Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Întilnire cu Fratii BOGDANOV

Creat de calator astraI, 10 Iunie 2010, 18:34:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

calator astraI

bai acolo, nici macar numai catadicsiti sa justificati sanctiunile si Cenzura...sa va fie rusine. De ce ma obligati sa ma clonez?! pai va iesi iures si doar voi veti avea de pierdut...va iesi untu din voi, asta v-o promit, cu tot cu new-age'u ala nerusinat si satanismu aferent. Okey, umblati cu d'astea....
Nu stiu altii cum sînt...dar eu nu pot sta ca nox si spooky,aidoma unui soarece de biblioteca blocat pe internet, fara sa ma misc si fara sa caut sa înteleg secretele unor fenomene, fara sa ma deplasez la fata locului sau cel putin sa fac tot posibilul sa întîlnesc personalitati care sînt recunoscuti ca "initiati" sau care au creat polemici prin opera lor (sau macar unele afirmatii mai putin obisnuite).
Vineri, Sambata si Duminica am participat (la Marsilia -FR) la o manifestare deosebit de interesanta,sub egida Primariei : Festivalul international Stiinte de Frontiera, ( http://www.sciencefrontieres.com/2010/ ) momentul culminant a fost întîlnirea extrem de constructiva pe care am avut-o Sambata cu celebrii frati BOGDANOV, doi fizicieni,scriitori si animatori de televiziune, care nici mai mult nici mai putin afirma la televiziune ca ar fi de fapt...extraterestri ( http://www.purepeople.com/article/igor-et-grichka-bogdanoff-nous-sommes-les-premiers-extraterrestres-munis-d-un-permis-de-sejour_a46380/1 ).
Au scris unele carti stiintifice lucrari care au stîrnit o mare polemica în cadrul comunitatii stiintifice, opere de acest tip:



Sambata am pus mîna pe ei, au venit sa dea autografe la Marsilia cu ocazia ultimei lor opere, Chipul lui Dumnezeu (Le Visage de Dieu).
Chipul lui Dumnezeu...e un mister,dar chipul lor....Uitati-i cum aratau înainte:

si cum arata acum:

Toate ipotezele presei si televiziunii s-au dovedit inexacte în privinta acestei stranii modificari morfologice (s-a vorbit de operatie estetica,modificare genetica,boala...etc.)

