Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

"Glontul" Psiho-Informativ , despre manipulare si alte chestii

Creat de DBlack, 19 Ianuarie 2010, 18:25:30

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

DBlack

Glontul Psiho-Informativ


Foarte probabil unul din mijloacele prin care manipulatorii politici si religiosi produc "minuni" si determina reactii comportamentale la unele persoane (deliruri religioase , adoptarea unor masuri economice contrare intereselor proprii ori ale naturii conduse , sinucideri , etc) il constituie "glontul" psiho-informativ . El este format din energie informationala apropiata dar nu identica energiei psihice naturale , deoarece manipulatorii  nu au izbutit sa reproduca identic bioenergia psihica (nu i-au stabilit integral componentele) . Probabil acest "glont" este format din unde de joaca frecventa , similare celor produse de creierul omenesc , in care este inscris un mesaj manipulatoriu . Subiectul atacat cu astfel de "glont" nu-si da seama in toate cazurile ca este manipulat , deoarece nu toti oamenii au pregatire psihica necesara unei astfel de descoperiri si nici zestrea nativa potrivita contracararii mesajului manipulatoriu .
"Glontul" psiho-informativ poate fi lansat din noua categorii de "Arme" : un organism uman (psiho-telepat) sau un aparat care reproduce in anumite limite creierul omenesc . In primul caz mesajul transmis catre creierul subiectului nu are o putere foarte mare , astfel ca in majoritatea cazurilor este oprit de zona constienta si eliminat prin activitatea naturala a creierului . Cu cat creierul subiectului tinta este mai bine organizat , cu atat mai putine sanse de reusita are atacatorul psihic . Din aceasta cauza se recomanda sa nu consumam alcool , droguri , cafea ori alti excitanti ai sistemului nervos , sa nu aducem creierul in stare de oboseala extrema , sa nu receptionam nici un fel de mesaje ( radio , telefonice , televizate ,etc) cand suntem obositi din punct de vedere psihic . Chiar si in cazul ca "glontul" psiho-informativ e lansat de catre o fiinta din specia noastra , om , il putem percepe ca pe o energie straina (un corp strain) de creierul nostru , astfel ca simtim un disconfort psihic pana ce creierul nostru reuseste sa elimine . De ce se intampla astfel ? Deoarece nu exista creiere identice , fiecare creier omenesc are un program diferit de functionate , program inca neelucidat de stinta .
In al doilea caz , glontul psiho-informativ e modulat si lansat dintr-un mijloc tehnic care se straduie sa semene cat mai mult cu creierul omenesc . Lipsa componentei bio face ca acest "glont" sa fie mai lense perceptibil , sa simtiti disconfortul psihic si mai rapid si mai sever . Chiar daca e mai puternic sub aspect energetic (electric), nu inseamna ca este infailibil : creierul omenesc il poate anihila , elimina poate distruge mesajul inscris in el , evitand robia psihica.

In ce scop sunt lansate astfel de "gloante psihice?

