Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Vasile Rudan si misterul din Carpati

Creat de memphis, 20 Martie 2010, 16:53:33

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

tractorbeam

Citat din: AdarM din  07 Noiembrie 2012, 09:48:48
Expeditiile Burebista nu stiu cum se organizau...

AdarM,

In ultimele 3,4 zile am avut ocazia sa discut cu doua fete care au facut parte din aceste expeditii, intradevar au fost mai multe si s-au intins pe perioada 1973-1980.
Am discutat si cu cei care locuiau in zona Fisici si mi-au confirmat ca Rudan a fost acolo cu copii (fetele).

In privinta logisticii pot preciza ca se asigura de fiecare parinte pentru fiecare copil participant individual, asta inseamna ori ca bugetul era redus si nu acoperea anumite tipuri de cheltuieli sau fondurile pentru mancare aveau alta destinatie - cunoscuta evident numai de conducatorul expeditiei. In aceste conditii se ridica semne de intrebare privind patronajul supeior al acestor expeditii in sensul ca m-as fi asteptat daca era ceva sponsorizat de MapN, acesta sa fi asigurat intreaga logistica.

Ambele surse au precizat ca nu au fost supuse vreunei constrangeri fizice sau psihice pe perioada  participarii lor acolo.
 

mr

#811
Citat din: spanda din  07 Noiembrie 2012, 03:51:23
Am intrat si eu in seara asta pe forumul Rufon, la indemnul unui coleg care a fost si el (impreuna cu mine) la cursul lui V. Rudan si sunt uimit de cat de mult se bate campii pe aici. Toata lumea isi da cu parerea, insa mai nimeni nu are niste minime informatii de baza.  Rudan e un escroc/erou, Rudan e autentic/fals, Rudan a avut "capacitati" da acu' nu mai are/mai are "capacitati", Rudan e/nu e omu' serviciilor, cursul e/nu e o pepiniera pt. servicii, etc.   Valeuuu!  Cum de puteti discuta atat de mult despre activitatea unui om/cursul sau, cand nici macar nu ati fost acolo sa vedeti ce a predat?
De exemplu, cati de aici au fost la cursul lui?
Bine ai venit pe forum, spanda!
Ai o ocazie, printre multele ratate de alti useri cunoscatori ai fenomenului Rudan si ale zonelor sale de actiune, sa prezinti o imagine de ansamblu. Campiile batute aici raman singurele informatii valide pana cand cineva, candva, in calitate de cunoscator veritabil, va dori sa ne lumineze!  Binenteles si daca considera ca suntem demni de a fi luminati...
Pana atunci, sunt multe intrebari fara raspuns pe acest topic. Ar fi bine sa vii cu niste raspunsuri... daca le ai si doresti sa le impartasesti sincer. Daca nu, mai bine te abtii, pentru ca de facut scandal, in plus, este foarte usor!
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

horia2008

#812
Citat din: spanda din  07 Noiembrie 2012, 03:51:23
Salut

Am intrat si eu in seara asta pe forumul Rufon, la indemnul unui coleg care a fost si el (impreuna cu mine) la cursul lui V. Rudan si sunt uimit de cat de mult se bate campii pe aici. Toata lumea isi da cu parerea, insa mai nimeni nu are niste minime informatii de baza.  Rudan e un escroc/erou, Rudan e autentic/fals, Rudan a avut "capacitati" da acu' nu mai are/mai are "capacitati", Rudan e/nu e omu' serviciilor, cursul e/nu e o pepiniera pt. servicii, etc.   Valeuuu!  Cum de puteti discuta atat de mult despre activitatea unui om/cursul sau, cand nici macar nu ati fost acolo sa vedeti ce a predat?
De exemplu, cati de aici au fost la cursul lui?

Salut si tie
Din pacate se admite/continua off-topicul pe tema persoanei Dl. Rudan (inclusiv postarea de fata); se pare ca despre asta-i vorba, toata lumea isi da cu parerea, insa mai nimeni nu are niste minime informatii de baza....; din cei care au fost la curs, se pare ca calatorul, ca sa ma exprim asa, a fost la curs si a uzat de asta, dar apoi a dat-o la intors cand s-a vazut slobozit din nou pe forum

Citat din: Rayden din  31 Octombrie 2012, 14:07:24
Citat din: calator astral din  30 Octombrie 2012, 23:26:35
Buna Rayden.
Cu riscul de a te dezamagi, din pacate nu pot si de altfel nici nu doresc sa divulg continutul acestor cursuri, in corespondenta noastra privata ti-am destainuit opinia mea sincera referitoare la presupusele abilitati intuitive ale domnului Rudan.
Motivatia mea principala a fost schimbul de opinii in cadrul propus de dl. Rudan, o confruntare necesara cu anumite informatii sensibile pe care le detin din alte surse in domeniul atit de abstract al perceptiei extrasenzoriale, mai exact aplicatiile militare ale biodetectiei....
@calator astral
in primul rand iti zic welcome back si sper sa respecti regulile forumului.
in al doilea si ultim rand, de la - si asta ca sa te citez din aceasi corespondenta a noastra privata - "...este momentul sa rup legea tacerii si sa destainui colegilor forumisti incredibilele experiente la care am avut sansa de a fi martor privilegiat........." si pana la chiar a te crede ca vei zice totusi ceva ca sa aduci oarece lumina era si e cale lunga..dar in fine, nu mai conteaza ca m-am lamurit.  8-)

ca toti de altfel: aaa eu am fost la curs, dar nu pot sa spun...

Pe de alta parte si Rudan a avut aici 2 interventii; fara alte lamuriri, starea asta de fapt alimenteaza tot ce s-a afirmat pe aici fara a fi combatut cu informatii credibile

Si acum vi si tu sa ne certi, dar faci exact acelasi lucru, ca se vorbeste in necunostinta de cauza dar nu lamuresti cu nimic (eu am fost la curs, cati de aici au fost la cursul lui?); pai nu asta se discuta??
Daca ai ceva de spus, exprimate, nu veni cu aere si intrebari retorice care nu lamuresc cu nimic.




abyss

Din pacate s-a inceput cu stangul. Unii au frustrari vechi de pe vremea expeditiilor iar altii nu au avut bani sa participe.
Totusi daca dl Rudan s-ar hotara sa mai faca oarece lumina pe acest topic eu cel putin imi asum raspunderea de a mentine un dialog civilizat. (aviz amatorilor de cuvinte urate si posesori ai unor creiere needucate: veti fi eliminati de aici!)

Xanadron

#814
Salutar apelul la moderatzie al... moderatorului :-D abyss (de unde si expresia: abyssale-s caile moderarii), ca si acela adresat dlui prof VR de-a ne mai lumina o tzira - desi personal am destule rezerve aici, din cel putin doua motive:

1. Unica (fiindca n-au fost doua, ci doar una) postare "rudaniana" pe RUFOn nu ne-a luminat mai abitir decit un slab opaitz, cu citeva fragile exceptii cum ar fi aia a recunoasterii "gulgutelor" turnate-n revista Flacara - necesare insa acoperirii altor activitati mult mai "sensibile" decit eventuala dezgropare a moastelor Luanei. :-D OK, de inteles asta. La fel sint insa si reactiile aproape unanime de-atunci - la care am subscris si eu - de tipul "ne asteptam la macar UNELE clarificari, chiar daca eventualele subiecte strict secretoase de tip militar stim si noi ca nu pot fi dezvaluite p-un forum public". Subiecte "classified" al caror statut sint convins ca a ramas de-atunci acelasi.

