Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Adevarul despre 11 septembrie 2001

Creat de jackie28t, 25 Martie 2006, 19:32:38

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

jackie28t

Aici se poate discuta despre incidentul din 11 Septembrie 2001.

De curand am obtinut aceste legaturi la care am gasit mai multe informatii noi despre incidentul din 9-11 pe care vreu si sa le impart cu voi toti pentru instiintare ca pe un material informativ.
Note:
Apasand click dreapta (right click and save target as)pe linkurile de mai jos puteti salva acele filme in PC'ul dv


REOPEN FILE 911 BY JIMMY WALTER
GROND NEW YORK GROUND ZERO RADIO ACTIF
AND MANY MORE.... 

http://amurka.com/mpg/reopen911_nl_1.wmv

http://amurka.com/mpg/reopen911_nl_2.wmv

http://amurka.com/mpg/reopen911_nl_3.wmv

http://amurka.com/mpg/reopen911_nl_4.wmv

http://amurka.com/mpg/reopen911_nl_5.wmv


spooky

Nu e vorba doar despre turnurile gemene. Putini stiu de WTC-7... cladirea cu nr. 7...

Raportul comisie 911 este o batjocura. Ei nu au dovezi care sa faca legatura intre 11 septembrie 2001 si Al Qaeda/ Bin Laden.

Stiati ca:
- NORAD nu a reactionat deloc? A avut ordine sa nu reactioneze. Plus ca organizau exercitii militare si mare parte din apararea aeriana era deplasata. Mai mult de atat, scenariul exercitiilor era ca avioane deturnate care aveau scop atacarea WTC si Pentagon?
- Cel putin 9 dintre suspectii Al Qaeda sunt in viata? Chiar directorul FBI a declarat ca nu are dovezi care sa lege Al Qaeda de 911?
- Declaratia video data publicului conform careia Bin Laden marturiseste ca el a pus la cale planul si a fost un success e un mare fals? In acel film video nu e Bin Laden. Bin Laden, conform chiar CIA este scrie cu stanga... in video el scrie cu dreapta. Nu are voie sa poarte inel... si totusi in video se poate vedea clar un inel la mana dreapta.
- Zborul 93 nu a fost posibil. Nu pot fi efectuate convorbiri telefonice mobile de la acea altitudine (10-12 km). De abia incepand cu 2004 s-au testat, experimental, centrale telefonice cu conectare la satelit. Locul prabusirii in Pennsylvenia nu arata deloc a locul prabusirii unui avion. Martorii de la acea data spuneau ca acolo NU s-a prabusit nici un avion.
- Nu exista urma de Boeing 747 la Pentagon. Pentagon a dat publicitatii doar 5 frame-uri in care se vede doar o minge de foc cu data de 12 septembrie!!!
- Documentul Northwoods din 1962, declasificat, descrie faptul ca SUA intentioneaza sa aplice astfel de scenarii pentru a justifica interventii militare.
- In Februarie 2005 un zgarie-nori din Madrid, cu structura asemanatoare de otel, a ars in proportie de 90% pentru mai bine de 24 de ore. Toti se asteptatu sa se prabuseasca... nu s-a prabusit. E imposibil. In istoria omenirii exista doar 3 cladiri care s-au prabusit, conform declaratiilor oficiale in urma focului. WTC 1, 2 si 7.
- Cladirea 7 din cadrul WTC (Wolrd Trade Center) s-a prabusit dupa 7 ore desi avea cateva incedii dispersate. Main Stream Media nu a raportat despre aceasta cladire. Chiar si FEMA nu poate explica oficial cum s-a prabusit acea cladire.
- Toti martorii au declarat detonari de bombe in cladirile World Trade Center... care s-au prabusit identic ca intr-o implozie controlata. Cladirile au cazut efectiv... CADERE LIBERA. Daca cladirile aveau sa se prabuseasca... un nivel peste altul ar fi fost un alt fenomen. Dar conform constructie caldirilor era imposibil. Exista sute de oameni de stiinta, fizicieni contrazic declaratia oficiala. E imposibil ca acele cladiri sa se fi prabusit in urma unor focuri sporadice. Consultati ingineri care sa aiba habar despre cladirile si structura WTC.
... as putea continua zeci de pagini...

Dar... cu respect pentru voi... FARENHEIT 911 e o porcarie iar Moore... "Michael Moore is a Big, Fat Idiot!" (Rosemary).
E si el o unealta.

