Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Agenda OZN a guvernului din umbra

Creat de Urban, 02 Iunie 2009, 00:09:16

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Urban

Agenda OZN a guvernului din umbra - programul secret referitor la OZN-uri
de dr. Steven M. Greer

(Articol extras din Nexus Magazine, Anul II, Numarul 10 (februarie - mai 2007)

Cu ajutorul arsenalului de arme electromagnetice si psiho-operationale si prin constructia de nave extraterestre dupa modele originale capturate, "guvernul din umbra" s-a implicat in scenarii de rapire false si e posibil sa puna la cale un fals atac extraterestru.

Este important sa intelegem ca in jurul intregii problematici extraterestre exista o enorma si sofisticata campanie de dezinformare: cel putin 90% din imaginile si informatiile oferite publicului sunt selectate pentru a evoca frica urmata de ura fata de tot ceea ce este extraterestru. Filmele, emisiunile TV si cartile referitoare la subiect demonstreaza acest punct de vedere: daca cineva ar lua in seama toate aceste gunoaie, s-ar putea crede ca in America o persoana din doua e rapita din casa sa in mijlocul noptii si torturata. Pur si simplu nu este adevarat. Frica si groaza se vand cel mai bine, si unii beneficiaza de pe urma unei populatii terifiate si gresit informate. Stim ca exista operatiuni paramilitare clandestine, controlate de un grup din  umbra, ce insceneaza evenimente OZN false. Acest lucru nu e o speculatie, am intervievat independent mai multi militari care au facut parte din echipe ce au "rapit" in mod deliberat oameni pentru a crea iluzia unor intalniri extraterestre reale.

In "industria OZN" exista o subcultura a rapirilor de mai multe miliarde de dolari, fondata de grupuri de interese puternice si bogate (incluzand anumite familii regale europene impreuna cu cele care conduc industria din Statele Unite). Povestile publicate sunt selectate cu mare atentie. Daca cineva vine la grupurile de intalnire a celor rapiti sau la cercetatori cu povestiri de genul celor pe care le-am mentionat, persoana respectiva va fi data afara. Ei doresc sa selecteze doar povestirile terifiante – cele provenind de la oameni care au suferit intalniri simulate care le-au fost impuse pe cale militara, urmarind crearea de propaganda psihologica si semanand semintele discordiei intre oameni si extraterestri. Acest lucru va sustine finantarea in continuare a  programului StarWars ("Razboiul stelelor").

Aceasta e parte a unui plan bine gandit pentru a-i ridica pe unii impotriva celorlalti. In acest scop, trebuie creata o amenintare, iar presupusul "inamic" "demolat". Deci  majoritatea informatiilor referitoare la OZN-uri sau extraterestri care au ajuns la publicul larg sunt create de serviciile secrete, prin intermediul unor operatiuni de manevrare psihologica si de dezinformare, pentru a genera in mod deliberat efecte precise. Primul dintre aceste efecte este pur si simplu discreditarea subiectului, deoarece majoritatea povestirilor, la o analiza mai atenta, se dovedesc false. Al doilea, in opinia mea, este crearea unei fundatii a spaimei pe care sa se construiasca edificiul "Razboiului stelelor". Si nu in ultimul rand, un proiect pe care Wernher von Braun l-a comunicat unui membru al echipei noastre, Carol Rosin, care de fapt explica tot ceea ce se petrece: armele vor fi plasate in spatiu, de aici necesitatea de a crea un fundal psihologic in care oamenilor le va fi teama de tot ce este extraterestru, iar atunci cand cei care profita de aceasta sursa de multe miliarde de dolari ai operatiunilor industriale si militare decid ca inselatoria a durat sufficient, ei pot declara ca lumea trebuie sa se uneasca pentru a infrange extraterestrii (asa cum a fost in filmul "Ziua Independentei").

