Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

2012-Sfarsitul unei ere?

Creat de Andy, 29 Decembrie 2009, 11:46:05

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Andy

   Dupa cum stiti din punct de vedere astrologic ne aflam in zodia Pesti, cei care au vazut Zeitgeist inteleg legatura dintre zodii si religie dar pentru cei care nu au vazut vreau sa va spun ca zodia Pesti este reprezentativa pentru religia noastra. Toata religia crestina atat prin simbolism cat si prin misticism face referire la aceasta zodie, Iisus fiind pescar de oameni, multe din predicile sale petrecandu-se langa un lac, a impartit paine si peste, apa sfintita, etc. In documentarul Zeitgeist se vorbeste ca odata ce am trecut din zodia Berbecului, zodie ce este reprezentata de Soare, de unde si credinta in zeul Soare, am ajuns in zodia Pesti, zodia in care toate religiile stravechi s-au unit sub o singura tutela, cea a lui Dumnezeu.
   Se vorbeste ca viata in univers este ciclica, fiecare era fiind reprezentata de o zodie, era pestilor fiind una din cele mai scurte dintre ele, fiecare ciclu insemnand 25.920 de ani. Dinpunct de vedere astrologic era Pesti nu reprezinta o perioada buna aceasta zodie reprezentand sacrificiul, caritatea, confesiunea, credinta dusa la extrem, dpdv simbolistic fiind considerat feminin, negativ intrrovertit , acest lucru il putem observa si in viata de zi cu zi cum religiile dezbina relatiile dintre culturi si dintre oameni. Se spune ca aceasta perioada tine 2.160 de ani si noi ne apropiem de sfarsitul acesteia.
   Era Varsatorului este cea care urmeaza dupa era Pesti, perioada in care religia incepe sa isi piarda puterea, stiinta si cunoasterea fiind elementele cheie ale acestei zodii. Unii sunt de parere ca aceasta trecere se va petrece in anul 2012 la acest lucru facand referire si mayasii, sfarsitul celui de-al IV-lea Soare, dar nimeni nu stie cu certitudine. Puterea cea mai mare pe care o va avea aceasta zodie va fi in anul 2654, dar pana atunci se va simti influenta acestei zodii treptat, de unde si prezenta cat mai multor atei, si "explozia" tehnologica din ultium secol. Aceasta perioada va insemna unitate si fraternitate in incercarea noastra de dezvoltare tehnologica insa in aceasta zodie se petrec aparitiile marilor civilizatii sau distrugerea lor. Se spune ca cea mai buna zodie este zodia Balanta, simbolul ei fiind simboulul dominatiei, dupa ea urmand zodia Varsatorului si a Leulului . Se spune ca in aceste doua zodii sistemul nostru solar se afla in centura fotonica, zodia Leu fiind zodia in care s-a intamplat suprematia presupusului imperiu al Atlantidei.
   Credeti ca in 2012 se va face trecerea din Era Pesti in Era Varsator? Ca 2012 nu este Sfarsitul si este doar un eveniment cosmic ce se petrece cu ciclitate si aduce schimbarea? Probabil ca vom trece prin niste evenimente tragice dar nu din cauza cutremurelor ci din cauza oamenilor intotdeauna fiind unii care sa se puna in calea schimbarii. Credeti ca religia va disparea intr-un viitor apropiat? Ce reprezinta aceasta trecere a sistemului solar prin centura fotonica si se va intampla asta in 2012? Astept parerile voastre! :star: 

Serban M

#1
Nu insusii intreg caracterul umanitatii unei zodii. Einstein era pesti si stim cu totii cat de foarte deschis era catre cunoastere, de altfel varsatorul este tot un semn de apa foarte asemanator zodiei pesti.

Zodia pesti e cea mai deschisa catre misticism si spirit din cate stiu eu; nu ar trebui sa consideri ca trecem de la o zodie la alta ci evoluam prin completare si nou.

Tayka

Cu siguranþã în 2012 sistemul solar va îmcheia un ciclu de 26000 de ani ºi aºa cum dupã încheierea unei zile vor apare cu siguranþã zorii unei noi dimineþi ,tot aºa dupã ce va trece marele revelion,vom începe sã renumãrãm anii,numai cã nu aici e problema ci în cu totul altã parte;Pe Terra ca ºi pe întregul sistem solar au apãrut unele fenomene deosebite ,inexplicabile,cum ar fii:comprimarea timpului,încãlzirea globalã,înmulþirea fenomenelor ozn,eºuarea proiectului Montauk,calendarul Mayaº,centura fotonicã,apropierea planetei Nubiru,devierea ºi inplicit inversarea polilor magnetici,etc,etc.fenomene care nu au existat în trecut ºi acum se manifestã tot mai pregnant,ori depãºiþi fiind de amploarea lor,ºi în necunoºtinþã de cauzã-sânt asociate cu acest mãreþ moment 2012 ºi din pãcate nu numai de cãtre mass- media ci ºi de savanþi cu renume.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).