2. Nu ma pot abtine sa reamintesc totusi unora :wink: ca au caracterizat pe atunci interventia dlui VR ca fiind un pic "geriatrica" - si n-o fac cu rautate, din simplul motiv ca am subscris cumva si la opinia asta. Mai clar: fara sa neg vreo clipa REALELE capacitati/resurse ale dlui profesor in domeniile astea "de granitza" (dovedite cindva, chiar daca nu in piatza publica), am fost usor dezamagit nu doar de simplismul interventiei de-aici a domniei sale, ci si de continutul partii teoretice (scrise) cel putin pt. primul nivel al celebrului curs RV.
Pe care chiar nu vad de ce il considera unii ex-cursanti atit de "top-cosmic-secret" incit sa nu-i discute deschis unele aspecte, fie si doar fiindca Internetul e plin-ochi de materiale mult mai complexe/detaliate, chiar daca-n lb. engleza majoritatea (diversi colegi le-au postat pina acum, cu zecile).
Asta ar fi deci cel de-al doilea motiv al usor previzibilei taceri viitoare. Motiv legat si de convingerea ca-i mult mai usor sa constati ca ai capacitati paranormale (si eventual sa ti le dezvolti) decit sa-i "instruiesti" pe altii in directii similare. OK, sa-i selectezi pe cei predispusi poate genetic e plauzibil (implicit si asta poate fi scopul principal al "cursurilor de pre-cogs embrionari"), dar mai departe ramin sceptic.

Un comentariu la modul general acum: intrebarile colegului Nox adresate georgianei62 mi s-au parut f. pertinente si sper ca raspunsurile dansei sa fie aidoma - dac-or mai fi vreodata. Fiindca ramin inca destule contradictii in prima postare a noii noastre colege - din care deduc insa macar faptul ca majoritatea membrelor expeditiilor erau FETE (hmmm, un singur cuvintzel - Maria Orsic - e de-ajuns pentru unii; pentru altii putem adauga Vril - Geheimgesellschaft, cu toate ramurelele aferente 8-)).
In plus: daca dinsa NU era telepata etc, nu prea inteleg cum de-a fost selectionata - erau deci si copii "de umplutura" cumva in expeditii? :roll: In fine, asta-i una din cele vreo... multe puncte ramase inca-n suspensie.

Si alt comentariu final, la modul particular (@ colegul Ganditorul mai precis): of-of mai-mai, si eu subscriu la "demodata" idee ca patriotismu-i bun, dar domenii d-astea ocultate din principiu nu merg deloc ca argumentatie pro-Ubermenschius Mioriticus. :-D
Mai clar: ai si... nu prea ai cu ce sa-ti umfli fibra daco-getica "promovind" personalitati de genul VR, oricite capacitati para-, supra- sau metanormale ar poseda.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

alx

Citat din: spanda din  07 Noiembrie 2012, 03:51:23
Salut

Am intrat si eu in seara asta pe forumul Rufon, la indemnul unui coleg care a fost si el (impreuna cu mine) la cursul lui V. Rudan si sunt uimit de cat de mult se bate campii pe aici. Toata lumea isi da cu parerea, insa mai nimeni nu are niste minime informatii de baza.  Rudan e un escroc/erou, Rudan e autentic/fals, Rudan a avut "capacitati" da acu' nu mai are/mai are "capacitati", Rudan e/nu e omu' serviciilor, cursul e/nu e o pepiniera pt. servicii, etc.   Valeuuu!  Cum de puteti discuta atat de mult despre activitatea unui om/cursul sau, cand nici macar nu ati fost acolo sa vedeti ce a predat?
De exemplu, cati de aici au fost la cursul lui?

@spanda
  In primul rand,doresc sa-ti urez: Bine ai venit printre noi!
In al doilea rand,faptul ca te-ai auncat din primul post in "lupta"...ei bine,pe mine m-a frapat un pic...simt un pic de influenta...astrala? Zic ca m-a frapat pentru ca fara a aduce vreo lamurire suplimentara,incepi sa ne iei la intrebari...de bine,de rau,cei care au avut ceva de spus pe acest subiect,au cam spus...fals sau corect,asta e mai greu de apreciat,tocmai din cauza mentalitatii celor care au participat la acele cursuri,si care deja afiseaza un aer de superioritate...
     Daca vrei o parere personala...eu cred ca cei care au participat la acele cursuri nu vor sa povesteasca despre ce s-a intamplat acolo,si despre ce au invatat,DE RUSINE!  Adica indraznesc sa afirm ca s-au cam intors cu buzele umflate de la acele cursuri,si total dezamagiti! Cu alte cuvinte,decat sa spunem ca am dat banii degeaba,mai bine facem pe secretosii,si parem baieti dăștepți...
   Sigur,asta e doar o parere personala...insa pana la proba contrarie,o sa consider ca e si corecta...

PS   la intrebarea despre cati de pe acest forum au fost la acele cursuri...pai ar trebui sa poti raspunde singur,doar ai fost la acele cursuri...sau RV-ul nu se poate folosi la a-ti gasi colegii?   Sau nu functioneaza RV-ul,chiar daca ai dat banii pe un curs care cam asta ar fi trebuit sa faca...sa-ti "porneasca" rv-ul...
PS2   nu mi-o lua in nume de rau,da chiar m-ai facut curios...curios sa vad cat de secretos esti si tu... ;D
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

spanda

Mda, am sa fac doar o simpla si logica observatie. La curs au fost in jur de 60 de oameni. Calitatea celor de acolo? Pai aproape de mine statea un prof. universitar cu care am povestit destul de mult, in spate statea o  doctorita (neurolog), undeva mai incolo un fizician, (tip foarte de treaba si el). Am mai povestit cu un aviator, cu un inginer de sistem, etc.  Deci in mod clar nu erau tampiti in sala. Ei bine, in ultima zi, cand s-a anuntat ca se va face si nivelul doi al cursului, s-au facut rapid niste cozi imense la inscrieri, ca pe vremea impuscatului, si eu, mai din spate, m-am apucat sa numar cati s-au inscris si la treaba asta. Ei bine, cu exeptia a cativa indivizi, aproape toti de acolo si-au exprimat dorinta de a continua. Adica un procent de peste 90-95%! Asta a fost feed-back celor din sala.  Chestia asta se poate confirma usor, cred ca a fost surprinsa si pe inregistrarile de la curs. Si atunci ma intreb: daca Rudan e asa de escroc, cum naiba cei din sala, dintre care majoritatea aveau cate ceva la mansarda sa zic asa,  nu s-au prins?
Insa s-au prins cei de pe rufon (doar cativa, mereu aceasi, e adevarat) care urla sus si tare ca Rudan e escroc.
Mie mi se rupe la modul fundamental de parerile exprimate pe forumuri. Eu am vazut cu ochii mei ce s-a predat si am vazut reactia unei sali intregi. Si mi-a fost suficient. Asta este un feed-back real.

Apoi: se afirma ca acest curs a fost plin de oameni ai servicilor, etc.  Pai ma oameni buni. Timp de o ora la curs a vorbit un colonel din servicii, care era prezent in sala tocmai pentru a vedea daca nu se ating cumva subiecte care ar putea "leza" siguranta nationala! Eu personal m-am cam plictisit atunci, e adevarat. Insa chestia asta a fost recunoscuta cu nonsalanta!
In plus, hai sa fim seriosi. E la mintea cocosului ca probabil serviciile si-au trimis ceva puieti pe acolo, care sa puna ochii pe vreun talent nativ din sala. Si chestia asta e ceva absolut normal! Asta e jobul lor pana la urma! Deci ce atatea speculatii inutile? Poate baietii cu ochii albastri stau si asteapta la cotitura? Se poate, insa who cares? Am mers sa invat ceva, am invatat, end ef story.
Un lucru pot sa spun: Rudan nu a facut nici o invitatie nimanui de a intra in servicii, nici pe departe, si eu personal nu am fost abordat de nimeni (poate si pt. ca sunt anti-talent la chestiile astea). Si am vorbit cu mai multi, si nici ei nu au fost abordati de nimeni. Ba dimpotriva, de cateva ori, imi parea cumva foarte atent, ca nu cumva sa zica ceva care nu era "permis" sa zic asa. Cel putin mie asa mi s-a parut. Imi amintesc ca la un moment dat chiar l-a intrebat de acolo de pe scena, pe colonelul din spate, daca i s-a parut ca e fost ceva in neregula, si acesta a spus ca e totul ok, si ca nu considera ca (virgula) cursul e un "pericol".  Moment in care eu ma gandeam: ia mai mergeti voi si in..

