Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

CE-5 -păreri, comentarii

Creat de Quicksilver, 18 Februarie 2010, 17:00:30

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Nox

Sãriți. Asta e:

Acþiune spiritualã de susþinere a lui Steven Greer

http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=6314

Citat
Cititorii noºtri care sunt interesaþi de activitatea lui Steven Greer, fie cã sunt cursanþi sau simpatizanþi ai ºcolii de yoga MISA, sunt invitaþi sã se alãture acþiunilor spirituale realizate la unison pentru susþinerea lui Steven Greer ºi a activitãþilor sale, orientate în principal cãtre contactarea fiinþelor extraterestre benefice.

CitatAcþiunea spiritualã de susþinere a doctorului Steven Greer se realizeazã în fiecare vineri, în intervalul 22.00-22.15, dupã urmãtorul program:
22.00-22.05: 3 binecuvântãri pentru Steven Greer
22.05-22.15: concentrare pe YANTRA Marii Puteri Cosmice TARA
Acest program este susþinut în mod subtil telepatic de cãtre Grieg.

yogaesoteric
18 iunie 2010
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Shadowman

Citat din: Nox din  20 Octombrie 2010, 23:16:49
Sãriți. Asta e:

De la ridicarea ( si întarirea...) sarpelui Kundalini si lungul drum al acestuia catre gaura neagra ( "black hole" ),la actiuni spirituale realizate la unison pentru susþinerea lui Steven Greer...
Nox,n-ai gresit topicul...?  :roll:  La "Pagina Comica" se incadra mai bine...
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY

jean

Nu cred ca Steven M. Greer are vreo legatura cu Misa. Poate doar faptul ca pratica Yoga. Cei din Misa probabil au hotarat acea actiune de sustinere. Nu vad nimic rau in asta, poate vor sa-si faca si ei ceva reclama internationala.
Adevarul este dincolo de noi

abyss

dacã cei de la misa îl susþin prin acþiunile lor pe SG e ceva lãudabil. Noi ce facem în privinþa realizãrii unui contact cu ETs? Ca sã nu mai zic de faptul cã mulþi profani îºi dau cu presupusul aiurea pe teme ce þin de meditaþia transcendentalã ºi alte cãi iniþiate de CSETI...

Shadowman

Citat din: Nox din  20 Octombrie 2010, 23:16:49
Sãriți. Asta e:

Citat din: @biss din  21 Octombrie 2010, 12:11:09
dacã cei de la misa îl susþin prin acþiunile lor pe SG e ceva lãudabil. Noi ce facem în privinþa realizãrii unui contact cu ETs? Ca sã nu mai zic de faptul cã mulþi profani îºi dau cu presupusul aiurea pe teme ce þin de meditaþia transcendentalã ºi alte cãi iniþiate de CSETI...

"Actiunea spirituala" a MISA de sustinere a lui Steven Greer o consider "masturbare mentala" .
 Parerea mea.
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

JOHN F. KENNEDY

liteady73

Salut Shadowman ! ... : :-D

...  "masturbare mentala" - punct ochit, punct lovit Shadow.  :lol:

Tare faza. Subiect : inchis. :-D

PS : Cine nu stie afla oricum.  :wink: 8-)

abyss

Felicitãri Shadowman, superb rãspuns, iar pãrerea ta.... e de pus pe ranã!  :)

jean

CitatMiscarea CE-5 initiata de Dr. S. Greer(CSETI)- Pas revolutionar sau escrocherie?
Dupa parerea mea nu este nici pas revolutionar nici escrocherie. Cred ca este o alta cale de a incerca un contact cu aceste entitati care intervin in lumea noastra. Este foarte bine ca incercam si alte cai, cred ca, entitatile care viziteaza Pamantul sunt superioare noua si nu mai folosesc undele radio pt comunicatii.
Adevarul este dincolo de noi

abyss

Eu cred cã totuºi este un pas revoluþionar. Personal am aplicat protocoalele de contact ale celor de la CSETI ºi am avut rezultate spectaculoase. Chiar incredibile. În ultimele luni am încercat sã filmez cumva apariþiile însã fãrã un succes notabil din cauza  aparatelor mele depãºite. Totuºi o singurã filmare este mai reuºitã  ea fiind realizatã de fiul meu într-o noapte când eu pãrãsisem pentru puþin timp locaþia. Garantez pt autenticitatea filmãrii.

abyss

Si pentru ca tot mi-au spus mai multi prieteni ca vazui un "avion", ma intreb si eu acum...oare un avion iti transmite telepatic sa nu pleci? Iti semnalizeaza cand ajunge deasupra ta? bun... poate gresesc si era vreun sonat care se dadea cu deltaplanu... sau poate era BATMAN mai sti? si restu sunt coiincidente.