Scopurile variaza de la caz la caz si de la subiect la subiect . Voi explica cateva scopuri.
- determinarea adoptarii unor comportamente si savarsiri de fapte contrare intereselor personale , nationale sau umane , mai cu seama la liderii politici si religiosi
- determinarea uno persoane sa scrie "sub dicteu celest" diferite mesaje cu continut religios , favorabile manipulatorilor mistici sau in cazuri mai simple , sa adopte conduite favorabile unor religii (deliruri mistice , viziuni , profetii , etc )
- distrugerea psihica a unor persoane care se opun planurilor manipulatorii , prin afectarea unor zone din creier , lovite cu "gloante" psihi-informative . De exemplu prin implantarea unor astfel de gloante in emisfera cerebrala dreapta se pot produce halucinatii imaginative si perceperea deformata a spatiului situatie favorabila unor deliruri mistice sau cu alt continut..
Prin Acelasi procedeu se pot lovi centrii nervosi ai vorbirii din emisfera stanga sau centrii altor functii vitale .
- Impriparea in creierele unor persoane - tinta a unor mesaje contrare propriilor convingeri ,pareri,idei , comporamente de viata , in scop de a-i determina sa-si schimbe comportamente de viata , in scop de a-i determina sa-si schimbe comportamentele , faptele , convingerile , parerile si sa adopte pe cele impuse de manipulatori .
De exemplu un ateu convins , adept al adevarului ca viata n-a inceput ca in mitul biblic poate fi bombardat insistent de un "aparat de gandit" creat de indivizi din miscarea evreiasca New Age (la care inconstient au aderat toate religiile bazate pe biblie) cu
"gloante psiho-informative prin care sa i se prezinte minuni , forumule de rugaciuni din biblie ori alte informatii sau imagini care ar confirma neadevarurile flagrante din biblie , care ar permite inchiderea vietii omenesti in "piesa de teatru" sangeroasa , primitiva si retrograda care este in mitul biblic.
- determinarea unor disfunctii in creierele persoanelor pe care nu se supun programului New Age si religiiilor pe care se bazeaza acesta , astfel incat sa pasa "posedate de diavol" sau bolnave psihic si sa-si piarda credibilitatea publica . Ulterior propagandistii mistici pot afirma ceva de felul L-a batut Dumnezeu , E un demon , etc..IN fapt persoane din specia noastra umana au incercat sa se subtituie Dumnezeului etern , necreat , infinit , imposibil de imaginat , imposibil de definit si au incercat sa imparta omenirea dupa criteriile lor nedrepte : cine e de partea lor si-i asculta orbeste e "zeu" iar cine nu , demon . IN realitatea universala nu exista zei sau demoni , exista numai Universul (cosmosul) corpuri ceresti arzande (stele , astri , sori) sau stinse (planete , sateliti , comete, asteroizi etc) In realitatea pamanteana , nu exista zei sau demoni , exista viata organizata potrivit celor descoperite de stiinte : regnurile mineral , vegetal si animal , fiecare cu legile proprii de evolutie si oamenii cu legile lor de viata , stabilite numai partial .

Cum se produc minunile (miracolele) cu care manipulatorii urmarec sa inspaimainte lumea , pentru a-si atinge scopurile?

In mod obisnuit , viata unui om se desfasoara dupa unele reguli bio-psiho-sociale cunoscute specifice timpului in care traieste si tipului de societate in care activeaza . Regulile respective ii dau siguranta vietii , siguranta intarita de intamplari fericite sau slabita de intamplari nedorite (ghinioane)De regula , intamplarile se produc mai rar in viata unui om , astfel ca el traieste dupa legile vietii cunoscute isi formeaza o personalitate , convingeri ,credinte ,idealuri ,pareri despre viata si societate , etc..,isi formeaza stapanire de sine siguranta vietii si increderea in fortele proprii in oamenii din preajma ,in viata.  Ce se intampla cu o astfel de personalitate in momentul in care un sir intreg de imtamplari inexplicabile ii lovesc credintele de viata , ii lovesc elementele componente ale personalitatii ? Personalitatea respectiva slabeste devine sovaielnica , dispusa la compromisuri la credinte contrare celor avute anterior . Deci devine manipulabil prin intamplari create de manipulatori care incearca sa se substituie intamplarilor naturale produce de viata , intamplari la care omul se adapteaza.
Regula lansata de ideologia socialista "necesitatea isi face loc printr-un sir intreg de intamplari" nu este insa reala deoarele este inspirata de mistica semnelor din aflabetul ebraic . In mod obisnuit intamplarile nu se tin lant , daca nu sunt create de manipulatori deaoarece Dumnezeu nu-si concentreaza eforturile distructive asupra unei persoane care nu respecta ordinea artificiala imaginata de manipulatori.