Tineti minte, ca Razboiul Rece si toate lucrurile care se petrec astazi, vor pali in comparatie cu beneficiul financiar obtinut de pe urma constrangerii maselor sa creada o idee falsa referitoare la o amenintare din spatiul extern care trebuie contracarata. In loc de a extrage doar din Statele Unite si Occident sume nelimitate de dolari pentru operatiunile militare, "amenintarea" imaginata va produce suficienta xenofobie pentru a asigura un "cec in alb" sau un flux stabil de dolari guvernamentali in numele pastrarii securitatii si pacii mondiale. Va suna cunoscut? Aceasta opinie provine din intervievarea a numerosi militari din interiorul organizatiilor care se ocupa cu acest lucru. Mi s-a spus negru pe alb ca acesta a fost programul in desfasurare incepand cu (cel putin) anii '50. Aceste operatiuni au utilizat ceea ce ei numesc "vehicule extraterestre reproduse" fabricate de un consortiu de companii care includ, printre altii pe, Lockheed Martin, Northrup, SAIC, E-Systems, EG&G si Mitre Corporation. Exista dispozitive antigravitationale realizate de catre om, care au fost utilizate de prin anii 1950, impreuna cu alte arme electronice puternice si cu forme de viata programate (programmed life forms, PLF). Acestea sunt forme de viata artificiale, biologice, produse pentru a semana foarte bine cu asa-zisii "Cenusii" – insa nu provin din spatiu. Ele sunt fabricate in instalatii noi, una din ele fiind localizata in zona Four Corners, in apropiere de Dulce, New Mexico.

Acesta este un efort concertat de a crea o falsa amenintare extraterestra. Daca cineva vine cu o povestire care nu intra in acest cadru, este "scos din bibliografie" si nu mai este capabil sa-si publice povestirea prin nici un canal mass-media semnificativ. Cei care creeaza mesaje terifiante – asemanatoare filmului "Ziua Independentei" sau altor carti despre rapiri – primesc avansuri mari in dolari impreuna cu contracte de editare avantajoase si contracte de film. In mod clar, acestea sunt conform proiectului.

Elita puterii doreste ca aceste povestiri alarmante sa fie sadite in constiinta maselor, iar adevarul sa fie ingropat. Am intalnit oameni care au fondat culte ale rapirilor efectuate de extraterestri in Statele Unite si Europa.
Pe langa faptul ca am intervievat membri ai personalului militar care au contribuit la pregatirea acestor pseudorapiri, mi s-a spus personal, de catre nimeni altul decat de un cap al unei familii regale europene, ca sprijina cu bani aceste eforturi. El sustine ca aceste povestiri infricosatoare trebuie sa existe pentru a face lumea constienta ca acesti extraterestri rai exista si ca trebuie sa luptam impotriva lor. El a mers pana la a spune ca, de fapt, fiecare problema majora a civilizatiei Pamantului de la Adam si Eva, se poate atribui masinatiunilor acestor extraterestri demonici. El crede cu adevarat acest lucru si este de asemenea fondatorul principal al lui Opus Dei, care e aripa dreapta sensibila a Vaticanului, ce contine o unitate interna secreta care se ocupa de aceste programe. In plus, mi s-a spus ca motivul sau pentru a nu mai sustine un autor proeminent din acest domeniu, (al carui nume nu va fi precizat aici),este faptul ca povestirile sale nu au fost suficient de alarmante: el prezenta interactiunea dintre oameni si extraterestri intr-un mod prea pozitiv. Sponsorul dorea publicarea doar a povestirilor terifiante! Un lider proeminent al unuia din aceste grupuri de terapie pentru cei rapiti mi-a spus raspicat ca daca cineva vine la intalnirile lor cu experiente care nu se potrivesc cu rapirile de tip militar, (si care de astfel sunt deranjante), va fi dat afara. Asadar este vorba despre un proces selectiv si mincinos.

Aceasta masinarie bine unsa scoate la iveala intalniri cu extraterestri, false si contrafacute. Ele sunt apoi directionate catre anumiti cercetatori, dupa care ajung intr-un anume film, documentar, sau carte. Si totul este foarte eficient si se realizeaza in special pentru a genera propaganda destinata determinarii maselor de a actiona impotriva acestei presupuse amenintari din spatiu, perpetuand astfel si amplificand minciuna deja existenta.

