Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Nassim Haramein si teoria unificata a campurilor

Creat de Quicksilver, 23 Februarie 2010, 22:00:35

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Quicksilver

Nassim Haramein (nãscut pe 20 noiembrie, 1962) este un om de ºtiinþã autoînvãþat nãscut în Elveþia a cãrui contribuþie majorã este cea a teoriei unificate a câmpului, pe care o numeºte Metricul Haramein-Rauscher ºi pe care a dezvoltat-o împreunã cu fiziciana Elizabeth Rauscher.

În 2003, Haramein a fondat o organizaþie non-profit pe legea americanã 501(c)3 numitã Fundaþia Proiectului Rezonant, unde în prezent este Director de Cercetare. Fundaþia vinde un set de 4 DVDuri în legãturã cu ideile lui Haramein, sub titlul "Parcurgerea Orizontului de Evenimente: Ridicarea Ecuaþiei".

Haramein spune cã teoria sa explicã originea spinului, pe care îl defineºte ca fiind o "torþiune spaþiu-timp". Aceasta ar urma sã fie o apendice la Ecuaþiile de Câmp ale lui Einstein, care încorporeazã torsiunea ºi Efecte Coriolis în "dinamicele plasmei" interacþionând cu un "vacuum structurat ºi polarizat geometric" ºi formând o teorie unificatã a forþelor. În continuare, el ºi Dr. Rauscher au teoretizat o "Lege a mãrimilor pentru materia organizatã", ce caracterizeazã toatã materia de la mãrimi subatomice, la galactice ºi universale ca gãuri negre de diverse mãrimi. Teoria sa ºi asociaþia cu fractali asociatã cu aceastã "Lege a mãrimilor" sunt integrate în conceptul de "Univers Holofractografic".

În cel puþin o prelegere pretinde a fi decodat cercuri din lanuri. Alte subiecte discutate în setul sãu de 4 DVDuri includ "Arcul Mãnãstirilor, Cavalerii Templieri, Mormântul lui Iisus, Kabbalah, Decodarea Copacului Vieþii". Haramein observã cã unele structuri geometrice din teoriile sale au fost gãsite ºi în ruine ale structurilor antice, ca ºi în cercuri din lanuri.
Website-ul Proiectului "Rezonanþã" deþine o listã a lucrãrilor lui Haramein. Toate lucrãrile sunt publicate în Jurnalul Noetic.

În iunie 2008, Haramein a anunþat cã Proiectul "Rezonanþa" nu va mai primi fonduri ºi cã va pãrãsi sediul din Hawaii. Într-o scrisoare adresatã susþinãtorilor sãi, Haramein a apelat la donaþii ºi a încurajat cumpãrarea setului lui de DVDuri, spunând cã "aceastã lucrare este pentru umanitate ºi ar trebui sã fie susþinutã de umanitate."

Sursa: http://www.wikinfo.org/index.php/Nassim_Haramein_(Rom%C3%A2n%C4%83)

                                        ______________________________________________________________

Am urmarit acest seminar al lui Haramein si lucrurile pe care le spune (din categorii de la biologie, chimie, ..., la civilizatiile antice, ET, cercuri in lanuri, biblie, etc.) mi se par a fi foarte logice. Va invit sa vizionati acest film si sa va spuneti parerea. :-)













































You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!

Cautatorul

"Nassim Haramein si teoria unificata a campurilor" sau baba si mitraliera...
Un ghiveci mai mare eu n-am vazut. Pe cand vindecari miraculoase, spirale ca la MISA?

Iar chestia asta cu: "Parcurgerea Orizontului de Evenimente: Ridicarea Ecuaþiei" ar putea fi prima parte dintr-o trilogie. Urmeaza Coborarea Necunoscutei, si Atingerea Mirajului Infinit Verticalizat ! :-D

Om fi la camera ascunsa sau o fi vreo parodie?

PS: Parca suna mai romaneste om de stiinta autodidact decat om de stiinta autoinvatat.

GabyS

E genial Nassim... (se zice ca ar fi un Einstain al timpurilor noastre)
Merita studiat ce spune el... e foarte deschis la minte

StarDust

Sunt cam de aceeasi parere cu cea expusa de cautatorul. Una e sa fi deschis la minte, alta e sa ai contributii reale, si viabile in domeniul stiintific. In rest, oricare putem sa visam, sa facem analogii,si sa facem o zacusca de teorii stiintifice. Unii putem sa ne facem reclama la modul in care o face Nassim, altii stam in banca noastra... Ceea ce face Nassim numai stiinta nu e... parerea mea...
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

GabyS

E usor sa fii sceptic si critic... macar puteti aprecia ideile si cercetarile lui facute de ani de zile.
E o perspectiva interesanta de vedere a lui fata de mai multe aspecte si a reusit cat de cat sa vina cu idei si ceva explicatii plauzibile...

