Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Educatie sexuala

Creat de Urban, 24 Iulie 2009, 09:50:48

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Urban

Din intelepciunea pravoslavnica a evlaviosului Nastafavrie:
http://bombacuneuroni.wordpress.com/2009/07/20/reguli-de-conduita-sexuala-crestin-ortodoxa-2/

Dorind sa vin in ajutorul acestui om neajutorat, am sa ofer si astazi mostre de intelepciune biblica privitoare la uniunea dintre barbat si echivalentul sau inferior, femeia.

In primul rand, orice crestin ce doreste mantuire de la Dumnezeu si nu de la cazanele cu smoala din Iad, trebuie sa stie ca aceasta se va face numai si numai dupa uniunea religioasa, adica casatoria. De nu respectati aceasta regula de aur, il maniati pe bunul Tata Ceresc si nu pupati Raiul, decat dupa ani intregi de rugaciuni, matanii si viata austera duhovniceasca.

De asemenea, orice act sexual efectuat in compania unui prezervativ este interzis, precum si utilizare de inventii ale Diavolului – pastilele conceptionale. Orice om, fie ca este bogat, fie ca este sarac lipit pamantului si nu are cu ce pune nici lui o paine pe masa, nu trebuie sa opreasca aparitia copiilor, caci ei sunt daruri de la Dumnezeu. Mai bine sarac si bolnav, dar curat sufleteste, decat instarit dar cu apasarea unui pacat biblic si cu incalcarea Cuvantului Sfant.

Ganditi-va ca orice spermatozoid este un mic copil (satanic ce-i drept, caci nu a apucat sa fie botezat). Orice metoda de protectie impotriva fecundarii femeii este o crima, iar in Biblie scrie clar "sa nu ucizi", exceptie facand bineinteles pe cei pacatosi, pe cei care lucreaza in sfanta zi de duminica, s.a.m.d.

De avort nu mai incape vorba, femeii ii este dat sa nasca in chinuri de la Dumnezeu:

Femeii i-a zis: "Voi inmulti mereu necazurile tale, mai ales in vremea sarcinii tale; in dureri vei naste copii (Geneza 3:16)

Cine este ea sa incalce porunca Domnului? Chiar de este violata, sau sotul o paraseste, sau are 16 ani si nu are cu ce intretine copilul, ea trebuie sa pastreze sarcina, caci este dar de la Dumnezeu, iar ce vine de la Dumnezeu nu se discuta. Femeia trebuie sa indure pacatele pe care le-a savarsit Eva, caci aceasta este porunca de la Domnul.

Un alt aspect este introducerea scarbavnicului madular numai in gaura data de Dumnezeu. Celelalte gauri (anus, gura, urechi) sunt destinate altor scopuri si nu placerilor preacurvesti. El va vede de sus, si se manie.

De asemenea, "lucrul manual" sau "terminarea in afara" este interzisa. Dumnezeu l-a omorat pe Onan pentru acest pacat:

Apoi Iuda a luat pentru Ir, intaiul nascut al sau, o femeie, cu numele Tamara. Dar Ir, intaiul nascut al lui Iuda, a fost rau inaintea Domnului si de aceea l-a omorat Domnul. Atunci a zis Iuda catre Onan: "Intra la femeia fratelui tau, insoara-te cu ea, in puterea leviratului, si ridica urmasi fratelui tau!" Stiind insa Onan ca nu vor fi urmasii ai lui, de aceea, cand intra la femeia fratelui sau, el varsa samanta jos, ca sa nu ridice urmasi fratelui sau. Ceea ce facea el era rau inaintea lui Dumnezeu si l-a omorat si pe acesta. (Geneza 38:6-10)

Vedeti dragii mei, cu Dumnezeu nu e de joaca.
Stapaniti-va, infranati-va pornirile pacatoase, si procedati ca la carte.
Nu va irositi scurta viata pe placeri carnale, caci acestea sunt infinit mai mici decat placerea de a sta langa Dumnezeu si a-L adora.
Impreunati-va, dar numai pentru a va inmulti.
Altfel, comiteti pacate grave, smintiti fiind de Satana.

darksid3

Adevarul e ca, Religia este o forma de control destul de eficienta si nu doar ca ar impune anumite dogme ci prin faptul ca "te" deconecteaza si distrage atentia de la sensul care ar duce catre o forma de a cunoaste si nu a invata printr-un sistem repetitiv, sistem care daca este privit in ansamblu, e o forma de spalare a creierului. Multi prefera sa se increada mai mult in ce zic altii decat in intuitie si propria gandire pe baza experientelor vietii....si mai este o MARE problema: Faptul ca foarte multi confunda Credinta cu Religia...poate asta a si fost motivul aparitiei Religiei...Daca tot nu poti opri Credinta unui om, atunci macar s-o deviezi intr-un mod care sa fie avantajos altora  :wink:
11.11