In cadrul guvernului din umbra exista un grup "hard-core" de escatologi: oameni obsedati de sfarsitul lumii, carora le-ar place sa o vada distrusa intr-un mare cataclism, generat de extraterestri pentru a accelera reintoarcerea lui Hristos! Acesta este programul lor: ei sustin ca lumea trebuie sa se afle in cele mai mizere conditii pentru ca, a doua venire sa se produca si totodata spera sa creeze circumstantele acestui scop. Este nebunie curata. La acest nivel de hiper-religiozitate, fanatism si secrete sectare combinate cu o enorma putere, este de asteptat ca rezultatele sa fie socante.
Acum cativa ani am participat la New York la o intalnire cu d-na Boutros-Ghali, sotia secretarului general al Natiunilor Unite si cu unii din grupul "New York 100". O femeie mi-a spus: "Vreau sa va spun ca am citit 26 de carti despre OZN-uri si rapiri". I-am replicat: "Cu tot respectul asta inseamna ca ati introdus in constiinta dumneavoastra de 26 de ori mai multa dezinformare si deseuri decat cineva care a citit doar o singura carte". Nu cred ca am fost prea indragit, insa acesta e adevarul.

Mi-am comunicat parerile unor militari cu grade inalte si unor oameni precum d-na Boutros-Ghali si altora. Primul lor impuls a fost ca nu poate fi adevarat insa au fost pur si simplu oripilati de faptul ca ar putea fi...
In 1991 am fost abordat de cativa oameni care conduceau proiecte ultrasecrete legate de OZN-uri si sisteme energetice avansate. Ei citisera una din primele mele lucrari despre conceptul de unitate, civilizatia noastra, experienta constiintei cosmice si a oamenilor din cosmos.
Ei au accentuat importanta comunicarii acestor informatii in cadrul grupului lor. Acesti oameni mi-au telefonat din cadrul CIA, Lockheed, McDonnell Douglas si alte grupuri operative similare. Tot ceea ce am scris pana atunci era in special destinat acelui grup. Masele doresc pur si simplu sa-si duca viata in liniste. Ei nu doresc sa se omoare unii pe altii. Exista foarte putini oameni care sunt psihotici, agresivi si cu tendinta de a-i controla pe altii. Focul intretinut al maniei si conflictelor a fost aprins in mod deliberat deoarece este in beneficiul acestui grup violent.

Exista un numar relativ mic de oameni care au o perspectiva retrograda. Ei privesc in oglinda retrovizoare si o confunda cu viitorul. Asadar, sarcina noastra a fost sa le orientam capetele astfel incat sa priveasca inainte.
Este important sa consideram aceste puternice interese industriale, militare si religioase ca fiind educabile...

In mai 1992, in statiunea Saint Malo in afara Parcului National al Muntilor Stancosi, am fost de acord sa ajut la organizarea unei conferinte impreuna cu astronautul Brian O'Leary, Maury Albertson (unul din co-fondatorii Corpului Pacii) si cu Institute for New Science. Era vorba de un loc privat in care i-am invitat pe toti cei implicati in lumea civila a OZN-urilor. Au fost si unii oameni care, desigur, s-au dovedit a lucra in spionaj, incluzandu-l pe generalul T.E. si prietenul sau ce este psihiatru.

Am dorit sa creez un mediu colegial in care sa poata fi comunicate informatii si perspective. In realitate, am descoperit ca intreaga lume civila a OZN-urilor era atat de plina de dezinformari si fractiuni adverse incat imediat dupa ce au ajuns acolo si-au scos "cutitele" si "securile" si au inceput sa si le "infiga" unii in spatele celorlalti – inclusiv intr-al meu. In acest moment am realizat ce cuib de serpi este in realitate lumea civila a OZN-urilor. In timpul acestei conferinte, generalul si psihiatrul au incercat sa ma recruteze pentru a deveni membru al grupului lor. Generalul a spus: "Stii, avem o organizatie care se ocupa cu acest lucru si care e foarte restransa...", cuvantul "restransa" insemnand "foarte bine acoperita". Stiam ce vroia sa spuna. A spus: "Daca ti-ai uni eforturile cu ale noastre iti vom da bani, putere si acces la tehnologii la care nici nu visezi". Iar eu am raspuns: "Multumesc, nu. Nu am nevoie. Am crezut ca am clarificat acest lucru luna trecuta, cand ne-am intalnit in Atlanta." Insa el a perseverat in incercarea de a ma convinge, deoarece erau constienti de amenintarea pe care o reprezentam pentru monopolul lor ascuns din acest domeniu. Atat au avut de spus.