Cum se produc totusi minunile , miracolele prin "aparatul de gandit" fabricat de manipulatori moderni?

Relativa simplu : subiectul tinta este "impuscat" cu un "glont" psiho-informativ in care este modulat un mesaj de a face ceva de a scrie de a merge la o anumita persoana sau intr-un anumit loc , in care se produc fenomene inexplicabile de facatura sa-l impresioneze . De exemplu in timp ce gandeste , vorbeste sau scrie in momentul in care atinge unul din cuvintele mesajului imprimat de glontul psiho-informativ in creier se produce legatura inversa : "aparatul de gandit" il receptioneaza il recunoaste si produce un semnal stimul (un sunet de telefon , o sonerie de masina , etc) care tinde sa imprime cuvantul stimul si mai adanc in creierul subiectului tinta , sa-l fara robul mesajului din care face parte acel cuvant . Iata ce porcarie anti-umana au inventat adoratorii Dumnezeului cuvant sau semnal . Va dati seama ca un subiect-tinta de acest fel devine o jucarie in mainile manipulatorilor psihici , daca nu stie sa se apere , sa-si pastreze nealterata personalitatea .

Cam ce contin mesajele psiho-informative transmise prin astfel de "gloante"? Cateva exemple

- Frica de zeii inventati de manipulatori
- Frica de personalitatile politice , religioase sau economice pe care manipulatorii le-au selectat pentru a conduce lumea dupa sistemul artificial imaginat de ei .
- Teama de semne , simboluri ori alti stimuli folositi de manipulatori
- Idei obsesive cu caracter religios , mesianic sau pur teoretic , care ar indeparta subiectul tinta de viata sociala normala , de activitatea productiva de creatie concreta , de viata personala omeneasca . Acum ati aflat de unde a aparut miile de "mantuitori"cu caracter religios si "paranormal " care in realitate n-au produs nimic bun pentru romani , ci au determinat un regres economic , cultural moral , stiintific , au dezbinat natiunea romana prin religii si mesaje religioase contracitorii  , au produs delasare , pasivitate , frica ori alte sentimente negative la un mare numar de cetateni romani .
- ordine de a savarsi acte cu caracter imoral sau ilegal , in scop de a crea haosul in tara , astfel incat sa se justifice o interventie straina "salvatoare" ori pentru a compromite anumite personalitati care nu le accepta programul de regres al omenirii ,respectiv al romanilor in cazul nostru .
- implentarea in unele creiere a unor sisteme de gandire ilogica , contrare vietii sanatoase , contrare experientei stiintifice si sociale umane adunate in mii de ani. Dezvoltarea credulitatii si naivitatii pe baza carora sa se poata face manipulare .
- dezbinarea in familii , grupuri ,natiuni ,pe criterii variate : religioase , etnice ,politice ,etc..
- nesiguranta vietii , lipsa de perspectiva , etc .
Dupa cum vedeti , toate aceste motode au fost aplicate pe romani , insa nu i-a distrus . De ce nu s-a reusit distrugerea unitatii romanilor?In primul rand , deoarece sistemul imaginat de manipulatori nu este infailibil , nu poate afecta toate creierele dintr-un grup , familie , natiune, omenire . In al 2-lea rand nici cei afectati nu sunt afectati integral, ci numai partial , deoarece manipulatorii n-au patruns marele secret al creierului omenesc (si nici nu-l vor patrunde) n-au reusit sa se subtituie creatorilor vietii omenesti , Oamenii , n-au reusit sa stabileasca cu precizie cum a aparut viata omeneasca pe Pamant si care-i sunt misterele.

Cum se pot anula si distruge efectele "glontului" psiho-informativ?