Apoi, stai sa vezi ca Rudan nu mai poate', ca e batran. Pentru mine treaba asta a irelevanta. De ce?
Pai pentru ca eu nu m-am dus la cursul asta ca Bula, ca am citit un anunt pe net. M-am interesat. Am un prieten, care are si el un prieten, care lucreaza pe undeva pe la guvern, sus de tot, si e bagat omu' in de toate, de o viata intreaga, de la spionaj extern pana  la... etc. Si l-am rugat pe amicu asta al meu sa il intrebe pe mister X asta, care e treaba cu Rudan. Marturisesc ca nu ma asteptam la mare lucru, insa la o saptamana m-a sunat amicul meu, si el uimit cumva, si mi-a spus ca i s-a comunicat ca Rudan a fost foarte implicat in domeniul asta inainte de revolutie, ca e bine cunoscut in servicii, si ca a fost chiar implicat in nu stiu ce caz in care a fost studiat un copil mai "paranormal", undeva in apropiere de Bucuresti, si Rudan a fost cel care a coordonat tot, etc. Habar nu am despre ce naiba este vorba, in legatura cu copilul asta. Insa omu' nostru a mai spus ceva, razand, amicului meu: ca daca Rudan isi inchipuie ca o sa poata sa faca la cursul asta partea cu aplicatiile militare, e naiv, ca ii vor face astia felul rapid. Ei bine, am foarte mare incredere in prietenul asta al meu, si el are mare incredere in tipu' ala de prin guvern, cu care a vorbit. Deci, m-am inscris la curs urgent.  :-D
Acum, asta e singura chestie care nu poate fi verificata din ceea ce am scris pana acum (evident), asa ca puteti sa o ignorati total. Insa asta a fost motivul pentru care eu m-am dus la curs.
Cand Rudan a avut accidentul, l-am sunat din nou urgent pe amicul meu, care a avut din nou o discutie cu mister X, care doar a zambit si a spus ceva de genul: "eu ce v-am zis?!", si s-a umflat putin in pene.
Asta inseamna ca sunt adeptul teoriei unei lovituri "paranormale" data de niste killeri psi lui Rudan? Nu stiu ce sa zic.. Adevarul e ca exista argumente pentru ambele variante, asa ca nu pot sa trag o concluzie. Sunt constient ca nu am dovezi "reale", demonstrabile, in directia asta, asa ca prefer sa cred ca a fost vorba doar despre un atac cerebral datorita varstei. Insa poate ca asta e modul meu naiv de a ma proteja, de a nu accepta faptul ca traim intr-o lume in care unu' mai talentat ti-o poate trage pe la spate, de la distanta, sa zic asa. Naiba stie

Revenind la curs. Nimeni nu o sa se apuce sa faca descrieri detaliate despre ce a prezentat Rudan acolo. De ce? Dintr-un minim de bun simt. (care uneori lipeste la greu pe Rufon, apropo!) Pentru ca dupa curs oamenii au plecat destul de impresionati/ cu un anumit respect fata de Rudan.
Ce pot sa va zic; am citit ceva la viata mea in domeniul biodetectiei, RV, extracorporalizarii, etc. Si spre surpriza mea, ce a prezentat Rudan la curs erau chestii unice, adica se vedea ca sunt izvorate din experienta personala. Ce nu mi-a placut mie, a fost faptul ca se vedea in mod clar ca omul stie mult mai multe, insa nu spune.  Ceea ce insa era cumva de asteptat. Insa in cele din urma, in ultimele zile ale cursului, a intrat si in modulul doi, si a predat destul de mult si de acolo, ceea ce a fost Cool. Ce s-a predat? Exact ce a scris in interviul ala, continutul redat acolo. Insa a vorbit mult si despre descoperirle arheologice pe care le-a facut undeva in munti, insa pe mine personal subiectul asta ma lasa complet rece. (da , nu sunt destul de "patriot" , ei si?)
In final, Rudan a fost aplaudat la scena deschisa, si abia a mai putut iesi omul din sala, ca toti au tabarat pe el.
Ei bine, tot ce am scris aici poate fi verificat, exista pe inregistrari. Totul. Doar povestea cu informatia obtinuta de amicul meu, nu. Insa pt mine informatia aia a fost motivul pentru care am dat banu'.

Deci, mai poate Rudan ceva? Pt mine treaba asta este total irelevanta, pt ca nu m-a interesat daca poate sa imi demonstreze mie ceva, ci daca poate sa ma invete ceva, din ceea ce a acumulat intr-o viata intreaga.
Si eu personal am fost destul de impresionat de cate stie in domeniul "biodetectiei".  (scriu in ghilimele pt. ca ma amuza si discutiile de aici pe tema asta: e sau nu RV, e sau nu radiestezie. Rudan a predat exact ce a scris in articolul ala, aia e! Ca unii vor sa o numeasca "biodetectie", e total nesemnificativ.

A fost Rudan implicat si in chestii mai necurate? Naiba stie. Poate ca da, poate ca nu.. Insa sunt constient de faptul ca in mod sigur nu o sa aflu tocmai EU adevarul..  Acolo pe scena, omu parea foarte sincer, si cumva... avea atitudinea aia a omului care a trait o viata plina, si s-a "intelptit" cumva, pe drum. Si asta mi-a placut. Insa asta nu exclude si ceva "black operations" in trecut, evident.  Nu sunt totusi naiv..

V-am zis ce nu mi-a placaut la curs (ca nu ne spunea "tot" si partea cu descoperirile arheologice), acum ceva ce mi-a placut mult: cand a explicat cum este cand ajungi sa simti direct in corp, dupa o lunga practica in domeniu, influenta a diverse focare geopatogene, etc. Cand ajungi atat de sensibil, incat daca mergi pe un camp, si ajungi deasupra unei zone cu un zacamant petrolifer ( de ex.), sau undeva unde e ceva "necurat", simti cum brusc parca te lovesti de un zid invizibil, parca se schimba consistenta "mediului" prin care pasesti. Se vedea ca omul vorbeste din experienta. Ma pricep si eu la oameni, si era clar ca era sincer. Pe mine chestia asta m-a lasat masca. Adica se ajungi atat de sensibil, incat sa poti percepe direct asa ceva. Nu stiu daca mi-ar place sa ajung asa.

Cam asta despre Rudan. Cat despre ce am citit pe aici, ce sa zic. Unii au bun simt, si gandesc inainte de a scrie, altii mananca ra...at, la greu
Cat despre individul ala "licuriciu" , ala e de-a dreptul bolnav psihic. Cum naiba sa te apuci sa faci un blog impotriva unui om, cu numele "Rudan printul intunericului"?!!!  (eu nu l-am mai prins, insa mi-a povestit amicul care mi-a zis de Rufon).
Unii spun ca tot atacul asta furibund ( a la Licuriciu) e de fapt tot opera unor "servicii" care vor sa il discrediteze mediatic, pentru ca isi reia cursul. Acum hai sa fim seriosi, credeti ca o sa aflam noi adevarul in privinta asta vreodata? Aiurea!
Eu prefer sa cred (in lipsa unor dovezi clare), ca este vorba doar despre unii "romani" tipici, mai fara caracter, asa. Ca pana la urma, avem si de astia o gramada.

ps. scuze pt eventualele greseli, am scris repede









abyss

#817

REMEMBER (cum a inceput topicul)
Citat din: memphis din  20 Martie 2010, 16:53:33
Conform anuntului facut de revista NEXUS new times Romania in sectiunea evenimente, agentul psihotronic Vasile Rudan organizeaza un curs practic intensiv de protectie si autoaparare extrasenzoriala a populatiei.
Inscrierile la acest curs vor incepe cat de curand.
Nu ratati aceasta ocazie unica!
sursa: http://www.nexusmagazine.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=10000248&Itemid=57

