Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Accidentul aviatic al presedintelui Poloniei - o simpla intimplare nefericita?!

Creat de Xanadron, 10 Aprilie 2010, 12:40:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

sorinede

foarte bine punctate intrebarile, dar raspunsurile adevarate  cred ca noi poulatia , nu le vom sti niciodata.

Ronin

http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Serban M

http://www.thenews.pl/international/artykul129501_two-bodies-found-not-on-passengers-list-.html

Pânã în prezent, 64 din 96 victime au fost identificate. mass-media rusã internet, inclusiv gazeta.ru, news.ru correspondent.ru ºi, totuºi, sugereazã cã ar fi existat mai multe persoane la bord a TU-154 decât crezut iniþial, dar nu precizeazã dacã au fost pasageri sau membrii echipajului.



De asemenea, existã posibilitatea ca rãmâne aparþin persoanelor care au fost pe teren în momentul catastrofei, sau în care testele ADN au fost defectuoase.



Vestea, care vine de la unitatea de Moscova, care este oferirea de sprijin pentru familiile victimelor, nu a fost încã confirmatã de nimeni în Polonia. (Mg)

extrateresru_ro

Adevarat sau fals? Focuri de arma la locul accidentului aviatic Smolensk,imediat dupa catastrofa.

http://www.youtube.com/watch?v=HX6ztLe4QLY

am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

romulus


Citat(sau, mai exista varianta in care toti aveau creierii fierti...o asemenea arma exista inca de acum vreo 50 de ani)
Amin, Urban!
Acum, multe se pot broda si teoria conspiratiei este in floare . Dar.....
Daca eu as fi fost in locul lui Putin, si in imprejurarile date (adica sa am ciuda pe unii inca de cand lucram in KGB, aia sa se inghesuie toti ca sobolanii  pe o goeleta si sa am si posibilitatea reala sa-i troznesc) 100% ca as fi procedat la fel.
Te pui cu Maica Russia ?!
Aviz si altor amatori / "denigratori" din est, se stiu ei care !
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

CHIP

Citat din: sorinede din  14 Aprilie 2010, 12:40:54
foarte bine punctate intrebarile, dar raspunsurile adevarate  cred ca noi poulatia , nu le vom sti niciodata.
Cred ca asa va fi.Detaliile accidentului cred ca vor fi facute publice dupa 100 de ani.Pina atunci ...mai este!

abyss

Focurile de arma le trageau autoritãtile aflate la fata locului pt a alunga hoții... Si la noi la Balotesti când a cazut acel Airbus mai întâi au ajuns la locul tragediei țiganii si curioșii din vecinãtãți. Unii se uitau iar altii cãutau obiecte de valoare, genți etc.

Cei care se screm sã vadã entitãți peste tot, adicã prin vulcani ori tragedii aviatice ar face bine sã fie mai serioși un pic...

lylyt_ice

 Nu-i acelas film pe care l-a pus extraterestru_ro putin mai sus...unde se aud impuscaturile? Eu cred ca da...!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

StarDust

Da, e acelasi film, sunt de aceeasi parere cu @biss. Cei care filmau au intrat in zona prabusirii ignorand interdictiile si au fost somati sa se retraga. Motivele pt. care nu ai voie sa te apropii de acel loc sunt lesne de inteles, e ca la o reconstituire criminalistica, nimic nu trebuie miscat din loc, ca sa nu mai vorbim de posibilele jafuri...
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Nox

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

padme

Primit pe mail:


Cateva informatii despre presedintele Poloniei decedat in "accident" :
a fost un anti-comunist si un EURO-SCEPTIC declarat (a amânat pe termen nelimitat perspectiva aderãrii la zona euro, s-a opus  tratatului Uniunii Europene,
a þinut Europa în ºah, ameninþând mult timp cã nu va semna Tratatul de la Lisabona, a sustinut cu fermitate pozitii ale Poloniei ce erau in defavoarea marilor puteri europene.
a facut din Polonia singura tara din Est care a scapat de recesiune rezistand foarte bine crizei economice (Polonia chiar a avut crestere eceonomica in aceasta perioada) http://www.zf.ro/business-international/miracolul-polonez-continua-crestere-economica-de-1-7-5454396/
a vrut o Polonie INDEPENDENTA si puternica
a refuzat scutul anti-racheta american
a refuzat de curand un imprumut de la FMI
a fost un om credincios, un practicant si un aparator al valorior crestine catolice, sfidand deciziile CEDO privind scoaterea cricifixelor din scoli (http://www.realitatea.net/presedintele-poloniei-exclude-scoaterea-crucifixelor-din-scolile-publice_662622.html)
__________________________________________________________________________
 

www.davidduke.com/general/was-polish-president-murdered-in-staged-plane-crash_17538.html

Presedintele polonez ucis intr-un inscenat accident aviatic?

