Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Visul

Creat de baaron, 02 Aprilie 2006, 15:25:47

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Elvin

Sfintii Parinti [cu o inteligenta luata nu din carti ci direct de la Sursa]
"Cei care alearga dupa vise sunt asemenea unuia care ar vrea sa-si potoleasca setea cu apa dintr-o pictura'
'S-au facut nebuni toti cei care s-au luat dupa vise'

pri3st3ss

m-am intors,darkness,daca iti era asa dor de mine,ms mult

din partea mea nimic neobisnuit, e o perioada mai calma
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

darkness

astept, priestess....

eu am visat ca eram pe o insula cu un copil care calarea..mie nu imi prea plac copiii,dar eram tare atasat as putea zice de micul blond...atasat sau curios in privinta lui, nu stiu exact...
pana aici nimic interesant,stiu....dar, pe cand copilul se juca linistit cu arcul si sagetile, in spatele lui a aparut o lumina mare si din lumina a iesit o tipa blonda ( inaltime normala,adica era pamanteanca :-D) si langa ea un domn in negru cu ceva insemna pe umeri..cred ca erau cristale insemnele,ca straluceau atunci cand soarele il lumina...copilul a fugit in bratele ei,iar eu nu am reactionat in vreun fel,nu ii simteam rai sau agresivi...m-a uimit zambetul ei,nu l-am mai vazut nicaieri ( la nicio femeie); apoi ea s-a ridicat/a levitat?! impreuna cu copilul pana la..nu as putea spune ca era o nava zburatoare,dar ceva de genul ( nici macar nu pot numi acel obiect , sau face comparatie cu altul :|)...in acest timp, domnul in negru a trecut pe langa mine si pe el l-am simtit un pic agresiv,poate chiar prea protectiv fata de acea doamna si s-a urcat pe un fel de plansa din aceea care se foloseste pe zapada si s-a indepartat...

totul fara cuvinte si explicatii ..

acum pe mine ma intereseaza dualitatea asta alb-negru extrem de pregnanta.. ( ea in alb,el in negru,lumina alba,peisajul extrem de luminat, obiectul in care s-a suit doamna, negru...) :?

pri3st3ss

altceva nu ti-a atras atentia, in afara de peisaj si personaje?
dar obiectul zburator?...
si cristalele de pe umerii tipului in negru ?nu e normal sa ai cristale ...
stiai in vis pe ce insula te afli?

am avut si eu un vis cu o insula ,dar pe a mea era vara iar copilul se juca tot cu arcul..numai ca era baiatul meu...

mai spune-mi despre acest vis te rog,darkness!

jackie28t

Tare mi-as dori sa stiu cel mai ciudat vis al lui Ciuciulete :-D LOL
Intr-o zi voi expune si eu,aici cel mai ciudat vis al meu in care este inclus un mic extraterestru....sper sa nu va dezamageasca.
Si pentru cei care trag cu ochiul pe ascuns aici in acest topic pot sa spun doar:
-Stati linistiti a fost doar un vis :wink:

DepthOfField

CitatTare mi-as dori sa stiu cel mai ciudat vis al lui Ciuciulete  LOL
de obicei, dorm neintors si probabil sforai ca ghita :-D, poti sa dai cu tunul. Nu-mi aduc aminte vise. Sau foarte rar. Si oricum, baietii au somnul mai greu, deci fetele sunt mai..visatoare :-D .

Daca atunci cand dormi, sufletul se duce undeva pe alte plaiuri, presupun ca al meu se duce atat de departe incat e foarte obosit sa mai isi reaminteasca ceva. Sau, eu nu stiu cum fac, de ma trezesc mereu dincolo de cele 5-10 minute de la derularea visului, cand se spune ca daca te trezesti in acel interval, iti amintesti visul.
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

jackie28t

LOL :-D Te cred ciuciulete dar sunt sigur c-ai avut si tu un vis ciudat in viata ta care sa ti-l poti aminti cat de cat.Nu fi timid ca doar putem sa le acoperim spunand ca sunt doar visuri! :lol: LOL Sa stii ca ne-ar atrage intr-un subiect foarte interesant mai ales ca discutand deschis si liber unul cu altul vom fi mai apropiati si mai sinceri.Dava vrei sparg eu gheata ce zici?Dar dupa acea urmezi tu.Sincer si cumprizator.Vezi ce colegi buni ai aici pe forum.... :wink:

Shadowman

Citat din: jackie28t din  21 Septembrie 2006, 23:44:20
Te cred ciuciulete dar sunt sigur c-ai avut si tu un vis ciudat in viata ta care sa ti-l poti aminti cat de cat.

