Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Campanie vaccinare pentru H1N1

Creat de Urban, 10 Septembrie 2009, 12:34:13

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Urban


O femeie din Austria (Jane Burgermeister), jurnalista, a fost suficient de puternica si a decis sa relateze adevarul in fata lumii intregi despre gripa porcina.
La cateva zile dupa dezvaluiri a pierdut locul de munca, ceea ce reprezinta dovada ca vaccinarea populatiei in forta ce are loc in SUA, Canada, Australia si Marea Britanie nu e deloc sigura asa cum ni se prezinta in mass media!
In aceste tari toti oamenii (100% din populatie), sunt obligati sa se vaccineze impotriva gripei porcine iar daca refuza sunt condamnati fie la inchisoare fie trebuie sa plateasca amenda!
In celelalte tari se va vaccina fie toata populatia fie cea mai mare parte din oameni!
Croatia a facut comanda la aprox.2,5 mil de vaccinuri, Serbia, Macedonia si Romania la fel. Procesul va incepe in toamna cand prin vaccinare se vor infecta oameni sanatosi, iar atunci cand vor incepe decesele in masa explicatia oficiala in mass media va fi " mutatia virusului care nu mai poate fi oprita" !

Producatorul vaccinului este firma BAXTER.
Trebuie sa vi se para circumspect si cum au reusit sa faca vaccin asa de repede dupa aparitia virusului? Pentru ca deja au avut vaccinul dar voi n-o sa-l primiti ci numai un grup restransi de oameni alesi iar voi o sa va alegeti nu cu vaccin ci cu virusul activ introdus in organism prin programul de vaccinare in masa fie obligatorie fie prin manipulare mass media!!!

http://en.wikipedia.org/wiki/Jane_Burgermeister
http://www.prisonplanet.com/czech-republic-refuses-baxter-swine-flu-vaccine-on-safety-grounds.html
http://gandeste.org/general/forced-vaccinations-quarantine-camps-health-care-interrogations-and-mandatory-%E2%80%9Cdecontaminations%E2%80%9D/5657/
http://thebirdflupandemic.com/archives/1000-per-day-fine-and-30-days-in-jail-for-refusing-the-swine-flu-vaccine-in-massachusetts
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread494766/pg1
http://www.propeller.com/story/2009/09/01/refusing-vaccine-can-lead-to-jail-and-thousand-dollar-a-day-fines/

padme

#1
1)ori este o greseala de tipar pe wikipedia, ori la ei se numeste "bird flu vaccine"
2) vaccinul in asta consta, introducerea in organism a unei cantitati mici de virus la care organsimul sa dezvolte anticorpi, cel putin asa stiam eu
3) cand a inceput si la noi moda gripei si a vaccinarii impotriva gripei, intr-o zi mi-am sunat medicul de familie si l-am intrebat "domnu' doctor, sa ma vaccinez si yo?". imi zice el cu nasul infundat" eu m-am vaccinat(la ei fiind obligatoriu) si dupa cum vezi stau acasa din cauza gripei. sunt X(nu mai imi amintesc cate) tulpini de gripa, nu au cum sa faca vaccin pe toate. parerea mea ar fi sa nu te vaccinezi". in anul ala, sau cu un an inainte, sau nu mai stiu, ideea e ca am facut gripa. dureri de oase, senzatie de somnolenta, dureri mari de cap, ce mai eram "coapta". dupa aceasta....experienta, nu am mai facut gripa! am racit, sunt sensibila la aerul conditionat drept pt care racesc si vara, dar gripa nu!
nu stiu cum o fi cu gripa asta porcina, ca astia vad ca incearca cu tot dinadinsul sa ne bage in sperieti! pe mine nu ma sperie inca si am circulat in tari cu "zone crescute de risc" respectiv dintr-o tara unde era gripa, in alta tara unde era gripa.
cat despre tanti antibioterorista, poate sa faca ce vrea ea, cand ceva este hotarat este impus ca atare. nu este singura cu gura mare si .. degeaba.

unul din princiipiile manipularii este ca atunci cand "respira" o informatie adevarata, sa apara cel putin 100 false care sa produca confuzie.

