Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Vasile Rudan si misterul din Carpati

Creat de memphis, 20 Martie 2010, 16:53:33

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ronin

Citat din: memphis din  06 Iulie 2010, 19:22:53
nu ti-as putea spune, pt ca nici nu mi-am dat seama cand s-a intamplat.

totusi..., ce diferente simti, vezi (etc.) la tine ?
Adica dupa ce a avut loc inductia telepatica, ce s-a intamplat ?


calatorul astral este manat de setea de cunostere...
si noi am putea trece (s-au am trecut) prin faze asemanatoare.
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

padme

#241
@memphis, in aceasta... teledetectie ati folosit ansa si raportor?

Citat din: memphis din  06 Iulie 2010, 01:57:01
Specia umana a fost creata cu aceste abilitati, insa in timp ele s-au depreciat pana la disparitie.

Cand anume, ca sa ne dam seama in cat timp s-au depreciat! Eu personal am dubii, poate vine cineva cu o dovada in acest sens: ca am fost creati altfel si aceste calitati au disparut sau au fost blocate intentionat.

Citat din: memphis din  06 Iulie 2010, 01:57:01
 Sa determinam starea de sanatate a unei fiinte,

Da-mi voie sa am dubii! Pe mine m-au scanat vreo 2 nativi, dintre care unul facuse si niste cursuri si un aparat de.. biorezonanta?! si toti 3 nu au descoperit ceea ce era mai important, dat fiind ca aparatul respectiv mi-a pus si un diagnostic gresit:)))))))))) si nu a vazut predispozitia , desi ar fi trebuit, cica, sa o vada:))))))))))

@calatorule astral, tu n-ai nici o parere nimic? Tu te simti mai paranormal?

calator astral

Buna ziua tuturor, buna padme, ma bucur ca sînt invitat sa particip la acest topic fierbinte,asta îmi încalzeste inima,dar sa stii ca nu-mi scapa absolut nimic, as dori sa îti multumesc si tie, memphis, pentru nota acordata  :wink: .
Bineînteles am unele "pareri" despre anumite subiecte sensibile, draga padme, dar ,trebuie sa recunosc ca intervin foarte foarte rar, un moment de dubiu trecator sper, dezamagit, deoarece 90% din postarile mele sînt cenzurate, sint acceptate doar cele mai simple si care nu ar putea tulbura vreun spirit mai fragil ( banuiesc  8-) ) .
De exemplu am încercat sa propun un topic deosebit de interesant despre VIMANA, dar a fost, bineînteles refuzat.
Eu ce pot face concret, în cadrul acestui subiect delicat,mai mult nu pot decît sa organizez exfiltrarea unor "copii paranormali"  :wink:  (care au crescut de-acum, sînt cautati de baietii cu ochii albastri,profit de ocazie si îi informez ca "subiectul Cristi" e departe, nu-l mai cautati prin Italia,e deja în Franta,în siguranta, si a trecut cu bine toate testele la care l-am supus.  :wink:

ps> o observatie pentru amicul nox > nox, esti vigilent si observator, înteleg nedumerirea ta în fata unor contradictii evidente, dar eu nu sînt obligat sa destainui aici absolut toate convinctiile mele reale, de multe ori lansez, efectiv, unele diversiuni...sa le numesc asa, tocmai pentru a analiza dialogul ulterior si a evalua gradul de initiere al unor subiecti interesanti pe acest minunat Forum democratic, deschis tuturor ( numai mie nu!  :lol: ) . Nu le pot spune: "am deschis un mare oki pe tine", pe scurt.Si eu îmi fac echipa mea, nu-mi trebuie susceptibili sau orgoliosi, nici curiosi care se plictisesc nu doresc.
Sînt "moderat", adica legat-fedeles, poate am gresit cînd am "atacat" administratorii si pe dl Dorneanu, acuzîndu-i de inactivitate, dar era un imbold sa se zbata, sa fie mai vizibili, pe tot terenul, sa mai iasa la aer curat si sa întîlneasca Oameni "care cunosc" sau sa verifice unele "locuri sau fenomene stranii"...d-aia sunt efectiv dezamagit, eu continui anchetele mele, pentru mine, pentru a le împartasi cu toti cei care cred sincer ca voalul dezinformarii trebuie ridicat si e timpul sa ACTIONAM. Sîntem pe ultima suta de metri si neghina va zbura din grîu foarte curînd, fiecare are o responsabilitate, fiecare va trebui sa aleaga, va fi o înclestare demna de "Stapînul Inelelor", caci exista un teribil Razboi Nevazut între Bine si Rau.
Oricum e nasol sa fii atacat si nici macar sa nu îti fie acordat dreptul la aparare...dupa întîlnirea-fulger cu Fratii Bogdanov am vrut sa dau un link spre editia PDF a jurnalului La Provence, sa vada Toma-Necredinciosii ca nu vorbesc în vînt, eu ma duc peste ei, îi iau tare si nu-i slabesc pîna nu am un raspuns inteligibil, asta e Calea mea spre Adevar. Nu ma pot multumi sa stau toata ziulica si sa butonez pe internet.Pe curînd, astept sa mi se ridice "moderatia" (nejustificata, pe o durata neprecizata...!).

