Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

EXOPOLITICS

Creat de brety, 02 Iunie 2010, 10:28:14

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

brety

Buna ... ma bucur sa ma alatur acestui forum si pentru inceput as avea o intrebare referitoate la Exopolitica. As dorii sa stiu daca in Romania sau undeva in Europa exista institutii unde se preda exopolitica? Singurul institut l-am gasit tocmai in Hawaii si chiar ma intereseaza subiectul, doar ca Hawaii e putin cam departe :lol:

astept raspunsurile dumneavoastra
o zis frumoasa

fiulploii


Xanadron

Citat din: fiulploii din  10 Mai 2014, 19:44:40
  Cred ca ar trebui reactivat acest subiect cu tematica exopoliticii .

http://www.exopoliticsgb.com/content/announcing-2nd-extraterrestrial-communication-conference-and-6th-annual-british-exopolitics

parerea mea...
Cam prematura zic io dorintza unor umanoizi (inclusiv rufonisti :lol:) de-a sistematiza domeniul asta inca nebulos EXO - ramas irevocabil la mina popilor se pare, pe linia exclusiv subordonat-infricosata cu Cerurile :star:- cit timp umanitatea-i repetenta la materia ENDOpolitics.

Ceva pasi inainte ar fi deci posibili abia cind Rogozin o sa se pupe cu Corlatean (ori Putin cu Obama - sa mor io de nu i-as pune p-astia sa se bata parte-n parte in loc se ajunga la WW-III, dac-as avea puterea asta - cam ca-n SF-ul Arena al lui Frederic Brown - voi pe cine ati paria, apropo? :-D)

...Sau macar atunci cind se va fi stabilit in fine care-i cea mai buna sigla pt. situl RUFOn sau daca merita pus online formularul ala de raportare al observatiilor OZN. ((chestii care am ajuns sa cred ca tin de ezoterism avansat. :lol:)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/