Citat din: memphis din  22 Martie 2010, 14:37:37[size=78%]......... daca citeai mai atent poate intelegeai ca nu se cauta cativa oameni dotati dpdv paranormal. toti avem substartul in noi, ideea e ca acest substart trebuie activat. prin aceste cursuri dl. Rudan urmareste activarea acestor abilitati paranormale care se gasesc in stare latenta in subconstientul fiecarui individ. Si da, in final, cei care in urma activarii vor da dovada si de talent si implicare, vor forma nucleul unei noi organizatii. Intradevar, titulatura e putin exagerata, recunosc.[/size]

Citat din: memphis din  05 Iunie 2010, 16:08:09
    Pana acum, Rudan s-a ferit sa raspunda la cateva intrebari jenante: ce s-a intamplat cu adevarat cu cei doi militari cobai care s-au dezintegrat in timpul experimentelor? Cum de au disparut cei doi braileni, cadre militare ale Ministerului de Interne, daca inainte de aceasta intamplare poligonul a fost dezafectat prin dinamitare? De ce un prim-secretar PCR al judetului Buzau a fost batut bestial pentru ca s-a apropiat de poligon iar dupa cateva zile a murit? De ce a murit subit de "atac de cord" urmatorul prim-secretar al judetului Buzau dupa ce a trimis in zona un ofiter de securitate cu radio telefon sa raporteze ce se intampla in zona poligonului?
    In privinta cursului de autoaparare extrasenzoriala... asta vrea sa fie o compensatie pentru raul pe care l-a facut VR, fie si indirect, cu acele experimente sau a primit ordin de la masonerie sa produca paranormali pe banda rulanta care sa fie trimisi... unde? Din cate am aflat cursul ala nu e organizat de Rudan, el doar il preda in baza unui contract semnat cu NEXUS (mai bine zis cu CIA sau cu un alt serviciu de informatii strain). Parerea mea este sa nu va bagati in chestiile astea. De intrat e usor, dar iesirea poate fi dificila.

Cum se face ca in zona poligonului VR si telepatii lui mucosi de 9-10 ani erau dotati cu radio telefoane Philips cu antena telescopica de 2 m, iar noi, ceilalti muritori, nu aveam dreptul sa avem nici macar radio telefoane jucarie, cu raza de actiune de 2-3 metri?  Sau cum explica Rudan suituatie penibila ca atunci cand era convocat la cabinetul generalului Ilie Ceausescu intra la stab imediat, in timp ce ofiteri superiori si generali trebuiau sa-si astepte randul in anticamera? Rudan spune ca stia doar din auzite cum trebuiesc instruiti viitorii killeri PSI. Stiu sigur ca realitatea e alta. El instruia killeri paranormali care dupa aceea erau facuti scapati peste granita. Compararea lui Rudan cu Bors & Co, e ridicola. In legatura cu acel curs, ramane cum am spus: pute a servicii secrete straine.

Citat din: Xanadron din  08 Iunie 2010, 14:09:15
......... eventuala prezentza a dlui profesor Rudan aici, pe Rufon mi s-ar parea o experientza de valoare apreciabila pentru fiecare dintre noi.

[size=78%]Evident ca si eu am o groaza de intrebari "la obiect" pentru dl. profesor - zic "la obiect" din simplul motiv ca nu vorbesc doar "de pe net" apropo de unele teme conexe activitatii sale, ci am trecut  realmente prin majoritatea presupuselor locatzii ale fostelor experimente-cercetari din M-tii Buzaului, intr-un adevarat "triunghi straniu" a carui arie am reusit macar s-o restring cumva, din simplul motiv al eficientizarii unor viitoare cercetari. [/size]
:)

Citat din:  VASILE RUDAN din  08 Iunie 2010, 21:13:25
   În privinþa întrebãrii pusã de corespondentul Urban, referitoare la materialul publicat în Flacãra, cu titlul ,,Imagini despre un rãzboi cosmic..." Articolul face parte din seria materialelor jurnalistice de acoperire activitãþii reale prestate de unii dintre acei copii, în domeniul comunicaþiilor telepatice. ªi a teledetecþiei extrasenzoriale.
Cu salutãri prieteneºti, Vasile Rudan.



Adica hai pa! va pupa tata pionieri mici si obraznici!  ;D

!nofur

CURS DE TELEDETECTIE SI PROTECTIE
Situatia la zi a evenimentelor:
Fenomene geologice, electromagnetice:
Inversarea polaritatii Pamintului – o data la 780.000 de ani, are loc inversarea
polilor magnetici ai Pamintului; pina acum ei s-au inversat de 171 de ori; Polul magnetic N se
deplaseaza acum spre Canada, iar Polul S, spre Australia; nu se stie daca isi va mentine
ritmul sau cind se va apropia de Ecuator, dar inversarea se va produce brusc, ceea ce duce
la pierderea atmosferei si deci e in cumpana chiar specia umana; inversarea polilor e
determinata de rotirea nucleului metalic lichid, care duce la aparitia cutermurelor, a eruptiilor
vulcanice, a inundatiilor; migrarea polilor influenteaza psihicul nostru si fiziologia celulara
umana, iar iesirea din comportamentele uzuale duce la depresie, anxietate, irascibilitate,
produse spontan, fara o cauza anume;
Modificarea frecventei Schumman – aceasta s-a accelerat; intre suprafata
pamintului si ionosfera (60 - 80 km) are loc efectul unei cutii de rezonanta in care se
manifesta vibratiile pamintului, egale cu frecventa Schumman; organismul nostru cerebral
rezoneaza cu frecventa naturala a Pamintului; din cauza bombardamentelor cu radiatii ale
ionosferei si atmosferei, rezonanta si frecventa Schumman s-a accelerat si astfel percepem
ziua de 24 de ore ca avind doar 16 ore; daca frecventa Schumman poate determina
scurtarea zilei si percepem subiectiv fenomenul, atunci exista posibilitatea de a se interveni
asupra lui la modul personal, pentru a prelungi acest timp;
In data de 26.04.2010, dl. Vasile Rudan, a reusit, prin experimente de teledetectie
extrasenzoriala, sa lungeasca ziua enorm de mult, timp in care a facut foarte multe lucruri,
traind un sentiment de fericire, iar dupa cele 24 de ore, s-a reintors brusc si s-a reglat iar la
ziua de 16 ore.
Fenomenul de crestere al nivelului radioactivitatii Pamintului – exista o
dezvoltare a radiatiilor artificiale umane, controlata sau nu, creata de om, care e mai mare
decit radiatia pamintului; radiatia naturala a pamintului e determinata mai ales de reactorul
nuclear natural al pamintului; prin sistemul solar, pamintul este singurul corp ceresc care
detine in interiorul sau un enorm reactor nuclear, care va fi activ inca 1500 de ani.
Radiatiile de la sol sint date de zacaminte de uraniu, gaze; ele sint antrenate de apa si duse
pe pamint; tot ceea ce este in jurul nostru, e radioactiv – apa, gazul, hainele, organismul
nostru; fiecare persoana are o doza de radiatii gamma, care se poate masura cu un
dozimetru gamma si e bine sa avem in casa un asemenea aparat de masurat, iar in cadrul
unui grup de persoane adunate la un loc, aceasta radiatie se cumuleaza si deci creste;
Cresterea haotica in jurul pamintului a peste 2000 de asteriozi cu diametrul mai
mare de 1 km, care pot lovi oricind pamintul; impactul poate duce la disparitia speciei umane,
asa cum au disparut cindva dinozaurii, din aceeasi cauza;
Cresterea experimentelor militare cu explozii cu uraniu saracit, care s-a raspindit
pe toata suprafata opamintului – de ex. solul Angliei este poluat desi exploziile au fost la mii
de km departare de aceasta; in 1976, s-a semnat un raport, in care se vorbeste de
experimente
1
sovietice asupra unor cobai umani, cu microunde de mare intensitate (pe detinuti pe viata);
sub impactul radiatiei electromagnetice, cimpurile produc efecte de dezbinare, neurologice,
cardiovasculare, ameteli, alergii, depresii.
De aceea este bine sa masuram acasa si sa verificam daca avem prin preajma relee
de telefonie mobila, situatia la noi fiind dezarmanta din acest punct de vedere, acest lucru
ducind in citiva ani la aparitia cancerului.
Focarele geopatogene – radiatiile telurice - se masoara terenul atunci cind dorim
sa construim o casa; acolo unde se opresc vacile dupa pascut si se relazeaza, nu exista
focare geopatogene; Hartmann a descoperit prin masuratori cu pendulul retelele care-i
poarta si numele; in 1990, prof. Niculae Constantinescu, le-a dat denumirea de focare
geopatogene; el a studiat fenomenul pe membrul fantoma, adica persoana care au un
membru amputat si care simte in continuare ca il are, pentru ca a ramas partea energetica a
acestuia si poate fi localizat in spatiu radiestezic, simtind dureri si in piciorul-fantoma;
Ernest Hartmann a descoperit focarele geopatogene si a vorbit de acele retele si
noduri, dar nu se pot masura, desi efectele lor pot fi catastrofale; focarele geopatogene dau
simptome dimineata si seara, ca – stari de oboseala fizica si psihica, palpitatii, cefalee, lipsa
de concentrare; daca locuim si dormim pe un focar geopatogen mai mult de 1 an, apar tumori
canceroase; focarele geopatogene sint generatoare de cancer; Hartmann era medic militar –
in saloanele de spital, a observat ca in unele paturi, procentajul de decese e mai mare decit
in altele si a detectat statistic, prin radiestezie, radiatiile telurice si a vazut ca paturile
respective erau amplasate pe aceste noduri; el a crezut ca sint niste retele si apar noduri, cu
diametrul de 3 - 4 m sau mai mult, care pot cuprinde chiar si un apartament sau un bloc sau
chiar un cartier intreg, sau exista locuri in care nu se manifesta focare geopatogene deloc; sa
observat ca bolnavii din paturile de pe noduri sau partial pe aceste noduri, mor sau
medicatia nu isi face efectul scontat, pierzindu-si eficienta curativa;
S-au facut teste in scoli – elevii care stau in bancile de pe aceste focare, invata mai
greu, desi sint inteligenti.
Conducatorii statelor beneficiaza de scanari si detectii a focarelor geopatogene.
In urma unui cutremur, se redistribuie focarele geopatogene, de ex. daca are loc un
cutremur in Irak, el are efecte si in Romania din acest punct de vedere.
Patologic se manifesta ca radiatii necunoscute, care nu se pot determina cu
dozimetre, dar se pot descoperi prin teledectie extrasenzoriala, cu ajutorul simturilor, iar
efectele se pun in evidenta prin analize medicale uzuale, faza terminala a celor care isi
desfasoara activitatea sub incidenta focarelor geopatogene, fiind cancerul si moartea; de
aceea este bine sa ne verificam periodic locuinta, locul de munca si de concediu, pentru ca,
dupa miscarea scoartei terestre, apare o reasezare a focarelor geopatogene, acestea apar si
dispar.

