Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Nave extraterestre si avansul tehnologic : Dematerializarea.

Creat de calator astral, 24 Aprilie 2010, 02:46:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

calator astral

Observ ca multi forumisti martorii unor aparitii stranii afirma ca "ozn-ul a disparut brusc,s-a facut NEVAZUT"...
Dar daca nu ar fi Viteza responsabila pentru aceasta senzatie? Daca nu ar fi vorba de o iluzie optica,daca retina nu ne-ar însela de fapt,ci ar sesiza o realitate nebanuita: aceste "ozn-uri" chiar dispar efectiv, se dematerializeaza!
Asta ar însemna ca la anumite etape superioare de evolutie, "Omenirile" cosmice descopera noi forme de stiinta, dincolo de aparentul control cartezian al materiei.
Dematerializarea materiei si re-materializarea sunt astfel de...forme de stiinte, Umanitatea a reusit asta in cateva laboratoare secrete, in stransa colaborare cu alte creaturi extra/intra-terestre contra unui cost pe care-l ignor, al unor compromisuri extraordinare (se pare ca "tîrgul" ar fi : Tehnologie contra accesului nelimitat la resursele Naturale, inclusiv Umane).
In plus de obiectele aeriene umane (militare) sau spatiale (entitati extra-terestre) sau fenomenele cunoscute in comunitatile noastre stiintifice, pe care le numim în general OZN-uri, sînt convins ca mai sunt de fapt si alt tip de "nave spatiale": multidimensionale (aplica tocmai aceste capacitati de dematerializare).
Multe fiinte umane au fost in contact vizual, audio, tactil sau fizic cu asemenea nave, unele dintre ele aflandu-se sub o putere (oculta) initiata, ce guverneaza din umbra.
Majoritatea contactelor sunt realizate intr-un cadru individual, astfel incat sa se atinga sufletul celui vizat si nu pentru a modifica indiferent ce sistem organizational. Acest lucru este facut in mod deliberat de catre rasele extraterestre din preajma noastra) dar fiecare avand motive diferite si urmarind sa obtina rezultate diferite.
Pentru fiintele multidimensionale negative, ce joaca un rol in jocul ascuns al oligarhiei umane din umbra, discretia lor este motivata de dorinta de a mentine necunoscuta existenta si accesul/acapararea lor.
Pentru cei "buni", discretia este motivata de respectul fata de liberul arbitru pe care oamenii il pot exercita pentru a-si conduce propriile lor actiuni astfel incat sa atinga pe cont propriu maturitatea tehnica si spirituala prealabila Contactului.
Se pare ca intrarea civilizatiei umane in familia civilizatiilor galactice este foarte mult asteptata. Mesajul lor ar putea fi :"Noi putem aparea in lumina zilei si va putem ajuta sa realizati aceasta uniune. Nu am facut-o pana acum, pentru ca prea putini dintre voi au dorit aceasta cu adevarat, din cauza ignorantei, indiferentei sau fricii, si pentru ca gradul de urgenta al situatiei nu a justificat o asemenea interventie. Multi dintre cei ce studiaza aparitiile noastre numara lumini in noapte fara a lumina calea. Adesea ei gandesc referindu-se la obiecte, cand de fapt este vorba despre fiinte constiente."

Tayka

C.A-Chiar crezi cã EI s-ar interesa mai altfel de noi decât se intereseazã sã zicem un fermier de-al nostru de animãluþele lui dragi,pe care le îngrijeºte cu dragoste ºi pasiune,le pune ºi nume,le ajutã când sânt bolnave,le asigurã adãpostul ºi hrana,se pozeazã cu ele apoi.. le duce zâmbind la..abator.Tot aºa ºi EI au mare grijã de noi,ne-au creat iluzia unei vieþi libere ºi fericite,dar asta doar pentru cã au mare nevoie de ceva ce numai noi producem.Deci nu te mai amãgii cu iluzia cã vom fi egali cu ei vreodatã,cãci dacã doreau aceasta fi sigur cã ne contactau de mult într-un mod corect ºi cinstit în care sã nu ne afecteze nici liberul arbitru,dar nu se doreºte acest lucru pentru un motiv f. simplu ptr. EI dar de neimaginat ptr. noi:sântem ºi noi creaþi ptr.ABATORUL-TERRA.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