Va recomand cu caldura:
Loose Change 911 Second Edition (CEL MAI BUN... INCREDIBIL DE BUN)
Alex Jones: Martial Law - 911 The Rise Of The Police State (EXCELENT)
seminarul academic al Prof. Steven E. Jones din 1 Februarie 2006, la Universitatea din Utah... (parca). (INDUBITABIL)
September 11 Revisited

911 in plane site e si el bun... dar e prea on the edge
Mai sunt:
Something about W.
Farenhype 911 (raspunsul la farenheit 911 al lui moore)
Farenheit 911 (M Moore)
Celsius 41.11 - the temp at which the brain boils...
Cutting Edge Septembner 11 Didn't Happen
The Truth And Lies About 911 Updated


La cerere vi le pot trimite prin posta... dar nu acum... peste o luna... pentru ca acum nu sunt in tara.

In directorul http://www.rufon.org/911info/ o sa incerc sa pun diverse materiale de dimensiuni mici.
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984


jackie28t


nemo

Rog a se consulta diagrama fier-carbon, rezistenta materialelor si transferul de caldura prin conductie . Cind otelul-carbon devine casant ca fonta ?. Cind temperatura creste. Unde se produc fisurile ?. Acolo unde solicitarea e maxima. Unde e solicitarea maxima ?. La baza structurii .

spooky

#5
O comparatie care mi-a placut foarte mult referitor la cele 3 cladiri...
e ca si cum faci foc intr-o soba si te-ai astepta ca soba sa se prabuseasca.

sau...
e ca si cum ai lua un cutit si ai taia putin din plasa pe care o ai la geam ca sa nu intre tantarii si te astepti ca toata structura sa cedeze...

In Februarie 2005, in Madrid a ars un zgarie nori pentru mai bine de 25 de ore... si nu s-a prabusit. Si nu e prima oara cand un zgarie nori a ars pentru ore sau zeci de ore fara sa pateasca nimic grav...


Intreaga poveste la:
http://www.whatreallyhappened.com/spain_fire_2005.html

Multe alte incendii la cladiri zgarie nori soldate FARA prabusirea cladirilor...
http://911research.wtc7.net/wtc/analysis/compare/fires.html

Chiar si in 1945 un avion de bombardament B-25 a intrat Empire State Building... ghici ce s-a intamplat...

Mai multe la http://www.evesmag.com/empirestatecrash.htm

In istorie doar cutremurele si demolarile controlate au facut ca cladiri sa fie ... desfiintate... si doar demolarile au facut sa nu mai ramana nimic intact aproape...

Rog a se consulta bine dovezile prezentate... nu sunt putine... sunt foarte multe. Sa nu uitam... cladirea a fost proiectata sa reziste la 2 impacte de avioane gen 747...

Recomand in principal munca profesorului Steven E. Jones...

si sa nu uitam... propietarul cladirii nr. 7, intr-un interviu PBS pentru un documentar... si anume Larry Silverstein, a declarat ca el si departapemntul de pompieri al New York (NYPD) au hotarat sa "pull" the building.
"Pull" e jargonul folosit de inginerii care demoleaza cladiri...

Te doare capul la cate greseli au putut sa faca... si aceste greseli sau informatii "negative" pentru ei nu sunt purtate de marile televiziuni sau instutii media... sau sunt incapabile de a vedea mai mult decat li se spune in fata.

Nu exista nici o indoiala referitor la ce s-a intamplat... cel putin nu pentru mine. Am analizat suficient de mult foarte multe informatii publicate...

Si te trezesti ca vine o blonda de la National Geographic si iti spune nonsalant:
"celor nespecializati li se pare ca e vorba de o demolare controlata..." ... dar ... toti cei specializati au declarat la fel...

Cel mai greu e sa acceptam ideea... ne ascundem in spatele idei... nu combatem faptele... combatem ideea si persoanele din spatele lor...
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

spooky

#6
Sa ne uitam cine a numit comisia care a analizat faptele din 11 septemrbie?

La cat timp a fost comisia numita?... mai bine de un an de zile... dupa ce probele incriminatoare au fost ambarcate in vapoare si duse in... INDIA la topit.

La fel s-a procedat si la Mihailesti... ce s-a intamplat cu acel caz? Mai stie cineva?
Un articol mai recent... http://www.ziua.net/display.php?id=176896&data=2005-05-25&kword=mihailesti
am uitat cu totii ce s-a intamplat acolo si ca nimeni pana la urma nu a fost gasit vinovat...

revenind...