Evreii au fost supãrati pentru ca preºedintele Kaczynski a avut "Anti-semiþi" în coaliþia sa de guvernãmânt

De James Buchanan


Criminalul numarul unu, Franklin Delano Roosevelt a spus odatã: "În politicã, nimic nu se întâmplã accidental. Dacã se întâmplã, puteþi paria ca a fost planificat sa aiba loc în acest fel.." Deci ce spui atunci când o bunã parte a unui guvern european este ºtearsa într-un singur accident de avion?

Zborurile comerciale aterizeaza pe vreme rea tot timpul. Mii de avioane aterizeaza peste tot în lume în condiþii de siguranþã în condiþii de vizibilitate redusã, dar acest avion cu preºedintele polonez ºi mai multi înalþi oficiali polonezi se loveste de pãmânt. Fiþi foarte suspicioºi faþã de mass-media care încearcã sã dea vina pe starea vremii sau pe pilot.

Vã amintiþi de Secretarul de Comerþ al lui Bill Clinton, Ron Brown? El a fost investigat pentru fraudã in finanþarea campaniei. El a murit într-un accident de avion extrem de convenabil lângã aeroportul din Dubrovnik  la scurt timp dupã ce Clinton ameninþase cã nu se va duce la fund pentru acele acuzatii de fraudã singur. S-a suspectat cã un fals semnal al unui far de aterizare a fost pus pe unele dealuri din apropiere, provocând prabusirea Air Force 2 pe aceste dealuri pe timp cu vizibilitate redusã. O prezentare detaliatã a circumstanþelor suspecte  care înconjurã moartea lui Ron Brown poate fi citita aici.

Ori de câte ori politicienii mor "accidental", este bine sa studiezi pentru a vedea dacã politicienii decedati au facut ceva care i-ar fi putut înfuria pe evrei sau Noua Ordine Mondialã, care în Europa se prezintã sub forma Uniunii Europene (UE), ale cãrei principale obiective includ forþarea tuturor naþiunilor europene aflate sub controlul sãu sã aibã o monedã unicã ºi permiterea afluxului nelimitat de imigranti din Lumea a Treia.

Darile de seama despre siguranþa avionului Tupolev-154 au fost cercetate, dar aproape toate accidentele au avut loc cu avioane apartinand companiilor aeriene din Lumea a Treia sau in regiuni îndepãrtate ale Siberiei. Prima pierdere a unui avion Tu-154 operat de cãtre Polonia a fost cel in care preºedintele polonez ºi o bunã parte din guvernul polonez s-au aflat. Acest TU-154  este acelaºi avion care a suferit o inspecþia majorã ºi modernizare în decembrie 2009.

Un articol nota "Într-unul din acele rare momente de unitate, Banca Naþionalã a Poloniei ºi guvernul polonez au convenit asupra necesitãþii de a slãbi zlotul polonez, care în ultimele sãptãmâni, ºi-a revenit aproape de puterea din pre-crizã. Tãria monedei este vazuta acum ca o posibilã ameninþare la redresare economicã. Dupã mai multe intervenþii verbale in ultimele zile, banca centralã a intervenit cu bani reali vineri, pentru prima datã în mai mult de un deceniu. Banca a facut acest lucru ca urmare a avertismentelor sale, de joi, cand a spus cã este " tehnologic ºi psihologic "pregãtita sã intre pe piaþa valutarã pentru a preveni " consolidarea excesivã a zlotului polonez. " Oficiali ai Guvernului, de asemenea, au declarat la începutul sãptãmânii trecute cã "zlotul puternic" este dãunãtor creºterii economice ºi, dupã intervenþia de vineri, au declarat cã au sprijinit deplin mutarea bãncii centrale.  In miºcarea pentru a slãbi zlotul polonez, conducerea Poloniei a plasat interesele poporului din Polonia înaintea intereselor colectivului european cunoscut sub numele de Uniunea Europeanã. Apoi, a doua zi, preºedintele Poloniei moare într-un accident de avion, împreunã cu numeroºi alþi lideri de top, inclusiv presedintele Bancii Nationale. "

Excursia la Smolensk era pentru a onora memoria prizonierilor de rãzboi polonezi uciºi de comuniºti în timpul celui de al doilea Rãzboi Mondial. Evreii nu acepta nici o " concurenþã " la Holocaustul lor. Evreii vor sã pretinda cã sunt victime finale ale lumii ºi ca ei merita simpatia veºnicã a lumii, care include invariabil o interdicþie cu privire la orice critica cu privire la evrei sau Israel. Kaczynski nu a adus in prim-plan doar o crimã în masã facuta de cãtre comuniºti; el a pus in lumina reflectoarelor o crimã în masã facuta de evreii comuniºti. Evreii au jucat un rol cheie în comunism ºi evreii au fost adesea comisarii care au impuscat  disidenþii fara apãrare ºi prizonierii de rãzboi. Preºedintele Kaczynski a promis ca-i va urmãri pe ucigaºii comunisti, care au ucis polonezi in timpul lungii ocupatii comuniste. Mulþi dintre acei criminali de rãzboi au fost evrei, dintre care unii încã trãiesc în Israel sau in Statele Unite.