!nofur

De ex. In 1972, s-a scanat Palatul Cotroceni si in urma masuratorilor, a fost demolata
cladirea anexa, care era pe o zona curata si s-a construit aici, un nou palat identic cu cel
vechi, pina la ultimul amanunt, unde isi desfasoara activitatea presedintii de dupa '89.
S-a constatat ca 2/3 din suparafata pamintului e afectata de focare geopatogene,
care duc la malformatii genetice si la cancer.
La fel si dupa cutremurul din 1977, s-au redistribuit energiile si au aparut alte
focare geopatogene.
- O alta sursa de poluare a vietii noastre este de natura politica – omul este suma
2
gindurilor sale – gindim ceva rau, se intoarce asupra noastra; energiile politice se
depoziteaza in interiorul nostru, de aceea nu trebuie sa dorim niciodata raul cuiva si sa nu ne
bucuram daca semenul nostru sufera de ceva, de boala, de foame, pentru ca in universul
nostru totul este legat de tot; daca vecinul nostru sufera de tuberculoza, de ex., nu e in
avantajul nostru, pentru ca noi respiram acele molecule de aer contaminate, care nu s-au
schimbat de-a lungul anilor, acumulate in urma epidemiilor si care trec prin aparatul respirator
al celor bolnavi si a celor sanatosi, deci interesul nostru e sa o ducem toti bine si sa fim cu
totii sanatosi; trebuie sa facem pentru aproapele nostru ceea ce dorim si pentru noi, sa nu
facem ceea ce nu vrem sa sa ne faca noua altii, trebuie sa renuntam la ura, falsitate, sa fim
onesti, cinstiti, curati.
Teledetectia extrasenzoriala a telepatiei - definitia acesteia a fost data de
Alexandru Maruta – sint fenomene clarificate si deci nu pot fi negate.
Normal – paranormal – sint fatetele aceluiasi fenomen.
In universul nostru toate lucrurile sint paranormale prin geneza si normale prin repetabilitatea
lor; sintem rezultanta unui ovul cu un spermatozoid, care detin informatii genetice, deci
rezultam din doua fiinte microscopice.
Nu se stie nici acum ce este magnetisul, electricitatea, gravitatia, dar le traim si le
simtim – deci sint fenomene paranormale.
Pina si Dumnezeu este o entitate paranormala, pentru ca este intangibil, e vesnic si e
peste tot, e omniprezent.
Fenomenele normale si paranormale
Toate fenomenele fizice sint paranormale - de la microcosmos la macrocosmos, noi
toti sintem paranormali, lucruri pe care azi nu le concepem.
Noi vom opera cu viteze de propagare superluminice, practic instantanee; exista viteza
superluminica si instantanee.
De ce se chinuie oare oamenii de stiinta sa caute interventii extraterestre? Pentru
dezinformarea opiniei publice, desigur, nu se recurge la viteze superluminice si instantanee
pe distante mari.
Fizica cuantica – paradoxul APR – postulatul vitezei de propagare in univers; sau
demonstrat vitezele instantenee si cele telepatice stiintific; un atom excitat energetic,
revine la starea initiala, eliberind 2 fotoni corelati, care nu sint diferiti, ramin corelati pe viata;
daca unui foton i se schimba polaritatea, i se schimba automat si perechii lui, fapt demonstrat
stiintific cu laser; un foton e in laborator iar celalalt e proiectat in spatiu universului si orice
schimbare asupra unuia, apare si la celalalt; fotonii corelati reactionaeza identic toata viata,
rezulta ca aceasta comunicare are caracter telepatic; teledetectia extrasenzoriala e bazata
pe acest viteze instantanee.
Propagarea luminii in vid (300.000 km/s) – in 8 min. un foton ajunge din Soare pe
Pamint. Se poate balea suprafata oricarei planete prin teledetectie cu viteza instantanee.
Acum se cunosc 4 dimensiuni – lungimea, latimea, grosimea si timpul, dar o parte din
savantii americani opereaza deja cu 10 dimensiuni, in diverse aplicatii militare.
Energiile extrasenzoriale ale omului
Sint lucruri normale, obisnuite, aceste abilitati. 3
Exemplu: catelusa Sofi din politie: i s-a dat sa miroasa tubul unui cartus tras din
masina, practic individul nu a pus piciorul pe pamint; a inceput sa miroasa, sa
gaseasca direle lasate de masina individului; a strabatut tot orasul si a ajuns in locul
unde individul astepta; ciinele are simtul stratificat spre deosebire de oameni, el
miroase decelat, mirosul apei, al cartofului, al patrunjelului dintr-o ciorba, de ex., in
timp ce omul simte un singur miros al ciorbei respective.
De aici rezulta ca noi nu sintem superiori animalelor, dupa cum ne place sa credem,
dar nu e o fatalitate genetica, aceste suprasimturi exista in noi, in adormire.
Teledetectia extrasenzoriala, telepatia, nu vin in contradictie cu teoriile creationista si
evolutionista. Daca omul e creat de Dumnezeu, e imposibil sa nu fi mostenit unele calitati ale
acestuia ( omul a fost creat dupa chipul si asemanarea sa). Creatia se masoara dupa
parametrii creatorului. Daca omul e un produs aleatoriu al speciei, e imposibil sa nu existe
supersimturi din lumea animala.
Exemplu: hidra, care este un vierme – daca e sectionata in doua, in urmatoarele zile,
se regenereaza partea lipsa, care poate fi capul sau coada; rezulta deci 2 animale
identice; daca e sectionata longitudinal, se regenereaza 2 capete functional identice,
rezultind hidra cu 2 capete.
Exemplu: bombardarea stelelor de mare din ocean pentru refacerea coralilor – desi
au fost bombardate stelele de mare, acestea s-au refacut si s-au inmultit alarmant de
mult, prin regenerarea acestora.
Descoperim lucruri fascinante in lumea animalelor – elefantii din Namibia, de ex.
folosesc radiestezia pentru cautarea pungilor de apa, folosind trompa in locul
pendulului.
Anghilele strabat trasee imense, dar se intorc inapoi, nu ele, ci puii lor, care au
aceasta informatie.
Fluturele monarh din padurile Canadei – strabate 3600 – 3700 km, se reproduc si
mor; puii lor se maturizeaza si toamna se duc pe acelasi traseu si ajung pe aceiasi pini
pe care au roit parintii lor, inainte de imigrare, deci exista informatia la nivel celular.