Raportul de abia mentioneaza cladirea numarul 7 pentru care FEMA nu are explicatie oficiala de ce s-a prabusit.

Unde sunt cutiile negre? S-a recuperat o singura cuite neagra din care nu s-a putut extrage nici o informatie...

O companie germana, Convar, a reusit in schimb recuperarea multor hard diskuri si a informatiilor din ele... prin care aratau tranzactii suspecte inainte de atac...

Dar un pasaport, nu stiu prin ce miracol, a zburat din buzunarul unui atacator ce se afla intr-unul din avioanele si a fost recuperat... intact... si mai mult... 13 din cei 19 atacatori sunt in viata sau ceea ce s-a prezentat oficial e gresit:
http://911review.org/Sept11Wiki/HijackersAlive.shtml

Cum am spus si mai devreme... sunt tone de informatii si dovezi... va recomand Loose Change 911 second edition... cine nu il are, poate sa apeleze la mine, in privat... il trimit gratuit.
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

nemo

#7
Pai ... daca au organizat asa bine/prost un automacel, de ce nu au pus un un agent CIA in IRAK, sa care vreo doua Kg de iperita, sa le lase intr-un depozit de-a lui Saddam si apoi sa lase armata sa le descopere ca arme chimice ?. Atita lipsa de profesionalim in crearea de diversiuni, la cea mai mare putere a lumii este incredibila . Cum sa ne explicam ?. Sunt oare asa de prosti, americanii astia ? . Nu pot ei organiza mai bine o prabusire de cladire ? . Iar daca noi daca suntem mai isteti, de ce nu conducem noi lumea ?. Chiar ne-au luat-o prostii in fata ? . Daca lucrurile ar sta ... a la Moore ... totul este organizat de plutonieri CIA, nu de ofiteri macar cu grad de sublocotenent .

spooky

#8
Ideea pe care s-a mers in Irak a fost ca ei detineau arme de distrugere in masa... adica arme nucleare. Asta presupune detinerea de facilitati specializate... si mai important, facilitati de imbogatire a uraniului... pe baza acestui lucru s-a masat si s-a trecut si peste UN pe baza unor informatii, care ulterior chair ei au recunosct, ca fiind false.

Dar putin i-a mai interesat sa mai insceneze ceva... una sa detii o mica bomba si alta sa detii un intreg complex de imbogatire uraniu, constructia bombelor, amplasarea lor in rachete intercontinentale... ceea ce duceau lipsa de toate... daca va aduceti aminte la televizor se argumenta intr-un fel ca vezi doamne au ei niste tuburi lungi si mari care pot fi folosite pe post de rachete intercontinentale...

Nu exista eveniment care sa nu fi avut scurgeri de informatii... chiar ofiteri ale altor servicii secrete aveau informatii foarte concrete privind evenimentele din 11 septembrie 2001... si nu m-ar mira ca nici SRI sa fi avut informatii.... si au avertizat SUA... si ce a facut SUA cu aceste informatii?

Sa nu intelegem gresit. Nu toti din guvern sunt devina... Bush e o marioneta... dar ma abtin sa zic ca totusi e controlat din umbra si habar nu are ce se intampla... daca el nu ar participa la intalnirile Bilderberg... daca nu ar face parte din organizatia Skull and Bones... si daca nu ar fi fost si ruda cu contracandidatul si coleg de generatie in Skull and Bones... cu nimeni altul decat Kerry... dar nu le pasa... de toate astea... chiar daca la un moment dat au fost preluat si de main stream media... pentru ca ei controleaza tot sistemul... ca orice sistem ... nu e perfect... si da... din pacate... ei sunt Iluminatii... Iluminatii de Bavaria... oricat am vrea sa ne ascundem acum dupa "teoria conspiratiei"...

Ce as putea sa zic acum totusi e ca ... ei sunt in frunte... ca la formula 1... numai ca motorul lor acum a inceput sa arda si sa piarda teren.

Sa nu intelegem acum ca toti americanii sunt prosti, sau ca america duce lipsa de profesionalism... poate doar 10%...

Dar hai sa vedem ce zicea H. G. Wells... pe care il consider de partea lor... in cele 2 razboaie mondiale nu au murit suficienti oameni... si de Dr. Doomsday... lumea e suprapopulata si ca trebuie sa omorm 90% din populatie... oh, dar sunt declaratii publice. Nu... nu noi suntem conspirationistii... sunte declaratiilor lor publice care noi ni le reamintim...