romulus

Citatdoar pentru cã au mare nevoie de ceva ce numai noi producem.
Asa Tayka , si care ar fi... ce?
Am mai auzit/citit opinii asemanatoare mai ales in contextul discutiilor despre mutilarile de animale , cand se spunea ca EI preleveaza de la animale nustiuce elemente necesare LOR ...si ca decat sa kilareasca oameni pentru asta, prefera animalele !
Se mai vehiculeaza ideea ca "produsul" asteptat de EI ar fi enregia creata prin rugaciunile pamantenilor adresate divinitatilor diverse....
Cat despre vehiculele/navele lor si cat de avansati ar fi EI in directia asta parerea mea este ca multe din acele vehicule observate aiurea ori pe la noi, sunt in fapt creatii neaose,pamantene, tinute (inca)la secret.
Pana cand?, vom vedea!
Unii "coneseuri" zic ca acus, acus, pana in 2013!
Dar, de-astea am mai citit si auzit multe .
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

abyss

Cãlãtorule astral, sã ºtii cã le amesteci cam forþat. Dar îþi voi rãspunde în detaliu în zilele urmãtoare.
În legãturã cu mutilãrile de animale dacã observãm unde au avut acestea loc putem trage concluzia cã ori guvernul sua ori altcineva a efectuat un studiu cu privire la radioactivitatea zonelor respective ºi impactul radiaþiilor asupra organismelor vii. Pãºunile acelea sunt în zonele de pe lângã locurile unde se testau arme nucleare. 
Idea cu abatorul terra e ºi ea din punctul meu uºor inversatã. Cele mai interesante elemente chimice ori metale se gãsesc în spaþiul cosmic cãtre marginea sistemului solar. Sunt fotografii cu obiecte mari de mii de km unele care opereazã în inelele unor planete din sistemul nostru solar. Ce naiba sã ia de la noi? Cred cã dacã privim evoluþia pe terra e tocmai invers. Ne oferã mai degrabã... Problema cred, este cã maturitatea noastrã tehnologicã a depãºit cu mult pe cea spiritualã. Existã arme teribile dezvotate de oameni, poate aþi auzit de ele mã refer la cele radionice ºi scalare cu care s-a tras cãtre anumite þinte aflate la mii, sute de mii de ani luminã... Umanitatea a devenit un pericol cosmic din nefericire.
Timp de aproape 60 de ani cu un oarecare succes s-a tras în tot ce miºca pe cer ºi nu era de-al nostru... Mai apoi cu generaþia a 3-a a acestor arme s-a þintit cãtre lumile de origine a acestor obiecte zburãtoare... Acum logic este cã dacã acele fiinþe care ne viziteazã erau o ameninþare cu siguranþã ne terminau demult... Sau ne reconfigurau genetic. Chiar credeþi cã era nevoie sã furi oameni pentru a face disectii pe ei? Pãi dintr-un folicul de pãr poþi clona câte fiinþe umane doreºti...
Existã interesul ca noi sã nu aflãm acestea, e ºi o agendã în acest sens care înghite bani mulþi. Nu extratereºtrii vor sã ia ceva ci tocmai semenii nostri vor sã ne rãpeascã dreptul de a fi liberi ºi de a trãi o viaþã frumoasã.       

