Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Pamantul este gol pe dinauntru si viu

Creat de sevastase, 14 Aprilie 2008, 16:56:05

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

StarDust

Am reusit cu greu sa urmaresc pana la final intreaga emisiune... imi pare rau dar nenea asta debiteaza numai ineptii. Citez una :"pamantul e o cusca faraday, acele raze interioare nu pot patrunde prin pamant si atunci in pamant se creeaza un gol", iar doi atomi care se atrag ar forma un corp lunguiet, iar ca si concluzie pamantul si celelalte planete trebuiau sa fie la fel, din fericire (pentru dansul) exista o misterioasa radiatie care face corpurile ceresti sferice si goale in interior, sper ca poate dovedi ca aceasta radiatie e reala. LOL, ce sa mai zic? Iar tot ceea afirma se incadreaza cam in aceeasi categorie ca si citatul anterior. Mai mult, teoria dansului trebuie de urgenta predata in licee si facultati... asta, e tare, tare de tot! Tot universul e "varza" iar noua ne e prezentat intr-un mod f. frumos de catre stiinta actuala ca sa nu avem un soc si sa o luam razna... Ce sa mai zic?... N-am cuvinte, si sa nu uit... asta e doar parerea mea!

P.S. Inca ceva... Faraday nu amesteca electricitatea si electromagnetismul cu gravitatia, de aceea a ajuns cine a ajuns... (ma refer la ilustra exlicatie data in documentar).
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16