Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Calendarul mayas vine din nord

Creat de klingonianul mascat, 25 August 2009, 18:55:45

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

klingonianul mascat

Aceasta este o prezentare bazata pe descoperirile revolutionare ale Dr. Calleman's asupra structurii Calendarului Maias si cum se relationeaza la Evolutia Constiintei. "Ian preia un subiect complex cum este Calendarul Maias si il face foarte usor de inteles la un nivel personal". Deasemeni puncteaza cum Orarul Creatiei poate fi depistat, cand privim la evenimente istorice trecute si facem legatura acelor informatii la ceea ce ne va astepta in viitor pana in 2012.
Ian Xel Lungold a fost un profesor conferenþiar al calendarului antic maiaº ºi al percepþiilor temporale culturale ale societãþii din jurul lui. Lungold s-a aventurat în studiile Conºtiinþei ºi a tiparelor ei evolutive ale Creaþiei, ºi în principiu crede despre Conºtiinþa cã "este conºtienþa de a fi conºtient". Ian de asemeni a fãcut conferinþe despre "Pacea minþii", ce crede cã apare atunci când o persoanã este "centratã", iar centrarea este o consecinþã a certitudinii. "Certitudinea apare în urma recunoaºterii tiparelor". Astfel stabilitatea "liniºtii minþii" tale este direct relaþionatã la gradul tãu de certitudine.
În acest domeniu de prezentãri, Ian prezintã teoria evoluþiei Conºtiinþei în concordanþã cu calendarul maiaº ºi explicã: "Calendarul maiaº nu a fost niciodatã despre timp. A fost mai mereu despre mãsurarea, evidenþa fluxului creaþiei, intenþia creaþiei ºi aspectele creaþiei zi de zi. Amintindu-ne cã este o singurã lege în Univers: "La ceea ce eºti atent de aceea devii conºtient". Cum ar fi dacã în fiecare zi þi-ai da atenþia energiei fluxului creaþiei ? De ce anume ai deveni conºtient ?
Deºi Ian Xel Lungold ne-a pãrãsit recent pe 16 Noiembrie 2005, cel mai puternic mesaj al sãu continuã sã rezoneze: "...ºi toate acestea ne conduc la deplina noastrã abilitate de a ne co-crea conºtient experienþele".















Soarele este o stea din 100 de bilioane de stele in aceasta galaxie. Galaxia noastra este una din bilioanele de galaxii ce populeaza universul. Ar fi ilogic sa credem ca suntem singuri in acest univers. (Werner von Braun)

Serban M

dai si tu un search inainte sa postezi

klingonianul mascat

Soarele este o stea din 100 de bilioane de stele in aceasta galaxie. Galaxia noastra este una din bilioanele de galaxii ce populeaza universul. Ar fi ilogic sa credem ca suntem singuri in acest univers. (Werner von Braun)

Serban M