Tayka

Fãrã intenþia de a contrazice pãrerile nimãnui,voi încerca sã explic concluzia la care am ajuns eu(ºi nu numai)referitoare la motivaþia creerii ºi existenþei noastre.recunosc cã voi fii f. off- topik,promit însã solemn sã fiu f. scurt cu explicaþia:Ori ce supercivilizaþie care se respectã eliminã (aºa cum vom face probabil ºi noi cândva)printre primele racile,cea a diferenþierii sexelor,dupã ce s-au convins cã aceasta le-a adus numai necazuri,urã,dezbinare dealungul vremurilor.
Aºa dar au controlat,ºi apoi încet au eliminat complect naºterea pruncuþelor,iar când ºi ultimele mãmici rãmase s-au stins de bãtrâneþe au trimis expediþii specializate pe diferite planete pentru a crea mediu propice ºi a da viaþã unor clone de a lor formate pe o tulpinã de animal,operaþie necesarã pentru a reintroduce ºi preleva instinctul sexual al reproducerii.Prin aceasta EI au câºtigat cel puþin 3 f. mari avantaje;1-au scãpat definitiv de ,,urâþenia"actului sexual care în supercivilizaþie este considerat de acum un mare pãcat( similar cu bestialitatea la noi)2-Au rezolvat problema regenerãrii populaþiei lor.
3-Au reuºit sã obþinã indivizi direct maturi,cu un lanþ adn special,ºi care intrã în lumea LOR direct pregãtiþi cu o experienþã tot mai superioarã de viaþã.Aceastã experienþã NU se putea acumula altfel;în ºcoli spre exemplu,pentrucã asimilarea unui asemenea bagaj uriaº de cunoºtinþe necesar unui membru al unei supercivilizaþii ar fi necesitat sute,sau poate mii de ani de studiu,ori tocmai o micã parte din
aceastã experienþã le-o livrãm noi oamenii prin sistemul Akasha;o bazã de date alimentatã cu informaþii direct de la fiecare purtãtor involuntar de acel super-mikro-cip implantat de EI ºi numit spirit.Deci iatã cam acesta este produsul pe care îl livrãm noi oamenii ca jertfã pe altarul lor:Experienþa noastrã de viaþã,care deºii nu reprezintã pentru fii lor decât poate un an de ºcoalã,sântem totuºi necesari,pentru cã altfel ar închide prãvãlia.Detalii asemãnãtoare se mai pot citii ºi pe aici:
http://www.universulcartii.ro/carte/programul-terra-un-atentat-extraterestru-asupra-omenirii--i12378
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

padme

Am citit si eu Programul Planeta Terra doar o data. Consider ca aceasta lucrare trebuie citita de mai multe ori si facute studii in paralel vizavi de ce scrie acolo. Nu cred ca nu are anumite "scapari" intrucat autorul se bazeaza pe biblia pe care o cunoastem noi acum. Personal am ceva nelamuriri vizavi de ce scrie acolo. Tot personal consider ca nu trebuie luata drept etalon, ca orice carte ea reflecta opinia autorului vizavi de o anumita problema. @Tayka mi se pareau mie cunoscute afirmatiile tale si nu-mi dadeam seama de unde le-ai luat. Nu am inteles totusi de unde e chestia aia cu actul sexual?! Nu este prima oara cand o spui, ultima data imi amintesc ca era provenita de la o alta civilizatie.  Daca citesti 3 carti cu aceeasi tema, toate spun ceva diferit descoperit in urma unor studii, traduceri, decriptari, etc. Si asta tot concluzia mea personala este.

Scuze pt off topic!

Chestia cu dematerializarea navelor ar putea fi raspunsul pt teleportare si eventual daca exp. Philadelphia a avut loc.