Atasez cateva poze facute pe stop cadru sa-mi zica cineva care se-ndura ce parere are. Promit ca nu ma supar.

1 - apropiindu-se

2 -deasupra noastra

3 - deasupra cu forma vizibila de triunghi

4 - deasupra incepand sa semnalizeze diferit

5 -deasupra semnalizanddiferit

6 - deasupra semnalizand  mai intens

Nox

Citat din: jean din  21 Octombrie 2010, 08:57:37
Nu cred ca Steven M. Greer are vreo legatura cu Misa. Poate doar faptul ca pratica Yoga. Cei din Misa probabil au hotarat acea actiune de sustinere. Nu vad nimic rau in asta, poate vor sa-si faca si ei ceva reclama internationala.

O legãturã e cã editura Daksha (una din multele edituri sub egida MISA) publicã în limba românã cãrțile Dr. Steven Greer (bine, asta nu e ceva rãu per se, chiar e foarte bine). Numai cã eu stãteam și mã gândeam la ce nume și-au ales (CE-5, de la Close Encounters of 5th kind)... mã gândeam cã poate vine de la Fifth Column (?!?).
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

fiulploii

Voiam de mult sa deschid un subiect despre protocoalele CE-5 insa am tot amanat - probabil cu un motiv nestiut de mine. Azi m-am gandit sa dau intai cautare pe tema asta si iata ca aparu din adancurile intunecate ale arhivei forumului ceva interesant. Am citit toate postarile , ceea ce recomand inainte de a continua subiectul, mai ales ca s-a copt timpul de discutie pe aceasta tema dupa parerea mea.

Inainte de toate, @abiss , daca crezi ca isi mai au rostul filmele postate in trecut sa fie expuse din nou?

Ca o prima parere personala despre acest subiect si de fapt despre totul e ca vedem ceea ce dorim sa vedem si nu ceea ce este de vazut de aceea avem opinii diverse pe acelasi subiect iar uneori, destul de des, se inflameaza totul din cauza ''democratiei opiniilor''  :lol:

Pe alte topicuri vorbeam noi toti despre puterea de creatie a mintii umane, despre modelarea realitatii sau despre faptul ca in pragul mortii fiecare vede conform cu credintele sale . Analog se intampla, zic doar eu , cu contactele umano-aliens. Deocamdata ma opresc aici din motive obiective.

Xanadron

Citat din: abyss din  29 Octombrie 2010, 01:24:46
[...]
Mie-mi arata a triunghi si daca e militar si comunica telepatic... e naspa.

Citat din: abyss din  18 Februarie 2010, 18:19:39
Ti-ai raspuns singur la intrebare!

Si tu ti-ai cam raspuns singur la-ntrebare, Waffenbruder - e doar parerea mea discutabila, clar.
La concluzia asta nasparlie aveam de gind s-ajung si eu de fapt in continuarea comentariului la ultimul interviu al lui SG (ala de 7 minute postat azi la "Documentare interesante".)

Daravela-i insa mult mai complexa (si greu/lung de argumentat) decit truismele simplist-optimiste ale UFO-believerilor de weekend, :lol: care vaz ca nu vor (sau nu pot?) nici prin zona asta sa evolueze sceptic-constructiv (insa nu, nu-i vorba de tine-n niciun caz).

Asa ca merita sa revin mai pe larg, fara sa ma [mai] leg de pozele alea penibile cu "ET-ii ramurosi", de ego-ul umflat al lui Greer pina la anestezia simtului realitatii uneori, de sponsorizarile rockefailure-iene sau de profitabilitatea dubioasa a miscarii CSETI - poate chiar azi, desi e posibil ca pina si eu  :-D sa ma-nsel 100%.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

Citat din: Tayka din  20 Februarie 2010, 00:06:12
În legãturã cu energia verde pot preciza cã este vorba despre motorul cu apã,o tehnologie þinutã mai demult prin sertarele americanilor pe motivul cã funcþionând cu hidrogenul din molecula de apã,s-ar reduce iremediabil cantitatea de apã pe glob,se pare cã s-au fãcut cercetãri privind consecinþele reducerii rezervei de apã pe Terra constatându-se cã între douã rele cel mai verde ar rãmâne pe moment totuºi arderea combustibililor fosili..chiar dacã automobilul cu apã ar elimina pe eºapament..oxigen.