StarDust

#243
Citat din: calator astral din  07 Iulie 2010, 19:00:07
Eu ce pot face concret, în cadrul acestui subiect delicat,mai mult nu pot decît sa organizez exfiltrarea unor "copii paranormali"  :wink:  (care au crescut de-acum, sînt cautati de baietii cu ochii albastri,profit de ocazie si îi informez ca "subiectul Cristi" e departe, nu-l mai cautati prin Italia,e deja în Franta,în siguranta, si a trecut cu bine toate testele la care l-am supus.  :wink:

Pe cuvant de am inteles ceva...

Citat din: calator astral din  07 Iulie 2010, 19:00:07
...de multe ori lansez, efectiv, unele diversiuni...sa le numesc asa, tocmai pentru a analiza dialogul ulterior si a evalua gradul de initiere al unor subiecti interesanti pe acest minunat Forum democratic, deschis tuturor ( numai mie nu!  :lol: ) .

Un motiv suficient de a "zbura" de pe acest forum democratic!!! Daca iti arde de diversiuni , du-te nene si paste-ti caii, mie, unul, nu imi arde de diversiuni (asa cum e canalul tau Youtube), ci de fapte reale si nu aberatii, mistificari si exagerari.

Nu te mai plange atat, singurul motiv pt. care esti moderat esti TU! Daca nu vezi asta, imi pare rau, nu esti nici pe departe atat de evoluat pe cat vrei sa dai impresia ca esti. Iti doresc mult succes in continuare, aceasta este opinia mea ca si coleg de forum cu tine!

Asteptam impresii mai concrete referitor la cursul  la care ai participat, in schimb, ai postat o singura fraza din care nu se intelege mare lucru iar in rest, iti plangi de mila... continua tot asa, iar eu am sa sustin in continuare moderarea ta pe forum.
Inca ceva, mie mi-e teama sa afirm (asa cum sustii tu) ca as fi un "truth teller", nu de alta, dar mi-e frica ca ma bate cel de sus...
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

lylyt_ice

Cursuri de prosteala sunt multe...dar cei ce se inscriu si doresc sa fie prostiti, nu sunt asa de multi... :lol:acesti cativa se lupta cu cei deschisi la minte, sa axplice ca prosteala e pe placul lor. Nu inteleg ce vor de la noi pana la urma...(?) Si hai sa fim ingaduitori cu "mortii"!!! Lasatii sa-si ingroape mortii...! :wink: Cat despre neghina si grau...neghina a inceput sa se separe dupa cum si cei falsi s-au botezat in apa iordanului crezind ca se mantuiesc...!!! Hai sa ne vedem de ale noastre fratilor ca e moartea cat capra pe omenire si astia cauta sa se fofileze cu ...cursuri si cautari; de...ei stiu ce cauta...Bai oameni, buni mintuirea si invierea nu vine de la rudan sau de astia ca el, ci din voi insiva! Cind dracu o sa pricepeti ca asa nu se poate, ci numai cu resemnare si bun simt...Daca nu va convine gramerul meu,  asta e...  altul n-am si nici nu am chef ca iau scoala de "AA" de la capat...atat mai tin eu minte si GATA!
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Ronin

Deci sa inteleg ca nu aveti voie sa povestiti cum a decurs cursul...?! :mrgreen:
Ok, cum doriti...
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

memphis

Pai cred ca am povestit eu cate ceva mai sus. Calatorul vad ca e deja (din nou) moderat....

Ronin

S-a intamplat ceva cu voi (cei care ati mers la curs) dupa "inductia telepatica"...
Ori vi s-a spus sa nu dezvoltati subiectul aici, pe forum, ori, telepatic vorbind, nu puteti face asta. :martiansad:

Care ar fi prejudiciul daca dezvoltati putin subiectul ?
Pana sa "mergem" la cursuri, toti eram revoltati. Acum, liniste...
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Xanadron

#248
Citat din: Ronin din  11 Iulie 2010, 15:24:37
S-a intamplat ceva cu voi (cei care ati mers la curs) dupa "inductia telepatica"...
Ori vi s-a spus sa nu dezvoltati subiectul aici, pe forum, ori, telepatic vorbind, nu puteti face asta. :martiansad:

