Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Semn pe corp

Creat de avenger, 20 Martie 2010, 13:47:26

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

avenger

Salut, de ceva vreme am pe spate un semn in forma de X sau cruce rasturnata care ma mananca si svacneste in fiecare zi.
Ma tot intreb cam ce ar putea fi, sigur nu-i vreo zgarietura pentru ca o am de mai mult de jumatate de an si nu s-a vindecat.
Evident ca nu pare mare lucru, as fi putut face cu unghia semnul apoi sa pozes, dar daca ar fi fost asta cazul nu as mai fi postat pe un forum, ca nu imi arde de glume pe net la 23 ani. Va multumesc!!

http://webeupload.in/uploads/1269100029.jpg

Shiro Phoenix

S-ar putea sa nu fie cine stie ce, ci doar un semn de nastere.
Pielea poate fi mai sensibila in zona aceea deci iritabila, de aici senzatia de mancarime, iar pe acolo poate trece un vas de sange mai "jucaus".
Semnele de nastere apar in urma unei dezvoltari anormale a zonei respective, deci se poate ca si reteaua neuronala din zona sa fi suferit o mica eroare, si sa functioneze defectuos, dand senzatia de pulsatie.Exista niste corpusculi in piele specializati pe receptarea fiecarui tip de stimul, deci, prin dezvoltarea defectuasa a pielii din zona, acesti corpusculi s-au putut dezvolta si ei eronat.
Nu iti face griji, nu toate lucrurile de genul au o explicatie "paranormala".
"Avem timp sa ne facem iluzii si sa rascolim prin cenusa lor mai tarziu.Avem timp sa invatam lectii si sa le uitam mai apoi. Eroii sunt cei ce fac ce trebuie CAND trebuie, indiferent de consecinte." "Dominati cu mintea!Nu-i nimic mai frumos decat asta!"

Cautatorul

Cand dau sa vad imaginea ecranul se face rosu si primesc urmatorul mesaj:

"This website has been reported as unsafe
webeupload.in

We recommend that you do not continue to this website.
  Go to my home page instead  

This website has been reported to Microsoft for containing threats to your computer that might reveal personal or financial information."

Puteai sa o incarci si aici pe forum. In concluzie cred ca dorea sa ne infecteze pc-urile.

abyss

Dacã tu faci RV uite o probã:

Privește la avatarul meu, pune degetu' acolo și zi ce imagine ți se formeazã în minte, imagine pe care ți-o transmit. Doar un cuvânt.

avenger

am pus imaginea aici, pentru ca a spus Cautatorul  de ceva virusi pe celalat site

http://www.postimage.org/image.php?v=gxfTGlS

jean

CitatPrivește la avatarul meu, pune degetu' acolo și zi ce imagine ți se formeazã în minte, imagine pe care ți-o transmit. Doar un cuvânt.
Sa incerc eu...Este vorba de imaginea Soarelui.  :-D
Adevarul este dincolo de noi

ryn

Am mai dat sfatul asta pe aici pe forum, daca ai un semn pe corp si nu poti sa dormi din cauza lui sau a unor articole de pe net sau a unora care iti spun ca sigur esti virusat, ai doua variante: il tratezi cu indiferenta si ai sa vezi ca in cateva zile iti trece; doi, te duci matale frumusel si faci o radiografie, apoi pui in zona un mic detector de metale - din acelea de detectat traseele electrice (daca nu ai, imprumuti unul de la metro, brico, cico, adica te faci interesat ca vrei sa il cumperi si cand vanzatorul nu e atent harshti! te scanezi) si astfel obti unele rezultate. Daca ai ceva pe radiografie si ai si pe radar atunci ai un corp metalic strain. Daca ai pe radar si nu pe radiografie inseamna ca ori a fost radiologul beat ori filmul voalat, refaci radiografia sau schimbi locatia sau treci la scule ceva mai performante. Daca ai pe radiografie si nu ai pe radar inseamna ca ai o afectiune - drept pentru care te cauti la un dermatolog ori pe unde crezi de cuviinta, sau ai un virus de constructie nemetalica. Acu ori o iei cu "fugi deochi dintre ochi" pe la fuste lungi, ori cauti un vazator mai mult sau mai putin in clar dar tot aia e, ori pui pe cineva sa dea cu pendulul sau cu ansa, si nu in ultimul rand treci la sala 7, salon 9, sectia chirurgie cu perfuzia in nas, pe socoteala si riscul tau. Daca gasesti ceva sa ne spui si noua si te rog sa imi scuzi stilul, dar ma mir cum de nu le da unora prin minte sa faca toate cele scrise mai sus...