Un bun prieten al tipului de la NASA care era acolo si un alt tip de la CIA au venit la mine si mi-au spus: "Ei sunt foarte gelosi pe ceea ce faci, deoarece bajbaie in intuneric si pot face doar anumite lucruri pentru anumite scopuri. Tu esti liber si poti face mai mult decat ei!" Stiam acest lucru. Am explicat: "Poate ca temporar nu avem putere, insa suntem liberi – si avem alte puteri care ne sunt date de la Dumnezeu."

Generalul T.E. mi-a spus cateva lucruri. De exemplu, a spus ca exista nave si instalatii extraterestre sub suprafata planetei Marte si ca proiecte secrete au obtinut imagini ale acestora. De asemenea, mi-a spus in particular despre toate tipurile de obiecte de care dispun programele secrete care presupun tehnologii avansate – pana la nivelul a ceea ce detin extraterestrii.
Am fost capabil sa obtin destule informatii bune datorita faptului ca s-a incercat racolarea mea. Am aflat ca aceasta "celula" speciala constituia interfata dintre lumea civila a OZN-urilor si lumea secreta. Ea se constituie dintr-un grup de legatura care a patruns in multe proiecte civile referitoare la OZN-uri.

Punctul de trecere peste viteza luminii
In toamna lui 1993 am invatat rapid despre modul in care guvernul din umbra s-a infiltrat nu numai in lumea secreta, guverne si corporatii, ci de asemenea si in mediile civile si comunitatea civila a OZN-urilor.
Dupa intalnirea de la Rockefeller si instructajele de la baza aeriana Wright-Patterson (septembrie 1993), m-am intalnit din nou cu barbatul care era prieten cu directorul CIA, Woolsey.
El era convins ca aveam nevoie sa obtinem aceste informatii prin intermediul unor canale provenind nu numai de la Presedinte ci si de la alti functionari cu rang inalt din administratie. Realizam acest lucru prin intermediul consilierului prezidential in probleme stiintifice, (Laurance) Rockefeller, si un prieten al lui Bill Clinton care ne-a sustinut in eforturile noastre. Fratele barbatului lucra de asemenea la Casa Alba, fiind foarte apropiat de Bill Clinton.

Abordam subiectele cele mai palpitante intr-un mod prietenesc, spunand: "Iata, a venit timpul pentru dezvaluiri, Razboiul Rece s-a terminat. Exista acum oportunitatea de a dezvalui publicului, intr-un mod pozitiv, faptul ca aceste vehicule extraterestre sunt reale si ca exista proiecte secrete care poate ca au fost justificate in timpul presiunilor legate de Razboiul Rece insa acum nu se mai justifica. Acum trebuie sa se produca dezvaluirea. Avem sansa de a ne rupe de trecut." De asemenea spuneam intr-un glas: "Daca tu nu o vei face, o vom face noi. Vom gasi un mod de a reusi, adunand suficiente surse pentru a fi convingatori." Acesta este chiar proiectul "Disclosure".

Cu aceste forte proaspete ne-am decis ca e necesar sa cunoastem mai bine operatiunile serviciilor de spionaj.
James Woolsey a fost numit si confirmat de Senat (ca director al CIA) in 1993, iar acum, in povestirea noastra, suntem in septembrie 1993, asadar el nu fusese numit de multa vreme. De la contactele noastre de la Casa Alba am descoperit ca de fapt Presedintele si directorul CIA urmareau sa afle prin diverse canale adevarul despre acest subiect. Ni s-a spus de asemenea ca si ei sunt mintiti in fata.