Sambata am reusit (la plezneala,operatie fulger) sa ma apropii de ei si sa vorbesc liber, sa am un raspuns direct de la sursa.
Cu un prieten ne-am dus cu o motocicleta la locul întîlnirii, am profitat de o nunta în apropierea primariei ("sîntem invitati") pentru a sparge primul baraj de politie. Am lasat castile,ne-am îndreptat spre nuntasi,si în ultima secunda ne-am "sucit" spre spatiul rezervat invitatilor festivalului.
Foarte foarte bine paziti acesti frati Bogdanov, trebuie precizat ca ei au colaborat într-un domeniu sensibil (noul tip de Reactor Nuclear ITER) si asta justifica protectia excesiva.
Sînt impresionanti fratii, doua fiinte umanoide desosebit de intrigante,din prima am observat o totala armonie si o complicitate senzitiva între ei, nu au nevoie sa se priveasca, unul începe fraza si al doilea o termina,Igor era foarte scurt si echivoc în discutie, dar Grishka e vorbaret si dornic sa împartaseasca altora cîteva mici "secrete personale". Prietenul meu,pasionat de ufologie si paleoastronomie (saitu lui youtube e MegaRevelations) a facut diversiune cu niste sticleti,pretextînd ca nu are la el autorizatia de acces în motocicleta ("daca nu putem, nu-i nimic domnilor ofiteri de Politie plecam chiar acum"   .)
Normal ca nu am plecat, invers, am atacat direct,m-am strecurat printre cameramani si m-am lipit de masa de admiratori alesi la sprînceana, împingînd elegant un agent de securitate disperat,care a încercat sa faca ecran cu corpul între mine si ei,dar întors cu spatele (  :lol:  ) :
-"Buna Grishka! Bravo,sînt un mare fan,doar voi aveti curajul sa spuneti adevarul, o întrebare simpla :Ce va fi în 2012 ?"
S-a întors imediat spre mine si mi-a facut semn sa ma apropii:
-"E o diversiune 2012! Sa nu credeti asta, noi am colaborat cu Roland Emerich la realizarea filmului 2012, si va pot spune ca absolut nimic nu se va întîmpla, nici un fel de Nibiru, nici Sfîrsitul Lumii,nici vreo anomalie Solara care ar ditruge atmosfera."
-"Dar ipotetica schimbare "Spirituala", ati auzit de asa-ceva?"
-"Da, am auzit, ne miram de rumoarea asta cu 2012, dar nu va fi nici un fel de Contact oficial cu alte fiinte Superioare."
-"Grishka, rîde lumea de voi,nu-i asculta,toti niste ignoranti, televiziunea ironizeaza, eu în schimb va cred,dar pot întreba simplu:ce rasa de extraterestri sînteti,ca parca n-ati fi Pleiadieni ?"
-"Nu,nu...Sîntem niste hibrizi Reptilieni-Umani, încrucisati cu o alta rasa extraterestra, rasa (...X...)"
-"Cînd au început aceste stranii transformari morfologice?"
-"Aveam 40 de ani, a început simultan la amîndoi, am fost surprinsi,dar stiam ca ADN'ul nostru va muta".
-"Grishka, ati fost amîndoi în subteranele Bazei secrete din AREA51, ce ati facut acolo?"
-"Da,am fost, dar de unde stii asta?Uite..acolo e un mare secret, e vorba de o Taina în legatura directa cu Credinta indienilor mojave."
-"Ati coborît la nivelele cele mai inferioare, ce ati vazut?"
-"Nu mare lucru, soldatii americani ne controlau pe toata durata sederii,ei decideau ce vor sa ne arate".
Igor arata semne de îngrijorare,îi facea semn sa numai îmi vorbeasca, iar eu eram înconjurat din toate partile de agentii de securitate si garzile lor de corp,cum punea unul mîna pe bratul meu sa ma dea la o parte imediat îl strîngeam cu toata forta,dar discret sa nu fac iures. Altii ma fotografiau.
-"Grishka,ce e medalia aia la gîtul tau, pare un semn ezoteric, practici cumva Calatoria Astrala ?"
-"Nu, eu nu, nici Igor, ne e teama..dar avem o gramada de prieteni care ne descriu experientele lor de acest tip."
-"De ce v-ar fi teama?!"
-"Pai sa nu se rupa legatura aia...cum îi zice,apropo...?"
-"Cordonul de Argint?"
-"Exact! Cordonul de Argint" si a început sa dialogheze cu o doamna care afirma ca a venit direct din Elvetia pentru ei,i-a dat un pachet ("Ciocolata pentru voi !") pe care l-a bagat repede într-un diplomat.
Situatia era nasoala, deveneam din ce în ce mai stînjenitor,înnebuneau prietenii de la securitate.De departe prietenul meu si camarad de ufologie parea foarte ingrijorat. Grishka se facea ca nu ma mai vede (încerca sa eschiveze, disperat, se agata de un dialog kafakian cu o babushka care insista pe necesitatea de a recicla sticlele si de a opri încalzirea Climatului  :wink:  )desi eram exact în fata lui, cu coatele pe masa, înconjurat de garzi. Tentativa la frat-su:
-"Igor,Igor : exista Portile Stelare?" Nici un raspuns. Grishka se uita la noi, indiferent la vorbele babutei. Sar din nou pe el:
-"Grishka, tu ce zici, exista au ba?"
-"Nu, sigur nu exista."
-"Dar unele pasaje interdimensionale?"
-"Asta da, asta pot confirma..mai precis în teorie ar putea exista, da da ,ar putea exista...!"
(urmeaza alte trei întrebari-raspunsuri pe care nu doresc sa le redau aici, le voi divulga doar celor care ma contacteaza pe facebook: Christian Ciuca).
Brusc unul din membrii organizatori a dus mîna la ureche si instantaneu i-a ridicat de la masa :" E timpu sa plecam."
S-au ridicat, m-au masurat amîndoi din cap în picioare, parca m-au scanat cu lasere si s-au îndreptat spre holul Primariei.
Imediat baietii în costum cu ochelari si mîna la ureche m-au luat în primire,unul dintre ei, la vreo 50 si ceva de ani:
--"Buna ziua domnule ! observ ca ati vorbit o gramada cu fratii Bogdanov...pot întreba ce v-au spus, sînteti fan, cine v-a invitat aici, unde sînt cartile semnate de ei?"
"În masina,le-am dus deja,sa nu pierd pretioasele autografe. Dar ati omis sa va prezentati, cine sînteti?"
"Sînt jurnalist, ma autorizati sa va iau un scurt interviu si sa va fotografiez?"
N-aveam încotro...
"Aveti o carte de jurnalist?"
"O am, dar în masina, si eu am uitat-o acolo..." zâmbet.
"Da? bine atunci, am încredere! ce doriti sa stiti?"
"ok. Cum va cheama & cu ce va ocupati"
"Va dau doar prenumele:Christian. Sînt interpret la Ministerul Justitiei,tribunalul de mare instanta din Marsilia si Curtea de Apel din Aix-en-Provence."
"De unde sunteti, ca aveti un accent?"
"Nu sînt de aici, sînt strain, altceva?"
"I-ati întrebat ce fel de extraterestrii sînt, ce v-au raspuns,ca ar fi pentru prima oara cînd se destainuie?"
"Cu mine nu merg misterele astea, i-am întrebat direct si mi-au confirmat : niste Pleiadieni,asta sînt."
"Da? ..Nu cunosc...Sa revenim la noua lor carte : Ce parere aveti de teza lor revolutionara despre originea Big-Bangului, ar putea fi Dumnezeu acest misterios Creator?"
"Bineînteles cred în existenta unei entitati divine care cu siguranta a jucat un rol decisiv în Creatie".
"De ce credeti ca unora le e teama de extraterestri?"
"Sîntem cu totii conditionati de mediul social & cultural si de Credinta".
"Haideti sa va fac o poza, ma autorizati"
---------------------------------------------------------------------------------------
Asta a fost aproape tot...
A doua zi ei erau pe prima pagina din "La Provence", cel mai mare ziar din sudul Frantei.
Eu eram în pagina trei, cu fotografia facuta de jurnalist,sub ea :"Christian,37 ani,interpret" si frazele urmatoare:
"Sînt pasionat de noile posibilitati pe care ni le ofera stiinta de a ne întoarce în trecut si de a ne apropia de momentul Creatiei. Ader la noile teze dezbatute în cadrul festivalului referitoare la Creatia Universului de catre o entitate divina. În opinia mea aceasta entitate ar putea fi o comunitate de fiinte superioare care la ora actuala au anumiti reprezentanti care traiesc printre noi."