- Prin concentrarea energiei nervoase din creier pentru a elimina corpul energetic strain ,atunci cand este perceput . De regula , aceasta se intampla cand "glontul " e confectionat din energie electro-magnetica incompatibila cu energia psihica .
- Prin refuzul acceptaroo "ordinului invizibil" de a gandit , vorbi sau actiona contrat principiilor de viata stabilite inainte de a fi atacat , contrat principiilor generale de organizare si functionare a vietii omenesti din timpul societatea noastra .
- Prin pastrarea unui mod de gandire logic , bazat pe fapte cunoscute pe organele de simt si realitate , pe informatiile verificare de stiinte .
- Prin apelarea la medici si psihologi care prin medicamente si psihoterapie distrug mesajele respective
- Prin stapanirea de sine , prin refuzul savarsitii unor acte imorale ori ilegale dictate de manipulatori .
- Prin pastrarea gandirii si comportamentului nostru in modelul de normalitate psihica si sociala al natiunii in care traim .
- Prin refuzul contradictiilor introduse in viata omeneasca de mituri religioase . Prin credinta in Dumnezeul vietii omenesti , indefinibil , imposibil de imaginat ,etc.
- Prin evitarea meditatiei la problemele pur teoretice , imposibil de rezolvat prin gandire.
- Prin evitarea unor idei obsedante si dirijarea gandirii catre problemele concrete ,ale vietii de zi cu zi sau de viitor .
- Prin stabilirea unor imagini realiste a unor vise si idealuri de viata viitoare omeneasca , sanatoasa , intr-o societate nationala si planetara sanatoasa (concomitent cu refuzul imaginilor idealizate si neverosimile din religii ).
- Prin pastrarea nealterata a personalitatii formate inainte de a fi atacat psihic. In primul rand prin pastrarea si intarirea idealurilor viselor , aspiratiilor , credintelor , comportamentelor , parerilor , faptelor pozitive ,dinainte de a fi afectat .
- Prin verificarea logica , stiintifica pe baza de judecati , rationamente si comportamente si comparatii cu realitatea a fiecarui mesaj trimis prin "glont" informativ precum si prin discutii cu cetatenii din tara , deoarece mai  multe creiere gandesc mai bine decat unul singur . Deci nu va izolati sa creati sisteme religioase si filozofice , ci discutati cu oamenii despre modul in care se pot rezolva problemele concrete ale vietii!
- Prin alternarea activitatii intelectuale cu cea fizica , prin iesirea cat mai mult in natura si intre oameni , evitand obosirea creierului cu produse ale manipularii .
- Printr-un program de viata normal , cu evitarea surmenajelor psihice .
- Prin evitarea somnolentei induse prin mesajele transmise prin "glont" deoarece pe timpul somnului , aceste mesaje sunt completate cu mesaje telepatice de intarire .
- Prin constientizarea faptului ca persoanele care transmit astfel de mesaje sunt oameni muritori ca si noi , nascuti din femeie si din barbat , astfel ca nu au puteri supranaturale ci numai niste mijloace limitate de a ne ataca psihic (prin telepati si tehnica cibernetica) . Prin constientizarea faptului ca la randul lor manipulatorii vulnerabili deoarece foltele ii lovesc ca raspuns la agresarea noastra . In Plus manipulatorii nu pot lovi toti pamantenii ci numai cativa si numai la suprafata . Din aceasta cauza ei si-au ales ca tinte liderii politici sau religiosi , prin care sperau sa ne manipuleze si pe noi , cei condusi .
N-au reusit si nu vor reusi , caci energia psihica a cetatenilor nu se cocentreaza in liderii respectivi .

Cum aprobam ca mesajele primite prin "gloante" psiho-informative nu vin de la Dumnezeul vietii si al mortii , al legitatii intamplarii , etern necreat , infinit , imposibil de definit , etc.?