Care ar fi prejudiciul daca dezvoltati putin subiectul ?
Pana sa "mergem" la cursuri, toti eram revoltati. Acum, liniste...
Sa nu exageram totusi :wink: - fiindca nu cred totusi ca stimatii coforumisti (si cursanti RV) memphis si calator-astral sa fi fost supusi unei conditzionari telepatice de tipul aceleia care-l facea pe Buzz Aldrin sa vomite instantaneu, atunci cind i se puneau pe la conferintze anumite intrebari despre aselenizare / viziuni-vizitatori pe Luna etc... :moon:

Personal, as fi curios doar daca cineva ar putea sa ne povesteasca unele consecintze cuantificabile legate de cresterea capabilitatilor RV proprii post-curs - mai precis post-stagii avansate.
Chestie care, evident, ma indoiesc ca se va intimpla vreodata.
Zic "cuantificabile" fiindca, mai ales dupa "lucrarile practic-aplicative" din Mtii Buzaului / Orastiei, ar trebui sa apara niste rezultate concrete, nu?! :roll:

Umbla oricum ciripituri prin cring :lol: c-ar exista chiar motivatii ... mai mult decit lucrative ale cursului astuia RV. Nu "maruntzisul" rezultat din plata taxelor, nuuu - gasirea Tezaurului gotzilor/getzilor Nr.2 ar fi doar una dintre ele cica.

Altii insa (adica eu de fapt :-D) continua sa creada ca detectarea unei/unor portzi temporale recent deschise in Carpati (Stargate, ziceti-le cum va place) ar fi un scop mai important. Clar ca nu pentru binomul BB (Boc-Base) - ocupati cu alte alea -, ci doar pentru cei realmente plasati "in virful piramidei" si preocupati de controlul asupra tuturor stranietatzilor ce intra/ies prin portzile astea cam de capul lor in ultima vreme - si nu doar in Romanica...
Astept deci (naivul de mine) eventuale confirmari.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mopeka

Citat din: Xanadron din  11 Iulie 2010, 23:43:14
Zic "cuantificabile" fiindca, mai ales dupa "lucrarile practic-aplicative" din Mtii Buzaului / Orastiei, ar trebui sa apara niste rezultate concrete, nu?! :roll:
Astept deci (naivul de mine) eventuale confirmari.


http://comuniune.blogspot.com/2008/08/imagini-despre-un-rzboi-consmic-ntr-o.html


Articolul a aparut prin anii 80
Se indicau locuri concrete .
Si ce daca......?
Ai grija ceea ce-ti doresti,s-ar putea sa se intimple!

Ronin

"AIM GROUP este format dintr-un un grup de tineri cercetatori ce activeaza in domeniul stiintelor de frontiera: parapsihologie, radionica, terapii alternative, trezirea puterilor subconstiente, experiente spirituale." :martiansad:
http://www.aimgroup.ro/index.php?main_page=page&id=4
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Urban

Citat din: Ronin din  21 Iulie 2010, 13:01:24
"AIM GROUP este format dintr-un un grup de tineri cercetatori ce activeaza in domeniul stiintelor de frontiera: parapsihologie, radionica, terapii alternative, trezirea puterilor subconstiente, experiente spirituale." :martiansad:
http://www.aimgroup.ro/index.php?main_page=page&id=4

1.7. Pe forum sunt interzise reclamele de orice gen.
Utilizatorii care au pagini web, sunt rugati sa le scrie la profilul personal, astfel vor fi afisate in permanenta.


Recomand inchiderea subiectului tinand cont de faptul ca dezbaterile pe marginea cursului sunt "secrete".

Ronin

Urban, departe de mine sa fac reclama. Am pus link-ul respectiv deoarece este asemanator cu ceea ce se spune si la cursul dl-ui Rudan.

In rest, da, poate ai dreptate. Ceva s-a intamplat acolo...
O fi de vina "inductia" sau altceva  :?
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

memphis

#253
Citat din: Urban din  21 Iulie 2010, 15:16:18
Recomand inchiderea subiectului tinand cont de faptul ca dezbaterile pe marginea cursului sunt "secrete".

Tu ai recomandat asta de la bun inceput, probabil mai mult din considerente personale. Iar concluzia ta ca ar fi "secrete" dezbaterile e de asemenea gresita. Am povestit eu destul de multe din ce s-a intamplat acolo mai sus. Pune intrebari, poate vei primi raspuns.

abyss

Memphis, eu nu doresc sã aflu tehnicile voastre. Mi-ar plãcea sã ne povesteºti experienþele tale adicã rezultatele. ªi poate poþi insera ºi unele "poveºti". Te rog deci dezvoltã acest aspect, dacã îþi e permis, bineînþeles. În fond suntem colegi de forum, nu?