Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Comunicam cu extraterestrii deja ?!!

Creat de sorinede, 27 Noiembrie 2009, 13:30:00

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

sorinede


Cautatorul

"Extraterestrii sunt deja pe Pamant, sustin oamenii de stiinta bulgari"

"Extraterestrii se plimba deja printre noi, spun oamenii de stiinta bulgari, care pretind ca au luat deja legatura cu fiintele de pe alta planeta. Mai mult, cercetatorii urmeaza sa descifreze un set complex de simboluri primite de la ei, titreaza, joi, "Daily Telegraph"".Lachezar Filipov, directorul adjunct al Institutului de cercetare spatiala al Academiei de Stiinta din Bulgaria, a confirmat existenta studiului.

"In prezent, analizam 150 de cercuri in lanuri din jurul lumii, despre care credem ca sunt raspunsul la diferite intrebari. In prezent, extraterestrii sunt printre noi si ne urmaresc. Nu sunt ostili. Ei doar vor sa ne ajute sa ne dezvoltam pentru a putea intra in contact cu ei.

Pana si reprezentantii Bisericii Catolice au recunoscut ca extraterestrii exista", a declarat bulgarul.Potrivit directorului adjunct, oamenii nu pot intra in contact cu fiintele din spatiu prin intermediul undelor radio, ci cu ajutorul puterii mintii. "Rasa umana va stabili legatura cu ei probabil in urmatorii 10 sau 15 ani. Putem sa va spunem ca sunt extrem de critici, cand vine vorba de comportamentul amoral al oamenilor, prin care ei se amesteca in procesele naturii", a adaugat Filipov."


http://www.ziua.ro/news.php?data=2009-11-26&id=45962

jean

CitatComunicam cu extraterestrii deja ?!!
Ce cred eu in legatura cu aceasta intrebare. Anumiti oameni sunt in legatura cu un anume tip de entitati. Acestea par a fi inteligente, chiar mai inteligente de cat oamenii, unele pot fi si de origine extraterestra. Dar cred ca este mult mai plauzibil ca aceste entitati sa aiba o natura interdimendionala. Sa nu semene deloc cu noi iar asemanarea lor cu noi sa fie numai provizorie. Aceasta fiind singura posibilitate a oamenilor de a fi constienti se existenta lor. Sa se materializeze la nevoie.
  Cum comunicam noi cu ei? in unele cazuri se pare ca destul de violent, incercam sa-i atacam. In altele ne speriem si fugim, su nu intelegem mesajele lor. Cum comunica ei cu noi? Ne transmit anumite mesaje sau simboluri care, cel putin pana in prezezent nu au dus la o intelegere clara a situatiei. Nu au ajutat societatea noastra cu nimic. Poate numai marirea curiozitati noastre pentru nou si incercarea de noi cai pentru a intra in contact cu astfel de enitati. Daca ar fi sa sintetizez mesajul transmis de aceste entitati catre oameni, acesta ar fi: iubeste-ti aproapele, fitii buni, aveti grija de pamant si de tot ce-i pe el si linga el. Cam asta ar fi nu? Parca seamana cu unele citate din biblie. Dar nu este nimic rau sa mergem pe aceasta cale. Totuisi cum dezvoltam mudul de comunicatie, de schimb de informatii cu aceste entitati.
Adevarul este dincolo de noi

Dreadg

Eu cred 100% in existenta extraterestrilor , oamenii de stiinta cauta urme de apa pe planete , dar , poate nu toate fiintele au nevoie de apa pentru a supravietui sau pentru a se crea?

Dar , nu cred ca estraterestrii ne-au vizitat deoarece nu cred ca ar fi interesati de noi , fiinte conduse de materiale (bani) care sunt create de anumite persoane( masoni/Illuminatti) Pentru a arata oamenilor puterea lor . Dar daca ne-au vizitat si inca ne viziteaza e pentru a ne creste nivelul de inteligenta , apropo de subiect eu cred ca mai exista rasa homo sapiens pe undeva , in univers macar un sistem solar din miliardimele de galaxi (sau universe?) , sa fie asemanator cu cel al nostru , deci eu cred ca exista posibiliatatea existentei unei alte specii de homosapiens mai dezvoltate(sau nu) in acest univers.
"Atheism is an attitude, a frame of mind that looks at the world objectively, fearlessly, always trying to understand all things as a part of nature." Carl Sagan

