Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

PRAGUL 2012 : Cine sunt "EI" si ce asteapta de la noi.

Creat de calator astral, 19 Martie 2010, 17:34:30

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

calator astral

Vad ca se-ncing spiritele pe aici...înainte de a fi exmatriculat (pe nedrept,dar nu-i nimic, sînt obisnuit cu actiunea Cenzurei) propun un ultim Topic.
Ce stiu eu despre Conspiratia 2012: Terra e sub o administratie directa a Consiliului Galactic, care la ora actuala aduna/intruneste pe Pamant tot mai multi initiati în scopul de a receptiona si populariza ultimele date si informatii galactice în prizma unui Eveniment capital care va atinge punctul culminant în 2012.
Se preconizeaza ca noi, terestrii pasionati de ozeneuri si alieni, sa avansam informatiile galactice trimise telepatic de aceste "fiinte Super Evoluate" catre ceilalti pamanteni, semenii nostri miopi, informatii necesare unui studiu amplu, pe care noi, cu vederea limpede si receptivi în Ziua Z, urmam sa-l transmitem catre populatie.

Sincronicitatea in care vom intra în curînd cu totii este apanajul nostru, rezultatul fiind inlantuirea evenimentelor cu un efect pozitiv pentru Pamant.
Intalnirile dintre noi, inclusiv pe "forumuri", îsi au rostul lor, iar aceste informatii ne sînt trimise prin subconstient, ca sa fie date mai departe si sa ajunga la toti cei receptivi Schimbarii, pentru ca informatia se transmite prin coduri, deschideri, uneori mai eficace prin mesajele subliminale,personal utilizez în toate clipurile mele.
Acesta este modul "lor" de a determina constientizarea, trezirea noastra si in acelasi timp o modalitate de a gasi voluntari temerari pentru acest plan si pentru acest Program Galactic.
Nu precupetiti nici un efort pentru adunarile voastre,asa cum o facem pe acest Forum ( cu bascalie sau uneori jigniri, nu-i nimic, scopul scuza mijloacele) pentru transmiterea informatiei.
Ei survoleaza cerul nostru si ne vor ajutam sa trecem 2012, dat fiind ca undele noastre vibrationale au corespondenta directa cu ale lor, aici,ele au deasemenea vibratii si frecvente prin care noi între noi, reactionam si ne "recunoastem" instictiv.

Misiunea noastra acum (deocamdata!) este de a prelua energia/informatia galactica si de a o transmite grupului cu care dialogam, grup care la randul sau o va transmite involuntar mai departe. Rodul acestor comunicari intre noi este de a ne apropia de cei care asteapta Chemarea,un "acordaj in masa" si o trezire din noaptea in care am fost pîna acum cuprinsi, cu efect benefic pentru toti cei receptivi.
"EI" prefera sa lucreze telepatic facandu-ne cunoscuta doar prezenta lor de Lumina, dar ne vor ajuta sa primim cît mai clar Informatia, sa intelegem ca nivelul nostru de Constiinta conteaza enorm de mult si sa manifestam, în casul al doispelea,o stare de iubire : sa-i acceptati, pe toti cei cu care va intalniti, inclusiv pe Forumuri.
Voi veti fi observatori ai acestor centre de legatura, de la fiecare centru va veni catre noi cîte un reprezentant "oficial",fiecare în zona sa îsi va aduce aportul sau de lumina si de iubire dar toti împreuna avem de comunicat si de împartasit, sa fim deschisi, sa nu fim obtuzi.
Gasiti fiecare cum va place modalitatea de a transmite informatia, sîntem mult mai multi "treziti" pe Pamant, singuri de altfel, care sînteti sceptici, ramîneti prin preajma noastra,ve-ti simti chemarea la nivel de Inima si veti cauta Contactul.Nimic rational, si aici e buba.
Voi trebuie sa fiti ca un Far catre care celalti se îndreapta. Este suficient sa pronuntati intentia de a va intalni cu ceilalti frati ai vostri si aceasta se si va intampla. Chemarea launtrica va atinge coarda inimii celorlalti,va atinge codificarea initiala din ADN,lansati prin fiecare dintre voi aceasta Chemare si ea va fi auzita si rezultatele le veti vedea.