Am o scrisoare care mi-a fost trimisa prin FedEx de catre acest prieten al directorului CIA, in toamna lui 1993, in care se spune ca directorul CIA, Woolsey, a facut investigatii in problema OZN-urilor fara a descoperi nimic si ca acesta este mintit. Mai mult, ei stiau ca erau mintiti! El mi-a comunicat ca directorul CIA doreste ca eu sa vin la Washington si ca voi fi prima persoana care il voi pune la curent pe directorul CIA in legatura cu acest subiect. M-am gandit ca lucrurile au intrat in linie dreapta. Imi spuneam: Iata, sunt un doctor de tara din Carolina de Nord si voi merge in capitala pentru a ma intalni cu directorul CIA. Chiar asa! Ca sa fiu onest cu dumneavoastra, reactia mea initiala a fost ca acest lucru trebuie sa fie praf in ochi aruncat in mod deliberat. Am considerat-o un pretext, pentru ca ma gandeam ca directorul CIA stia totul si dorea pur si simplu sa afle ce stiam noi si ce intentionam sa facem. Dupa cum s-a dovedit, greseam: Woolsey si Presedintele erau intr-adevar in afara cercului de cunoscatori.

Pe 13 decembrie 1993 am plecat la Washington pentru a ne intalni cu Woolsey. Pretextul era o cina acasa la prietenul sau. Eram sase oameni: eu si sotia mea, directorul CIA si sotia acestuia (care din fericire era conducator operativ al Academiei Nationale de Stiinta, asadar am impuscat doi iepuri dintr-un foc), prietenul sau si sotia sa. Gazda noastra nu a stiut cine avea sa vina la cina, afland doar in ziua evenimentului. Va puteti imagina? "Draga, ghici cine vine la cina? Directorul CIA si expertul sau in extraterestri, dr. Greer." Va puteti imagina venind acasa si spunandu-i sotiei dumneavoastra acest lucru? Imi aduc aminte ca am ajuns impreuna cu Emily dupa-amiaza tarziu acasa la prietenul directorului CIA. Aveam o servieta plina cu materiale.

Am discutat despre ce aveam de facut, insa nu aveam nici o idee despre cat de mult va dura aceasta intalnire. Stiam cu totii ca era o informare foarte serioasa pentru directorul CIA. El era mintit cu privire la cel mai important secret din istoria lumii. Sotia lui Woolsey a ajuns prima si apoi a ajuns si directorul CIA, escortat de Serviciul Secret. Dupa saluturile initiale si dupa circa 10 minute de examinare a unora dintre materiale, fotografii, cazuri si asa mai departe, directorul CIA a spus: "Da, stiu ca acestea sunt reale." S-a dovedit ca el si sotia lui au vazut efectiv unul din aceste OZN-uri cu mai multi ani in urma, in New Hampshire, astfel ca el nu avea nici o indoiala ca acestea existau. Ceea ce dorea el sa stie era de ce nu i s-a comunicat nimic, daca exista proiecte in desfasurare legate de OZN-uri, de ce extraterestrii sunt aici si ce inseamna toate acestea?

Oamenii cred ca functionarii de acest rang se distreaza in secret pe marginea acestui subiect, insa nu a fost cazul. Omul era vizibil zdruncinat. Era extrem de deranjat de faptul ca, desi este director CIA, un lucru atat de important ii era ascuns si lui si Presedintelui. Era extrem de suparat din aceasta cauza. La un moment dat, am crezut ca era cat pe ce sa cedeze si sa planga. Am considerat reactia sa ca pe un raspuns in intregime justificat, data fiind gravitatea subiectului si speram intr-un rezultat pozitiv al intalnirii.
Intalnirea despre care ma gandisem ca va dura cam o jumatate de ora a continuat timp de aproape trei ore. Am discutat despre tot ce dorea sa stie. I-am spus de ce extraterestrii sunt aici si i-am explicat de ce acest lucru este tinut secret. Si i-am mai explicat exact ceea ce avea de facut pentru rezolvarea problemei.

Am fost teribil de constient ca era o mare responsabilitate care trebuia asumata.
Am simtit gravitatea acestei situatii. Aveam de-a face cu cineva care era printre cei mai puternici oameni din lume si descopeream ca e complet pe dinafara! Descopar ca aceste informatii se pierd in sistem si sunt refuzate oamenilor care conduc cea mai puternica tara din lume. Si atunci aflu ca de fapt nu ei conduc tara si ca exista un guvern din umbra care in realitate trage toate sforile si acest lucru imi este acum confirmat de catre un director CIA in functie.