Americanii nu sunt prosti... dar cu totii stim de existenta metodelor de control a omului... unde foarte joase electromagentice... vezi HAARP... folosind industria farmaceutica... sa inventam medicament pentru boli inexistente... vezi un articol reuters de acum cateva zile (http://www.timesonline.co.uk/article/0,,3-2128371,00.html)... sa nu uitam de faimosul Asparteme... omniprezent ca indulcitor artificial in orice bautura racoritoare "light"... (www.dorway.com)... sa ne gandim la chemtrails...? oare ce sunt si ce folosesc? e sanatos sa imprastiem in aer atatea elemente care sunt si toxice pentru oameni? Sau sa ne gandim la bombardamentul efectuat de SUA si radiatiile care acum sunt masurate peste tot pe glob?... si care ne omoara pe toti incetul cu incetul si ne scurteaza durata de viata... Fluorul... cu care s-a contaminat apa din SUA... si ei spun ca ... e sanatos pentru tine? Sa ne uitam la vaccinurile la care suntem supusi... si obligati... si in viitor o sa fim obligati sa le facem? Ce contin acele vaccinuri? Din ce in ce mai multe studii spun ca aceste vaccinuri cauzeaza autism si nu numai ...

La fel de inscenat sunt atentatele de la Londra... si ghici asupra cui s-a dat vina... din nou... Al-Qaeda... da... cu totii stim ca a fost Al-Qaeda... si la fel ca si 11 septembrie... unde FBI a spus ca nu are nici o dovada asupra celor 19... ancheta de la Londra a declarat nu au legatura cu Al-Qaeda... http://www.usatoday.com/news/world/2006-03-09-madrid_x.htm
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/4688501.stm

In shimb acesti teroristi au un obicei... sa efectueze exercitii... antrenamente inainte si in timpul acestor tipuri de evenimente... de ce? Pentru a se justifica daca sunt prinsi asupra faptului?

In cat timp a ajuns FEMA la World Trade Center? Era deja acolo... dinainte cu o zi...

In cat timp a ajuns FEMA in New Orleans?... dupa 7 zile? sau mai bine...

La fel si in Londra, efectua exercitii IDENTICE, in exact ACELEASI locuri. Plus ca scenariile oficiale nu se potrivesc nici ele prea bine...

De ce nu conducem noi lumea? Noi care? Avem un presedinte... care... oh well... ma abtin momentan.... nu uitati de axa Bucuresti-Londra-Washington... avem un presedinte care ii place si profita de putere... si vrea si mai multa putere... ajunge Romania o republica?... noi de abia am scapat de comunism... si ca veni vorba de comunism... un banc care imi place...

Diferenta dintre propaganda capitalista si comunista e ca propaganda capitalita chiar functioneaza...

"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

nemo

#9
Motorul oricum va pierde din putere. Este soarta oricarui imperiu . Important este ce lasa in urma . Daca , cantitatea de bine este ceva mai mare decit raul facut ... . Eu cred ca Imperiul Roman a lasat cu mult mai mult bine decit rau ! Azi e ceva similar . Dar revenind , mie imi da de gindit usurinta cu care dobindesc un lucru,  ... o informatie . Cind am vazut turnurile prabusindu-se primul lucru care l-am gindit a fost ... ia uite teroristii au pus si bombe la subsol !. Nu era mai simplu sa se dea vina tot pe ei. A doua problema . Avionul de la Pentagon nu a existat . Bun . Dar atunci lipseste un avion ! . Era in cursa , avea pasageri imbarcati, pot fi identificati ... etc . Pentagonul este linga un cartier de birouri si locuinte la bloc, caruia ii zice tot  Pentagon . Multa lume . Vine IRSOP, CURS, ISOMAR . Face anchete statistice . Pe un esantion reprezentativ de 1.000 de locuitori rezulta ca nici unul nu a vazut vreun avion . Atunci numesti o comisie de ancheta a Congresului. Si sub prestare de juramint afli ca nimeni nu a vazut vreun avion ... (?!). Din acest moment intra in culpa : militari, pompieri, medici, autoritati aviatice, primarie, CIA, FBI , presa - pentru tainuire si furnizare de informatii false. Rezulta vreo citeva zeci de mii de infractori si vreo citeva milioane de complici . Si ajungi la concluzia fireasca : Daca atit de multi cetateni au dorit sa-si puna o bomba la Ministerul Apararii al tarii lor si sa zica dupa acea ca-i avion, si nimeni nu ia tras la raspundere, inseamna ca asta a fost vointa lor, a majoritatii ... deci trebuie respectata . Oare ?

