Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

serviciile secrete si fenomenul ozn

Creat de maiami, 12 Iulie 2010, 13:35:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

maiami

nu inteleg de ce securistii ascund fenomenul ozn si dovezile evidente in acest caz
mai ales ca extraterestrii ne pot furniza o tehnologie la care nici nu visam
dar trebuie sa si meritam aceasta tehnologie
oamenii au inventat bomba nucleara cu care se pot autodistruge
deci in acest moment nu meritam accesul la tehnologia extraterestrilor
se pune intrebarea daca ne vom autodistruge sau nu
VOICA MARIAN tel. 0746075513
va invit la cunoasterea prin stiinta

romulus

Citatde ce securistii ascund
Defineste termenul securistii!
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

maiami

sunt dator cu definirea termenului securisti
securistii sunt membrii serviciilor secrete dinainte de 1989 cand exista SECURITATEA.
VOICA MARIAN tel. 0746075513
va invit la cunoasterea prin stiinta

romulus

Citatsecuristii sunt membrii serviciilor secrete dinainte de 1989 cand exista SECURITATEA.
Citatnu inteleg de ce securistii ascund fenomenul ozn si dovezile evidente in acest caz
Si ce te face sa crezi ca aia aveau preocupari si in domeniul asta - al OZN urilor - si ca mai  strangeau si "dovezi " ?!
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Urban

Citat din: romulus din  14 Iulie 2010, 20:54:37
Si ce te face sa crezi ca aia aveau preocupari si in domeniul asta - al OZN urilor - si ca mai  strangeau si "dovezi " ?!

Astea sunt consecintele "abundentei" de informatii asimilate en-gross fara filtrare rationala.
Peste 200 de ani in presa transmisa electronic direct pe ecranele oled-urilor Bugs Bunny o sa fie erou american mort in cine stie ce razboi civil inventat.
Ma amuza faptul ca "Idiocracy" (filmul) devine pe zi ce trece din ce in ce mai real...

fiulploii

O tara in care nu apar OZN-uri ar fi Israel .Oare de ce ?
Mai stiti si alta?

Siberia


Citat din: fiulploii din  09 Aprilie 2012, 00:20:37
O tara in care nu apar OZN-uri ar fi Israel .Oare de ce ?

N-aparusera anul trecut pe la Ierusalim ? :-D

Citat din: fiulploii din  09 Aprilie 2012, 00:20:37
Mai stiti si alta?

Liechtenstein  :-D ?
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Ganditorul

#7
CitatO tara in care nu apar OZN-uri ar fi Israel .Oare de ce ?
Mai stiti si alta?

Asta-i o intrebare de 100 de puncte.  Cine stie "de ce" ... poate ca-s ale lor, poate ca au vechi/antice antipatii comune, poate pentru ca ET "au alta religie" si vor sa arate asta, sau poate ca n-au niciuna si arata asta in modul cel mai clar... nu-i intereseaza "locurile sfinte". Poate ca de la intrebarea asta se poate gasi un "fir" catre adevar.

Cat despre "securistii" care nu spun nimic ... Nu cred ca se poate defini un serviciu secret care sa nu fie interesat de orice eveniment important de pe teritoriul pe care-l deserveste. Aparitia/vizita unor entitati necunoscute nu putea trece neobservata de un serviciu secret - indiferent care este acesta.
- Cazul "Balea Lac" este o dovada evidenta a activitatii serviciilor secrete. Ceea ce nu s-a subliniat la acel topic este ca intamplarea - la care au luat parte militari si civili - nu ar fi aparut niciodata in public, nu ar fi fost niciodata subiect de presa, conferinte  si literatura  daca acest subiec nu ar fi avut si o componenta civila care a propagat subiectul la vremea respectiva. Cabanierii/mecanicii de la Balea Lac au dus oricum vb in zona civila si tot ce a urmat dupa - conferinte, presa, anchete "la vedere" si literatura seamana extrem de mult cu "aburirea" facuta de servicii similare in alte parti ale lumii. Deci cred ca si la noi a existat si poate mai eista ... cineva care se ocupa cu acest subiect - viata si dovezile vietii extraterestre, prezenta acestor dovezi pe Pamant (pe pamant romanesc).
- Alt caz al "aburirii" este reprezentat de disparitia fara urma a oricarei dovezi a scheletelor de uriasi (ca posibile civilizatii ET esuate pe la noi). Este anacronic ca intr-o perioada cand "cel mai iubit carmaci" isi cauta descendenta in "osul domnesc" al marilor inaintasi sa nu apara aproape nimic despre scheletele de uriasi. Ar fi fost un "bum de imagine" favorabil cultului personalitatii (chiar daca N.C. era mic de statura... ), si un model de "deschidere spre cercetare"  - slogan indragit de Elena C.
- Sa nu uitam ca in perioada "socialista"  nu am fost atat de incuiati la minte cum se spune (si se practica...) acum. Studiul energiilor neconventionale si al energiilor de forma a fost tradus in practica prin cercetatori de varf ( Piramida de la Pitesti - Prof. Marioara Godeanu sau studiul "teledetectiei si telepatiei" - prof. Vasile Rudan sunt doar 2 exemple...). Ma indoiesc ca toate aceste cercetari s-au facut fara stirea "omniprezentei" Securitati ... cea care, dupa spunese vesticilor, spiona si cele mai intime zone ale romanilor. :evil:

abyss

In legatura cu posibilele dovezi ale existentei uriasilor si care ar fi putut sa devina un piedestal de imagine al Tov. ma indoiesc sincer deoarece eventuala recunoastere a respectivei descoperiri ar fi acordat credit in special Bisericii, aspect neagreat in acea perioada.

Aliosa


tractorbeam

Citat din: Ganditorul din  09 Aprilie 2012, 10:26:16
... Alt caz al "aburirii" este reprezentat de disparitia fara urma a oricarei dovezi a scheletelor de uriasi (ca posibile civilizatii ET esuate pe la noi). ...
E posibil oare ca disparitiile osemintelor (in cel putin 3 locatii dupa stiinta mea) sa fie rezultatul conlucrarii mai multor poli de putere civili si militari, religiosi si laici?
Oare biserica ar avea interes sau nu in recunoasterea existentei dovezilor materiale privind nephilimii?
Oare serviciile secrete militare ar avea vreun interes in escamotarea acestor dovezi?
Poate ca odata cu recunoasterea existentei acestora ar trebui sa le recunoastem si un rol in evolutia noastra?
Poate ca ei ne-au ridicat pe noi din tzarana?

Ganditorul

#11
Nu cred ca e vb de ceva ce se hotareste aici, in tara. Interesele bisericii, serviciilor secrete sau militare sunt probabil depasite de un interes mult mai mare, in care interesul local are prea mica importanta. Punctand asupra acestui interes local ... nu cred ca oficialtatile de atunci ar fi ratat ocazia sa arate ca in Romania este ceva ce depaseste cu mult ceea ce se afla in alte tari. "Imaginea de tara" era o preocupare curenta, o parte a propagandei de partid si de stat. Iar faptul ca pe teritoriul tarii au existat uriasi (novaci) este recunoscut - cu ceva semne ramase in unele muzee de istorie din Romania. 
Ascunderea osemimtelor de uriasi este in schimb un "sport" international. Interesant de aflat nu este "Cine" o face ci... "DE CE ?".
Ce doreste sa se ascunda de fapt ?