Curios, prim-ministrul polonez (în exil), în 1943 a fost ucis într-un suspect accident de avion dupa ce a aflat de uciderea comunista în masã de la Katyn ºi a început sa nasca îngrijorari in privinta faptului cã ameninþa alianþa dintre comuniºti ºi capitaliºti. Între timp, trupele poloneze au luptat pe frontul de Vest pentru Aliaþi. Naþiunea din Polonia a fost complet vânduta de cãtre FDR( Franklin D. Roosevelt) ºi Churchill la Yalta catre o nedeterminata ocupaþie a aceloraºi comuniºti, care ucisesera in masa prizonierii polonezi.

Un articol din Jewish Telegraph spune"Evreii amestecati in [alegerea] noului lider polonez. Noul preºedinte al Poloniei a fost ales cu sprijinul suporterilor anti-semiti Dar nu toþi oficialii polonezi evrei cred ca Lech Kaczynski, care se va instala în decembrie, ar trebui sã fie criticat datorita tovarasilor sai extremisti, având în vedere în special palmaresul sãu in problemele evreieºti. Kaczynski, fostul primar al Varºoviei, a fost ales luna trecuta pentru a-l înlocui pe preºedintele Aleksander Kwasniewski. Impiedicat sã candideze din nou în Polonia datorita legii electorale, Kwasniewski este popular evreilor din interiorul ºi din afara Poloniei. Viitorul preºedinte, de religie catolica ºi orientat spre Partidul Dreptatii, va conduce Polonia în coaliþie cu doua partide extremiste, [ partidul]Auto-Apãrãrii ºi Liga Familiilor Poloneze, " ai cãror membri si-au exprimat frecvent sentimentele lor anti-semite", conform Institutului Stephen Roth din cadrul Universitatii din Tel Aviv, care monitorizeazã atitudinile din întreaga lume faþã de evrei . "

Ronin

http://mdzr.blogspot.com/2010/04/fapt-divers-polonia-nu-mai-avea-nevoie.html

Intr-o stire din 29 martie se relatau urmatoarele:

Banca centralã a Poloniei considerã cã Varºovia ar trebui sã treacã din postura de stat creditat de Fondul Monetar Internaþional în aceea de þarã care-i împrumutã pe alþii prin intermediul FMI. Explicat altfel, banca vrea sã renunþe la acordul cu FMI. Guvernul este, însã, de altã pãrere ºi ar vrea extinderea liniei decredit flexibile de 20 de miliarde de dolari, angajatã cu Fondul Monetar în mai 2009. Banca Naþionalã tocmai ºi-a îmbunãtãþit prognoza de creºtere economicã în 2010, la circa 3%, în condiþiile în care Polonia a fost singurul stat din Uniunea Europeanã care a evitat recesiunea.

Premierul Donald Tusk se va întâlni miercuri cu membrii consiliului de administraþie al Bãncii Naþionale, într-o încercare de a rezolva diferendele legate de acordul Poloniei cu FMI. Întâlnirea se anunþã tensionatã deoarece Guvernul ºi-ar dori ca banca centralã sã pãstreze dobânda cheie la minimul istoric de 3,5% ºi în lunile urmãtoare, deºi economiºtii instituþiei se gândesc deja la înãsprirea politicii monetare.

Restul e deja istorie...

citeste si : http://karadeniz-press.ro/kara/kremlinul-suspectul-principal-in-catastrofa-aviatica-de-la-smolensk/
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

calator astral

as mai adauga pe marginea acestui intrigant incident ca Andrei, rusul care a fost primul la fata locului si a filmat resturile aeronavei distruse si înca fumegînde, acel film straniu unde se aud cîteva împuscaturi, ei bine, a fost ASASINAT azi dimineata, la ora 4 si 17 minute,omorît de trei necunoscuti care au intrat în spitalul unde fusese adus cu cîteva clipe mai devreme.
Rusia a dat imediat un comunicat oficial unde afirma ca aceasta crima este "o simpla coincidenta".....

mm

Putem sa aflam si noi unde a fost publicat acel comunicat? Sursa, un link, ceva? Si de unde se stie ca a fost asasinat chiar acel rus (care a filmat...)?
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

calator astral

Citat din: mm din  25 Aprilie 2010, 09:34:48
Putem sa aflam si noi unde a fost publicat acel comunicat? Sursa, un link, ceva? Si de unde se stie ca a fost asasinat chiar acel rus (care a filmat...)?
uite aici :
The WITNESS who filmed the shots fired at the POLISH PLANE CRASH WAS ASSASSINATED

http://www.youtube.com/octogonarul#p/f/7/N7GZk2hPYtc