Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Dezvaluiri din Rusia

Creat de jean, 04 Martie 2010, 21:36:41

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

jean

  Autoritatile din fosta Uniune Sovietica au acordat, mai ales de la sfarsitul anilor saptezeci incoace, o atentie speciala fenomenului OZN. Iurii Andropov, mult timp sef al KGB, apoi conducator al Uniunii Sovietice in perioada 1982-1984, a fost personal interesat de fenomenul OZN si de extraterestri. El a ordonat in 1978 demararea unui program – desfasurat apoi timp de 13 ani.
  Articolul a aparut in revista Magazin si este scris de Dan Farcas. Citat din articol:
CitatColonelul in retragere Boris Sokolov, care a fost implicat din 1980 in acest proces, a declarat nu demult ca ,,timp de zece ani Uniunea Sovietica a devenit un gigantic post de urmarire a OZN-urilor". El a precizat ca au fost patruzeci de cazuri in care pilotii au intalnit OZN-uri. Initial li s-a ordonat sa le vaneze si sa le doboare; dar ori de cate ori pilotii se indreptau catre ele, OZN-urile accelerau si dispareau. In doua randuri pilotii angajati in urmarire au pierdut controlul si s-au prabusit, iar echipajul a pierit la impact. Dupa aceste incidente nefericite pilotii au primit un alt ordin: ori de cate ori vor vedea un OZN sa incerce sa-l evite.
Sa le vaneze si sa le doboare?... Gandire tipic omeneasca, doar se cunostea avansul tehnologic intre ei si noi. Nu avem nici o sansa cu gandirea si tehnologia actuala. Ca drept dovada pilotii care au pierdut controlul si au murit, pana la urma trebuiau sa le evite.  :-D
Articolul este interesant si poate fi citit aici:  http://www.revistamagazin.ro/content/view/7658/4/
Adevarul este dincolo de noi

Tayka

..GÂNDIRE TIPIC OMENEASCÃ..
Pãi cum altfel ar putea fi?-Noi oamenii ne considerãm stãpânii Terrei ºi ori cine vine va trebuii sã batã la uºã,altfel e intrus.Sânt convins cã nu sa deschis focul înainte de a se încerca o atenþionare ,un dialog,iar faptul cã au doborât avioanele,nu le face cinste deloc acelor entitãþi.
Personal am convingerea tot mai fermã cã am fost creaþi ºi sântem folosiþi ca cobai furnizori de ceva necesar lor.Altfel nu se explicã comportamentul total incompatibil unor fiinþe aparþinãtoare  unei super-civilizaþii.Pentru ei cred cã sântem doar produsul unei ferme prevãzutã cu ..abator.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

jean

CitatNoi oamenii ne considerãm stãpânii Terrei ºi ori cine vine va trebuii sã batã la uºã
Corect, marea majoritete asa ne consideram, dar ma indoiesc ca noi suntem stapanii acestui corp ceresc numit Pamant.
CitatSânt convins cã nu sa deschis focul înainte de a se încerca o atenþionare ,un dialog
Dialog...Cu cine?, daca nu stim cine sunt ei, nu stim cum gandesc. Cat de diferiti pot fi fata de noi?
CitatPersonal am convingerea tot mai fermã cã am fost creaþi ºi sântem folosiþi ca cobai furnizori de ceva necesar lor
Este posibil sa ai dreptate...Cine poate stii. Eu cred ca existenta noastra aici sigur are un scop, nu este rodul hazardului, chiar daca momentan nu cunoastem acest scop. Cum am putea cunoaste acest scop cand nu stim cine sunt creatorii.
Adevarul este dincolo de noi

zamotrak

Citat din: jean din  08 Martie 2010, 22:17:24
Eu cred ca existenta noastra aici sigur are un scop, nu este rodul hazardului, chiar daca momentan nu cunoastem acest scop. Cum am putea cunoaste acest scop cand nu stim cine sunt creatorii.


Un posibil/probabil raspuns il da  autorul ,Toni Victor Moldovan in "PROGRAMUL TERRA: Un atentat extraterestru asupra omenirii".