calator astral 3
(e pe serii acum ca si legendarul Terminator  :lol: )
-octogonarul-





GabyS

#1
Foarte interesant interviul si evenimentul descris de tine. Multumiri Calatorule!

Sincer eu nu am mai auzit de acesti doi si nici nu as zice ca m-ar interesa mai mult de atat. Nu imi inspira incredere acestia si mai ales raspunsurile lor nu sunt chiar ok. Mie imi par doi tipi dubiosi, posibil un fel de marionete puse in fata, scuze, dar asta e impresia mea personala :) :-)

De apreciat eforturile tale de a aduna aceste informatii.
Numai bine!

PS: cornitele le mai lipsesc :))

Urban

#2
Citat din: calator astraI din  10 Iunie 2010, 18:34:37
...A doua zi ei erau pe prima pagina din "La Provence", cel mai mare ziar din sudul Frantei.
Eu eram în pagina trei, cu fotografia facuta de jurnalist,sub ea :"Christian,37 ani,interpret" si frazele urmatoare:
"Sînt pasionat de noile posibilitati pe care ni le ofera stiinta de a ne întoarce în trecut si de a ne apropia de momentul Creatiei. Ader la noile teze dezbatute în cadrul festivalului referitoare la Creatia Universului de catre o entitate divina. În opinia mea aceasta entitate ar putea fi o comunitate de fiinte superioare care la ora actuala au anumiti reprezentanti care traiesc printre noi.

Asta, http://www.laprovence.com/ , este adresa de website a ziarului mentionat de tine.
Tasteaza in rubrica RECHERCHEZ din dreapta sus si vezi ce gasesti, eu nu am gasit nimic in afara.."Votre recherche n'a donné aucun résultat"
Poate ai incurcat ziarele...ia vezi, poate era France-Soir si ai uitat.

padme

#3
Tre' sa remarc ca ai o memorie.....foarte buna:)))))))))) Aia cu 2010 si restul puteam sa ti le spun si eu :)))))))! Eu cand iti zic sa nu mai dai crezare la toti "senzitivii" care vorbesc cu tot felul de "concilii" pe net si alte chestii ezoterice,  nu  vrei sa ma crezi! Depinde de tine in ce barca vrei sa stai! Vad ca acum esti intors invers, parerea ta care e, au dreptate fratii respectivi sau nu??
PS nici eu nu prea cred ca ar fi aliens.

rontzo

m-ati facut curios si am dat oleaca de search pe goagl :p
cei 2 simpatici sunt - se pare - niste sarlatani in show-biz pe tipic frantuzesc care se starduie sa fac si ei un banutz pe seama credulilor- ca e multzi d-astia,
...si unii chiar si-au pierdut timpul sa lamureasca documentat
http://www.aietech.com/storage/CielEspaceLa-mystification-Bogdanov.pdf
rezumatul pdf-ului - in lb.franceza descrie ca nu au atestate la respectiva facultate si ca "institutul" lor din Hong-Kong are 3 persoane- din care  unul e un chinez- personaj destl de fictiv ca si un miltian destept
dixit !