Urban

#2
Nu te obliga nimeni in Romania sa te vaccinezi sau nu.
Esti libera sa faci absolut ce iti doresti.
Daca vrei te vaccinezi, daca nu, nu....e simplu, nu e complicat deloc.
Cat despre "tanti antibioterorista" m-as bucura sa vad o asemenea atitudine si la jurnalistii romani, dar din pacate manelutele si cretinitatea au prioritate pentru rating.


LE
E "swine flu vaccine" nu "bird flu"

darksid3

Hehe...."problema" deja s-a aruncat ca momeala...iata si "solutia".
11.11

padme

au si jurnalistii romani, numai ca asta pt unii asta e informatie underground! ia uite ce scrie nenea asta:
http://www.armonianaturii.ro/Manipulare-pe-scara-larga.html*articleID_549-articol

"In April 2009 Burgermeister filed a complaint in Austria against Baxter AG and Avir Green Hills Biotechnology of Austria for producing contaminated bird flu vaccine, claiming that this was done deliberately in order to cause and profit from a worldwide pandemic."

padme

Citat din: Urban din  10 Septembrie 2009, 13:00:27
Nu te obliga nimeni in Romania sa te vaccinezi sau nu.
Esti libera sa faci absolut ce iti doresti.
Daca vrei te vaccinezi, daca nu, nu....e simplu, nu e complicat deloc.


inca! in timp ce la noi se facea discutie si se iesea in strada legat de pasapoartele biometrice, coduri de bare, etc. italienii vorbeau cam asa "au intrat in vigoare pasapoartele biomentrice?" atunci am inteles si eu ca in romania se poate pune oricine in cap daca vrea, pt aceasta cauza, in fapt ea nu exista, s-a hotarat deja.

Tileanu

daca va fi o campanie mondiala obligatorie de vaccinare atunci se vor tria oile de cei care mai rationeaza si dincolo de televizor -mass-media. Nu vorbesc de cei care-s adeptii "teoriei conspiratiei" ci cei care reusesc sa ridice suficiente intrebari pertinente in jurul vaccinului pt. a realiza ei singuri cat de mare e manipularea.

nu stiu daca vaccinul are rol direct decimarea populatiei. in primul rand nu ar face fata morgile la atatea miliarde de cadavre dar in mod sigur e ceva legat de scurtarea perioadei de viata (diferite boli letale care apar in timp) sau de sterilizarea unei bune parti din populatie pt. a nu ne mai inmulti.
2 + 2 = 5

Cautatorul

#7
Citat din: Urban din  10 Septembrie 2009, 13:00:27
Nu te obliga nimeni in Romania sa te vaccinezi sau nu.

De ce la inscrierea la facultate la unele universitati se cere dovada vaccinarilor de la medicul de familie? Daca nu ai dovada ca ai fost vaccinat cand ai fost mic, nu te primeste la facultate?

http://www.google.ro/search?hl=ro&q=dovada+de+vaccinari+inscrierea+la+facultate

Concluzia: Nu te obliga dar te conditioneaza. La fel si la inscrierea la gradinita, scoala, etc.

geutzu

sa nu fim chiar rautaciosi, o parte din vaccine,  care si-au dovedit utilitatea dea lungul timpului, e bine sa le facem, dar astea experimentale .... sa le experimenteze pe altii, si apoi vedem si noi daca facem sau nu.
"The difference between the impossible and the possible is merely a measure of man's determination." - Cap. James Thain

Urban

#9
Citat din: Cautatorul din  10 Septembrie 2009, 23:42:48
De ce la inscrierea la facultate la unele universitati se cere dovada vaccinarilor de la medicul de familie? Daca nu ai dovada ca ai fost vaccinat cand ai fost mic, nu te primeste la facultate?
Concluzia: Nu te obliga dar te conditioneaza. La fel si la inscrierea la gradinita, scoala, etc.