In gandurile noastre, în subconstient, "ei" vor trimite informatii sub forma figurilor de geometrie sacra, figuri geometrice care la randul lor vor declansa anumite deschideri in sistemul nostru nervos. Aceasta unda-gînd,îmbibata cu aceste stranii figuri geometrice, va curge in noi, aidoma unei dischete cu informatii pentru calculatorul nostru, ca un disc dur caruie i se activeaza memoria.
Rasunetul acestor figuri, ecoul lor,va veni in timp. Si pe masura ce acest plan se deruleaza, aceste figuri geometrice vor lucra/actiona, veti capta mesaje din partea lor prin claritatea oferita de geometria sacra. Veti capta noi unde galactice, care prin voi vor lucra, vor emana lumina catre diferite zone de pe Pamant, unde sunt laboratoare secrete, dar în alta vibratie, a dimensiunii a 5-a (sau mai mult!) si astfel cei din acele locuri vor intelege/sti, momentul la care noi am ajuns din punct de vedere al Luminii noastre si ne vor ajuta,voi veti primi si darui unda de energie/informatie, ajutînd la modificarea campurilor magnetice ale Pamantului.

Prin primirea acestor unde, are loc si schimbarea magnetica a voastra, dar intr-o permanenta corelare cu schimbarile magnetice ale planetei, caci planeta va va sustine permanent si voi veti fi mult mai capabili sa comunicati cu aceste centre/laboratoare secrete mixte de pe Pamant.

ps> În lungul fluviului nostru, Dunarea,dar si în Carpatii Meridionali, în planuri subtile, se afla o serie de asezaminte cu potential energetic deosebit, pe care le vom accesa, caci acolo sunt cantonate energii/informatii ce va vor fi de folos pentru evolutia si deschiderea acestei zone catre un alt nivel/spatiu de spiritualitate si de infratire intre oameni. Voi,care veniti pe "forumuri cu iecstraterestri", sunteti cei din Primul Val.
O precizare importanta :voi,care cititi aceste rînduri, voi, si nimeni altcineva, ati ales aceasta Misiune Sacra anterior (daca pot spune asta :Trecutul si Viitorul nu exista, la nivel micromolecular Timpul se scurge aidoma grauntelor de nisip într-o clepsidra).

Stefy1994

Interesant,foarte interesant,Calator astral.Desigur,consider ca 2012 e o conspiratie.N-a venit sfarsitul in 2000,n-o sa vina nici in 2012.Teoria mea este ca,daca va veni vreodata sfarsitul lumii,nu va veni cum spune Biblia.Desi sunt adepta teoriei ca sfarsitul va veni din cer,dar nu in sens rau.Prin ''sfarsitul lumii''eu inteleg sfarsitul erei raului,a greutatilor,etc.Un sfarsit al raului pe pamant prin infaptuirea pacii in intregul univers.Eu consider ca ceea prin ce trece omenirea acum e raul prin care trebuie sa treaca pentru a dobandi binele absolut.Prin ''sfarsitul lumii care vine din cer'' eu inteleg faptul ca poate,candva,planeta va fi in pericol,sau cine stie,prin ce greutati va trece,iar EI ne vor salva.Apropo de ceea ce ai spus tu,si anume ca trebuie ''sa avem informatiile trimise telepatic de aceste <fiinte super evoluate>''...mda,intr-un fel a adevarat,trebuie sa fim pregatiti pentru vremea cand EI vor aparea cu miile pentru a ne ajuta intr-un mare necaz.Parerea mea.
Friendship is the greatest treasure

abyss

@calator astral, la ce vârstã ai primit instructiunile de la EBE?

mr

Pe acest Pamant, chiar daca suntem iesiti din armonia divina inca, suntem supusi acelorasi legi ale creatiei. Una din ele este actiunea si reactiunea avand ca norma de aplicare liberul arbitru.:)
Adica, daca faci bine, ti se va intoarce bine sau daca faci rau ti se va intoarce rau.
Pamantul pana acum a fost o scoala primara a spiritelor. Un front unde spiritele au capatat experienta necesara intelegerii treptate a legilor divine si urcarii lor in vibratie. Tot ce s-a intamplat pana acum s-a incadrat in limitele acestor legi.
Ca ne este din ce in ce mai greu de trait este doar rezultatul a ceea ce s-a facut pana acum. Nimic mai mult. Si nu s-a facut bine...