Quicksilver

Citat din: GabyS din  24 Februarie 2010, 13:47:11
E usor sa fii sceptic si critic... macar puteti aprecia ideile si cercetarile lui facute de ani de zile.
E o perspectiva interesanta de vedere a lui fata de mai multe aspecte si a reusit cat de cat sa vina cu idei si ceva explicatii plauzibile...


Corect! E foarte usor (dar mai ales clasic romanesc) sa critici si sa antagonizezi munca (adica, munca muncita)  altuia, prin care a oferit umanitatii noi puncte de vedere (cel putin!). Voi ce contributii aveti pentru omenire, pentru a va fonda criticile? Invatati sa taceti daca nu sunteti constructivi! Altfel,  forumul se va transforma in piata!
You are here on Earth at this time because you chose to be ... So stop whining about it!

Serban M

#6
A devenit deja un trend in randul anti conspirationistilor sa catalogheze totul drept ''momeli pentru pesti'' si minciuni, uneori fara nici un argument/interes pentru subiect, pur si simplu un sut da impresie.

Chestia asta e molipsitoare si exista riscul sa fie folosita de toti cei care nu digera o informatie neconfortabila realitatii lor, desi nu aduc nici un argument ca sa isi sustina afirmatiile din cauza dezinteresului si/sau a fricii fata de informatia care este diferita fata de realitatea lor fixa, roz si confortabila.

Nu generalizez, insa am observat ca majoritatea indivizilor prefera sa arunce cu piatra decat sa despice firul in sapte.

AdarM

@ Sirius 13,  @ Quicksilver
- Si daca vin eu, demontandu-i punctual, argumentat, macar o parte a faimoaselor lui teorii, dup-aia lasati oamenii sa spuna liber ce cred? Fara sa-i mai acuzati de "romanisme" si alte alea?
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

amyra

#8
Esti invitatul meu...am urmarit toata conferinta (8 ore) a lui Nassim si am vazut si cele 4 DVD-uri.Cred ca ma bag sa te contrazic (nu de dragul contrazicerii, de dragul hai sa zicem...stiintei-LOL).Deci....astept argumentele tale si apoi contra-argumentez eu, oki?   :-D


Ca sa stim despre ce discutam... link catre conferinta si DVD-uri:

https://sites.google.com/site/dimensiuniparalele/zeitgeist-DOCUMENTARE-TRADUSE-CU-TITRAJ-TITRARE/nassim-haramein-documentar-traducere-romana

https://sites.google.com/site/dimensiuniparalele/zeitgeist-DOCUMENTARE-TRADUSE-CU-TITRAJ-TITRARE/nassim-haramein-documentar-traducere-romana/nassim-haramein-documentar-tradus-romana-conferinta-4-dvd

Este suficient sa vizionati DVD-urile....in mare sunt aceleasi informatii si calitatea filmarii este mai buna.

AdarM

#9
Dupa cum deja stiti, cei care m-ati "citit", imi castig traiul din bijuterii, le fac, le repar, le evaluez, le vand, enfin, cam toata gama de servicii legate de ele. Asa se-ntampla ca, prin februarie, un amic m-a rugat de-o Floarea-Vietii si un Merkaba, incat doar o tzara a lipsit sa-i zic: pas, mon cher, nu stiu d-astea... Treaba-i ca dintotdeauna mi-au placut provocarile, prin urmare de ce nu?
Am inceput a-l descoase pe Google, intr-o prima faza, dupa care am ajuns la alde  Drunvalo Melchizedek, Nassim Haramein, Enoh, Culianu, Cartile lui Ieu, apocalipsele, etc... pen'  ca, dragii mosului, cand purcezi la o atare trebusoara, musai sa ai habar in ce te bagi, al'minteri dai p-alaturi, cum te vad si cum ma vezi. Dreptu-i c-am insistat doar pe ce ma interesa, iar pe Nassim l-am urmarit cu fast-forward, insa m-am intors la el odata ce pe un oarecare forum am intalnit o teorie ciudata, ca sa-i zic asa, anume:
- Moise n-a despartit apele Marii Rosii cu toiagul, a facut-o cu ajutorul Chivotului, pe care-l furase din Marea Piramida, atunci cand a-nceput Exodul.
Oare?!!!
Bai tata, ba, e plina Biblia de crime, de tradari, incesturi, rasism, impilari, genocid - sa fi ascuns o mica ciordeala de ochii cititorului?  Indoi-m-as si n-am cui, da'  noi sa verificam, ca vorba lu' Reagan (ce-mi place!): trust, but verify!
Autorul (teoriei, nu la ipochimenul postator ma refer) este nimeni altul decat Nassim Haramein si va invit sa-l urmariti in linck-ul urmator:http://www.youtube.com/v/2TFiRNExoWI&hl .
Pe la minutul 2,40 ori p-acolo, m-a lovit prima banuiala: ne zice de Chivot cum ca s-ar potrivi-n dimensiuni cu "o lada gasita printre ramasitele Regelui Thoth".
Bai, nu zau? Pai Thoth e un personaj mitic, mitologic, un fel de zeu sau Rosu Imparat, asa ca de unde-i scoate cumatru' ramasitele, iar lada, cu atat mai mult?
Imi venea sa-i spun: Praleo, ma cam tragi in piept, vericule!... da' l-am lasat sa continue - rau am facut! Pai a-nceput sa ma dea dupa cires, cum intra Chivotul in sarcofagul lu' Keops, cum ca are dublul volumului  si a tinut-o asa mai departe-n octave, condensatori si alte alea, ca m-a bolunzit de creieri!
Manca-v-as gura, daca despre lada lu' Toth nu stim nimic, ea neexistand prin vreun muzeu, colectie particulara ori ceva asemanator, dimensiunile Chivotului ne sunt date-n Biblie, iar sarcofagul e perfect masurabil pentru aia care-s curiosi s-o faca. Ia urmariti-ma:
Sarcofagul lui Keops masoara la exterior:
- Lungime: 227,63cm
- Inaltime: 104,93cm
- Latime: 97,8cm
Cavitatea interioara:
- Lungime: 198,27cm
- Inaltime: 87,43cm
- Latime: 68,1cm
Acum sa trecem la Chivotul Legii:
- Lungime: 120cm (2,5 coti)
- Inaltime: 72cm (1,5 coti)
- Latime: 72cm (1,5 coti)
Sesizati, la randu-va, nepotriveala?
... si uite cum imi vine sa-i fredonez astuia, lu'  Nasssim mai precis, tandru la ureche:
"Foaie verde de susai,
Nu le ai si nu le ai".