!nofur

Controlul extrasenzorial este necesar pentru ca apar conflicte sentimentale, fiziologice,
din punct de vedere medical poti fi apt, dar psihic nu esti.
Se pot determina disfunctii in stari latente sau incipiente, care nu pot fi depistate
medical.
Chiar din copilarie, suferim o atenuare a programului genetic de viata, a
subconstientului copilului, care e virusat, de ex. e invatat ca omul, la 70 de ani, e batrin, se
face o asociatie de idei eronata, pe hard-discul sau se scrie asta si se implementeaza; de
aceea trebuie corectat acel segment al acelor virusi acumulati de-a lungul anilor, conform
carora, un om nu poate fi vindecat, nu poate sa zboare sau sa calatoreasca, de ex.
In curbura Buzaului, inca din 1960, au fost descoperite schelete de uriasi.
Dezimformarea
Dezimformarea se realizeaza prin;
- telepatie;   
- premonitie;
- dezimformarea privind abilitatile extrasenzoriale
Structura proiectului Alternativa 2 – a avut 3 scenarii:
1 - declansarea unei explozii uriase in stratosfera pentru degajarea de CO2;
2 - construirea unor orase gigantice subterane, cu energii alternative, in care sa
se retraga elita;
3 - construirea unor nave spatiale mari si colonizarea unei alte planete – Marte – cu
refacerea atmosferei acesteia.
Din cele 3 propuneri, s-a optat pentru varianta nr. 2.
S-a pus problema infiintarii a 70 de asezari (SUA, Australia (6-7)) subterane, unde
exista apa, iluminate cu energii neconventionale; se pot detecta intrarile camuflate ale
acestora.
OZN-urile exista real – in Anglia s-au creat oficial culoare aeriene pentru acestea
(vezi revista Nexus News Magasine nr. 15)
Sferele de lumina care apar in fotografii, despre care se spune ca sint entitati, nu sint
reale, ele sint doar defecte sau reflexii totale din cauza aparatelor digitale si nu au sustinere
stiintifica. 9
Medicina alternativa – trebuie facuta verificarea medicatiei astfel:
se prescrie un medicament;
la 3 - 4 ore dupa ce pacientul a luat medicamentul, se testeaza componenta
biometrica care atesta gradul de sanatate al acestuia;
se trage concluzia daca medicamentul prescris e bun sau e toxic.
Toate fenomenele fizico-chimice au caractere normale si paranormale, care nu
pot fi explicate; ele sint normale prin repetabilitatea lor si sint paranormale prin geneza si
manifestare.
Suprasimturile animalelor
Musca – are niste abilitati extrasenzoriale formidabile – poate seziza unitati de timp de
zeci de ori mai mici decit omul, de aici agilitatea lor.
Serpii – pot detecta radiatiile infrarosii.
Vulturii – detecteaza radiatiile ultraviolete.
Rechinii – pot detecta a milioana parte dintr-un volt; rechinul alb e de 5 milioane de ori
mai sensibil la electricitate statica; el detecteaza o picatura de singe intr-o mare sau ocean,
reactionind la 0,5 miliardimi de volt (rechinul ciocan).
Pescarusul regal – are o vedere performanta, are in fundul ochilor filtre de polarizare,
vede continutul apei fara stralucirea ei; creierul lui corecteaza refractia luminii, pe care noi o
vedem, vezi exemplul cu un creion intr-un pahar de apa, pe care noi il percepem ca avind
discontinuitati la nivelul suprafetei apei.
Delfinii – au un sistem de ecolocatie deosebita – deosebesc persoanele sanatoase de
cele bolnave si detecteaza organele bolnave, mai ales la copiii cu handicapuri.
Mirosul – crocodilul simte prada de la 6,5 km, ursul polar de la 165 km, iar ciinele
e de 1000 de ori mai sensibil decit omul, la acesta mirosul este stratificat, distingind fiecare
miros in parte dintr-o combinatie de mai multe mirosuri sau arome, de aceea nu este bine sa
consideram animalele inferioare noua. Omul isi poate reactiva unele parasimturi.
La trezoreria SUA, lucreaza ciini dresati care depisteaza bancnotele false.
Prevenirea cutremurelor – pisicile sint cele mai sensibile ( ele presimt cutremurele
cu aprox. o luna inainte de a se produce seismul), elefantii - cu 2 saptamini inainte; in
general toate animalele salbatice se refugiaza inainte de cutremur cu 2, 3 sau 4 saptamini
inainte de producarea acestora.
De ce ni s-au atenuat aceste supersimturi?
Nu cumva noi am venit din alte galaxii si de fapt la origine nu sintem paminteni?
La stereoscop, celulele osoase ale oamenilor sint disperste haotic, in timp ce la
animale, ele sint aliniate in siruri paralele. Primele efecte ale cosmonautilor este scaderea
masei osoase si a calciului.
Supersimturile din lumea vegetala
De acestea, se ocupa si acum d-na dr. Marioara Godeanu.
Stejarul – unui stejar i s-a retezat o ramurica de 30 cm; semnalul lui de durere a fost
receptat de toti ceilalti arbori, la 1 km distanta, care au reactionat instantaneu.
Organismele vegetale sufera ca si noi. Celulele vegetale au o memorie de lunga durata,
retinind persoana care le-a atacat cindva mult timp. 10
Operatorul PSI
Imbracamintea :
nu trebuie sa fie din fibre sintetice;
- bijuteriile nu influenteaza masuratorile; daca un tezaur contine Au sau Ag, tinem
verigheta de Au sau Ag intre degete si minerul biolocatoarelor sau avem o mostra de Au/Ag in
mina stinga;
hainele sa fie comode si curate;
corpul sa fie curat (facem un dus), sa nu fim transpirati, dar relaxati.
Lucrul cu biolocatoarele
Bratele – se tin indoite la 90ş, paralele si drepte, in pozitie orizontala, de aceea trebuie
facute multe antrenamente si exercitii cu antenele.
Nu ajutam reactia antenelor pe cale constienta.
Se fac exercitii cu obiecte la vedere, apoi cu obiecte ascunse, invizibile. Ne apropiem
de obiect si dam comanda ca "antenele sa se incruciseze exact pe verticala obiectului
respectiv, a tintei".
Ne imaginam ca deasupra noastra exista comunicare cu o banca de date universala –
Akacha. Dam comanda, apoi nu ne mai gindim la ea.
Curatarea cimpurilor perturbatoare
1 . Ridicam o antena in directia Soarelui, o tinem citeva secunde si se anuleaza
toate cimpurile perturbatorii.
2 . Sau le punem pe bateria de la motor, si dupa ce se incalzesc, biolocatoarele vor
functiona perfect.
3. Conteaza pozitia Soarelui pe bolta cereasca la masuratori.
De ex. detectam vestigiile a 2 ziduri care se intersecteaza; dupa mai multe ore, exista
migrarea in arc de cerc a proiectiei tintei in functie de pozitia Soarelui si atunci tinta va fi putin
mai incolo dupa citeva ore.
Baleem toata zona si cind obtinem o reactie puternica, violenta, a biolocatoarelor, acolo se
afla tezaurul cautat, directia este pe bisectoarea unghiului respectiv, tinind inelul de Au/Ag in
mina stinga la inceput.
Apoi mutam inelul in mina dreapta, ducem mina stinga la spate si pornim in directia in care
ne indica antena din mina dreapta, urmind exact drumul, fara scurtaturi, dar cu ocolisurile pe
care le face antena. Cind ajungem pe tezaur, reactia antenei. va fi la 90ş.
Cum scapam de influenta pozitiei Soarelui?
Detectia se face astfel:
dimineata – pe verticala locului;
la prinz – semnalul e deplasat cu 20 cm;
la apus – semnalul e deplasat cu 30 – 40 cm.
Pentru tinte mici, nu e bine acest lucru.
Acest lucru se va intimpla la inceputul antrenamentului, cu timpul subconstientul nostru
va prelucra singur corectarea pozitiei tintei.
Subconstientul preia proiectiile fara sa ne dam seama. 11
Nu ne apucam de treaba imediat dupa ce ajungem la locul tintei, studiem locul si ne
obisnuim cu el.
E foarte importanta ora la care luam masa. Cu stomacul incarcat, se dau rateuri la
detectarea tintelor subterane, de aceea se asteapta min. 2 ore dupa masa pentru a incepe
masuratorile.
Ora de detectie propice:
dimineata – se masoara intre orele 7 – 11 (se ia micul dejun mai
devreme cu 2 ore);