Am trecut de la a fi complet sceptic – referitor la faptul ca cineva la un asemenea nivel de putere si autoritate este in realitate lasat pe dinafara – la a intelege cat de in afara era... si nu numai directorul CIA, ci si Presedintele. Tot atunci am realizat gravitatea disfunctiei din cadrul a ceea ce noi gandim ca este o republica constitutionala si un tip de guvernare democratica – ajungandu-se pana la a minti pe fata oamenii cu un asemenea nivel de responsabilitate si autoritate constitutionala. Am avut dubii ca directorul CIA, Presedintele si altii carora li s-a refuzat accesul la aceste proiecte erau mintiti. Acum insa, deoarece am avut intalniri cu directorul in functie al CIA si membri ai comisiei de informatii din Senat, precum si functionari de acelasi rang din toata lumea si le-am vazut fetele, limbajul corporal si reactiile va pot asigura ca lucrurile nu sunt asa cum va spun mijloacele de comunicare in masa.
I-am comunicat lui Woolsey informatia ca aceste fiinte extraterestre sunt aici in scopuri pasnice.

I-am explicat ca multe OZN-uri semnalate sunt de fapt nave realizate prin intermediul unor programe secrete din Statele Unite si alte tari, tehnologiile care stau la baza acestor vehicule fiind foarte puternice si aflandu-se in mainile cui nu trebuie.
Mi-am exprimat de asemenea parerea ca aceasta chestiune trebuie adusa sub control constitutional si ca acest lucru putea fi facut doar de Presedinte. Ca o masura de siguranta si Congresul putea deschide o ancheta, insa, in realitate, din cauza structurii ramurii executive, a superioritatii si controlului imediat asupra lantului de comanda, initiativa trebuia sa provina de la Presedinte. Imi amintesc ca spre sfarsitul intalnirii i-am furnizat un set de recomandari pe care ulterior le-a publicat.

Asadar, am furnizat dovezi unui director in functie al CIA si am facut recomandari cu privire la ceea ce trebuie facut pentru dezvaluirea acestor informatii, pentru anihilarea secretului si pentru a pune aceasta problema sub un control si o supraveghere adecvata. Speram in mod natural ca vor urma actiuni concrete, insa el m-a intrebat: "Cum vom dezvalui noi lucruri la care nu avem acces?" Dezamagit, insa subliniind cauza, i-am raspuns: "Trebuie sa obtineti controlul asupra acestei probleme. Trebuie sa insistati asupra accesului". El s-a uitat intr-o parte. Stia ce lucruri implica asta.

In timpul cat am luat masa, directorul CIA s-a asezat vizavi de mine, iar sotia sa era langa el. Cu totii discutam toate subiectele care au fost ridicate.
In final, sotia directorului CIA m-a intrebat: "Cum comunica aceste nave la distantele enorme din spatiu?" I-am raspuns: "Aceste civilizatii extraterestre au descoperit structura spatiului si timpului si a non-localizarii." "Viteza luminii este pur si simplu prea mica", am continuat. Atunci cand incepi sa vorbesti despre distantele interstelare, acest lucru nu mai reprezinta o metoda viabila de comunicare sau calatorie. Sa fim sinceri, daca nu depasesti viteza luminii e suficient  pentru a calatori chiar si prin propriul nostru sistem solar. Acest lucru inseamna ca orice civilizatie care a ajuns aici a stapanit acele stiinte si tehnologii care se ocupa cu tot ceea ce trece dincolo de viteza luminii, ceea ce eu numesc punctul de trecere peste viteza luminii. Daca ei l-au stapanit, atunci au descoperit legatura prin care electromagnetismul, materia, spatiul, timpul si constiinta se unesc. Este de fapt ca in cantecul lui Moody Blues: "Gandul este cel mai bun mijloc de calatorie."

Am explicat ca aceste civilizatii extraterestre dispun de sisteme constiente asistate tehnologic si de tehnologie asistata constient in care exista o interfata intre minte si gandire si o fizica si un electromagnetism specializate. Astfel, atunci cand ei comunica, mesajul este transmis din punctul A, sa zicem, de aici, de pe Pamant, inapoi catre planeta mama, in punctul B, care se afla la o departare de 1000 de ani lumina in timp real. Aceasta deoarece comunicatia a iesit din spatiul-timp liniar si a trecut in aspectul nelocalizat al universului. Faptul aceasta implica o fizica foarte sofisticata si, de asemenea, cuprinde taramurile gandului si ale constiintei.

