Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

CE-5 -păreri, comentarii

Creat de Quicksilver, 18 Februarie 2010, 17:00:30

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Xanadron

Like pentru pozitivismul-optimismul imaginarii, colega Ganditor, desi cred ca treaba functioneaza un pic diferit cind ai' din grota prezinta un enteres concret pentru una, doua sau toate din posibilele scopuri ale celor din ...planoare :lol::
- existentza lor (fiindca unii zic ca noi, grotistii, sintem pe post de "baterii" ai planoristilor interdimensionali din Ceruri)
- reproducerea (apud TVM)
- nemurirea lor (v. ipoteze clonari / intricari in-prin reincarnari - Malanga s.a.)
- ori doar distractia/senzatia "high" (v. teoria LOOSH-ului)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Citat din: Xanadron din  26 Februarie 2015, 19:41:50
Si tu ti-ai cam raspuns singur la-ntrebare, Waffenbruder - e doar parerea mea discutabila, clar.
La concluzia asta nasparlie aveam de gind s-ajung si eu de fapt in continuarea comentariului la ultimul interviu al lui SG (ala de 7 minute postat azi la "Documentare interesante".)

Daravela-i insa mult mai complexa (si greu/lung de argumentat) decit truismele simplist-optimiste ale UFO-believerilor de weekend, :lol: care vaz ca nu vor (sau nu pot?) nici prin zona asta sa evolueze sceptic-constructiv (insa nu, nu-i vorba de tine-n niciun caz).

Asa ca merita sa revin mai pe larg, fara sa ma [mai] leg de pozele alea penibile cu "ET-ii ramurosi", de ego-ul umflat al lui Greer pina la anestezia simtului realitatii uneori, de sponsorizarile rockefailure-iene sau de profitabilitatea dubioasa a miscarii CSETI - poate chiar azi, desi e posibil ca pina si eu  :-D sa ma-nsel 100%.
Absolut de acord cu ce zicea abyss... dincolo (pe topicul cu interviuri) - nu-s deci deloc intimplatoare atit conexiunile Lindei Moulton Howe (prin casatoreala) cit si ale lui Steven Greer (prin sponsorizeala) cu caramizile mai superioare :-D ale piramidei Establishmentului NWO, care-i de fapt aceeasi OWO (Old World Order) cu citeva adaosuri demult programate.

N-o sa ma leg insa [nici] de aspectul asta in critica CE-5 - protocol caruia nu-i neg eficacitatea, desi in mintea-mi debila il consider un proto...ocol. :lol: Ba chiar vad din cazul prezentat de tine, compadre, ca la tine a fost mai eficace decit peste Marea Baltoaca, "triunghiul" chemat-aparut cu 3 lumini periferice si una centrala fiind clar o nava - de-a CUI insa? (intrebarea nr.1, la fel de importanta fiind insa si nr.2, tot c-un cui inclus - CUI prodest aparitiile astea?)
Deeeci:
1. Eu cel putin cred ca-s ale "Aliantei" sforaro / veghetoro-ET - adica si-ale noastre, da' mai mult ale LOR-caposilor-aliatilor lu' Breakaway v 2.0. :-) N-au vreo problema-n orice caz sa apara mintenas oriunde... trebuie, fiind destule (roiuri chiar se pare) pe orbite joase, desii unii sustin c-ar fi doar holograme proiectate de pe orbite geostationare - posibil si asta, dac-am lua de buna teoria implicarii cvasi-continue a Solar Warden = NATO Kozmik :ufo: in diverse cafteli cosmice, patrulari galactice etc. Tot un drac oricum, fiindca ar folosi acelorasi scopuri. Care anume sa fie astea insa? (grea intrebare...)

2. (to be continued, ca mai am si alte trebi - revin deci.)