SIMPLU : Dumnezeul vietii nu poate fi perceput de oameni ca strain , ne influenteaza pe nesimtite , fara a ne produce suferinte m fara a ne schilodi psihic sau fizic , fara a apela la zei inventati de primitivii mistici , zei in numele carora omenirea s-a sfasiat atata amar de vreme . Din aceasta cauza , de indata ce aud ca un anumit mesaj "celest " se refera la religii sau profetii facute de primitivi ,il resping categoric .
Dumnezeul oamenilor moderni nu poate fi primitiv,ci ultramodern ,daca ma pot exprima astfel , deoarece cunoaste viitorul si ne inspira informatiile care ne duc catre viitor ,nu catre trecutul dominat de religii si magie
In cazul nostru ,al romanilor salvarea ne vine de la Dumnezeul vietii viitoare de la munca concreta si organizata nu din biblie . Trebuie sa recunoastem ca biblia nu e cartea cartilor , ci o carte de mituri inferioara multor carti de mituri (cu atat mai mult inferioara cartilor de stiinta).
M-am intrebat cine a inventat "Glontul"psiho-informativ si aparatul de manipulare prin ganduri , o civilizatie pamanteana sau una extraterestra? raspunsul nu e simplu : pamantenii care vor sa impuna mitul biblic cu titlu de program al vietii planetare  . Foarte probabil , evrei sau francmasoni ,care au profitat si de sprijinul inconstient al religiilor derivate din iudaism . in mod sigur , Dumnezeu n-a inscenat acest teatru religios , n-a contribuit cu nimic la crearea de zei ci , din contra ,a determinat prabusirea circului religios cu baze biblice.  Daca am fi avut de a face cu o civilizatie extraterestra ,acestia ar fi intrat in contact fizic cu noi , ne-ar fi explicat cine sunt si de unde vin , ce scopuri au, ce ne sfatuiesc sa facem , etc.. IN concluzie o mare parte din literatura ufologica raspandita de americani e pura dezinformare , facuta in scop de a inspaimanta omenirea . Dupa parerea mea extraterestrii nu ne pot fi ostili deoarece de regula o civilizatie superioara nu se teme si nu distruge o civilizatie inferioara . Din pacate nu avem nici o proba materiala a prezentei extraterestrilor in zona Pamantului. La o cercetare atenta "extraterestrii" din cartea lui Enoh s-au dovedit a fi simpli zei imaginati de chaldeeni sievreii primitivi . Tare as vrea sa vad cum ar reactiona omenirea la sosirea unor extraterestrii adevarati la aflarea unor adevaruri despre originea adevarata a omenirii pamantele ! Cine stie , poate ca vom avea acest noroc ,poate vom intalni extraterestrii , in carne si oase , pana atunci invatati sa va feriti de manipulare prin mesaje implantate in creiere prin telepatie sau gloante psiho-informative.
"Cum sa fii dupa moarte sfant , si in viata antichristul"

Nu ºtiu cu ce arme va fi luptat cel de-al treilea rãzboi mondial, dar cu siguranþã cel de-al patrulea va fi luptat cu beþe ºi pietre.  "Albert Einstein"


Cred în acel Dumnezeu al lui Spinoza

daos

In foarte mare masura ai dreptate. Cu toate ca nu e vorba chiar de "gloante". Ci de pungi de energie, compatibile cu o anumita parte a omului. Asta in primul caz. Iar in ce priveste cea de-a doua situatie, acel "glont" nu este nimic altceva decat o jucarie preluata de americani de la o alta civilizatie si conectata la un simplu ordinator.
Si inca ceva: salutari lui Pavel Corut, noul guru al ateismului romanesc.

DBlack

corect :) .. am cateva carti de el..si chestia de mai sus face parte dintr-o carte a lui
"Cum sa fii dupa moarte sfant , si in viata antichristul"

Nu ºtiu cu ce arme va fi luptat cel de-al treilea rãzboi mondial, dar cu siguranþã cel de-al patrulea va fi luptat cu beþe ºi pietre.  "Albert Einstein"


Cred în acel Dumnezeu al lui Spinoza