Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

adevarate sau false.....

Creat de adrian75, 27 Martie 2010, 18:02:08

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

adrian75

http://www.youtube.com/watch?v=AHQm3S1tsLs   salut!  am gasit asta pe youtube....ma intereseaza parerile voastre despre acest subiect...sant adevarate aceste imagini ?

Stefy1994

Daca imaginile sunt adevarate,atunci inseamna ca Iisus a fost extraterestru :-D Dar nu stiu ce sa spun...Cred ca sunt povesti de adormit copii ;)
Friendship is the greatest treasure

Quicksilver

Stefy, daca nu crezi ceea ce vezi in acel clip, ai putea sa vizitezi locurile, sa te convingi ca sunt mai mult decat existente. Gandeste-te ca acele picturi si lucrari au fost facute demult, de mana omului. Daca si ei au vazut ceea ce noi astazi avem ca subiect de maxima senzatie -pe ici colo-, adica "DA' IU-EF-OU FENOMENON", atunci la ce concluzie ajungem pana la urma? Nu e nimic de crezut sau de necrezut Stefy, ai dovezile ... ce mai vrei?
Si in plus, camera amatorului obisnuit, care fotografiaza din cand in cand cate un OZN, reuseste doar sa faca o poza neclara si pixelata ... Nu stiu daca ai observat tu cat de clare si cu cata naturalete sunt pictate acele elemente din clip. Think again!
You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!

Stefy1994

E posibil sa ai dreptate,Quicksilver,m-am gandit la asta,dar nu stiu ce sa cred.Poate ca intr-adevar cei care au pictat acele imagini au vazut OZN-urile,asta e o dovada puternica a faptului ca Iisus avea legaturi cu ET -daca nu cumva era unul...;)
Friendship is the greatest treasure

Stefy1994

completez:si celelalte personaje din picturi :-D
Friendship is the greatest treasure

romulus

Citatasta e o dovada puternica a faptului ca Iisus avea legaturi cu ET -daca nu cumva era unul...
Nu neaparat. Ia in considerare si o  alta varianta care circula si anume :
avand in vedere teoriile continuului spatiu/ timp si existenta concomitenta a celor petrecute in trecut/prezent/viitor, precum si posibilitatea "calatoriei" in timp, acei "vizitatori" din navele desenate de martorii oculari la crucificarea lui Isus, se presupune ca au venit  pe Terra la un moment dat, au aflat de la oameni despre credinta lor in Isus si s-au intors in timp sa "vizualizeze" evenimentele:crucificarea/invierea and so on.
Si asa, martorii oculari au putut spune/scrie/desena exact ceea ce au vazut in momentul crucificarii, adica navele prezente pe cer, n'aveau insa de unde sa stie ca proveneau din viitor/trecut.....ce,ori cine erau !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

abyss

"Acum este timpul sa incetam sa mai credem,si sa incepem sa intelegem." - Rael. Aceasta gasiti daca urmati link-ul de la sf clipului. Este siteul mișcãrii Raeliane... Deci un clip promotional.
Cât despre reprezentãrile cu tona bãgate sã incapã in fenomenul ufo, am retineri. Nu toate apartin acestui tip de fenomen. Poate una sau douã. Ar trebui comentat pe fiecare imagine in parte. Cine are programul Fraps poate face screenshot si le posteaza aici for further discussions. Iconografia crestinã poate conduce uneori pentru cei mai putin dusi pe la bisericã la asemenea tip de interpretãri.  Mai interesant ar fi ca unul din voi sã creeze un subiect cu cea mai tare dovadã de contact cu EBE's din vechime petrecut intr-o perioadã cãnd europenii nu poluau spiritual si religios pe acolo... si anume


StarDust

#7
Una din regulile de baza a cercetatorilor, oamenilor de stiinta din ziua de azi, e sa nu se atribuie explicatii sau asocieri moderne asupra picturilor, frescelor, sau relatarilor din vechime. Cred ca e o regula destul de buna, totusi e dificil sa faci asta vazand unele marturii din trecut care nu prea lasa loc de interpretari. Nici vorba ca imaginile din filmarea expusa de Adrian75 ar fi false, problema e... cum le interpretam.

L.E.
Tare interesant clip-ul @biss, e prima data cand aud de acele "utsuro-bune" japoneze!
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

adrian75

foarte buna intrebarea pusa de StarDust........cum interpretam acele imagini?

abyss

Salut adrian75. Pentru a le stabili varianta cea mai buna de interpretare ele trebuiesc departajate. Crestine-rupestre-etc. Apoi le comentam. In general ele (reprezentarile ufo) par asa pt ca noi acum le vedem asa. Cu siguranta in 99% din cazuri ne inselãm. Pentru a putea avea o dezbatere cat de cat la subiect ne trebuiesc acele fotos. Sau macar una douã.

padme

Pt. fotografiile din link-ul de pe you tube puteti sa intrati pe http://xfacts.com/old/index.html si va uitati la ele cat vreti! Cred ca de acolo le-a luat si autorul!

Miscarea Raeliana ca sursa de studiu????!!!

Urban

Citat din: @biss din  28 Martie 2010, 19:13:06
.... Pentru a putea avea o dezbatere cat de cat la subiect ne trebuiesc acele fotos. Sau macar una douã.

Pozele le puteti lua de aici:
http://dl.transfer.ro/UFO_si_RELIGIA-transfer_ro-28mar-cd04d67e.rar

abyss

Din punctul meu de vedere doar acestea ar putea fi reprezentari ce ar putea sa ne intereseze







StarDust

#13
Pun si eu doua poze care mi s-au parut interesante, si, merci Urban! poza "beaune_arrazo2c" o stiam, dar "UFO_genova_nizza" nu am mai vazut-o pana acum, asta, chiar ma intreb ce reprezinta...

L.E. Si favorita mea : Splendet et Ascendet (straluceste si se inalta)
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

Urban

#14