni in astral ci doar cele in care constiinta ta ramane vie, neadormita, si ca se pot face aceste incursiuni si-n timpul zilei, oricand vrei, in orice conditii. Lucru infirmat de cei care vin si spun ca aceasta calatorie nu se poate face in orice conditii ci trebuie sa ceri mai intai avizul/dreptul de calatorie lui Dumnezeu si entitatilro de lumina iar mai apoi, la intoarcere sa le multumesti. Si colac peste pupaza vin si altii care spun ca si experientele extracorporale sunt tot calatorii in astral si ca daca nu ai protectie in timpul acestor calatorii (o rugaminte catre o entitate care sa te protejeze sau un cerc de sare sau de sulf trasat in jurul tau) poti s-o incurci rau de tot, sa ti se fure din energie, sa ramai cu traume psihice sau energetice si foarte grav, chiar sa nu te mai poti intoarce.
E clar ca e un labirint intreg prin care trebuie sa strabat ca sa-mi dau seama ce sunt de fapt experientele mele si de aceea pun intrebari persoanelor care au mai avut experiente ciudate.

mi-am zis : "iata, mai exista persoane nelamurite, confuze, de multitudinea de informatii citite si de experientele impartasite de altii care par "cunoscatori" ori chiar un fel de "guru" "
Intr-un anumit sens se potriveste aici vorba romaneasca : " cate bordeie atatea obiceie".
Concluzie : sa luam aminte la experientele altora si la eventuale invataminte ce pot fi trase de acolo, insa aplicarea la persoana noastra sa le facem stric dupa firea, intelegerea, bunul simt, alcatuirea fizica si mentala, dupa ratiunea si bunul simt - ale noastre !
Am zis !
PS
Citat"popa miluieºte"
Monser parca xpresia era " Doamne miliueste " ori ma insel io ?!Ca popa, ce sa " miluiasca", el mai mult milogeste !? :-D
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

calator astral

Jur sa spun Adevarat, biss, pentru tine o fac : eu as spune ca prima data aceasta extraordinara experienta a avut loc la 20 de ani fix, de maniera foarte foarte violenta, în 1991, într-un hotel din Bucuresti, aproape de Gara de Nord,la întoarcerea din Italia (contextu:dupa o scurta perioada de prizonier la croati,cu stressul pe care îl implica,tocmai izbucnise conflictu cu sârbii si involuntar am fost arestat cu alti doi prieteni români la frontiera celor doua state de niste paramilitari croati care ne-au dus la Zagreb,ulterior ne-au dat drumul.)
Pot doar spune ca a fost destul de neplacut, sa nu zic altfel, momentul în care Forta a pus gheara pe mine si m-a ridicat în vazduh.Mai mult nu voi spune în veci, biss.