Cred ca ai uitat unde suntem..
Vrei sa iti explic en-detail cum se face rost de adeverinta pentru inscrierea la facultate ? :-D
Treaba e simpla, se introduce obligativitatea vaccinului, nici o problema, mergem la doctor, se marcheaza una suta lei direct in buzunarul ala alb, nenea doctorul pune stampila si gata, esti "vaccinat"...si cu acte in regula.
Viva la revolucion!

Citat din: geutzu din  11 Septembrie 2009, 08:59:23
sa nu fim chiar rautaciosi, o parte din vaccine,  care si-au dovedit utilitatea dea lungul timpului, e bine sa le facem, dar astea experimentale .... sa le experimenteze pe altii, si apoi vedem si noi daca facem sau nu.

Facem petitie sa le experimenteze intai pe parlamentari si senatori inclusiv pe presedinte, ca sa vedem daca functioneaza...oricum mai marii tarii trebuie sa dea un exemplu...nu?

Deanna

#10
 Am citit ca din decembrie se va introduce vaccinul impotriva virusului H1N1 si in Romania,in scoli se vor institui regului draconice,probabil vaccinarea va fi obligatorie,sper ca art.cu acuzatiile grave ale lui Jane Burgermeister va fi citit de mai multa lume si se vor face proteste si petitii impotriva acestor vaccinari si la noi.69%dintre francezi au spus "NU"vaccinarilor:

http://www.amosnews.ro/O_presupunere_naucitoare_Gripa_porcina_act_de_bioterorism_-285748
www.birdflu666.wordpress.com aici se scrie de o petitie,dar nu se da link,poate o gaseste cineva,sau se va face si pentru Romania una...
http://theflucase.com/ site-ul oficial al lui Jane Burgermeister

diluna_coa

Si ca sa fie treba si mai clara... conform Spiegel Online: Cancelarul Gernaiei Angela Merkel & stuff, guvernul si armata germana primesc un vaccin diferit (mai bun adica), fara aditivii mercur si scualena .... extrem de periculoase! ( o simpla cautare si m-am lamurit ca subsantele astea nu au ce cauta in corpul uman)
http://www.spiegel.de/wissenschaft/medizin/0,1518,655764,00.html
sau in engleza diverse articole de ex:
http://groups.google.com/group/can.politics/msg/73e5b77e2d2bdf19   

Stiu ca s-a mai discutat despre cat de periculoasa e aceasta vaccinare in masa insa tot mi se pare ca unii bagatelizeaza subiectul cat si gravitatea repercursiunilor vaccinarii.
Eu m-am hotarat. Maine la job printez niste foi.... si le dau prin metrou, cate voi putea. daca din 10 pers. macar una nu isi lasa copilul vaccinat si tot e bine.

Si apropo: azi mi-a spus maica-mea ca de vreo 2-3 zile  cand a intrat la farmacii sa-si cumpere paracetamol, nu mai aveau, si cel putin 2 farmaciste incercau sa o convinga ca nu e bun... nu prea se mai fabrica pt. ca slabeste imunitatea, bla bla. Si cu penicilina V lafel  :-o  ... mai mai ca ma face sa cred ca ni se prepara ceva... oare de la 1 ian. 2010 de cand intra in vigoare Codex Alimentaruis chiar o sa ne cumparam aspirina si paracetamol pe reteta?

P.S. poate exagerez, dar anul trecut cand citeam despre aceste lucruri (si multe altele) ma pufnea risul. Unele chiar incep sa se intample...
                                         
Daca crezi si nu exista n-ai pierdut nimic, dar daca nu crezi si exista atunci ai pierdut totul.