Tayka

Am citit ºi eu pe pe ici pe colo, cã viaþa pe Terra ar fii de fapt o clasã a unei vaste ºcoli galctice ºi unde elevii(adicã noi)vom obþine o anume experienþã de viaþã.Vãd cã cu toþii întrebaþi dece oare EI nu vor sã intre în legãturã cu noi,sã ne ajute?.Pãi cum sã ne ajute dacã tocmai aceasta e miza sã ne însuºim singuri dramul de cunoºtinþe predate-este ca ºi cum profesorul le-ar dezvãluii elevilor rãspunsurile înaintea examenelor.Tot ce se întâmplã,ºi se petrece în jur, sânt probe ptr marele examen(sau judecata de apoi cum zice clerul)ºi dupã unele date statistice izoterice,noi pãmântenii am fii doar în clasa a 3-a(primarã)pe la sfârºitul celui de al 5-lea semestru ºi începutul celui de al 6-lea.Iar dacã între ele va fii ºi o vacanþã (21 dec. 2012)om mai trãii ºi om vedea Oricum un lucru e sigur; mediile sânt încheiate,semestrul omului Adamic sa sfârºit(sãvârºit).
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

jean

#5
Citat din: Dreadg din  28 Ianuarie 2010, 14:21:01
Eu cred 100% in existenta extraterestrilor.

Dar , nu cred ca estraterestrii ne-au vizitat deoarece nu cred ca ar fi interesati de noi
Si eu cred in existenta altor entitati extraterestre. Dar cred ca numai o mica parte din fenomenele nexplicate si de tip OZN sunt provocate de aceste entitati. Folosesc termenul de ,,entitati'' deoarece nu este obligatoriu ca acestea sa fie asemanatoare noua. Desi, este posibil ca pe alte planete din univers sa existe si fiinte asemanatoare omului. Mai mult ca sigur si in concordanta cu, cunostiintele noastre acestea se afla foarte departe de noi. Noi, in acest moment, dar nici in viitorul apropiat nu putem lua legatura cu ei. Daca ei sunt mult mai avansati probabil ca deja au luat legatura cu unii semeni de-ai nostri.
  Nu ar fi interesati de noi?... De individ poate nu dar de societatea noastra este posibil. Pai atunci de ce iau legatura cu anumiti indivizi si nu cu reprezentantii lor? Pai tocmai ca reprezentantii nu urmaresc binele grupului, sunt interesati de privilegii si putere si atunci contacteaza indivizii care au puterea de a schimba ceva folosind diferite cai. Chiar faptul de a face povestea cunoscuta si altora reprezinta o cale. Schimba mentalitati, moduri de a gandi. Pot modifica anumiti indivizii fizic dar cred ca mai mult psihic pentru atingerea scopului urmarit.
Citat din: Tayka din  28 Ianuarie 2010, 15:45:11
Viaþa pe Terra ar fii de fapt o clasã a unei vaste ºcoli galctice ºi unde elevii(adicã noi)vom obþine o anume experienþã de viaþã. EI nu vor sã intre în legãturã cu noi,sã ne ajute?.Pãi cum sã ne ajute dacã tocmai aceasta e miza sã ne însuºim singuri dramul de cunoºtinþe predate-este ca ºi cum profesorul le-ar dezvãluii elevilor rãspunsurile înaintea examenelor.
Probabil suntem spirite venite aici din alte dimensiuni-planuri ale acestui univers pt. a invata, a ne familiariza si cu planul fizic al materiei. Fiind supraveghiati discret si intervenind pentru bunul mers al planului tot in mod discret. Totusi aceasta teorie nu explica atacurile lor sau a aparatelor lor asupra anumitor indivizi. In unele cazuri ducand chiar la moartea persoanelor respective. Sa fie simple accidente? Sau persoanele respective trebuie sa dispara urgent? Sau noi nu intelegem intreruperea brusca a acestei existente? Poate au o noua misiune pt. ei ce nu sufera amanare. Cine poate sti? Poate cretorul, creatorii nostrii, pentru ca dupa mine acestia exista.
Adevarul este dincolo de noi

Dreadg

da Jean ai dreptate  poate ne controleaza societatea nu individul oricum  nu cred ca masonii sunt oameni .
"Atheism is an attitude, a frame of mind that looks at the world objectively, fearlessly, always trying to understand all things as a part of nature." Carl Sagan