Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

OZN in Anglia

Creat de padme, 10 Aprilie 2010, 21:58:02

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

padme


i1414xy

 Io nush ce sa chinuie unii cu avionele sa urmaresca un ozn, la ce viteze si abilitati enorme  are un ozn fata de un F16, a ca si cum ar incerca melcul sa ajunga un Lamborghini. Daca eram pilot intr-unul din F16-urile de aici si mi se transmitea in casca de la comandament sa urmaresc ozn -ul x ai spuneam : date-n colo, ce-s prost , sa-si bata aia cu ozn-ul joc de mine, dute tu si urmareste-l , eu mai bine urmaresc o pasarica :-D ca-i mai usor.

Serban M

Pare fake si filmeaza doar cateva cadre.

lylyt_ice

Corect...!!! Intrebarea este; care-i scopul?
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

padme

Stirea a fost prezentata ieri seara si nu in ro! Voi ati vazut ceva la stiri? Unii dintre martori cred ca ar putea fi testarea unui nou aparat de zbor, d'aia avioanele ii fac companie, dar isi manifesta scepticismul cum ca s-ar face asemenea testari in miezul zilei. Mai stii?!

bk

Eu zic ca este Fake filmul.   

jean

Adevarul este dincolo de noi

abyss

Pãrerea mea e cã este un ARV, dacã imaginile sunt autentice! (Alien Reproduction Vehicle: Craft manufactured on Earth by humans using back-engineered UFO technology. Many sightings of UFOs in modern times are actually ARVs flown by military personnel.) Cineva spunea cã dacã aparitia unui UFO nu ne testeazã limitele imaginatiei (privind felul cum aratã și se manifestã) acela e o replicã umanã. Diferenta dintre un ARV si o navã extraterestrã ar fi aceea cã cele umane nu rãspund la comenzi ori informații trimise pe cale mentalã de cãtre privitorul aflat la sol.

i1414xy

Citat din: @biss din  13 Aprilie 2010, 19:33:48
Cineva spunea cã dacã aparitia unui UFO nu ne testeazã limitele imaginatiei (privind felul cum aratã și se manifestã) acela e o replicã umanã. Diferenta dintre un ARV si o navã extraterestrã ar fi aceea cã cele umane nu rãspund la comenzi ori informații trimise pe cale mentalã de cãtre privitorul aflat la sol.
Exisat persoane paranormale pe pamant care primesc informatii despre anumiti oameni sau lucruri pe cale mentala si care pot face unele lucruri doar cu puterea mintii pe cand  ceilalti le fac cu puterea bratelor.In special astfel de persoane sunt "racolate" de  S. S. SUA si e posibil ca o astfel de persoana sa fie la bordul unui OZN si sa efectueze niste comenzi ca urmare a informatiilor primite pe cale mentala de la cel de la sol.  Cu toate ca ei posibil sa aiba si tehnologia de a citi gandurile oamenilor, daca o au pe aceea de a produce ganduri in mintea omului, posibil s-o aiba si pe aceea de a citi gandurile, insa asta sigur este cam limitata.
Deci daca un ozn raspunde la unele comenzi primite pe cale mentala de la sol , nu inseamna ca ozn-ul respectiv este de natura extraterestra.