Ei se pot gandi la un dispozitiv sau pot fi conectati cu un dispozitiv si instantaneu si cu precizie transmit acel semnal si acel mesaj in alt punct – si acest lucru se realizeaza tehnologic, nu doar telepatic. Informatiile si imaginile sunt transferate in afara spatiului, intr-un alt punct al acestuia, aflat la nu conteaza ce distanta in timpul real. Este ca si cum doua noduri ar rezona instantaneu. Semnalul trece de la un nod la altul in afara spatiului-timp liniar.

Unii oameni cu care am colaborat si care au lucrat in firmele aerospatiale si de electronica care se ocupa cu acest subiect mi-au confirmat ca s-au recuperat dispozitive de comunicare extraterestre care fac exact acest lucru: interfereaza cu gandul si constiinta si raspund la gand si constiinta. Ele sunt acordate pentru a fi capabile sa faca acest lucru.
Orele petrecute cu directorul CIA si cu sotia sa au fost cu siguranta vii si revelatoare. Catre sfarsitul serii am simtit cat de mult a apreciat informatiile si ca era foarte interesat de domeniu. Am simtit de asemenea tragedia si amaraciunea sa in momentul in care m-a intrebat: "Cum vom dezvalui noi lucruri la care nu avem acces?" Am realizat apoi imensitatea provocarii care ne statea in fata. Mi-am amintit de disfunctia de care am fost avertizati de catre Eisenhower, atunci cand a spus sa fim precauti fata de complexul militar-industrial si de amenintarea pe care acesta o reprezinta pentru libertatea si securitatea noastra datorita exceselor sale. Avertismentul lui Eisenhower s-a maturizat intr-un nivel de disfunctionalitate de proportii cu adevarat imense, iar eu am constatat in mod direct acest lucru.
Cand ne luam la revedere, am realizat ca pe toata durata cat am fost inauntru locul a fost monitorizat. Am vazut afara oameni ai Serviciului Secret. Desigur, aveau o camioneta SAG si garzi inarmate care purtau casti in urechi si toate celelalte. Intalnirea a fost traumatizanta pentru mine in multe moduri – insa am fost recunoscator, deoarece am aflat adevarul.

Asadar tehnologiile vor ramane intotdeauna ascunse – sau nu vor fi niciodata terminate.

Shadowman

Citat din: Urban din  02 Iunie 2009, 00:09:16
Agenda OZN a guvernului din umbra - programul secret referitor la OZN-uri
de dr. Steven M. Greer

(Articol extras din Nexus Magazine, Anul II, Numarul 10 (februarie - mai 2007)


Sunt curios daca observa cineva contradictii in textul de mai sus... :wink: O dedicatie muzicala celui care le descopera !  8-)
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Ronin

Mie asta mi-a atras atentia in materialul cu pricina:

"In timpul unei pauze, un om m-a tras deoparte intr-un balcon si mi-a spus: Stii, noi am aflat ca ai avut acea intalnire cu directorul CIA si ca furnizezi informatii presedintelui, dar trebuie sa stii ca acesti oameni nu stiu nimic si niciodata nu vor stii nimic.

Trebuie sa intelegi ca ar trebui sa vorbesti cu oameni ca noi.

Oamenii care au de a face cu asa ceva sunt oameni care au o multime de contracte cu guvernul. Si ar trebui sa vorbesti cu anumiti think-tanks, cu anumite ordine religioase si cu anumite ordine de preoti iezuiti ce detin controlul asupra transferului de tehnologie.
Si ar mai trebui sa vorbesti cu...Si mi-a dat o intreaga lista.