2012 eu cred ca este doar termenul propus pentru proclamarea guvernului mondial. Tot ce se intampla acum pe pamant, de la globalizarea economica, comerciala si administrativa pana la ingradirea libertatilor individuale....din ce in ce mai evidenta. Nu mai zic de criza economica generata artifical si oficial in toamna 2008 si care va avea mai multe faze mult mai adanci decat cea care o traim acum. Normal, ca sa impuna usor ideea de guvern mondial, vor genera o criza majora ce izvoraste din criza economica (poate si cu ceva razboaie), apoi vor veni cu solutia salvatoare. Simplu. Exemple ale acestui tip de actiune sunt ...si chiar recente: Pearl Harbour, 11 septembrie 2001, Irak, Afganistan...
Si pe plan spiritual se lucreaza in paralel. Dar, asa cum a fost profetit din vechime, raul trebuie sa atinga apogeul inainte de a se inclina balanta.
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

abyss

Cineva spunea cã limbajul articulat a apãrut atunci când ne-am împotrivit naturii... Personal cred cã rãul de pe pãmânt e mai vârstnic decât omenirea.
Dacã va fi ceva care sã se întâmple atunci se va petrece în 2011. 2012 apare mai mult ca un ecou slab al lui 2011. Chiar sunt curios în mod cinic dacã viziunea pe care am avut-o în 1987 se va adeveri.

Dar pânã atunci am descoperit cu mult amuzament cã un prieten ce lucreazã în guvern adunã provizii de mâncare... Dar dintr-un cu totul alt motiv, spunea cã peste câteva luni vom avea o mare crizã. NU sunt genul care sã lanseze artifica dar poate omul avea dreptate. Ceva acolo pentru 2-3 luni nu stricã.
Dacã am gresit spunând acestea imi cer scuze. Dar mai bine sã stiti.

mr

Sa luam exemplu Romania. De cateva luni guvernul se tot imprumuta sa plateasca pensiile si salariile bugetarilor. Logic ar fi ca la un moment dat sa vina momentul returnarii imprumuturilor. Dar din ce sa fie platite daca ei, guvernantii decimeaza prin tot felul de aberatii sistemul privat?
Bravul nostru presedinte deja a facut pregatirea psihologica pentru un nou imprumut masiv....prin toamna. Concluziile sunt conturate, cred.
Am citit in mai multe locuri ca se fac pregatiri in lume pentru un eveniment major prin adapostirea in buncare si tunele deja amenajate.
Pur si simplu mai tot ce se intampla in ultimii ani ...parca se intampla impotriva noastra si la nivel individual si la nivel comunitar.
Asta e, vom culege roadele...ca si civilizatie.
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

darksid3

Citat din: @biss din  21 Martie 2010, 21:48:09
Cineva spunea cã limbajul articulat a apãrut atunci când ne-am împotrivit naturii... Personal cred cã rãul de pe pãmânt e mai vârstnic decât omenirea.
Dacã va fi ceva care sã se întâmple atunci se va petrece în 2011. 2012 apare mai mult ca un ecou slab al lui 2011. Chiar sunt curios în mod cinic dacã viziunea pe care am avut-o în 1987 se va adeveri.

Dar pânã atunci am descoperit cu mult amuzament cã un prieten ce lucreazã în guvern adunã provizii de mâncare... Dar dintr-un cu totul alt motiv, spunea cã peste câteva luni vom avea o mare crizã. NU sunt genul care sã lanseze artifica dar poate omul avea dreptate. Ceva acolo pentru 2-3 luni nu stricã.
Dacã am gresit spunând acestea imi cer scuze. Dar mai bine sã stiti.