la prinz (vara) – nu se masoara intre orele 11 -17, pentru ca apar
erori;
seara – se detecteaza intre orele 17 – 20;
iarna se poate masura si in timpul prinzului.
Exista persoane hipersensibile, care detecteaza tinta cu eroare de 0,5 m gresit. Atunci,
se porneste si din directia opusa, facem media si sapam acolo.
La munte, cautam izvoarele de apa. Nu se bea apa de la poalele dealului, ci de
mai sus, pentru ca este poluata.
Pentru apa, baleem toata zona de pe proprietate, dind comanda ca biolocatoarele sa
reactioneze daca exista apa in subteran, de la stinga spre dreapta, pentru dreptaci, si invers
pentru stingaci. Acolo unde biolocatoarele se incruciseaza pe verticala, se afla apa; apoi
mergem cu un biolocator si cind acesta se duce la 90ş, acolo se afla izvorul.
In locul sisturilor arheologice ale Ministerului Culturii, nu vom scoate biolocatoarele,
pentru ca vom avea de-a face cu legea, fara permis, in celelalte locuri, nu sint probleme.
Facem cel putin la 2 zile exercitii – cautam becul fara sa ne uitam unde se afla pe
tavan, sau diverse mobile, apoi facem practica in teren.
Int-o singura zi, nu se depaseste 1,5 ore de lucru cu biolocatoarele, pentru ca
apare oboseala psihica si avem erori.
Zacaminte de petrol:
Dam comanda ca biolocatoarele sa se intersecteze la marginea zacamintului de
petrol, (hidrocarburi), apoi cu un singur biolocator, vom depista conturul intregului zacamint.
Pungile de petrol se gasesc in cavitati, in roci sau in anticlinal geologic; putem avea
petrol, titei, gaz de sonda; detectam punga cu petrol la inceput – locul si conturul, delimitam
suprafata (presiunea din interiorul zacamintului nu ramine constanta in timp, de aceea, dupa
˝ ora, se poate mari/ micsora perimetrul pungii de petrol), pornesc sa delimitez depozitul de
apa de sub punga de titei, cu aceiasi procedura; ultimul lucru care se detecteaza este punga
de gaz de sonda, care se afla peste punga cu titei.
Cerem pe cale mentala sa avem reactie pe verticala pungii de titei; daca nu avem
reactie, rezulta ca acolo, nu avem petrol; daca avem gaz de sonda, avem reactie.
Adincimea se poate determina astfel:
Exista inregistrata in subconstientul nostru, lungimea de 1 m; cind dorim sa estimam la
ce adincime se afla punga de titei, intrebam "obiectivul respectiv e la adincime mai mare
de 5 m?" Daca nu obtinem reactie, cerem la 4 m, apoi la 3 m si licitam, pina obtinem reactie,
trecind pina la multiplii sau submultiplii metrului, deci se merge pe sudiviziuni; pentru
zacaminte folosim km. 12
Punctele biopatogene – comanda mentala pe focarul geopatogen - cind ne apropiem
de un focar geopatogen, biolocatoarele se vor intersecta violent.
Pericolele pe care organismul nostru le detecteaza – in mod inconstient, la fiecare
persoana, exista o restringere pe partea stinga a cimpului energetic, ca potential pericol;
subconstientul nostru inregistreaza automat pericolul asupra persoanei noastre.
Pentru a ne apara ne inconjuram cu cilindrii de lumina.
Cele mai periculoase mijloace sint cele electromagnetice – antene ridicate pe capota
masinii, care genereaza sunete de mare intensitate, care duce la incingerea creierului, care
poate chiar exploda sau provoaca dureri cerebrale insuportabile; baleem si cerem sa vedem
daca exista asemenea dispozitive periculoase.
Sursele patogene electrice sau electromagnetice artificiale se localizeaza cu precizie.
La biodetectie concura toate simturile noastre – vazul, 80%, iar restul de 20%,
celelalte simturi.
Baleem o zona si vedem ca biolocatoarele nu se intersecteaza; extindem mental cu 1
km si tot asa.
E bine sa ne plimbam cu o zi inainte pe zona respectiva, pentru ca subconstientul
nostru inmagazineaza informatii si peste noapte le proceseaza. A doua zi, incepem lucrul
propriu-zis.
Radiatiile electromagnetice din banda microundelor dau depresie patologica, care
poate duce la moarte; cind simtim asa ceva, exista o sursa electromagnetica in jurul nostru –
emitator, releu de telefonie mobila sau bombardamente electromagnetice, care dau amnezii
partiale. Dupa citiva ani de exercitii, se poate renunta la biolocatoare; baleem zonele cu
bratele dezgolite – se simte un impact usor pe corp cind se ajunge la tinta; e bine sa fim
imbracati intr-un sort, cit mai goi, ca sa obtinem o acuratete mai mare in masuratori.
Daca reactia biolocatoarelor e destul de slaba, ne dezbracam in costum de baie si sub
lumina solara, obtinem o acuratete si mai buna la masuratori.
Se pot folosi reflectoare cu bec incasdescent – ne expunem la lumina lui si simtim
cum functiile noastre fiziologice se refac si continuam munca sau masuratorile; putem face
asta oricind ne simtim epuizati, ne expunem goi la lumina incasdescenta si stam asa
citeva minute sa ne incarcam, pentru ca fotonii au repercursiuni miraculoase asupra
organismului nostru. Organismul nostru genereaza biofotoni sub impactul luminii, iar
biofotonii extrag din organismul nostru niste energii negative; cind lumina Soarelui e mai
deficitara, e bine sa masuram dupa ce ne expunem la lumina (nu cu neon – au ultraviolete);
este bine sa ne expunem macar o data pe saptamina un timp la lumina becului.
In sezonul rece, ne putem juca, incercind sa intrerupem mental circuitul electric dintre
bec si soclu si o sa observam ca pentru un timp scurt, putem stinge becul, care apoi se
reaprinde.
Dupa citiva ani de antrenament, se poate vizualiza tinta in culori estompate.
Focarul geopatogen se manifesta ca o coloana energetica pe verticala, ca si
zacamintele de uraniu. Focarele geopatogene au forma si dimensiuni diferite. Teoria cu
retelele si nodurile Hartmann din 2 in 2 m, nu mai este valabila astazi, pentru ca a fost
masurata empiric la vremea respectiva, cu un pendul radiestezic.
Radiatiile telurice trec prin orice, au drum liber prin medii solide.
13
Radonul se acumuleaza in subsolul caldirii, apoi patrunde prin ferestre si duce
la cancer pulmonar.
Comanda mentala este: "reactia biolocatoarelor sa fie exact pe verticala tintei"
Comanda se cere o singura data si apoi nu ne mai gindim la ea, ca sa nu influentam
subconstientul cu mintea noastra, cu constientul.
Exercitiu: ascundem o rigla sub covor pentru a gasi o tinta invizibila; nu conteaza la
ce adincime e tinta respectiva, reactia organismului uman e aceeasi.
Exercitiu pentru relaxarea fizicului si psihicului
Ne intindem pe un pat, in pozitie orizontala, lejer imbracati, cu picioarele usor
departate, bratele intinse, usor departate de corp si raminem asa putin; reglam respiratia –
inspiratie si expiratie profunda. Ne imaginam ca tot trupul nostru contine un fel de lichid, ca
un vas cu apa, dar eliminam energiile negative. Golim mental organismul de aceste energii
negative, ca si cum am goli o sticla cu apa, pornind dinspre cap spre piept si ies apoi prin
virfurile degetelor de la miini si de la picioare.
Apoi reluam exercitiul, imaginindu-ne ca facem acelasi lucru pentru partea dorsala, tot
dinspre cap spre miini si picioare, golind ceea ce este negativ din noi.
Daca este nevoie repetam.
Raminem intinsi pe spate si ne imaginam ca, corpul nostru devine din ce in ce mai
greu. Ne imaginam ca e atit de greu incit trece prin pat, dusumea si se scufunda sub pamint,
la o mare adincime. Raminem putin acolo, apoi determinam trupul nostru sa devina tot mai
usor si ne ridicam, trecem inapoi prin dusumea, de pat, dincolo de tavan, iesim prin acoperis,
spre nori si raminem citeva clipe suspendati, in pozitie orizontala.
Ne ridicam din pat usor si ne simtim reconfortati si energizati.