PS
Pai  ... nu inteleg cum vine cu propagana comunista si aia capitalista ... ca vad ca de la o vreme amindoua spun acelasi lucru : "SUA este o tara imperialista atitatoare la ura si razboi !" ... Oare ?

spooky

#10
Revenind... [putin suparat ca am pierdut ce am scris pe aici...]

Ca orice imperiu in istorie... nu a rezista... dar nu cred ca mai avem de-aface acum cu un imperiu... nu stiu daca SUA este un imeperiu...

E greu sa cantarim cat bine si cat rau... avand in vedere ca noua ni se spune doar 10% din ceea ce e adevarat. Dar ce e mai grav e modul prin care obtin anumite lucruri... metodele prin care lucreaza... aceeasi tehnica folosite inca de pe vremea imperiului roman... operatiuni de Steag Fals...

Pai daca recunosteau ca au puse si bombe atunci treaba se complica rau de tot... si iesea totul la iveala... toate operatiunile de securitate dinainte de 11 septembrie... multe zile sistemul de securitate a fost desfiintat pe motive diverse... ba ca schimba nu stiu ce cabluri... cand s-au amplasat explozibili in World Trade Center... de securitatea WTC se ocupa chiar fratele lui Bush... Marvin Bush. Asa cel putin au inveintat un motiv precum focul a provocat caderea celor 3 cladiri. Propietarul WTC care achizionase cateva luni mai devreme complexul WTC... a facut cu 2 luni inainte de atacuri o asigurare pentru sume uriase care prevedeau printre altel si atacuri teroriste.

La pentagon am avea 2 posibilitati: fie a fost vorba de un avion A-130... sau a fost vorba de o racheta...  Pentagon nu a facut publice nici o secventa care sa clarifice situatia... singurele secvente (cateva frame-uri... parca 3) sunt de la o camera de securitate... din care nu poti deduce mai nimic... decat o minge mare de foc si inainte de asta o dara mica alba... parca...

Si te intrebi... cum au putut sa de publicitatii aceste secvente cu data de 12 septembrie????? Uh... si cand ma gandesc ca pentagon e cea mai bine pazita cladire din lume... unde erau avioanele? Ah... da... erau in exercitiu militar... era confuzie... exact... in orice alta situatie cand un avion a prezentat orice mica problema avioane de interceptare... minim 2 sunt deplasate in termen de cateva minute pentru a escorta avionul si in caz de nevoie... de a-l dobora... Avionul 77 a avut cam 50 de minute pana sa intre in Pentagon... presupusul avion...

Zborul 93... exista doua alternative... ori s-a prabusit, ori a aterizat in alta parte... si se pare ca a aterizat in alta parte.

Despre avioane:
Pe 10 aprilie 2003, Zborul 93 a fost observat pe aeroportul O'Hare din Chicago... de catre David Friedman, angajat al United Airlines.
Numarul de pe coada avionului este N591UA a fost observat pe coada avionului a zborului 1111 al United Airlines... tot un 757...
Conform FAA (administratia federala aeriana), N591UA si N612UA... numerele de identificare pentru zborurile 93 si 175 (imiplicate in 11 septembrie 2001) sunt inca valide... Dar zborurile 11 si 77 sunt listate ca distruse.
Pe 28 septembrie 2005 s-a facut update la numerele de pe cozile avioanelor... asadar dupa 4 ani... de ce?

Mai mult avioanele nu erau programate sa zboare pe 11 septembrie 2001.


CitatDar atunci lipseste un avion ! . Era in cursa , avea pasageri imbarcati, pot fi identificati ... etc . Pentagonul este linga un cartier de birouri si locuinte la bloc, caruia ii zice tot  Pentagon . Multa lume . Vine IRSOP, CURS, ISOMAR . Face anchete statistice . Pe un esantion reprezentativ de 1.000 de locuitori rezulta ca nici unul nu a vazut vreun avion . Atunci numesti o comisie de ancheta a Congresului. Si sub prestare de juramint afli ca nimeni nu a vazut vreun avion ... (?!). Din acest moment intra in culpa : militari, pompieri, medici, autoritati aviatice, primarie, CIA, FBI , presa - pentru tainuire si furnizare de informatii false. Rezulta vreo citeva zeci de mii de infractori si vreo citeva milioane de complici .
... nu prea inteleg ce vrei sa zici...