Salut. Nu am avut timp sa citesc mereu forumul. Ce viziune ai avut, daca nu-s indiscret? Multumesc anticipat.
11.11

jean

Nu am inteles din cele scrise mai sus, cine sunt "EI" si ce asteapta de la noi. Sa inteleg ca "EI" sunt dintr-ai nostrii? Pai daca e asa, "EI" nu asteapta nimic de la noi doar supunere. cum ati spus si voi:
CitatPur si simplu mai tot ce se intampla in ultimii ani ...parca se intampla impotriva noastra si la nivel individual si la nivel comunitar
sau
CitatCa ne este din ce in ce mai greu de trait este doar rezultatul a ceea ce s-a facut pana acum. Nimic mai mult. Si nu s-a facut bine...
Adevarul este dincolo de noi

mr

"EI" ...asa cum a vrut calatorul astral ...cred ca reprezinta entitatile care ne supravegheaza din cele mai vechi timpuri si ne respecta intru totul liberul arbitru.

Eu ...m-am referit la cei care decid cu adevarat ce se intampla pe planeta asta in plan financiar si administrativ. Acesti "EI" vor intradevar doar supunere din partea noastra si o arata prin faptele lor.

"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

k3t3lin

Ei...sau poate Ele. De ce nu...ar fi cu atat mai frumoasa surpriza :-D

Tayka

k3t3lin-Dupã toate datele despre EI aceºtia par a fii hermafrodiþi aºa cã iaþi gândul dela ELE..Cât despre ce va venii în 2012,nimic deosebit-se schimbã doar Anul Mare al Mayas-ilor.Mai intreresantã(ºi chiar f. credibilã) ar fii ºtirea adusã de @biss cea cu criza iminentã-mã bate gândul sã-mi cumpãr niºte capre-animale nepretenþioase,te scot din crizã.Cred cã ºi D-nul BOk are dar tace mâlk..
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

DeReLiCt

Eu cred ca punctul cheie al unei noi ordini mondiale il va reprezenta invadarea Iranului (care, zic eu, ca va avea loc anul acesta) si care va duce inevitabil la un nou razboi mondial (Iranul spre deosebire de Irak si/sau Afganistan are aliati puternici).
A studia ºi a nu gândi este o risipã. A gândi ºi a nu studia este periculos.

Serban M

Citat din: DeReLiCt din  22 Martie 2010, 10:08:54
Eu cred ca punctul cheie al unei noi ordini mondiale il va reprezenta invadarea Iranului (care, zic eu, ca va avea loc anul acesta) si care va duce inevitabil la un nou razboi mondial (Iranul spre deosebire de Irak si/sau Afganistan are aliati puternici).

Illuminati controleaza toate guvernele/tarile, asa ca nu le papa teatrul jucat pentru ca si Iranul si Russia tot acolo intra.

Un razboi mondial nu ar aduce beneficii nimanui.

mr

Citat din: Sirius13 din  22 Martie 2010, 12:45:16
Illuminati controleaza toate guvernele/tarile, asa ca nu le papa teatrul jucat pentru ca si Iranul si Russia tot acolo intra.

Se poate incadra la capitolul "paine si circ" sau "praf in ochii lumii". E si a asta o tehnica de manipulare: creezi doua forte antagonice la suprafata care, de fapt, in spate isi dau mana. A se vedea circul partidelor din Romania, ca exemplu.

Citat din: Sirius13 din  22 Martie 2010, 12:45:16
Un razboi mondial nu ar aduce beneficii nimanui.

Ba daa. Firmelor producatoare de armament...:). Apoi celor care vor face reconstructia...
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

DeReLiCt

Citat din: Sirius13 din  22 Martie 2010, 12:45:16
Illuminati controleaza toate guvernele/tarile, asa ca nu le papa teatrul jucat pentru ca si Iranul si Russia tot acolo intra.

Un razboi mondial nu ar aduce beneficii nimanui.

Hehe... si inca ce beneficii ar aduce pentru ei...
A studia ºi a nu gândi este o risipã. A gândi ºi a nu studia este periculos.