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

Spre deosebire de doamna Linda , S. Greer spune în general și altceva. si anume ca lumea ar trebui sa ceara accesul la tehnologiile free, la libertatea și posibilitatea de a evolua, de a înțelege în mod direct și neintermediat de milițienii, securistii și militarii parvenitilor impostori care conduc viața noastră acum pe pământ, sa aiba dreptul sa la energie pentru ca mintea sa poata procesa raspunsul si intelegera vizai de scopul vieții, al Existentei. Ca doar nu trăim doar pentru a munci ori a consuma. Ar trebui sa trăim pentru a înțelege, a ne bucura, pentru a putea sa ne făurim vise și a porni în realizarea lor....nu doar sa plătim facturi și mici plăceri refulatoare în timp ce facem mici gainarii.
  Ideea ca nu mai suntem liberi generează haos și corupție, stagnare și în final degenerare. Câți vom mai trai peste 25 de ani când zic sforariI ca poate scăpăm de benzina? Dar oare vom scapa? Nu cred....ba chiar sunt convins ca or sa o dea GRATUIT. Hehe. ...orice numai sa nu realizeze oamenii ca de fapt sunt liberi ...și mulți...iar energia e Totul. Prin urmare ...Va urma fiindcă  am și eu munci de făcut și guri de hrănit.
  PS - mulțumesc pentru răspunsul tău compadre, ca întotdeauna este mult apreciat de everyeyes.

jean

Citat din: abyss din  27 Februarie 2015, 11:24:05
Ca doar nu trăim doar pentru a munci ori a consuma.....doar sa plătim facturi și mici plăceri refulatoare în timp ce facem mici gainarii.
Ba da, din pacate marea majoritate pentru asta traiesc si mai tin si pe altii in spate.
CitatAr trebui sa trăim pentru a înțelege, a ne bucura, pentru a putea sa ne făurim vise și a porni în realizarea lor
Corect, dar cum sa facem sa ajungem sa traim pentru asta?......Intreb asa, la modul general.
Cat priveste Miscarea CE-5 initiata de Dr. S. Greer(CSETI)- Pas revolutionar sau escrocherie?
Nici una nici alta, doar o alta cale, incercare, de contact.
Adevarul este dincolo de noi

Ganditorul

Pe la sfarsitul anilor 90 sistemul de principiu de obtinere a hidrogenului din apa pe baza descompunerii moleculei de apa prin supunerea la vibratii a fost pe net pentru cateva luni. Apoi a disparut, inainte sa pot sa-l icerc.

Xanadron

Citat din: jean din  27 Februarie 2015, 12:21:09
[...]
Cat priveste Miscarea CE-5 initiata de Dr. S. Greer(CSETI)- Pas revolutionar sau escrocherie?
Nici una nici alta, doar o alta cale, incercare, de contact.
Eu cred ca CE-5 e si una, si alta, :lol: da' majoritatea argumentelor le am inca-ntr-un sac prea plin pentru doar 2-3 postari.
Citat din: Ganditorul din  27 Februarie 2015, 12:42:54
Pe la sfarsitul anilor 90 sistemul de principiu de obtinere a hidrogenului din apa pe baza descompunerii moleculei de apa prin supunerea la vibratii a fost pe net pentru cateva luni. Apoi a disparut, inainte sa pot sa-l incerc.
Merita poate re-facut cumva (de unii mai tineri ca mine, fiindca io vreau sa cred ca mi-s deja c-un picior afara din Matrix). :-D

Continuind insa critica-n rate (si-n niciun caz demolatoare) a CE-5, constat retrospectiv ca-i posibil ca si (putinele) observatii OZN-istice personale de pina acum sa fie circumscrise aceleiasi nade tip "chemare-aparitie", fie si fara aplicarea vreunui protocol "prepaid". :evil: Faze derulate insa tot in anumite dispozitii "speciale", incluzind la ultimele aparitii si-un grad sesizabil de... hai sa-i zic disperare existentiala.

Ca-n vara lui 1995 de ex., cind (am mai povestit p-aici ceva, dar fara accente psy) mi-a aparut parca de nicaieri exact aceeasi forma triunghiulara ca lui abyss - pe litoral, la 3-3.30 dimineatza, pe un fundal oarecum tensionat launtric de intrebari retorice asemenea. N-o sa reproduc insa impresia de mesaj si telepatic, si empatic cumva venit din directia "obiectului", ca nu conteaza - si-n plus ar aparea poate ca o arogantza grandomana :lol: a unui presupus exclusivism elitist tip "Bre compadre, astia chiar nu inteleg ca noi sintem ALESII ??!!" :-) :-D
(A nu se ride totusi, fiindca si anti-smerenia asta cred ca-i pericolozo ca ispita latenta, la care unii cedeaza cu consecintze varzuitoare asupra echilibrului lor psihic - zic si eu sa n-adorm.)