... sau http://blogulujoelampton.blogspot.com/2010/12/nassim-haramein-si-teoria-unificata.html
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

abyss

#10
:) Ia baga a lu´ matale urechea si vazul la minutul 8 in linkul furnizat mai sus ( http://www.youtube.com/v/2TFiRNExoWI&hl )... Nu zice ca nu CHIVOTUL intra in sarcofag ci CE continea chivotul iudeilor?

"Foaie verde de susai,
Ai in ochi musai ce dai"

AdarM

Uite ce-i, dac-ai sarit partea in care dezvolta intreaga teorie pornind chiar de la dimensiunile astora, respectiv sarcofagul, Chivotul si lada lu' Thoth (apropo, tot nu m-ai lamurit cu el), e clar ca tu tii cu ursu' si putin iti pasa de tot restul, asa ca:
- Go, Bears, go!
Marcus Tullius Cicero: Traim vremuri grele, copiii nu-si mai asculta parintii si orice prost crede ca poate sa scrie o carte.

Increde-te in cei care cauta Adevarul, dar indoieste-te de cei care spun ca l-au gasit.

Xanadron

#12
Fara sa tin aprioric parte cuiva si fara s-arunc doar un bolovan in balta forumului (ca sa-l scoata altii, normal :D) pot spune, dupa ascultarea rabdatoare a "autoinvatzatului" :-P Haramein - nu acum, mai demult - ca nu tot ce are o logica ma poate si convinge.
Aporiile (sofismele) lui Zenon sint un clasic exemplu similar.

Sincer, conceptele globale expuse prin zona asta de minutiosul si ingenios-speculativul coleg Urban mi se par mai plauzibile - chiar daca nu subscriu la toate.
Am zis!!!  :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Citat din: AdarM din  07 Decembrie 2010, 19:38:00
Uite ce-i, dac-ai sarit partea in care dezvolta intreaga teorie pornind chiar de la dimensiunile astora, respectiv sarcofagul, Chivotul si lada lu' Thoth (apropo, tot nu m-ai lamurit cu el)

Uite care-i treba... Ma doare-n pix de chivot si-n mod cu totul deosebit de sclavii evrei. Am ascultat linkul pus de tine si am inteles ca Nasim se referea la "continutul" chivotului. ""Continutul"" judec eu in proproia-mi ignorantza ca poate ar fi incaput in cada lui Toth sau cum l-o fi numit pe acela... am mai inteles eu ca acest "continut" a fost furat de la Faraon, dosit in fundul lui Mozes si APOI dupa ce au trecut Marea Moarta l-au aratat sub forma Chivotului Legii.... care de fapt continea doar tablele legii conform Bibliei noastre, si ea de origine evreiasca. In fapt istoria unor sclavi care nu mai aveau nimic pe pamant decat Chivotul, ca si marturie divina, si s-au apucat de furat la greu...totul, inclusiv Istoria.


Citat din: AdarM din  07 Decembrie 2010, 19:38:00
............... e clar ca tu tii cu ursu' si putin iti pasa de tot restul, asa ca:
- Go, Bears, go!

Nu tin cu ursu.... ia uite ce-i fak, asa ca nu ma supara! :)  :

Xanadron

Ei, cu furatul istoriei (printre multe altele ;)) mai vii de-acasa, Waffenbruder!!!
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/