Am inceput sa citesc topicul si m-am oprit aici .
Dupa parerea mea cand obti hidrogen din apa ...eliberezi o anumita cantitate de oxigen in aer. cand arzi hidrogenul (il oxidezi) consumi cam tot atatoxigen ca la combustia cu hidrocarburi dar obtii vapori de apa. Deci "pericolul" ar fi ca ne transformam strazile in rauri de apa pura (h2o) care se scurg in adevaratele rauri ale terrei ...poluate ca vai de mama lor. Sau poate ca am putea capta vaporii de apa pura pt utilizare ulterioara.

Concluzie : "Cuiva nu-i place apa".  Parerea mea.

Ganditorul

La un moment dat discutia se aprinde si deraiaza aparent de la subiectul topicului - dr. Greer sustine ca putem contacta ET cu mintea, cu gandurile noastre.

Sa ne gandim pentru o clipa ca dr Greer are dreptate si ET sunt telepati. De ce nu iau legatura cu noi ? Am sa incerc o explicatie metaforica :

Avem doua grupuri de oameni - unii traiesc in case luminoase, pline de verdeata, oameni care asculta toata ziua muzica, picteaza, sculpteaza, adora sa zboare cu planorul in albastrul cerului - in timp ce ceilalti traiesc in subsoluri si hrube, pline de mucegai si gunoaie, traind permanent cu frica ca la fiecare colt al subsolului sta cineva cu o bata sa-i dea in cap pentru ai lua ce are in buzunare.
- De ce ar cobora primul grup in hrube si subsoluri pentru a lua legatura cu al doilea grup ?
- Si daca din curiozitate un membru al primului grup ar cobora in catacombe nu credeti ca ar intra cu un costum de protectie care sa-l apere de mizeria ce l-ar inconjura acolo, un costum in care l-ar face surd la toate strigatele bestiale ale locuitorilor hrubei ?
- Nu-i mai logic sa gandim ca "oamenii grotei" trebuie sa vina la intalnirea cu ceilalti in afara "grotei" - pentru a fi observati, vazuti, ajutati ?
- Nu-i mai logic sa gandim ca niciodata primul grup nu va oferi celui de-al doilea grup o "tehnologie avansata" care acolo, in logica "grotei", poate fi folosita la o si mai mare distrugere ... cand si asa,  "populatia grotei" se apropie de colaps ?
- Nu-i mai logic sa gandim ca acele contacte de gradul 3 sunt de fapt facute intre primul grup si oameni simpli, fara "ganduri dureroase" care au nimerit intamplator la "gura grotei" ... si nu intre primul grup si liderii dezastrului/dezumanizarii din "grota" ?( desi asta nu inseamna ca "liderii grotei" nu si-ar dori un astfel de contact, o astfel de intalnire de gradul 3 - in alte conditii decat in alea in care sunt "trasi de urechi" ca provoaca prea mult dezastru )

Cam asa e si cu contactul telepatic. De ce ar vrea cineva cu o gandire luminoasa sa ia legatura cu noi, cei care nu ne putem desprinde decar arareori de frica zilei de maine, de apocalipse, violente si  conflicte pe teme minore ? Nu credeti ca pentru a intra la contact telepatic cu ET... NOI suntem cei care ar trebui sa "iasa spre lumina" ? Sa ne "hranim" cu muzica si frumusete, cu grija pentru viul din jur si cu ocrotirea biosferei, cu sentimente care sa excluda frica, ura, invidia, furia, avaritia si dorinta de dominare prin forta .
- Poate ca muzica oferita de dr Greer este manipulatorie si nu avem incredere totala in metodele si gandirea lui - dar nimeni nu ne opreste sa ascultam Bach, sau Mozart, relaxandu-ne privind cerul, gandindu-ne la un contact, macar prin ganduri, cu entitati superioare. Cateodata vom simti ceva, altadata nu, depinde cate "ancore" avem agatate in grijile vietii cotidiene - dar nu vom sti niciodata daca "merge" metoda pana nu incercam "sa iesim spre lumina".

- Abia dupa aceea vom putea vorbi cat din noi e "material" si cat e "spirit", cat din noi e "omul luminii" si cat din noi e "omul grotei", abia apoi vom putea vorbi despre un contact real cu ET - ca fiinte superioare.
Pt ca evident putem contacta, prin ganduri violente/necontrolate, si ET de pe o treapta inferioara noua - doar nu suntem noi, pamantenii, ultima treapta a evolutiei vietii inteligente in Univers.
Parerea mea.