Nota: [think-tanks - termen ce desemneaza un grup de indivizi dedicati cercetarilor sinergistice de inalt nivel asupra unor subiecte diverse, de obicei in laboratoare militare, corporatii si alte institutii. De obicei termenul se refera in mod precis la organizatii ce sustin teoreticieni si intelectuali ce se straduiesc sa realizeze analize sau recomandari politice.n.t.]"



http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Stefy1994

Mie nu mi frica de extraterestrii,nu ii urasc si nici n-o sa-i urasc vreodata.Dimpotriva,mi se par simpatici-nu ma iau eu dupa toate filmele in care extraterestrii sunt portretizati ca fiind rai-si mi-as dori sa intalnesc extraterestrii...;) :))
Friendship is the greatest treasure

romulus

Citatmi-as dori sa intalnesc extraterestrii... )
Unii spun , ironic bine'nteles - :
" ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se intample " ....
so ....
beweare Stefy !
Am zis!
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Stefy1994

Stiu,Romulus.Am grija ce-mi doresc,dar din nefericire-sau poate din fericire-eu imi doresc sa intalnesc extraterestrii.Poate vom descoperi ca extraterestrii sunt mai buni decat noi,oamenii.Poate sunt mai sufletisti,mai blanzi,mai...nu stiu.Mai buni.Poate nu sunt rai,asa cum zic multi.Eu sincer imi doresc sa intalnesc extraterestrii si sa le descopar adevarata fire.
Friendship is the greatest treasure

Serban M

#6
Citat din: Stefy1994 din  31 August 2009, 20:57:33
Mie nu mi frica de extraterestrii,nu ii urasc si nici n-o sa-i urasc vreodata.Dimpotriva,mi se par simpatici-nu ma iau eu dupa toate filmele in care extraterestrii sunt portretizati ca fiind rai-si mi-as dori sa intalnesc extraterestrii...;) :))

Ar fugi de tine daca te`ar vedea ce sufletista esti; si reprezentant al religiei.  :lol:

Xanadron

A fost util sa recitesc binecunoscutul (de catre unii) si f. interesantul text Greer-istic postat de Urban, fie si doar in contextul discutiei contradictorii pe care-am avut-o de curind cu stimatul coforumist @biss pe tema Dr. Greer si implicit a "avioanelor de hirtie aruncate spre el" ori a "spilului subtil pe care inca nu l-am sesizat" - si pe care nu le-am uitat, and you ain't seen nothin' yet, @biss ma men ! :wink:

In orice caz, parloaga discutiei asteia pe tema ocultarii / intricarii / compartimentalizarii aparent stranii a grupusculelor TWL (True World Leaders = adevaratii conducatori ai lumii din spatele "circului politic" maiestru regizat pentru prostime :roll:) n-o sa fie probabil niciodata totalmente descalcita, macar fiindca istoria fenomenului dateaza de mii sau chiar milioane de ani, din Sumer sau poate din paleozoic... Implicit, (aproape) orice opinie poate fi plauzibila. Chiar daca, personal, resping in continuare optimist-roza teorie greer-istica a "extraterestrilor exclusiv buni". :rainbow: Teorie bazata in principal pe evidentza faptului ca n-am fost pina acum exterminatzi (eventual mincatzi :-D) de catre ET - egal daca reptilieni, mici verzulii, androizi ori furnicoizi. :lol: Fiindca starea funciara de sclavie a umanitatii, de care confreria ET-TWL nu-i deloc straina (parerea mea, evident) mi se pare un rau cel putin la fel de mare.

La fel de discutabila e ipoteza dezinformarii tuturor presedintilor USA - desi se stie ca actualul lor nivel de clearence (acces la informatii secrete) nu-i deloc cel mai inalt. Principiul restrictiv "need to know" clar ca functioneaza, desi nu-i deloc clar cine l-a impus, dar n-a fost valabil chiar pentru toti presedintii USA ori sefi ai CIA (pt. Truman si nici pt. Bush senior de ex. - care a fost... in ambele pozitii, consecutiv). OK, Carter sau Clinton se pare ca n-au fost deloc pusi la curent cu problematica ET, dar nici n-au prea vrut sa afle mai multe, asa cum JFK a insistat, destul de neinspirat de altfel. :-P

In orice caz, tema asta - a nenumaratelor "foi de ceapa" ale puterii REALE, care-s strict separate prin straturi bine izolate de secretizare, merita discutii mai ample.

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/