Uite cum am uitat insa de raspunsul la-ntrebarea nr.2, care mai poate astepta insa.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

abyss

CE--5 respectiv procedura de inițiere a contactului nu este o excrocherie. Aceleași proceduri sunt descrise și în OBEE sau cum se mai chema acel topic cât și în tablitele-de-smarald-ale-lui-thoth. Respectiv tehnici de ieșire din trup, călătorii cosmice sau astrale, liniare sau în perioade de timp diferite ori chiar variante alternative ale liniei noastre temporale. Greer a ales varianta de contact cu alte civilizații,  ori nave care circula prin sistemul nostru solar. Toth te învața sa ieși din trup și sa călătorești în interiorul pământului unde sunt locuri ce adapostesc câteva din ființele nonumane prezente în vremea atlantidei.
Așa ca...nici vorba de elitism. E doar o "provocare" lansata oricui e doritor de cunoaștere.
 
 

fiulploii

Consider ca titlul nu e corect, nu se pune problema daca este un pas revolutionar sau o escrocherie ci ce se petrece de fapt ?

Contactele ce se realizeaza sunt pe aceeasi linie temporala cu noi ( am eu ceva cu timpul, bag sama  :lol:  ) sau sunt cumva cu una sau mai multe linii paralele de timp - asta privind din punctul de vedere conceptual al stiintei oficiale terestre umane .
  Cat de reale sunt contactele ? aici ar trebui redefinita notiunea de ''realitate'' fiindca daca eu sunt virtual dar nu stiu asta si iau contact cu ceva real dar nepalpabil fizic pentru mine care sunt virtual atunci realul pare virtual fiindca virtualul pare real  :lol: :lol: - scuze pentru meandrele enuntului de mai sus .

  Din multitudinea de proiectii sau contacte e posibil sa fie vreuna sau vreunul Avatarul Sursei ? Mai precis , cum il afli?
Si ar mai fi si altele ...

abyss

Poate încerci și stabilești singur ce și cum. Dar da, poți verifica în mare măsură dacă e adevărat sau fals ceea ce "vezi"/contactezi.

fiulploii

Citat din: abyss din  03 Martie 2015, 09:02:02Poate încerci și stabilești singur ce și cum. Dar da, poți verifica în mare măsură dacă e adevărat sau fals ceea ce "vezi"/contactezi.

Intre timp multe s-au intamplat, altele au evoluat, raspunsuri au aparut ca si alte noi intrebari. Ramane , pentru mine doar, cel putin o nedumerire.

Sa zicem ca mergi la un centru de telefoane. iei unul care iti convine si formezi un numar. La capatul celalalt al firului cineva iti raspunde amabil, iti face semne , iti da dovezi clare - pt tine ca exista si e real tot atat ca si tine. Si asta se intampla la orice ora din zi, in orice locatie si mai ales cand e intuneric. Nu e nimic bizar aici? Daca e adevarat, nu ma pot impiedica sa nu fac o analogie atunci cand merg la un centru SeaLife, un acvariu imens, cu diverse specii de pesti si alte vietuitoare, ma holbez prin sticla, ciocanesc usor cu degetele, astept sa vina unul la margine la mine si ii fac semne. Altii fac la fel. Eu merg mai departe dar vin altii in urma mea cat timp e deschisa menajeria marina. O fi ceva analog? Sau doar pe pilot automat care supravegheaza ?

abyss

Cred ca Stephan SCHWARTZ are aspecte detaliate care ti-ar putea răspunde măcar și partial la întrebările tale destul de pertinente si normale pentru oricine cred.https://stephanaschwartz.com/
https://www.youtube.com/@Schwartzreportnet/videos