Sunt foarte multe voci care cer de ceva timp redeschiderea anchetei si numirea unei comisii internationale!

E ca si cum fiecare primeste o mica piesa dintr-un puzzle... nici unul dintre ei nu poate intelege tot ce se intampla daca se uita doar la bucatica lor.

Referitor la gluma cu propaganda...

Regimul comunist are o propaganda... anti-capitalista... anti-occidentala... etc.... la fel si capitalistii/occidentalii (spre care tindem) au propaganda lor... anti-comunista...
comunismul a cam cazut in multe tari...
Tot ce fac acum puterile lumii acum ... fac o propaganda... si ei o fac legitim pentru ca noi trebuie sa ii credem. Asadar... propaganda capitalista functioneaza... pe cand cea comunista nu...
Mi-e cam greu sa explic mai mult decat atat...


"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

spooky

Si am uitat sa adaug ceva...

Rebuilding America's Defenses ... un document al The Project for the New American Century (PNAC)... un grup gen... Think Tank...

Pe scurt... o strategie noua... si in care invoca nevoia de un nou Pearl Harbour.

http://newamericancentury.org/
http://newamericancentury.org/RebuildingAmericasDefenses.pdf


"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

spooky

"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

jackie28t

#13
Multumesc spooky pentru materialele si linkurile expuse.
Am citit acel articol expus de tine in linkul de mai sus si pot spune ca sunt mii si mii de oameni in America si nu numai care cred la fel.Stiu ca sunt evidente si chiar confirmari ale multor oameni de stiinta,specialisti in domeniu care subscriu ca atacul din 9-11 s-a petrecut cu totul altfel decat lam vazut noi pe data de 11 septembrie 2001 si ca defpt adevarul se afla in spatele cortinei.
Am observat ca ai folosit cuvintele ''operatiuni de Steag Fals''
Un coleg ,anul trecut, cand a precizat intr-un forum ca se pregateste o denclansare a unei operatiuni de Steag Fals intr-o anumita locatie ...l-am intrebat la ce anume se referea.Mi-a spus ca,Bush si guvernul fantoma, planuieste inca un asa spus ''atac terorist'' in propria lor tara.Hmmm, :|
Am observat ca dupa valul produs de interviului dat de Charlie Sheen,dupa cateva zile a mai aparut pe canalele de televiziune inca un asa spus ''terorist'' care a facut parte in atacurile din 11 septembrie 2001.Stirea cred ca a fost peste tot inclusiv postul CNN.Eu nu inteleg, cine sunt defapt acesti oameni prinsi si condamnati?Le-au spalat creierul ca dupa cum parea cam toti par expusi a fi schizofrenici.
Spooky,vreau sa te intreb care este parerea ta despre acei ''teroristi prinsi,afisati si condamnati'' ca fiind cei vinovati de atacurile din 9-11 in care se spune ca au legatura cu Al Qaeda?
____________

Spooky,nu stiu daca ai vazut acel video ''Rule by Secrecy'' cu Jim Marrs,in care precizeaza despre NWO,OZN'uri,istorie antica,motivul razboaielor,societati secrete,secretele lui Rennes-le-Chateau,despre Annunaki,organizatia Skull and Bones,Iluminatii si cum sunt toate conectate.
Filmul este foarte interesant cam de 2 ore si a aparut pe GOOGLE pe 6 martie 2006
La sfarsit este vorba si despre 9-11 in care  Jim Marrs precizeaza ca G.W Bush si Bin Laden sunt ca fratii.
Va recomand cu caldura pentru toti sa vedeti acest film.Sunt multe de invatat.
Atentie e un fisier care necesita cam 400 de mb.

Se merita sa fie vazut.Filmul il puteti viziona apasand pe legatura de mai jos.
http://video.google.com/videoplay?docid=2543157654088293357&q=International+UFO+Congress


udar

Foarte interesant filmul, multumesc pentru ca l-ai postat...
Cred ca ne arata cu adevarat cat de libera e america si de ce ar trebui noi, ca romani sa fim super fericiti pentur faptul ca avem cat de cat libertate... N-avem bani dar libertate avem  :-P
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)