Tileanu

...si crezi ca o sa convingi pe cineva cu printurile? oamenii sunt f. reticenti la flyiere care "prezic" apocalipsa si ideea ca structuri superioare incearca sa controleze lumea si sa ne reduca numarul. o sa sfarsesti prin a suporta injuraturile calatorilor.
2 + 2 = 5

diluna_coa

@Tileanu
Hai mai doar nu-s nebuna, n-am zis ca le scriu despre teorii conspirationiste si apocalipsa, ce naiba!
M-am referit doar la vaccinuri in masa: sa se informeze mai bine, din mai multe surse, ce contine, pericole, ce rezolva, sa-si puna intrebari cine are da castigat bani din asta,etc. Atat.
E usor sa spui "ce rezolvi cu asta", s-o lasi balta de frica sa nu fii luat drept ridicol... E.... cum sa zic, romaneste  :|
Daca nu incearca fiecare sa constientizeze macar cateva persoane din jurul sau cu toate riscurile de a infrunta priviri ciudate, atunci na! e exact cum au prevazut si "ei'. Care "ei"  n-are rost sa dezvoltam aici pe topicul despre vaccinuri.
Daca crezi si nu exista n-ai pierdut nimic, dar daca nu crezi si exista atunci ai pierdut totul.

bungy

Citat din: Urban din  10 Septembrie 2009, 12:34:13
O femeie din Austria (Jane Burgermeister), jurnalista, a fost suficient de puternica si a decis sa relateze adevarul in fata lumii intregi despre gripa porcina.
La cateva zile dupa dezvaluiri a pierdut locul de munca, ceea ce reprezinta dovada ca vaccinarea populatiei in forta ce are loc in SUA, Canada, Australia si Marea Britanie nu e deloc sigura asa cum ni se prezinta in mass media!
In aceste tari toti oamenii (100% din populatie), sunt obligati sa se vaccineze impotriva gripei porcine iar daca refuza sunt condamnati fie la inchisoare fie trebuie sa plateasca amenda!
In celelalte tari se va vaccina fie toata populatia fie cea mai mare parte din oameni!
Croatia a facut comanda la aprox.2,5 mil de vaccinuri, Serbia, Macedonia si Romania la fel. Procesul va incepe in toamna cand prin vaccinare se vor infecta oameni sanatosi, iar atunci cand vor incepe decesele in masa explicatia oficiala in mass media va fi " mutatia virusului care nu mai poate fi oprita" !

Producatorul vaccinului este firma BAXTER.
Trebuie sa vi se para circumspect si cum au reusit sa faca vaccin asa de repede dupa aparitia virusului? Pentru ca deja au avut vaccinul dar voi n-o sa-l primiti ci numai un grup restransi de oameni alesi iar voi o sa va alegeti nu cu vaccin ci cu virusul activ introdus in organism prin programul de vaccinare in masa fie obligatorie fie prin manipulare mass media!!!

http://en.wikipedia.org/wiki/Jane_Burgermeister
http://www.prisonplanet.com/czech-republic-refuses-baxter-swine-flu-vaccine-on-safety-grounds.html
http://gandeste.org/general/forced-vaccinations-quarantine-camps-health-care-interrogations-and-mandatory-%E2%80%9Cdecontaminations%E2%80%9D/5657/
http://thebirdflupandemic.com/archives/1000-per-day-fine-and-30-days-in-jail-for-refusing-the-swine-flu-vaccine-in-massachusetts
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread494766/pg1
http://www.propeller.com/story/2009/09/01/refusing-vaccine-can-lead-to-jail-and-thousand-dollar-a-day-fines/
prima pagina catre wikipedia a fost stearsa : This page has been deleted. The deletion and move log for the page are provided below for reference.

01:22, 30 September 2009 PMDrive1061 (talk | contribs) deleted "Jane Burgermeister" ‎ (G4: Recreation of a page that was deleted per a deletion discussion)
18:27, 27 September 2009 NuclearWarfare (talk | contribs) deleted "Jane Burgermeister" ‎ (Wikipedia:Articles for deletion/Jane Burgermeister)
de cine oare ??
totul este relativ...