Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Nu te deranjeaza ?

Creat de Urban, 11 Iunie 2009, 18:43:52

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

nablet

Cea mai buna solutie de a pune capat acestei manipulari si prostii mondiale este la puterea dumneavoastra. Mass-media ne manipuleaza asa bine incat nici nu mai stim cum functioneaza proprile aparate prin care ne distrug! Solutia va rog : Raspunsul este : "scoate-l din priza, nu te mai uita la Televizor!". Televizorul este cea mai buna arma psihologica impotriva noastra. Daca vrei sa aflii informatii, citeste carti, reviste. Uita-te pe net, cautati surse viabile de informatie. Cerceteaza. Tot mai multi oameni renunta la televizor .. (oamenii destepti, desigur, care nu mai accepta rahatul difuzat pe fiecare canal, zilnic). Cat despre Radio, opriti-l. Daca vrei Radio, ia-ti un CD Player, baga un cd cu muzica preferata, si da-i Play. Ala da, radio! Si daca simti lipsa filmelor preferate de la TV, exista Internet si File Sharing. (exista, profita de el, caci soon, it will be all gone!). Este foarte usor sa fim liberi, dar asta daca fiecare om de pe planeta asta ar stii cu adevarat, ce e in spatele cortinei.

Ps : Sorry daca am greseli de exprimare, dar este prima oara in cateva luni, cand scriu in Romana.

starlookboy

OK se renunta la reclame ? Si de unde mai fac rost de bani pentru documentare, emisiuni sau filme bune ?
Singurul lucru cu care nu sunt de acord la televiziuni sunt promo-urile extrem de lungi. Dar cu reclamele sunt absolut de acord pentru ca inteleg ca au si ei nevoie de o sursa de venit.

In cazul ziarelor ati dori sa dati 4-5 lei pe o bucata de hartie sau sa vedeti cateva pagini de reclame, in urma carora voi alegeti daca achizitionati sau nu produsele respective?