jean

   Un articol aparut in revista Magzin reflecta cel mai bine avansul tehnologic si materializarea- dematerializarea OZN-urilor
Citat din articol:
CitatTorres a relatat ulterior ca, la un moment dat, obiectul a aparut pe radarul sau de bord. ,,De obicei tintele sunt clare. Acesta era cetos si enorm. Statea aproape nemiscat cat timp cele doua avioane au trecut in dreptul sau. Torres aprecia ca era ,,neutru gravitational" deoarece numai astfel putea pluti in aer la 10 kilometri altitudine. Cand s-au apropiat la circa 500 de metri si chiar se pregateau sa apese clapa de deschidere a focului, obiectul a disparut de pe ecranul radarului, in mai putin de o secunda. Raza de actiune a radarului lor era de 250 de mile, in jurul tintei, in toate directiile. Obiectului i-au trebuit 1,6 secunde sa strabata aceasta distanta. ,,Vocile de la controlul radar de la sol au estimat viteza sa la 10.000 de mile pe ora.
Incredibil nu?...Eu cred ca, de fapt nici nu s-a deplasat in spatiu, s-a dematerializat si s-a materializat in alt loc. Poate nici nu era materiala pentru ca imaginea radar era cetoasa, nu ca a unui obiect material clara.
Ce spune Torres despre acea tehnologie:
CitatN-am idee cum a facut-o. Indivizii astia au un control incredibil privind locul in care se afla, unde merg si cum merg. Nu era niciun chip sa intelegem. Astia erau mult dincolo de tot ce aveam noi pe plansetele proiectantilor".
Chiar si el care era pilot cu pregatire tehnica a ramas uimit de posibilitatile OZN-urilor. Ce concluzie a tras:
CitatAbia acum mi-am dat seama ca a lipsit putin sa fiu ucis... Daca atacam lucrul acela necunoscut as fi fost probabil vaporizat.
Articolul este scris de Dan Farcas si poate fi citit aici: http://www.revistamagazin.ro/content/view/7770/4/





Articolul este scris de Dan Farcas:
Adevarul este dincolo de noi

calator astral

adaug o imagine complementara destul de sugestiva pe acest topic neobservat:





jean

Citat din: calator astral din  15 Octombrie 2010, 13:25:52
adaug o imagine complementara destul de sugestiva pe acest topic neobservat:
Pai sa incercam sa-l resuscitam putin cu ceva informatii noi.
Dematerializarea sau invizibilitatea acestor nave? Cine pote sti cu exactitate ce se intampla cand acestea dispar.
Un raspuns posibil puteti gasi in cartea ,,Contact Extraterestru" scrisa de Steven M. Greer, la pagina 150. Citat din carte:
  Cum traverseaza OZN-urile si ocupantii lor vastul spatiu si timp interstelar? Se pare ca rigiditatea vastitati spatiului interstelar devine flexibila si poate fi in mare masura depasita odata ce se trece dincolo de bariera lunimi, modificand frecventa de vibratie. Intr-o singura miscare cuantica nava ET si ocupantii ei, trec intr-o alta dimensiune a frecvenei de vibratie, mult mai rafinata. Fenomenul observabil implica faptul ca aceste obiecte pur si simplu dispar, aparand mai apoi la o distanta considerabila. Toate acestea se datoreaza faptului ca ET isi pot modifica frecventa de vibratie pt. a intra si a iesi din dimensiunea materiala caracterizata de timp si spatiu, care sunt fixe, intr-un spatiu si timp care este in mod inerent non-local. Acest lucru se realizeaza printr-o interactiune complexa dintre feluritele campuri electromagnetice rotative puternice, campul gravitationl si inertia masei. Atunci cand nava ET se afla de aceasta parte a punctului de trecere a lumini, este vazuta ca orice alt obiect material, dar poate realiza manevre foarte complicate care sfideaza  inertia masei si gravitatia. Odata ce nava isi modifica frecventa de vibratie, trecand de partea cealata a barieri de lumina, ia pare ca dispare, dar in realitate  aceasta nu se petrece. Ea se afla in acel loc de dincolo de domeniul de acoperire al undelor radio BETA, utilizate de sistemul nostru de detectare  de la SETI.
  Fiind in aceasta forma sau spectru de energie (ori dimensiune) nava poate pluti sau deplasa in universul material la o viteza mult mai mare decat viteza luminii. De fapt ia poate fi partial in cate doua astfel  de dimensiuni, in acelasi timp. De exemplu, nava poate pluti deasupra SETI, ramanand ne detectata pana cand ,, trece" in intregime in universul material.
Destul de greu de inteles nu? Dar este un punct de vedere.

Adevarul este dincolo de noi