Se apropie miezul noptii ! E vremea povestirilor horror !  :evil:
Abia astept !  :-D

" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY

jackie28t

Citat din: Shadowman din  21 Septembrie 2006, 23:54:04
Citat din: jackie28t din  21 Septembrie 2006, 23:44:20
Te cred ciuciulete dar sunt sigur c-ai avut si tu un vis ciudat in viata ta care sa ti-l poti aminti cat de cat.

Se apropie miezul noptii ! E vremea povestirilor horror !  :evil:
Abia astept !  :-D

LOL  :-D Shadowman.Te distreaza nui asa?Vezi ca dupa ciuciulete tu urmezi...he he :-D ROLF

Citat din: Blacky din  22 Septembrie 2006, 00:24:37
Si asa postez mai rar, dar pe asta trebuie sa v-o zic. Azinoapte am avut primul vis complet in limba engleza.  :lol:

Suntem cu urechile deschise Blacky. :roll:
Chiar te rog sa-l povestesti aici in cercul visatorilor :-D LOL

udar

Citat din: Blacky din  22 Septembrie 2006, 00:24:37
Si asa postez mai rar, dar pe asta trebuie sa v-o zic. Azinoapte am avut primul vis complet in limba engleza.  :lol:

Si mie mi se intampla de exemplu sa imi vina un cuvant in cap mai rapid in limba engleza decat in romana, desi am fost nasct si crescut in Romania si nu am plecat din tara decat odata, o saptamana, si nu intr-o tara anglofona :D.

Sunt curios de vis!! :D
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)

Alethia_Spitz

Eu visez color si vreau sa stiu daca mai exista si altii ca mine.
Cati dintre voi viseaza color? 

Dreamy

Sincer eu nu-mi aduc aminte sa fi visat decat color, alb-negru nu!!
Vi se intampla sa visati acelasi lucru de mai multe ori? Sau sa reluati un vis de unde l-ati lasat cu o noapte sau poate mai multe inainte?
Eu deja am nava mea extraterestra care ma exaspereaza, aceiasi in fiecare vis.

Acum vb ff serios, azinoapte am visat ca am castigat la loto, si am visat si numerele cu care am castigat!
Ma gandesc serios sa le joc pentru Duminica!!
Daca voi castiga ceva cu siguranta va voi spune!! Pana atunci insa ma intorc la munca!! :wink:

pri3st3ss

si eu visez color ( nu imi amintesc sa fi visat doar alb-negru macar o data....dimpotriva, culorile din visele mele sunt extrem de intense, aproape ca cele tip neon ) si am vise pe care le continui sau care se repeta...asta am mai spus-o pana acum
  :lol: dreamy, ne povestesti si noua? eu am o naveta in flacari :-D e mai cald la mine :lol: :lol: :-P
apropos, bine ai venit, Alethia_Spitz !...

Dreamy

pri3st3ss  daca te referi la nava "mea" extrateresta, da o sa-mi gasesc timpul si starea necesara sa povestesc...in vis simt un amestec ciudat de groaza cu uimire :mrgreen:

Skywalker

Dreamy, deja incep sa te invidiez pentru visele tale. Eu nu am mai visat nave extraterestre de ani de zile!

CitatVi se intampla sa visati acelasi lucru de mai multe ori? Sau sa reluati un vis de unde l-ati lasat cu o noapte sau poate mai multe inainte?

De multe ori visez diferite scenarii care se intampla in acelasi loc. Dar actiunea nu se continua, fiecare scenariu e diferit de precedent, doar cadrul e acelasi. Si apropo de cadru, este un mic orasel, aflat intr-un loc cunoscut. Insa in acel loc, in realitate este doar o padure si ceva camp, unde in weekend vine lumea la piknik. Nu-mi explic de unde visez un oras necunoscut, aflat intr-un loc salbatic! E tare ciudat!