!nofur

Semnale ale existentei focarelor geopatogene:
exista o serie de plante care se dezvolta foarte bine in zonele cu focare geopatogene
- brusturele, cu frunze mari, imense, cu vigoare iesita din comun;
animalele ocolesc asemenea zone;
in unele parcuri, inainte de a face alei, se pune gazon si pe unde umbla oamenii, se
fac potecile;
pisicile – prof.univ. Alexandru Maruta – stau de obicei pe nodurile telurice, pe focarele
geopatogene;
trebuie verificat daca in zonele cu focare geopatogene, exista diferente de
temperatura – radiatii termice, infrarosii, si poate de aceea pisicile le prefera, pentru ca lor le
place caldura – e de studiat – in timp de ciinii stau pe locurile curate.
Serpii detin fose termice pentru detectarea temperaturii animalelor cu care se
hranesc, ori in zona Orastiei nu sint nici serpi – ei detecteaza o milionime de şC;
in zona Orastie, s-au descoperit km de conducte de apa sub nivelul constructiilor
dacice - pelasgi? , bazine de captare/decantare, etansate, filtre ceramice si din Ag pur,
conducte standardizate, fabricate tehnologic (argintul avea efect antibacteriologic), bai si wcuri
spalate cu apa, cu bazine, cu conducte ceramice, cu canalizare; pasta ceramica, tiglele si
olanele au o compozitie si o durabilitate neobisnuita, care exista de milenii in solul respectiv;
sint cam 400 km cu aceste constructii; densitatea de vestigii sint fara precedent; terasele sint
de 100 km lungime si 60 - 80 km latime, plane, drenate; se pare ca erau folosite drept rampe
de lansare a unor nave extraterestre; mare parte din aceste vestigii au fost distruse cu
buldozerele; retelele de apa si ceramica, testate la Londra cu carbon, au 7200 de ani
vechime, anterioare placutelor de la Tartaria; de asemenea in zona Subcumun, s-au
descoperit 800 km de conducte si predate Ministerului Culturii, iar zona Arges, este
considerata mijlocul Europei, dintre N si S si E si V, deci noi sintem chiar in centrul Europei.
microorganismele din apa, lapte, lichide, se distrug la 50ş, instantaneu.
Metoda de distrugere a alunitelor
Se ia un metal sarac in C, un dorn rotunjit ( daca are C mult, se incalzeste repetat pina
la rosu, nu calit), cu un diametru mai mare cu 0,5 mm decit suprafata alunitei si se incalzeste
la 2700 – 2800 şK – incalzit la aragaz, pina se incinge la rosu inchis, apoi se deschide si trece
de la rosu la galben; aplicam instantaneu pe alunita respectiva, o fractiune de secunda; are
loc o implozie a celulelor respective periculoase; se apasa scurt; dupa aprox. 4 - 5 zile, rana
se vindeca si tesutul alunitei cade singur. 21
Cauterizarea cu alser nu este eficienta, in cazul alunitelor canceroase.
Psihoterapia – procedura de vindecare
bolnavul are o conceptie preconceputa ca boala lui – cancerul – e nevindecabila
bolnavul trebuie remontat psihologic si convins ca boala lui e vindecabila si tratabila,
sa i se scoata informatia care i-a virusat subconstientul
se sterge informatia si i se da alta in loc, potrivit careia nici-o boala nu poate fi
incurabila, ca organismul lupta cu orice si invinge orice disfunctie; secolul 20 era tehnologic,
secolul 21 este declarat secolul dezvoltarii psihicului uman
se actioneaza asupra psihicului bolnavului – se dau exemple multe de vindecare si
insanatosire a celorlalti
se poate vindeca si prin autosugestie, cu conditia sa nu ajunga in faza terminala
a doua zi, trebuie sa-l convingem ca exista terapeuti vindecatori si ii numim o
persoana la care el sa se adreseze
se pot folosi si produsele placebo – ii spunem ca e un nou medicament, nou
descoperit, testat 99,9% (apa distilata, chinina, colorant alimentar sau ser fiziologic injectat
sau Ca, sau glucoza
intre terapeut si bolnav trebuie sa se stabileasca o relatie puternica sufleteasca,
caldura si vibratie buna;
cuvintul zideste dar poate sa si darime
urmeaza tratamentul alternativ terapeutic – reiki, cristalografie, etc.
dupa ce se imbunatateste sanatatea pacientului, e nevoie de o noua sedinta de
psihoterapie, care sa-i fixeze informatiile pentru functiile vitale ale organelor si a functiilor
psihoterapeutice, pentru ca un rest de informatie, o remanenta, ramine in subconstient, chiar
la nivel celular
se renunta treptat la medicamente.
Protectia energetica
se pare ca transpiratia unui canceros in faza terminala e contagioasa, de aceea,
terapeutul trebuie sa stea cit mai putin in contact cu pacientul
se fac masage cu contact direct, sau fara atingere, bioenergetice, la o distanta mica
(se disipeaza acumularile de substante chimice – gaze - si biomagnetice), sau se foloseste
vibratia cuvintelor
se foloseste oxigen - 02 – prin respiratie – directa (nas, git), prin piele sau prin
alimente.
curatarea corporala este foarte importanta
Exemplu:
avem 3 alimente si vrem sa stim care este mai bun
le masuram pe rind si cel la care avem reactie, va fi cel ales
alegem medicamentele, la fel, cu biotedectie (medicamentele trebuiesc scoase din
ambalaj) – se intreaba care e mai bun pentru acel organism si cu mai putine efecte
secundare.

horia2008

#822
Deci tu ai postat aici material de la cursul lui Rudan? (sau, ma rog, o parte....?)



alx

Citat din: horia2008 din  07 Noiembrie 2012, 19:32:31
Deci tu ai postat aici material de la cursul lui Rudan? (sau, ma rog, o parte....?)
horia2008,la cine te referi? ca eu nu mai pricep nimic... ;D
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

kefren

Citat din: alx din  07 Noiembrie 2012, 22:59:26
horia2008,la cine te referi? ca eu nu mai pricep nimic... ;D

S-a referit,cred,la postarile noului coleg    !nofur.