Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

David Icke : Children of The Matrix

Creat de calator astral, 15 Mai 2010, 20:00:53

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

calator astral

Va recomand o foarte buna carte semnata David Icke : Children of The Matrix

autorul descrie pe coperta o idee mai putin cunoscuta de publicul larg:
How an interdimensional race has controlled the World for thousands years, and still does
(Cum a  controlat Lumea o rasa interdimensionala,de mii de ani, si cum o controleaza la ora actuala)

descriu rapid aceasta carte: e vorba de o teorie stranie, despre niste reptilieni interdimensionali, ar putea fi de acest tip:



calator astral

(traduc, sa nu am vreo problema: "Nu este deocamdata ilegal sa gîndesti")

zaharosu

da pare interesanta ca si restul cartilor, dar de unde o putem downloada oare?

darksid3

Am citit de mult cartea. E destul de interesanta si exista foarte multe detalii. David Icke e un scriitor nonconformist. Nu inteleg cum reuseste sa supravietuiasca, inca  :lol:
11.11

calator astral

mersi pt interesul manifestat, ma bucur ca unii au auzit deja,nu stiu de unde o putem "downloada"   
stiu darkside ca david icke nu e milionar,mai stiu ca peste tot în lume are multi dusmani,i-au jurat moartea, multi îl acuza de fel de fel de grozavenii, dar cînd citesc mesajele lui (pe facebook) vad  un om simplu si direct,fara un ego supradimensionat, îl simt chiasensibil si desi haituit,distrus de testele vietii,o persoana optimista,profund buna...nu m-ar mira sa citim prin ziare ca a mierlit si asta într-un mod straniu, vreun accident aviatic sau eveniment similar....


padme

#5
Citat din: @biss din  16 Mai 2010, 16:15:34
http://www.scribd.com/doc/16699591/1-Copiii-Matricei-David-Icke

Nu este toata cartea, cred ca doar jumatate!

Citat din: calator astral din  16 Mai 2010, 15:37:21
...nu m-ar mira sa citim prin ziare ca a mierlit si asta într-un mod straniu, vreun accident aviatic sau eveniment similar....

Nu are de ce sa i se intample ceva, nu scrie nimic din ce nu exista anterior, chiar aceasta carte - copii matricei - e doar un rezumat, sau mai bine zis, date din alte carti adunate la un loc! In plus de asta nu a adus nici o dovada palpabila a asa-ziselor genealogii reptiliene, toate sunt numai presupuneri bazate pe deductia datelor din mai multe texte! Si ma am o curiozitate, in carte, un personaj sustine ca a descoperit ca sotia cu care era casatorit de 12 ani ar fi un hibrid reptilian?! Cum o fi descoperit?!

PS - imaginea e o prelucrare, nu prea cred ca reptilienii au un strat de piele pe deasupra, sa fim seriosi!
PS - daca nu i s-a intamplat nimic lui Preston Nichols care cred ca a scris ceva mai... aproape de realitate........

Quicksilver

În opinia mea, Icke nu este decât o unealtã, la fel ca mulți alții. Scrie doar din dezinformãrile cu care a fost hrãnit, deoarece acele entitãți care ne guverneazã cu adevãrat nu vor sã devinã publice, deci nu vor fi publice. Și nu încercați sã urmați dâra de bani. Nu vã va duce la cei pe care îi cãutați defapt.
You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!

darksid3

Mereu apare o problema cand mergi strict pe o anumita "cale". Adevarul e ceva relativ si nu apartine nimanui. E mereu undeva la mijloc...d-aia si cea mai crunta dezinformare e sa folosesti date reale. Studiind mai multi autori, mai multe idei si observand lumea, poti face si singur anumite conexiuni. Nu garanteaza ca vei cunoaste totul, dar cu siguranta e mai corect decat sa negi in totalitate, sa accepti sau pur si simplu, sa te increzi in ceva orbeste. Consider ca e mai folositoare ideea de manipulare a omenirii descrisa de Icke decat cea de reptilieni. Chit ca exista sau nu acesti reptilieni, manipularea, prostirea, indoctrinarea maselor, sunt notiuni pe care oricine le poate observa singur daca priveste lucrurile putin obiectiv.
11.11

calator astral

padme: deci pentru tine e mai credibila o explicatie...ezoterica si spirituala, sa o numim asa, unde intervin forte Oculte, decît un demers rational, cu posibile explicatii exobiologice?
Pt cei ce nu cunosc, Preston Nichols scrie d-astea:



padme

#9
Eu de Preston Nichols ( amenintat ca este urmarit, nu poate parasi tara, etc., de unde deduc ca chestia asta e simpla publicitate) am citit doar Proiectul Montauk, pe aceasta baza am facut remarca. Proiectul Montauk pleaca de la Experimentul Philadelphia, so.... Asa-zisul coleg al lui Nichols, Alfred Bielek, a scris impreuna cu Brad Steiger si Sherry Hanson Steiger - Experimentul Philadelphia, care cuprinde si niste povestiri despre entitati din subteran- ar fi chiar pe gustul tau!
Orice "demers rational" facut pe baza de povesti, fara nici o dovada plauzibila, e tot SF!

Citat din: calator astral din  17 Mai 2010, 13:00:15
padme: deci pentru tine e mai credibila o explicatie...ezoterica si spirituala,]



cred ca esti mai ancorat decat mine in ezoteric, nu ma face sa te imit si sa caut postari de-ale tale!   :martiansmile:

elena78

Toate cartile lui David Icke sunt uluitor de interesante!!!!tot ceea ce  a scris el in cartile lui se intampla acum pe planeta...Divinitatea sa-l protejeze .

uforever

Citat din: elena78 din  21 Martie 2012, 23:47:08
Toate cartile lui David Icke sunt uluitor de interesante!!!!tot ceea ce  a scris el in cartile lui se intampla acum pe planeta...Divinitatea sa-l protejeze .

Elena, eu sunt sigur ca exista un anumit tip de reptilieni, totusi nu poti sa afirmi ca tot ce a scris acest individ e adevarat.De cele mai multe ori nu avem dovezi palpabile pentru ce afirmam, desi experienta sa derulat in fata ochilor nostrii, oricum ar fii nu te grabii sa-i faci o statuie astuia, e posibil sa fii dezamagit/dezamagita mai incolo.

elena78

Citat din: calator astral din  17 Mai 2010, 13:00:15
padme: deci pentru tine e mai credibila o explicatie...ezoterica si spirituala, sa o numim asa, unde intervin forte Oculte, decît un demers rational, cu posibile explicatii exobiologice?
Pt cei ce nu cunosc, Preston Nichols scrie d-astea:



foarte interesante sunt si aceste carti mentionate de tine ,pot sa-ti spun ca sunt printre cele mai interessante de pana acum..toata colectia Montauk    merita sa fie citita!